Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω sony z κ εχω κανονικα 3g μαλιστα εχω Η plus.....απο οτι διαβασα οταν εισαι με συνδεση 3G εχει περιορισμο το youtube κ στα γυρναει σε χαμηλη αναλυση για να μην εχεισ μεγαλη χρεωση..ετσι διαβασα...

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαζω φοντο οτι φωτογραφιες θελω?

Βασικα θελω να βαλω φοντο φωτογραφιες που τραβηξα εγω απο το κινητο αλλα μου εχει μονο ενα μικρο κομματι να το ορισω σαν wallpaper

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαζω φοντο οτι φωτογραφιες θελω?

Βασικα θελω να βαλω φοντο φωτογραφιες που τραβηξα εγω απο το κινητο αλλα μου εχει μονο ενα μικρο κομματι να το ορισω σαν wallpaper

Για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&hl=el

Ευχαριστω

το ρωταω κυριως σαν ποιοτητα ηχου παραμετροποιηση με equalizer και ενταση

Poweramp.

Το καλύτερο.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το εβαλα και εχει πολυ καλο ηχο αλλα καπου ειναι μπερδεμενο το θεμα οταν πας στο Folders

Εκει μου βγαζει παρα πολλους φακελους απο οτι mp3 υπαρχει στο κινητο πχ απο παιχνιδια ringtones κλπ

Ενω εγω θελω πχ να βλεπω μονο 2 φακελους που εχω με ελληνικα ξενα

Το εβαλα και εχει πολυ καλο ηχο αλλα καπου ειναι μπερδεμενο το θεμα οταν πας στο Folders

Εκει μου βγαζει παρα πολλους φακελους απο οτι mp3 υπαρχει στο κινητο πχ απο παιχνιδια ringtones κλπ

Ενω εγω θελω πχ να βλεπω μονο 2 φακελους που εχω με ελληνικα ξενα

Στις ρυθμίσεις έχει Folders and libraryκαιπιο μέσα έχει να διαλέξεις ποιους φακέλους θέλεις να σου εμφανίζει.

υπάρχει για android καμιά εφαρμογή σαν το groopic? http://groopic.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.petavision.clonecameraandroid

Τα XBMC/PLEX for Android ειναι εφαρμογες για διαχειριση αρχειων που βρισκονται σε υπολογιστη ή σε καποιο δικτυακο share, ή και player με τα οποια να μπορεις να τρεξεις απευθειας αρχεια βιντεο στο κινητο?

Στο PC ας πουμε εχω xbmc γιατι με τρελεναι το γραφικο του περιβαλλον, θελω ετσι και στο android να εχω γραφικο περιβαλλον, για τα αρχεια που τρεχω και οχι να τρεχω ξερω τα αρχεια απο Player τυπου mx player κτλ.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ποιον player χρησιμοποιειτε για αναπαραγωγη 1080p αρχειων -με dts- (mp4, mkv) ?

Ο BSPlayer δυστυχως δεν μπορει..ξεκιναει κανονικα και μετα χανει τον συνχρονισμο το βιντεο με τον ηχο.

Εχω το κινητο της υπογραφης.

Ποιον player χρησιμοποιειτε για αναπαραγωγη 1080p αρχειων -με dts- (mp4, mkv) ?

Ο BSPlayer δυστυχως δεν μπορει..ξεκιναει κανονικα και μετα χανει τον συνχρονισμο το βιντεο με τον ηχο.

Εχω το κινητο της υπογραφης.

Πέρασε τον MX player με τον codec του DTS...

Πέρασε τον MX player με τον codec του DTS...

Πραγματι δουλευει! αλλα καποιες φορες -συνηθως σε σκηνη με γρηγορη κινηση της καμερας- εχει καποιο lag στιγμιαιο. Παντως σαν hardware ειναι εντος απαιτησεων για 1080p playback ?

Αρxικα ειχα το musiXmatch Music Lyrics Player

που δειχνει ωραια τους στιχους σαν karaoke

Για να παιξει το equalizer πρεπει να το αγορασεις

Τα covers δε τα κατεβαζει αυτοματα (Ελληνικα δεν εχει πολλα)

Το Poweramp εχει πολυ καλο και παραμετροποιησιμο ηχο τα covers τα κατεβαζει αυτοματα (και Ελληνικα) αλλά με την εμφάνιση των στίχων τι γίνεται? Όταν πατάς να τους δείξει λέει να τους ανοίξει με το music x match

Επισης περναει πολυ ωραια και γρηγορα με μιξη απο το ενα τραγουδι στο αλλο πραγμα που δε το κανει το Music Lyrics Player

Στην ουσια ψαχνω κατι που συνδυαζει ολα τα παραπανω

Δηλαδη πολυ καλο ηχο με καλο equalizer

Covers και για Ελληνικα

Στιχοι να παιζουν αυτοματα στο ιδιο προγραμμα

ενα σχετικο θεμα εδω

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/10-best-android-music-players-1114284

Edited by adi32

Αυτό με τους στίχους μου την σπάει και μένα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι πρωτίστης σημασίας για την λειτουργικότητα του προγράμματος. Τους περνάω σε tag. Edited by akilleas

Γεια σας,

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο music player για χρήση σε αυτοκίνητο,να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία και με άνετο μενού,ώστε να είναι εύκολος ο χειρισμός του κατά την οδήγηση. Θα προτιμούσα να έχει και αυτές τις επιλογές:

α)Να μπορείς να επιλέξεις να μένει ενεργή η οθόνη,

β)Να μπορείς να επιλέξεις το κενό ανάμεσα στα κομμάτια.

Με ποιο προγραμμα κανετε επεξεργασια τα id3 tags για να εμφανιζονται σωστα στους Player του android και τι μορφης φωτογραφια πρεπει να περασω για να την δειχνει οταν παιζει το κομματι? Περασα ενα 1920x1080 png και δεν μου δειχνει artwork στον rocket player.

Εγώ χρησιμοποιώ το Id3fixer. Λίγες φορές που το χρειάστηκα έκανε δουλειά.

Σε γενικές γραμμές όμως τα περισσότερα τα κάνω από το pc.

Καλησπέρα από μένα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, έχει μπόλικες σελίδες το θέμα και δεν τις διάβασα όλες (αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία), όμως θέλω να σας πω ότι η εφαρμογή pixlr express είναι φοβερή. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Δοκιμάστε τη και δε θα χάσετε. Είναι δωρεάν, έχει πολλές επιλογές και φίλτρα. Προσωπικά, την έχω λατρέψει. Edited by Superuser

Goodbye and hello...

Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black

Καλησπέρα από μένα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, έχει μπόλικες σελίδες το θέμα και δεν τις διάβασα όλες (αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία), όμως θέλω να σας πω ότι η εφαρμογή pixlr express είναι φοβερή. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Δοκιμάστε τη και δε θα χάσετε. Είναι δωρεάν, έχει πολλές επιλογές και φίλτρα. Προσωπικά, την έχω λατρέψει.

Δεν είναι τυχαίο που από τις 122000 ψήφους, οι 105000 είναι 5 αστέρια ;)

Edited by Superuser

Δεν είναι τυχαίο που από τις 122000 ψήφους, οι 105000 είναι 5 αστέρια ;)

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο, είναι εκπληκτική, εύχρηστη εφαρμογή και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Μπράβο σε αυτούς που γράψανε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή. Και για iOS και για android είναι εξίσου καλή.

Edited by Superuser
Γραμματικά λάθη κορρέκτορα

Goodbye and hello...

Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black

Εγώ χρησιμοποιώ το Id3fixer. Λίγες φορές που το χρειάστηκα έκανε δουλειά.

Σε γενικές γραμμές όμως τα περισσότερα τα κάνω από το pc.

Σορρυ εφαρμογη για PC εννουσα. Εσυ εκει ποια χρησιμοποιεις?

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο, είναι εκπληκτική, εύχρηστη εφαρμογή και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Μπράβο σε αυτούς που γράψανε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή. Και για iOS και για android είναι εξίσου καλή.

Η εταιρία που φτιάχνει το AutoCAD είναι...!

Edited by Superuser

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update