theodwroz Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έχω την αγορασμενη εκδοση σε xperia neo v με την 4.0.4 εκδοση android και μου κάνει κάτι περίεργα... Κατά τα άλλα φοβερό σε απόδοση ήχου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 1. Κατεβάζεις τον ES File Explorer και τον mx player από το play store 2. Kάνεις κοινόχρηστους στο pc σου τους φακέλους που περιέχουν τα video 3. Ανοίγεις τον ES File Explorer και πας LAN->NEW->SCAN 4. Θα πρέπει να δεις το pc σου και τους φακέλους με τα video τα οποία παίζεις με τον mx player Αυτο δουλεύει μόνο σε οικιακό δίκτυο. Από αλλο ρουτερ δεν βλέπω πως μπορεις να συνδεθείς στο pc σου και να στρειμαρεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 παιδια στο bs player πως κατεβαζουμε την φωτεινοτητα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σε εμενα το ringdroid λειτουργει αψογα !! και εγω το ringdroid χρησιμοποιω.πολυ καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 παίδες τις γνώσεις σας,διάβασα κάποιες σελίδες αλλά δεν είδα να αναφέρεται κάτι. άρχισε να μου κάνει κόλπα ο stock mp3 player. τι να κατεβάσω; ένα απλό θέλω,τίποτα περίπλοκο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 παίδες τις γνώσεις σας,διάβασα κάποιες σελίδες αλλά δεν είδα να αναφέρεται κάτι. άρχισε να μου κάνει κόλπα ο stock mp3 player. τι να κατεβάσω; ένα απλό θέλω,τίποτα περίπλοκο. Κανε μια εκαθαριση δεδομενων του stock, μπορει να φτιαξει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 το έψαξα αλλά δεν βρήκα πως γίνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 το έψαξα αλλά δεν βρήκα πως γίνεται. Ρυθμισεις> εφαρμογες> ολες> βρες την εφαρμογη του stock mp3 player, πατησε επανω της και μετα επελεξε ''εκαθαριση δεδομενων''. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 το έκανα μόλις αλλά συνεχίζει τα δικά του.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Αν δεις εδώ πέρα, όλοι προτείνουν (προτείνουμε) το poweramp ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xri_ni Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μετετρεψα μια ταινια και της εβαλα και υποτιτλους,αλλα στο κινητο δεν εδειχνε τους υποτιτλους αλλα κατι τετραγωνακια.Γιατι? Επισης, γίνεται οι ταινιες να μικρυνουν σε μεγεθος ωστε να μη πιανουν πολυ χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 καλησπερα καποια δοκιμασμενη εφαρμογη για επεξεργασια φωτο ξερεται?δεν με ενδιαφερουν τα διαφορα εφε μονο να κανει σωστη επεξεργασια να διορθωνει ατελειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Μετετρεψα μια ταινια και της εβαλα και υποτιτλους,αλλα στο κινητο δεν εδειχνε τους υποτιτλους αλλα κατι τετραγωνακια.Γιατι? Επισης, γίνεται οι ταινιες να μικρυνουν σε μεγεθος ωστε να μη πιανουν πολυ χωρο? Πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση. Θα σώσεις το αρχείο στον υπολογιστή έχοντας επιλέξει ως κωδικοποίηση UTF-8. Για να μειώσεις το μέγεθος θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για συμπίεση θυσιάζοντας όμως την ποιότητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Γνωριζετε καποιο καλο player για τραγουδια? Εγώ τώρα τελευταία παίζω με τον n7player! Edited September 17, 2012 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Εγώ τώρα τελευταία παίζω με τον n7player! αν και δεν πολυακουω μουσικη εχω βαλει και εγω τον n7player και ειναι πολυ εφετζιδικος αλλα και πολυ καλος.Ειδικα αν εχεις περασμενα covers ειναι ολα τα λεφτα Edited September 25, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Αν δεις εδώ πέρα, όλοι προτείνουν (προτείνουμε) το poweramp ;) έχει μέρες που τον κατέβασα και τον χρησιμοποιώ. πολύ εύκολος και εύχρηστος. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια μια ερωτηση? Υπαρχει εφαρμογη για να μπορω να κατεβαζω τραγουδια απο το you tube ???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια μια ερωτηση? Υπαρχει εφαρμογη για να μπορω να κατεβαζω τραγουδια απο το you tube ???????????? Και σαν mp3 και σαν βίντεο με το tubemate. Μια απλή αναζήτηση στο Google και θα το βρεις. Δεν υπάρχει στο Android Market. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liako Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Απο χτες, το 1 εβδομαδας κινητο μου, σταματησε να βλεπει τα αρχεια μουσικης που εχω αποθηκευμενα, μεσω των εφαρμογων music player (Google Music Player, Winamp, TonePicker κ.α) Τα βλεπει μονο το ES File Manager και μεσα απο αυτο μπορω πλεον να ακουω μουσικη, αλλα και να οριζω διαφορους ηχους για κλησεις, notifications κτλ. Τους ηχους που εχω απο χτες ορισει σαν ηχους συστηματος, κλησης, επαφων κτλ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, τα music players τους βλεπουν... Δοκιμασα διαφορες πατεντες, μετα απο ξενυχτι στο net, αλλα τιποτα... Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάποια καλή εφαρμογή για mp3 downloading? Δοκίμασα το uSound που προτείνεται κάποιες σελίδες πίσω αλλά το search του μου κάνει νερά. Αλλες φορές δουλεύει, άλλες (τις περισσότερες) όχι. Και απο ότι βλέπω στα comments έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάποια καλή εφαρμογή για mp3 downloading? Δοκίμασα το uSound που προτείνεται κάποιες σελίδες πίσω αλλά το search του μου κάνει νερά. Αλλες φορές δουλεύει, άλλες (τις περισσότερες) όχι. Και απο ότι βλέπω στα comments έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. simple mp3 downloader.για την ωρα βρισκει τα παντα.το usound εδω και λιγο καιρο δεν βρισκει τιποτα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Κάποια καλή εφαρμογή για mp3 downloading? Δοκίμασα το uSound που προτείνεται κάποιες σελίδες πίσω αλλά το search του μου κάνει νερά. Αλλες φορές δουλεύει, άλλες (τις περισσότερες) όχι. Και απο ότι βλέπω στα comments έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Κωστα εγω χρησιμοποιω το mp3 search & download και οτι του εχω ζητησει μεχρι τωρα το βρισκει :) Εχω δοκιμασει και το simple mp3 αλλα μου παρουσιαζε προβληματα αφου αναβοσβηνε η οθονη συνεχεια και το σουταρα :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ευχαριστώ παιδιά, θα τα δοκιμάσω και τα δύο Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καποια καλη εφαρμογη για ringtones υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καποια καλη εφαρμογη για ringtones υπαρχει? να κανει τι δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts