araditsas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτό το συνδυασμό χρησιμοποιώ και εγώ συν τον dice player γιατί εμφανίζει το video σε μικρή οθόνη (αλλάζει μέγεθος αναλόγως)και ειδικά με μεγάλη οθόνη μετράει γιατί κάνεις και άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Απορώ πως δεν το έχει ο Mx ακόμα.. του s4 ο μαμά player δεν το κάνει αυτό? εγώ στο NOTE 3 δουλεύω τον μαμά που λειτουργεί σε μικρο παράθυρο υποστηρίζει υποτίτλους (μέχρι μέγεθος και χρώμα αλλάζεις ) έχει συντομεύσεις για ήχο και φωτεινότητα και μου φαίνεται καλύτερος όλων. Τον εχω αγορασμένο και δεν τον εχω καν βάλει στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 του s4 ο μαμά player δεν το κάνει αυτό? εγώ στο NOTE 3 δουλεύω τον μαμά που λειτουργεί σε μικρο παράθυρο υποστηρίζει υποτίτλους (μέχρι μέγεθος και χρώμα αλλάζεις ) έχει συντομεύσεις για ήχο και φωτεινότητα και μου φαίνεται καλύτερος όλων. Τον εχω αγορασμένο και δεν τον εχω καν βάλει στο κινητό. Ναι απλά χρησιμοποιώ aosp based Rom οπότε δεν μπορώ να τα έχω όλα δυστυχώς ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ψάχνω εδώ και ώρα μια εφαρμογή για να διορθώσω μια φωτογραφία. Θέλω να σβήσω μια ασπριλα που έχει βγει σε μαύρο φόντο. Να τη βαψω δηλαδή μαύρη σε εκείνο το σημείο. Ξέρετε κάποια ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οταν παω να μπω στην εφαρμογη mx camera αντι να με βαλει στην καμερα κατευθειαν με βγαζει πρωτα σε αυτη την οθονη.Υπαρχει τροπος να μην συμβαινει αυτο; [ATTACH]40307[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Απεγκατεστησε το κ ψάξε στο xda(μια αναζήτηση στον Google)την εφαρμογη Og YouTube downloader. ..όλα τ αλλα είναι γατάκια μπροστά του...:D Πως στο καλο το εγκαθιστουμε αυτο? Μπηκα με root explorer εσβησα το youtube apk, κατεβαση το og youtube 8.10 rooted, αλλα δεν μου το εγκαθιστα. Μου λεει "Application not installed"... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πως στο καλο το εγκαθιστουμε αυτο? Μπηκα με root explorer εσβησα το youtube apk, κατεβαση το og youtube 8.10 rooted, αλλα δεν μου το εγκαθιστα. Μου λεει "Application not installed"... να το κάνεις επικόλληση στην διαδρομή system/app . restart και έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 να το κάνεις επικόλληση στην διαδρομή system/app . restart και έτοιμο Ok κομπλε αλλα δεν σαφηνει να κανεις sign-in? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ok κομπλε αλλα δεν σαφηνει να κανεις sign-in? όχι δεν σε αφήνει και δεν βλέπω και κάνα απντειτ είναι έτσι πάνω από μήνα. Εγώ δουλεύω αυτό αν σε ενδιαφέρει κατεβάζει λίγο πιο αργά αλλά είναι ανεξάρτητη από την εφαρμογή και κάνεις και λογκιν και έχεις και την τελευταία αναβάθμιση youtube. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μουφα ειναι τοτε, τι να το κανω, αν δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου. Θα δοκιμασω και αυτο που λες. Παρεπιπτωντος το θελω κυριως για τραγουδια. Υπαρχει τροπος να κατεβασεις απευθειας το stream του ηχου χωρις να το κανει convert σε αλλη μορφη, να το αφησει ανεπαφο δλδ? Παρεπιπτωντος τωρα που εβαλα το og πως το βγαζω και επαναφερω το αρχικο youtube, για να βαλω αυτο που μου πες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μουφα ειναι τοτε, τι να το κανω, αν δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου. Θα δοκιμασω και αυτο που λες. Παρεπιπτωντος το θελω κυριως για τραγουδια. Υπαρχει τροπος να κατεβασεις απευθειας το stream του ηχου χωρις να το κανει convert σε αλλη μορφη, να το αφησει ανεπαφο δλδ? Παρεπιπτωντος τωρα που εβαλα το og πως το βγαζω και επαναφερω το αρχικο youtube, για να βαλω αυτο που μου πες? σβηστό από το system/app και μετά βάλε youtube απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 οκ αυτο που ρωτησα πριν ξερεις μηπως αν γινεται? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 οκ αυτο που ρωτησα πριν ξερεις μηπως αν γινεται? δεν κατάλαβα τι εννοείς sorry. ψάξε και από Google το tubmate ίσως είναι μια λύση και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με τα βιντεο που δεν ειναι διαθεσιμα σε φρητες συσκευες γινεται κατι για να το παρακαμψουμε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VERSUz Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπερα/καλημερα οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) για να βλεπω online ταινιες και σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα/καλημερα οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) για να βλεπω online ταινιες και σειρες Ξεκίνα διάβασμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή και όταν βάζω τα ακουστικά στο κινητό αρχίζει να παίζει η μουσική.Θέλει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή ή από την συσκευή; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή και όταν βάζω τα ακουστικά στο κινητό αρχίζει να παίζει η μουσική.Θέλει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή ή από την συσκευή; Αν και δεν ξέρω για ποια εφαρμογή γράφεις φαντάζομαι πως είναι ρύθμιση της συσκευής. Ρυθμίσεις - Περισσότερα ίσως? [ATTACH]41435[/ATTACH] Με τα βιντεο που δεν ειναι διαθεσιμα σε φρητες συσκευες γινεται κατι για να το παρακαμψουμε? Δεν έχω βρει ακόμα λύση σε αυτό αλλά μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο ή τη μουσική του βίντεο μέσω του Tubemate. Edited February 19, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και δεν ξέρω για ποια εφαρμογή γράφεις φαντάζομαι πως είναι ρύθμιση της συσκευής. ok το βρήκα ήταν στις ρυθμίσεις του PowerAmp Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπερα σας! Δεν μπορω να βρω που αποθηκεύει το tunein radio της ηχογραφήσεις που κανω. Υπαρχει μεσα ο φακελος tunein αλλα είναι αδιος. Καμια ιδεα; sd δεν παιρνει το κινητο μου Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος μερος την ερωτηση μου. Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adranus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα παιδια..!! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ εδω.καλος σας βρηκα να πω ; χΔ θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρησκω απαντηση.Εχω το Sony xperia L και ειναι το πρωτο μου κινητο android.Εχω δουλεψει παρα πολυ πανω σε αυτο το λειτουργικο σε φιλους και πελατες οσπου εφτασε η ωρα να παρω το δικο μου. Ολα μια χαρα πενα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο την συσκευη αλλα μονο ενα με χαλαει με το αλμπουμ τραγουδιων. Ειχα βολευτει παρα πολυ ξερετε το κλασσικο φτιαχνεις τους φακελους μεσο απο τον υπολογιστη και επαιζε εκεινον τον φακελο. αλλα εδω δημιουργει αλμπουμς και μου τα εχει μπερδεμενα και πρεπει να καθομαι να ψαχνω το επομενο τραγουδι . Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξεις η να δημιουργησεις "αλμπουμς" δικα σου και να τα χεις ετσι η οχι ; (συγνωμη αμα υπαρχει ηδη τετοιο θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Ενώ έχω αγοράσει το PowerAmp και έπαιζε κανονικά,σήμερα μου λέει κάτι για άδεια κτλπ και δεν με αφήνει να ακούσω μουσική.Τί παίζει ρε ****το???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ποτέ δεν είχα θέμα με το poweramp. Αν το έχεις οντως αγορασμένο μπορείς να κανεις απεγκατάσταση τον unlocker και ξανά εγκατάσταση. Μπορείς να στείλεις και mail στον dev αν δεν στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ποτέ δεν είχα θέμα με το poweramp. Αν το έχεις οντως αγορασμένο μπορείς να κανεις απεγκατάσταση τον unlocker και ξανά εγκατάσταση. Μπορείς να στείλεις και mail στον dev αν δεν στρώνει. Ευχαριστώ για την απάντηση!Θα προσπαθήσω να κάνω ξανά εγκατάσταση να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα παιδια..!! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ εδω.καλος σας βρηκα να πω ; χΔ θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρησκω απαντηση.Εχω το Sony xperia L και ειναι το πρωτο μου κινητο android.Εχω δουλεψει παρα πολυ πανω σε αυτο το λειτουργικο σε φιλους και πελατες οσπου εφτασε η ωρα να παρω το δικο μου. Ολα μια χαρα πενα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο την συσκευη αλλα μονο ενα με χαλαει με το αλμπουμ τραγουδιων. Ειχα βολευτει παρα πολυ ξερετε το κλασσικο φτιαχνεις τους φακελους μεσο απο τον υπολογιστη και επαιζε εκεινον τον φακελο. αλλα εδω δημιουργει αλμπουμς και μου τα εχει μπερδεμενα και πρεπει να καθομαι να ψαχνω το επομενο τραγουδι . Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξεις η να δημιουργησεις "αλμπουμς" δικα σου και να τα χεις ετσι η οχι ; (συγνωμη αμα υπαρχει ηδη τετοιο θεμα) Φτιαξε φακελους μεσα στην καρτα μνημης να παιζεις απο εκει την μουσικη σου. Και στο music player που εχεις θα επιλεξεις την επιλογη folders για να διαβαζει οτι εχεις εκει μεσα. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητός Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fatality Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 έχω το QuickPic που θεωρώ πως είναι η καλύτερη Gallery που υπάρχει από εφαρμογές κάμερας, υπάρχει καμία που να είναι πλήρως απλή? δλδ χωρίς effect κ.λπ (πιο απλή κι από την στόκ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts