araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 οκ αυτο που ρωτησα πριν ξερεις μηπως αν γινεται? δεν κατάλαβα τι εννοείς sorry. ψάξε και από Google το tubmate ίσως είναι μια λύση και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με τα βιντεο που δεν ειναι διαθεσιμα σε φρητες συσκευες γινεται κατι για να το παρακαμψουμε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VERSUz Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπερα/καλημερα οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) για να βλεπω online ταινιες και σειρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα/καλημερα οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια εφαρμογη(αν υπαρχει) για να βλεπω online ταινιες και σειρες Ξεκίνα διάβασμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή και όταν βάζω τα ακουστικά στο κινητό αρχίζει να παίζει η μουσική.Θέλει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή ή από την συσκευή; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή και όταν βάζω τα ακουστικά στο κινητό αρχίζει να παίζει η μουσική.Θέλει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή ή από την συσκευή; Αν και δεν ξέρω για ποια εφαρμογή γράφεις φαντάζομαι πως είναι ρύθμιση της συσκευής. Ρυθμίσεις - Περισσότερα ίσως? [ATTACH]41435[/ATTACH] Με τα βιντεο που δεν ειναι διαθεσιμα σε φρητες συσκευες γινεται κατι για να το παρακαμψουμε? Δεν έχω βρει ακόμα λύση σε αυτό αλλά μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο ή τη μουσική του βίντεο μέσω του Tubemate. Edited February 19, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Αν και δεν ξέρω για ποια εφαρμογή γράφεις φαντάζομαι πως είναι ρύθμιση της συσκευής. ok το βρήκα ήταν στις ρυθμίσεις του PowerAmp Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπερα σας! Δεν μπορω να βρω που αποθηκεύει το tunein radio της ηχογραφήσεις που κανω. Υπαρχει μεσα ο φακελος tunein αλλα είναι αδιος. Καμια ιδεα; sd δεν παιρνει το κινητο μου Συγνωμη αν ποσταρα σε λαθος μερος την ερωτηση μου. Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adranus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα παιδια..!! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ εδω.καλος σας βρηκα να πω ; χΔ θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρησκω απαντηση.Εχω το Sony xperia L και ειναι το πρωτο μου κινητο android.Εχω δουλεψει παρα πολυ πανω σε αυτο το λειτουργικο σε φιλους και πελατες οσπου εφτασε η ωρα να παρω το δικο μου. Ολα μια χαρα πενα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο την συσκευη αλλα μονο ενα με χαλαει με το αλμπουμ τραγουδιων. Ειχα βολευτει παρα πολυ ξερετε το κλασσικο φτιαχνεις τους φακελους μεσο απο τον υπολογιστη και επαιζε εκεινον τον φακελο. αλλα εδω δημιουργει αλμπουμς και μου τα εχει μπερδεμενα και πρεπει να καθομαι να ψαχνω το επομενο τραγουδι . Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξεις η να δημιουργησεις "αλμπουμς" δικα σου και να τα χεις ετσι η οχι ; (συγνωμη αμα υπαρχει ηδη τετοιο θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Ενώ έχω αγοράσει το PowerAmp και έπαιζε κανονικά,σήμερα μου λέει κάτι για άδεια κτλπ και δεν με αφήνει να ακούσω μουσική.Τί παίζει ρε ****το???:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ποτέ δεν είχα θέμα με το poweramp. Αν το έχεις οντως αγορασμένο μπορείς να κανεις απεγκατάσταση τον unlocker και ξανά εγκατάσταση. Μπορείς να στείλεις και mail στον dev αν δεν στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ποτέ δεν είχα θέμα με το poweramp. Αν το έχεις οντως αγορασμένο μπορείς να κανεις απεγκατάσταση τον unlocker και ξανά εγκατάσταση. Μπορείς να στείλεις και mail στον dev αν δεν στρώνει. Ευχαριστώ για την απάντηση!Θα προσπαθήσω να κάνω ξανά εγκατάσταση να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα παιδια..!! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ εδω.καλος σας βρηκα να πω ; χΔ θα ηθελα να ρωτησω για κατι που ψαχνω καιρο τωρα και δεν βρησκω απαντηση.Εχω το Sony xperia L και ειναι το πρωτο μου κινητο android.Εχω δουλεψει παρα πολυ πανω σε αυτο το λειτουργικο σε φιλους και πελατες οσπου εφτασε η ωρα να παρω το δικο μου. Ολα μια χαρα πενα εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο την συσκευη αλλα μονο ενα με χαλαει με το αλμπουμ τραγουδιων. Ειχα βολευτει παρα πολυ ξερετε το κλασσικο φτιαχνεις τους φακελους μεσο απο τον υπολογιστη και επαιζε εκεινον τον φακελο. αλλα εδω δημιουργει αλμπουμς και μου τα εχει μπερδεμενα και πρεπει να καθομαι να ψαχνω το επομενο τραγουδι . Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξεις η να δημιουργησεις "αλμπουμς" δικα σου και να τα χεις ετσι η οχι ; (συγνωμη αμα υπαρχει ηδη τετοιο θεμα) Φτιαξε φακελους μεσα στην καρτα μνημης να παιζεις απο εκει την μουσικη σου. Και στο music player που εχεις θα επιλεξεις την επιλογη folders για να διαβαζει οτι εχεις εκει μεσα. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητός Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fatality Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 έχω το QuickPic που θεωρώ πως είναι η καλύτερη Gallery που υπάρχει από εφαρμογές κάμερας, υπάρχει καμία που να είναι πλήρως απλή? δλδ χωρίς effect κ.λπ (πιο απλή κι από την στόκ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλημέρα και από μένα. να ρωτήσω και εγώ κάτι περί mp3 player έχει σκεφτεί κανεις σας την κατανάλωση που έχει ο καθένας αντίστοιχα πχ ο μαμά της samsung που είναι αρκετά αξιόπιστος καταναλώνει κάπου στο 2-3% στα 40 λεπτά με 50% ένταση ο apolo πάλι έχει κατανάλωση 6-8% στα 40 λεπτά με 50% ένταση ο music play τις google καταναλώνει κάπου στα 5-6 στα 40 λεπτά με 50% ένταση κλπ κλπ εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι επειδή χρησιμοποιώ πολύ το κινητό σαν mp3 player (Galaxy s 2) θέλω να μου πείτε τις εμπειρίες σας σε οποιοδήποτε player από πλευρά κατανάλωσης όμως. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 και εγώ μόνο με τον μαμά είμαι οκ οι άλλοι καταναλώνουν περισσότερο, το ίδιο ισχύει και για βίντεο που ευτυχώς ο πλευερ στο Note 3 τα κάνει όλα μα όλα και καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το θέμα είναι ότι τώρα παίζω με aosp Rom και δεν έχω τον μαμά πλέον γιαυτό ρωτάω κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 και εγώ μόνο με τον μαμά είμαι οκ οι άλλοι καταναλώνουν περισσότερο, το ίδιο ισχύει και για βίντεο που ευτυχώς ο πλευερ στο Note 3 τα κάνει όλα μα όλα και καλά . για player παίζω με m video player και mx player που είναι σχεδόν ήδη στην λειτουργία και οι δυο είναι πολύ καλοί. ο "m" καταναλώνει 3% στα 40-50 λεπτά με ακουστικά και χαμηλή φωτεινότητα και ο "mx" με τα ίδια καταναλώνει 6% αλλα παίζει τα πάντα και αλλοιωμένα και όλα γενικά κάνει παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 καμιά the best εφαρμογή για επεξεργασία φωτο(χρώματα θέματα και τέτοια όχι photoshop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καμιά αντίστοιχη για επεξεργασία βιντεο ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καμιά αντίστοιχη για επεξεργασία βιντεο ξερουμε; Δες το Magisto Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπερα και συγγνωμη αν ποσταρω την παρακατω ερωτηση σε λαθος τοπικ.... Noobas στο ανδροιδ λογισμικο ( :P ) εχω ενα Nexus 4 και θα ηθελα να κατεβασω μια ταινια , για να την περασω και να την δω στο κινητο με ελληνικους υποτιτλους.... εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν μπορω να βρω καποιον καλο οδηγο για τη δουλεια μου....Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ή ποια προγραμματα θα με βοηθησουν ?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπερα και συγγνωμη αν ποσταρω την παρακατω ερωτηση σε λαθος τοπικ.... Noobas στο ανδροιδ λογισμικο ( :P ) εχω ενα Nexus 4 και θα ηθελα να κατεβασω μια ταινια , για να την περασω και να την δω στο κινητο με ελληνικους υποτιτλους.... εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν μπορω να βρω καποιον καλο οδηγο για τη δουλεια μου....Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ή ποια προγραμματα θα με βοηθησουν ?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Ουσιαστικά θες έναν Player που να βλέπει και τα 2 (ταινία και υπότιτλους). Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις mx player η dice player. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον πρώτο. Σήμερα μάλιστα κατέβασα ένα επεισόδιο από σειρά στο κινητό μετά κατέβασα υπότιτλο από άλλο σαιτ. Για να παίξουν λοιπόν αυτό που έκανα είναι άνοιξα το επεισόδιο στον mx και στα settings του επέλεξα τον υπότιτλο που είχα κατεβάσει, και όλα μια χαρά. Δεν χρειάζεται καν να είναι το ίδιο όνομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ουσιαστικά θες έναν Player που να βλέπει και τα 2 (ταινία και υπότιτλους). Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις mx player η dice player. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον πρώτο. Σήμερα μάλιστα κατέβασα ένα επεισόδιο από σειρά στο κινητό μετά κατέβασα υπότιτλο από άλλο σαιτ. Για να παίξουν λοιπόν αυτό που έκανα είναι άνοιξα το επεισόδιο στον mx και στα settings του επέλεξα τον υπότιτλο που είχα κατεβάσει, και όλα μια χαρά. Δεν χρειάζεται καν να είναι το ίδιο όνομα. Χμμ μαλιστα , δλδ αν καταλαβα καλα περα απο τον player που θα χρειαστω , χρειαζομαι να κατεβασω και υποτιτλους ? Δεν τους βρισκει αυτοματα ετσι ? Και κατι ακομα , απο το PC περναω την ταινια και τους υποτιτλους σε ποιους φακελους ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Όπου θες τα πετάς, το αππ θα τα βρει αυτόματα, απλά για ευκολία αν τα έχεις μαζί θα τα βρίσκεις πιο εύκολα. Μπορείς να φτιάξεις έναν φάκελο και να τον ονομάσεις "movies" ή να το βάλεις στο "downloads". Όπου θες και σε βολεύει. Τώρα για αυτόματους υπότιτλους ίσως να δοκίμαζες τον bs player. ΑΝ λειτουργεί όπως στο pc τότε λογικά θα σου βρίσκει και υπότιτλους από μόνο του μόλις ανοίξεις το αρχείο του βίντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts