mol Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 όχι, μια χαρά βλέπει! μόλις το διπλοτσέκαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να λειτουργει αυτη την περιοδο για αγωνες μπασκετ και ποδοσφαιρου,πριν καποιους μηνες χρησιμοποιουσα το sports live pro αλλα πλεον δεν σου βγαζει παιχνιδια για να παρακολουθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 δοκιμασε κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.android.livestreamapp αλλιως μπαινεις απ ευθειας απο τον browser... το δοκιμασα επισης χτες,δεν ειχε ουτε εναν αγωνα διαθεσιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ο bsplayer,οταν βρικσει υποτιτλους Online Που τους αποθηκευει?(αν τους αποθηκεύει δηλαδη) διοτι βαζω την ταινια,κατεβαζω τους υποτιτλους,αλλα αν την κλεισω,οταν ξαναμπω,ενω μπορω να την συνεχισω απο εκει που σταματησε,τους υποτιτλους πρεπει να τους ξανακατεβασω. Επισης,πως μπορω να του βαλω να παιξει υποτιτλους που εχω περασει στην συσκευη?δεν τους βρισκει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Η ερώτηση απευθύνεται στους χρήστες του instagram. Προσπαθώ να ανεβάσω ένα βίντεο και δεν τα κατεφέρνω. Όταν προσπαθήσω μέσω της εφαρμογής να το επιλέξω δεν είναι ορατά τα βίντεο μέσα από τη συλλογή μου. Μόνο η φωτογραφίες φαίνονται. Αν ακολουθήσω την αντίθετη διαδρομή, δηλαδή πρώτα να το επιλέξω μέσα από τη συλλογή και ακολούθως να το ανεβάσω στο instagram, τότε στην τελική επεξεργασία κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει. Ξέρει κανείς τι παίζει? Υ.Γ anochampions για όποιον θέλει να με ακολουθήσει στο instagram Ok. το βρήκα. Edited November 6, 2013 by iosifm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη ή ακομα καλυτερα ρυθμιση στο poweramp που να εξισορροπει καπως την ενταση αναμεσα στα τραγουδια? Γιατι οπως τα εχω κατεβασει το ενα ειναι στο Θεο και το αλλο στα υπογεια..... Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Έψαξες να δεις αν έχει επιλογή για Volume normalize;; Δεν ειχα δει....κοιταξα τωρα αλλα δεν βλεπω κατι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Εχω καποια ringtones σε mp3 αλλα τα διαφορα προγραμματα που εχω για να ακουω μουσικη πχ musiXmatch Music Lyrics Player δε μου τα εμφανιζουν στις λιστες τους Πιθανως επειδη δεν ειναι κανονικα mp3 και δεν εχουν πληροφοριες κλπ Υπαρχει καποια λυση για περιληφθουν στις λιστες κι αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 ξερει κανεισ πωσ βλεπουμε βιντεο στο youtube hd με 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Νομίζω ότι δεν καταλάβαμε ακριβώς την ερώτησή σου.. Με 3G μπορείς να δεις YouTube σε HD ανάλυση. Μήπως εκεί που είσαι δεν έχεις ικανοποιητικη κάλυψη 3G οπότε στο γυρνάει αυτόματη σε χαμηλή ανάλυση? Επίσης ποιο κινητό έχεις, το σύνδεση, και που είσαι.. Δώσε πληροφορίες ώστε να πάρεις απαντήσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εχω sony z κ εχω κανονικα 3g μαλιστα εχω Η plus.....απο οτι διαβασα οταν εισαι με συνδεση 3G εχει περιορισμο το youtube κ στα γυρναει σε χαμηλη αναλυση για να μην εχεισ μεγαλη χρεωση..ετσι διαβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 κατεβασε το viral και δες οτι αναλυση θες, με οτι ταχυτητα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαζω φοντο οτι φωτογραφιες θελω? Βασικα θελω να βαλω φοντο φωτογραφιες που τραβηξα εγω απο το κινητο αλλα μου εχει μονο ενα μικρο κομματι να το ορισω σαν wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βαζω φοντο οτι φωτογραφιες θελω? Βασικα θελω να βαλω φοντο φωτογραφιες που τραβηξα εγω απο το κινητο αλλα μου εχει μονο ενα μικρο κομματι να το ορισω σαν wallpaper Για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη για ακουσμα mp3 με ακουστικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Poweramp ή PlayerPro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ευχαριστω το ρωταω κυριως σαν ποιοτητα ηχου παραμετροποιηση με equalizer και ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ευχαριστω το ρωταω κυριως σαν ποιοτητα ηχου παραμετροποιηση με equalizer και ενταση Poweramp. Το καλύτερο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το εβαλα και εχει πολυ καλο ηχο αλλα καπου ειναι μπερδεμενο το θεμα οταν πας στο Folders Εκει μου βγαζει παρα πολλους φακελους απο οτι mp3 υπαρχει στο κινητο πχ απο παιχνιδια ringtones κλπ Ενω εγω θελω πχ να βλεπω μονο 2 φακελους που εχω με ελληνικα ξενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το εβαλα και εχει πολυ καλο ηχο αλλα καπου ειναι μπερδεμενο το θεμα οταν πας στο Folders Εκει μου βγαζει παρα πολλους φακελους απο οτι mp3 υπαρχει στο κινητο πχ απο παιχνιδια ringtones κλπ Ενω εγω θελω πχ να βλεπω μονο 2 φακελους που εχω με ελληνικα ξενα Στις ρυθμίσεις έχει Folders and libraryκαιπιο μέσα έχει να διαλέξεις ποιους φακέλους θέλεις να σου εμφανίζει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 υπάρχει για android καμιά εφαρμογή σαν το groopic? http://groopic.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.petavision.clonecameraandroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τα XBMC/PLEX for Android ειναι εφαρμογες για διαχειριση αρχειων που βρισκονται σε υπολογιστη ή σε καποιο δικτυακο share, ή και player με τα οποια να μπορεις να τρεξεις απευθειας αρχεια βιντεο στο κινητο? Στο PC ας πουμε εχω xbmc γιατι με τρελεναι το γραφικο του περιβαλλον, θελω ετσι και στο android να εχω γραφικο περιβαλλον, για τα αρχεια που τρεχω και οχι να τρεχω ξερω τα αρχεια απο Player τυπου mx player κτλ. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ποιον player χρησιμοποιειτε για αναπαραγωγη 1080p αρχειων -με dts- (mp4, mkv) ? Ο BSPlayer δυστυχως δεν μπορει..ξεκιναει κανονικα και μετα χανει τον συνχρονισμο το βιντεο με τον ηχο. Εχω το κινητο της υπογραφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts