mhproduction Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομίζω να βρεις. Αποκλείεται η Google να αφήσει εφαρμογή για κατέβασμα των βίντεο της στο play store και εγω εψαχνα κατι τετοιο..και κατεληξα να βαλψ σε σελιδοδεικτη το εξης: http://www.video2mp3.net/el/δουλευει αψογα!!! Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω τραγούδια από το YouTube (εκτός του tubemate ) ??? 1) FREEdi YouTube Downloader 2) Εγώ χρησιμοποιώ το Hear YouTube plugin 3)Και το TubeGod Edited May 13, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Και πως κατεβάζω από το Freedi ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Και πως κατεβάζω από το Freedi ??? http://lmgtfy.com/?q=freedi+youtube+downloader Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για τις φωτογραφιες, ετσι ωστε οταν τις εκτυπωνεις να γραφεται κ η ημερομηνια πανω στην φωτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη για τις φωτογραφιες, ετσι ωστε οταν τις εκτυπωνεις να γραφεται κ η ημερομηνια πανω στην φωτο?? Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να προσθέσεις ημερομηνία και ώρα σε φωτογραφίες που έχεις ήδη τραβήξει https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.apd.timestamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να προσθέσεις ημερομηνία και ώρα σε φωτογραφίες που έχεις ήδη τραβήξει https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.apd.timestamp Φιλε σ ευχαριστω!καλη κ χρησιμη εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έχω δύο ερωτήσεις αν γνωρίζετε 1. Εφαρμογή για Ραδιόφωνο, δωρεάν και χωρίς χρήση ίντερνετ που να μπορώ να αποθηκευσω παραπάνω από 6-7 σταθμούς 2. Εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής, επίσης δωρεάν, γιατί η stock εφαρμογή παίζει συνέχεια τα ίδια τραγούδια Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Πιο video player θεωρείται καλύτερο για χρήση σε android tablet; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 για καλυτερα αποτελεσματα σε hd video και φωτο σε σκοτεινο περιβαλλον ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Πιο video player θεωρείται καλύτερο για χρήση σε android tablet; MX player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έχει κανείς υπ όψιν high speed camera εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έχει κανείς υπ όψιν high speed camera εφαρμογή; Γράψε στο market "fast burst", οι πρώτες δύο εφαρμογές πιστεύω θα σε καλύψουν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 1) FREEdi YouTube Downloader 2) Εγώ χρησιμοποιώ το Hear YouTube plugin 3)Και το TubeGod Το freedi γιατί κατεβάζει μέχρι 64??? Το 2 έχεις κάποιο link??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Γράψε στο market "fast burst", οι πρώτες δύο εφαρμογές πιστεύω θα σε καλύψουν. Δεν το έθεσα σωστά... Για βίντεο θέλω, όχι για φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ζήτω συγνώμη για την ερώτηση (είμαι άσχετος από music player), δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά. Θέλει ένας φίλος μου εφαρμογή μουσικής που να μπορεί να κρύψει φακέλους (όπως κάνει το quick pick στης φωτογραφιες), γιατί ο μαμισιος του εμφανίζει τα αρχεία ήχου από το igo και δεν του αρέσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ζήτω συγνώμη για την ερώτηση (είμαι άσχετος από music player), δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά. Θέλει ένας φίλος μου εφαρμογή μουσικής που να μπορεί να κρύψει φακέλους (όπως κάνει το quick pick στης φωτογραφιες), γιατί ο μαμισιος του εμφανίζει τα αρχεία ήχου από το igo και δεν του αρέσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα έχει σε έναν κατάλογο MP3 υποκαταλόγους με την μουσική του και θα ορίσει σαν root folder τον MP3, έτσι δεν θα βλέπει τους άλλους... Αυτό το κάνει ο poweramp και σίγουρα και πολλοί άλλοι players Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ζήτω συγνώμη για την ερώτηση (είμαι άσχετος από music player), δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά. Θέλει ένας φίλος μου εφαρμογή μουσικής που να μπορεί να κρύψει φακέλους (όπως κάνει το quick pick στης φωτογραφιες), γιατί ο μαμισιος του εμφανίζει τα αρχεία ήχου από το igo και δεν του αρέσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δοκιμασε και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jetappfactory.jetaudio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qZXRhcHBmYWN0b3J5LmpldGF1ZGlvIl0. ειναι απο τους καλυτερους music player. ;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ζήτω συγνώμη για την ερώτηση (είμαι άσχετος από music player), δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά. Θέλει ένας φίλος μου εφαρμογή μουσικής που να μπορεί να κρύψει φακέλους (όπως κάνει το quick pick στης φωτογραφιες), γιατί ο μαμισιος του εμφανίζει τα αρχεία ήχου από το igo και δεν του αρέσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορεί να δημιουργήσει ένα κενό αρχείο στο σημειοματάριο του υπολογιστή του, να το ονομάσει ".nomedia" και να το αποθηκεύσει ως "όλα τα αρχεία", και απλά να το μεταφέρει στους φακέλους που δε θέλει να εμφανίζονται στο music player..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostap Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα υπαρχει καποια εφαρμογη που να παιζει ετοιμες ταινιες στο ιντερνετ,απο σελιδες σαν την herogreco γιατι κατεβασα το mx player και δεν που παιζει απο αυτην την σελιδα τις ταινιες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monosfero Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Καλησπερα σας παιδια,ειμαι καινουριος χρηστης στο android και συγκεκρημενα εχω το Galaxy s4.Εχω κανει ενα πηδημα απο iphone 3gs σε Samsung galaxy s4 και δεν μπορω να βρω ενα σχετικα ιδιο και ευκολο στην χρηση media player (κυριος για μουσικη) οπως στο ios.Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν καλοδεχουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Για μουσική δοκιμάσε τo power amp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Για μουσική δοκιμάσε τo power amp. Ή τον player pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ξέρει κάποιος να μου πει τις καλύτερες ρυθμίσεις για την LG Camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πειτε μου εν music player που να εχει controls sti lockscreen χωρις να πρεπει να πατησεις τιποτα. η δεν εξαρταται απτον player αλλα απο ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts