Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το poweramp επειδή δεν βρήκα λύση.Όσα τραγούδια περνάω με ελληνικό τίτλο τότε οι χαρακτήρες εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

edit: Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κωδικοποίηση γιατί είδα πως το ίδιο γίνεται και με τον player του xperia.

Edited by lendo

με το procapture οι φωτο μου φαινονται πιο καθαρες απο την μαμα φωτο .και στο s2 που ειχα και τωρα και στο s3.

τοχει παρατηρησει αλλος?

με το procapture οι φωτο μου φαινονται πιο καθαρες απο την μαμα φωτο .και στο s2 που ειχα και τωρα και στο s3.

τοχει παρατηρησει αλλος?

δεν αντιλεγω μιας και δεν την εχω δοκιμασει την εφαρμογη αυτη, αλλα αυτο δεν εξαρταται απο το φακο του κινητου? :confused:

πιθανον να εφαρμοζει καποιο φιλτρο η εφαρμογη by default...

θα την δοκιμασω παντως ετσι απο περιεργεια!

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς κανένα ωραίο widget για φωτογραφίες; Να κάνεις slide ανάμεσα στις φωτογραφίες (αν μπορείς να επιλέγεις και ποιοι φάκελοι συμπεριλαμβάνονται στην gallery καλύτερα) και πατώντας να μπαίνει στην app που τις βλέπεις κανονικά (έχω καταλήξει στο QuickPic)

Ποιο πρόγραμμα προτεινετε για video edit?

Με ενδιαφερει να κοψω και να ραψω διάφορα βιντεακια και να τα ενώσω με απλα transition effects.

Αν υπάρχει η δυνατότητα να τα ανεβαζω και στο YouTube ακομα καλύτερα.

Ποιο πρόγραμμα προτεινετε για video edit?

Με ενδιαφερει να κοψω και να ραψω διάφορα βιντεακια και να τα ενώσω με απλα transition effects.

Αν υπάρχει η δυνατότητα να τα ανεβαζω και στο YouTube ακομα καλύτερα.

Magisto

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στην θεση σου αυτο θα εβαζα πρωτο απ'ολα.

Magisto

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στην θεση σου αυτο θα εβαζα πρωτο απ'ολα.

Πρεπει να πληρώνεις όμως για να κατεβάσεις τα βίντεο μετά...

Καλησπέρα σε όλους.:) εχω κατεβασει bs player για ταινιες αλλά δε μπορώ με τίποτα να βάλω υπότιτλους..μπορεί καποιος να με διαφωτίσει????

Καλησπέρα σε όλους.:) εχω κατεβασει bs player για ταινιες αλλά δε μπορώ με τίποτα να βάλω υπότιτλους..μπορεί καποιος να με διαφωτίσει????

Το διαλεγεις απο τις ρυθμισεις διαλεγεις γλωσσα και κατεβαζεις μετα υποτιτλους απο τις επιλογες

Το διαλεγεις απο τις ρυθμισεις διαλεγεις γλωσσα και κατεβαζεις μετα υποτιτλους απο τις επιλογες

τελικά κατέβασα τον mx videoplayer και ολα καλα!!ευχαριστώ πολύ πάντως:)

παιδια γεια σας.

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω ηχογραφηση εσωτερικη απο κονσολα στο κινητο,αν ναι ποιος ο τροπος,πχ¨συνδεω με καλωδιο το κινητο οπως τα ακουστικα??

ευχαριστω εκ των προτερων...

Εξαρτάται και από το συγκεκριμένο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσεις.

Τα περισσότερα κινητά έχουν την κλασική υποδοχή mini-jack για στέρεο έξοδο + μικρόφωνο είσοδο. Το πρόβλημα είναι ότι μετά περνάει από τον όχι και τόσο καλό ενισχυτή μικροφώνου που έχει το τηλέφωνο (και λίγο το επίπεδο της εισόδου που θα χρησιμοποιήσεις)...

Ανάλογα με την πιστότητα που θέλεις για την ηχογράφηση, θα κάνεις δουλειά...

Συγγνώμη, κάλυψα μόνο το hardware κομμάτι που στο μυαλό μου ήταν το πιο προβληματικό...

Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή για ηχογράφηση, εγώ έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrwq.recorder&feature=search_result

αλλά ανάλογα με τη φύση της ηχογράφησης, ίσως να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει περισσότερο, πχ για μουσική.

Καλησπερα σας, ψαχνω για εφαρμογη οταν τραβαω βιντεο να κανω start - pause για να μπορω να κοβω και να ξανα συνεχιζω το βιντεο ετσι ωστε να μην αρχιζω καινουριο καθε φορα.. Εχω cyanogenmod 9.

Ευχαριστω! :)

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

υπαρχει καμια εφαρμογη που να βάζει εφέ στα βίντεο;

πχ εκρήξεις και τετοια...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picadelic.fxguru

Καλησπερα σας, ψαχνω για εφαρμογη οταν τραβαω βιντεο να κανω start - pause για να μπορω να κοβω και να ξανα συνεχιζω το βιντεο ετσι ωστε να μην αρχιζω καινουριο καθε φορα.. Εχω cyanogenmod 9.

Ευχαριστω! :)

Δύσκολο να αντικαταστήσεις την κάμερα που έρχεται με το software του κινητού με κάποια άλλη και να δουλεύει καλά.

Δοκίμασε την LG camera μήπως είσαι τυχερός.

Για να περασουμε ταινια στο κινητο πρεπει να την κατεβασουμε σε ειδικη μορφη ή αυτες που κατεβαζουμε κανονικα απο διαφορα τορεντ τις περναμε οπως ειναι στο κινητο?

Όπως είναι παίζουν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς άλλον player αν θες και υπότιτλους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις cut στην φωτογραφια με το S pen στο Νote 2 κι οχι μονο crop?

κανενας που να γνωριζει??

Καλύτερος δωρεάν player?

Winamp, double twist κανείς άλλος;

Δεν θέλω πολλά μόνο να μπορώ να ορίζω ποιους φακέλους θα διαβάζει γιατί τώρα τα διαβάζει όλα (ringtones, gps voice, mp3s, notifications )

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update