lendo Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το poweramp επειδή δεν βρήκα λύση.Όσα τραγούδια περνάω με ελληνικό τίτλο τότε οι χαρακτήρες εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; edit: Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κωδικοποίηση γιατί είδα πως το ίδιο γίνεται και με τον player του xperia. Edited December 15, 2012 by lendo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 με το procapture οι φωτο μου φαινονται πιο καθαρες απο την μαμα φωτο .και στο s2 που ειχα και τωρα και στο s3. τοχει παρατηρησει αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 με το procapture οι φωτο μου φαινονται πιο καθαρες απο την μαμα φωτο .και στο s2 που ειχα και τωρα και στο s3. τοχει παρατηρησει αλλος? δεν αντιλεγω μιας και δεν την εχω δοκιμασει την εφαρμογη αυτη, αλλα αυτο δεν εξαρταται απο το φακο του κινητου? :confused: πιθανον να εφαρμοζει καποιο φιλτρο η εφαρμογη by default... θα την δοκιμασω παντως ετσι απο περιεργεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ξέρει κανείς κανένα ωραίο widget για φωτογραφίες; Να κάνεις slide ανάμεσα στις φωτογραφίες (αν μπορείς να επιλέγεις και ποιοι φάκελοι συμπεριλαμβάνονται στην gallery καλύτερα) και πατώντας να μπαίνει στην app που τις βλέπεις κανονικά (έχω καταλήξει στο QuickPic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ποιο πρόγραμμα προτεινετε για video edit? Με ενδιαφερει να κοψω και να ραψω διάφορα βιντεακια και να τα ενώσω με απλα transition effects. Αν υπάρχει η δυνατότητα να τα ανεβαζω και στο YouTube ακομα καλύτερα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ποιο πρόγραμμα προτεινετε για video edit? Με ενδιαφερει να κοψω και να ραψω διάφορα βιντεακια και να τα ενώσω με απλα transition effects. Αν υπάρχει η δυνατότητα να τα ανεβαζω και στο YouTube ακομα καλύτερα. Magisto Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στην θεση σου αυτο θα εβαζα πρωτο απ'ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Magisto Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στην θεση σου αυτο θα εβαζα πρωτο απ'ολα. Πρεπει να πληρώνεις όμως για να κατεβάσεις τα βίντεο μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taksidiara_Psuxi Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλησπέρα σε όλους.:) εχω κατεβασει bs player για ταινιες αλλά δε μπορώ με τίποτα να βάλω υπότιτλους..μπορεί καποιος να με διαφωτίσει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους.:) εχω κατεβασει bs player για ταινιες αλλά δε μπορώ με τίποτα να βάλω υπότιτλους..μπορεί καποιος να με διαφωτίσει???? Το διαλεγεις απο τις ρυθμισεις διαλεγεις γλωσσα και κατεβαζεις μετα υποτιτλους απο τις επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taksidiara_Psuxi Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το διαλεγεις απο τις ρυθμισεις διαλεγεις γλωσσα και κατεβαζεις μετα υποτιτλους απο τις επιλογες τελικά κατέβασα τον mx videoplayer και ολα καλα!!ευχαριστώ πολύ πάντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παιδια γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να κανω ηχογραφηση εσωτερικη απο κονσολα στο κινητο,αν ναι ποιος ο τροπος,πχ¨συνδεω με καλωδιο το κινητο οπως τα ακουστικα?? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εξαρτάται και από το συγκεκριμένο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσεις. Τα περισσότερα κινητά έχουν την κλασική υποδοχή mini-jack για στέρεο έξοδο + μικρόφωνο είσοδο. Το πρόβλημα είναι ότι μετά περνάει από τον όχι και τόσο καλό ενισχυτή μικροφώνου που έχει το τηλέφωνο (και λίγο το επίπεδο της εισόδου που θα χρησιμοποιήσεις)... Ανάλογα με την πιστότητα που θέλεις για την ηχογράφηση, θα κάνεις δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 δηλαδη δεν χρειαζετε καποια εφαρμογη;κανω εγγραφη φωνης μεσα απο την κονσολα;δεν καταλαβα καλα...σορρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Συγγνώμη, κάλυψα μόνο το hardware κομμάτι που στο μυαλό μου ήταν το πιο προβληματικό... Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε εφαρμογή για ηχογράφηση, εγώ έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrwq.recorder&feature=search_result αλλά ανάλογα με τη φύση της ηχογράφησης, ίσως να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει περισσότερο, πχ για μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπερα σας, ψαχνω για εφαρμογη οταν τραβαω βιντεο να κανω start - pause για να μπορω να κοβω και να ξανα συνεχιζω το βιντεο ετσι ωστε να μην αρχιζω καινουριο καθε φορα.. Εχω cyanogenmod 9. Ευχαριστω! :) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 για το simplempe3 τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις cut στην φωτογραφια με το S pen στο Νote 2 κι οχι μονο crop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπαρχει καμια εφαρμογη που να βάζει εφέ στα βίντεο; πχ εκρήξεις και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπαρχει καμια εφαρμογη που να βάζει εφέ στα βίντεο; πχ εκρήξεις και τετοια... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picadelic.fxguru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπερα σας, ψαχνω για εφαρμογη οταν τραβαω βιντεο να κανω start - pause για να μπορω να κοβω και να ξανα συνεχιζω το βιντεο ετσι ωστε να μην αρχιζω καινουριο καθε φορα.. Εχω cyanogenmod 9. Ευχαριστω! :) Δύσκολο να αντικαταστήσεις την κάμερα που έρχεται με το software του κινητού με κάποια άλλη και να δουλεύει καλά. Δοκίμασε την LG camera μήπως είσαι τυχερός. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Για να περασουμε ταινια στο κινητο πρεπει να την κατεβασουμε σε ειδικη μορφη ή αυτες που κατεβαζουμε κανονικα απο διαφορα τορεντ τις περναμε οπως ειναι στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Όπως είναι παίζουν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς άλλον player αν θες και υπότιτλους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να κανεις cut στην φωτογραφια με το S pen στο Νote 2 κι οχι μονο crop? κανενας που να γνωριζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλύτερος δωρεάν player? Winamp, double twist κανείς άλλος; Δεν θέλω πολλά μόνο να μπορώ να ορίζω ποιους φακέλους θα διαβάζει γιατί τώρα τα διαβάζει όλα (ringtones, gps voice, mp3s, notifications ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Υπάρχει κάποιος player που να παρακάμπτει τα μικρά αρχεία ήχου όπως κάνει ο player της MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts