Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ios δουλευει αψογα.

καποιο προβλημα θα ειναι που θα διορθωθει συντομα μην αγχωνεσαι

iphone xs max ipad 6th gen

Υπαρχει καποιος βιντεο player που να streamαρει από το pc μου προς το κινητό (s3) και να παιζει srt ( ελληνικους υποτιτλους);

Επίσης να αναγνωρίζει ηχο dts;

Παιδιά υπάρχει καμία απλή και ελαφριά app για απλό κόψε/ράψε βίντεο χωρίς επανακωδικοποίηση και τέτοια; trim επί της ουσίας...

EDIT : Βασικά, να διευκρινίσω, στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει μόνο να φορτώσω ένα βίντεο και να επιλέξω να κρατήσω μόνο ένα κομμάτι του, να το σώσω σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν με ενδιαφέρει κάποια πιο πολύπλοκη εφαρμογή για πλήρες μοντάζ.

Edited by dante02004

Παιδιά υπάρχει καμία απλή και ελαφριά app για απλό κόψε/ράψε βίντεο χωρίς επανακωδικοποίηση και τέτοια; trim επί της ουσίας...

EDIT : Βασικά, να διευκρινίσω, στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει μόνο να φορτώσω ένα βίντεο και να επιλέξω να κρατήσω μόνο ένα κομμάτι του, να το σώσω σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν με ενδιαφέρει κάποια πιο πολύπλοκη εφαρμογή για πλήρες μοντάζ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goseet.VidTrim&feature=search_result

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δε νομίζω να είναι θέμα δυσκολίας... Απλά είναι θέμα marketing ;)
I can only write about personal stuff, about my point of view.

Έχω στα χέρια μου κάτι μέρες το Panasonic Eluga και το αρνητικό του είναι ότι δεν απενεργοποιεί τους ήχους της κάμερας. Ό,τι και αν δοκίμασα είχα αρνητικό αποτέλεσμα.

Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές από το Play Store που διαφημίζονταν ως κάμερες δίχως ήχο αλλά οι περισσότερες δε δούλευαν. Μόνο μία δουλεύει σωστά η Silent Camera αλλά και αυτή με ελάχιστη λειτουργικότητα και σχεδόν χωρίς ρυθμίσεις.

Υπάρχει διέξοδος από αυτό ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι είναι δυνατόν να μη το έχω δοκιμάσει αυτό ;

Απενεργοποιώ όλους τους ήχους εννοείται και πάλι κάνει θόρυβο, ο οποίος εκτός του ότι είναι 100% ανεπιθύμητος είναι και 180% απαίσιος !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έπρεπε αλλά φευ !

Root δεν είμαι και δεν ξερω πώς θα γίνω γιατί δεν υπάρχει κανένας οδηγός !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως αυτή πού έχει ενσωματώσει η htc στην gallery για το facebook?για uploads.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδια ψαχνω να βρω εναν player που να μπορει να παιξει windows media player playlist (wpl) αρχειο. Συγκεκριμένα εχω ενα δικτυακό δισκο (Dlink DNS-325) και θελω να συνδεομαι με το κινητο και να αναπαραγω playlists που βρισκονται μαζι με τα Mp3 στο δισκο.

Οτι DLNA εφαρμογη εχω δοκιμασει με ενσωματομενο player ή οχι δε παιζει. Και αν με καποιο τροπο δω τα wpl. δεν εχω player για να τα παιξει

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Υπάρχει εφαρμογή πού να καταγραφεί βίντεο ότι βλέπει στην οθόνη?ας πούμε θέλω να γράψω με βίντεο πρόσωπο από το skype

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει εφαρμογή πού να καταγραφεί βίντεο ότι βλέπει στην οθόνη?ας πούμε θέλω να γράψω με βίντεο πρόσωπο από το skype

Screencast.

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνεις edit βίντεο? Να μπορείς δηλαδή να ενώσεις δύο βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητό ή να προσθέσεις κάποιο τραγούδι στο βίντεο κτλ?

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνεις edit βίντεο? Να μπορείς δηλαδή να ενώσεις δύο βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητό ή να προσθέσεις κάποιο τραγούδι στο βίντεο κτλ?

Υπάρχει το Movie Editor στο play όπως και κάποιες άλλες εφαρμογές που ειναι free .

Samsung galaxy s21+

Τον νεο realplayer τον δοκιμασε κανεις..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Screencast.

Κάτι άλλο που να μην χρειάζεται root;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Κάτι άλλο που να μην χρειάζεται root;;

Που φοβάμαι πως γενικώς για τέτοια λειτουργία χρειάζεσαι άδεια su γιατί πρόκειται για παραβίαση κανόνων του συστήματος και γι αυτό χρειάζεσαι root.

Υπαρχει καποιος βιντεο player που να streamαρει από το pc μου προς το κινητό (s3) και να παιζει srt ( ελληνικους υποτιτλους);

Επίσης να αναγνωρίζει ηχο dts;

1. Κατεβάζεις τον ES File Explorer και τον mx player από το play store

2. Kάνεις κοινόχρηστους στο pc σου τους φακέλους που περιέχουν τα video

3. Ανοίγεις τον ES File Explorer και πας LAN->NEW->SCAN

4. Θα πρέπει να δεις το pc σου και τους φακέλους με τα video τα οποία παίζεις με τον mx player

στο s2 ειχα το procapture και εβγαζε λιγο καλυτερη φωτο απο οτι η μαμα φωτογραφικη. υπαρχει κατι για το s3?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update