ccinderella Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 σε ios δουλευει αψογα. καποιο προβλημα θα ειναι που θα διορθωθει συντομα μην αγχωνεσαι Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Υπαρχει καποιος βιντεο player που να streamαρει από το pc μου προς το κινητό (s3) και να παιζει srt ( ελληνικους υποτιτλους); Επίσης να αναγνωρίζει ηχο dts; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Παιδιά υπάρχει καμία απλή και ελαφριά app για απλό κόψε/ράψε βίντεο χωρίς επανακωδικοποίηση και τέτοια; trim επί της ουσίας... EDIT : Βασικά, να διευκρινίσω, στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει μόνο να φορτώσω ένα βίντεο και να επιλέξω να κρατήσω μόνο ένα κομμάτι του, να το σώσω σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν με ενδιαφέρει κάποια πιο πολύπλοκη εφαρμογή για πλήρες μοντάζ. Edited August 19, 2012 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά υπάρχει καμία απλή και ελαφριά app για απλό κόψε/ράψε βίντεο χωρίς επανακωδικοποίηση και τέτοια; trim επί της ουσίας... EDIT : Βασικά, να διευκρινίσω, στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει μόνο να φορτώσω ένα βίντεο και να επιλέξω να κρατήσω μόνο ένα κομμάτι του, να το σώσω σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν με ενδιαφέρει κάποια πιο πολύπλοκη εφαρμογή για πλήρες μοντάζ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goseet.VidTrim&feature=search_result Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμείς που εχουμε android δεν έχουμε tv live mega ant1 κλπ.... τόσο δυσκολο ειναι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NilosGr Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δε νομίζω να είναι θέμα δυσκολίας... Απλά είναι θέμα marketing ;) Παράθεση I can only write about personal stuff, about my point of view. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Marketing??? Δηλαδή κάνει καλυτερο το android να μην εχει tv live? Δεν μπορώ να καταλάβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Έχω στα χέρια μου κάτι μέρες το Panasonic Eluga και το αρνητικό του είναι ότι δεν απενεργοποιεί τους ήχους της κάμερας. Ό,τι και αν δοκίμασα είχα αρνητικό αποτέλεσμα. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές από το Play Store που διαφημίζονταν ως κάμερες δίχως ήχο αλλά οι περισσότερες δε δούλευαν. Μόνο μία δουλεύει σωστά η Silent Camera αλλά και αυτή με ελάχιστη λειτουργικότητα και σχεδόν χωρίς ρυθμίσεις. Υπάρχει διέξοδος από αυτό ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το βάζεις στο αθόρυβο και βγάζεις φωτο χωρίς ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Nαι είναι δυνατόν να μη το έχω δοκιμάσει αυτό ; Απενεργοποιώ όλους τους ήχους εννοείται και πάλι κάνει θόρυβο, ο οποίος εκτός του ότι είναι 100% ανεπιθύμητος είναι και 180% απαίσιος ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μα στο αθόρυβο πρέπει να μην ακούγεται η κάμερα. Εισαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Θα έπρεπε αλλά φευ ! Root δεν είμαι και δεν ξερω πώς θα γίνω γιατί δεν υπάρχει κανένας οδηγός ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως αυτή πού έχει ενσωματώσει η htc στην gallery για το facebook?για uploads. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρε παιδια ψαχνω να βρω εναν player που να μπορει να παιξει windows media player playlist (wpl) αρχειο. Συγκεκριμένα εχω ενα δικτυακό δισκο (Dlink DNS-325) και θελω να συνδεομαι με το κινητο και να αναπαραγω playlists που βρισκονται μαζι με τα Mp3 στο δισκο. Οτι DLNA εφαρμογη εχω δοκιμασει με ενσωματομενο player ή οχι δε παιζει. Και αν με καποιο τροπο δω τα wpl. δεν εχω player για να τα παιξει Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή πού να καταγραφεί βίντεο ότι βλέπει στην οθόνη?ας πούμε θέλω να γράψω με βίντεο πρόσωπο από το skype Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Υπάρχει εφαρμογή πού να καταγραφεί βίντεο ότι βλέπει στην οθόνη?ας πούμε θέλω να γράψω με βίντεο πρόσωπο από το skype Screencast. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνεις edit βίντεο? Να μπορείς δηλαδή να ενώσεις δύο βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητό ή να προσθέσεις κάποιο τραγούδι στο βίντεο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνεις edit βίντεο? Να μπορείς δηλαδή να ενώσεις δύο βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητό ή να προσθέσεις κάποιο τραγούδι στο βίντεο κτλ? Υπάρχει το Movie Editor στο play όπως και κάποιες άλλες εφαρμογές που ειναι free . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Τον νεο realplayer τον δοκιμασε κανεις..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Screencast. Κάτι άλλο που να μην χρειάζεται root;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Κάτι άλλο που να μην χρειάζεται root;; Που φοβάμαι πως γενικώς για τέτοια λειτουργία χρειάζεσαι άδεια su γιατί πρόκειται για παραβίαση κανόνων του συστήματος και γι αυτό χρειάζεσαι root. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Υπαρχει καποιος βιντεο player που να streamαρει από το pc μου προς το κινητό (s3) και να παιζει srt ( ελληνικους υποτιτλους); Επίσης να αναγνωρίζει ηχο dts; 1. Κατεβάζεις τον ES File Explorer και τον mx player από το play store 2. Kάνεις κοινόχρηστους στο pc σου τους φακέλους που περιέχουν τα video 3. Ανοίγεις τον ES File Explorer και πας LAN->NEW->SCAN 4. Θα πρέπει να δεις το pc σου και τους φακέλους με τα video τα οποία παίζεις με τον mx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 στο s2 ειχα το procapture και εβγαζε λιγο καλυτερη φωτο απο οτι η μαμα φωτογραφικη. υπαρχει κατι για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris1123 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Γνωριζετε καποιο καλο player για τραγουδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Για μουσικη Power Amp Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts