vitriolis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfreak.entertainment.musicparadise&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkZnJlYWsuZW50ZXJ0YWlubWVudC5tdXNpY3BhcmFkaXNlIl0. Αυτή η εφαρμογή είναι κακόγραμμένη πιστεύω, από τότε που την έβαλα μου άναβε συνεχώς η οθόνη, έτσι κι εγώ την πέταξα. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το usound δεν περναει τα τραγουδια που κατεβαζω στο Musics player του κινητου? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το usound δεν περναει τα τραγουδια που κατεβαζω στο Musics player του κινητου? Πρεπει λογικα να το κανεις import τον φακελο του στον player ... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πως κάνω zoom in-zoom out στον BS Player κι αν πρέπει να κάνω παύση στην εικόνα ή μπορώ εν κινήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Easy CD-DA extractor ειναι προγραμμα για ριπ αλλα και γι'αυτο που θελεις δηλ για album art π.χ. googlareis το τιτλο του album ''κατεβαζεις τη foto στο pc και την ''κολλας'' στο τραγουδι-ια που θελεις.Υπαρχει και σε ''ιδιαιτερα'' sites ;).Εννοειται οτι μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εικονα θες τα εχω κανει ολα εκει! εχω το neo v με 2.3 αλλα το εκανα 4 και ενω πριν εδειχνε κανονικα φωτο τωρα τιποτα! υπαρχει κανενα προγραμμα [που με ics να δειχνει και τις φωτο που εχουμε στην μουσικη (εξωφυλλα) ? ξερει καποιος παιδια..; Edited July 27, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 με ποιο τροπο μπορω να περασω τα covers απο τα τραγουδια στον playerpro? στο poweramp απλα τα πετουσα μεσα στο φακελο album art Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 κάποια εφαρμογη για να βγαζει πολλες φωτογραφιες μαζι? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 κάποια εφαρμογη για να βγαζει πολλες φωτογραφιες μαζι? Fast Burst Camera Lite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spritefish.fastburstcameralite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcHJpdGVmaXNoLmZhc3RidXJzdGNhbWVyYWxpdGUiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Για video camera υπαρχει κατι καλο ; Δεν μιλω μoνο για φωτογραφίες αλλα και για την εγγραφή Video Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Lgcamera.. παρα πολλες επιλογες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ψάχνω εφαρμογή για camera/video που να έχει: Οπωσδήποτε: Γρήγορη εκκίνηση Εύκολη χρήση Χρονοδιακόπτη zoom Προαιρετικά: Μαζική λήψη φωτογραφιών Lapse video Επιλογή διαδρομής αποθήκευσης Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Χρειαζομαι μια εφαρμογη για να κανω επεξεργασια σε μια φωτογραφία και συγκεκριμενα να κρυψω καποια νουμερα ας πουμε.. αλλα οχι με ζωγραφικη.. αν γινεται με εκεινο το εφε που θολωνει συγκεκριμένο σημειο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Ακυρω το προβλημα. Ομως πειτε τι προτεινετε για μουσικη ? Edited August 2, 2012 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ακυρω το προβλημα. Ομως πειτε τι προτεινετε για μουσικη ? Αν μιλάς για πρόγραμμα μουσικής, δαγκωτό PowerAMP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αν μιλάς για πρόγραμμα μουσικής, δαγκωτό PowerAMP. Δαγκωτό ομως..;-) Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιχταράδες και παιχταρούδες, έχετε υπόψιν σας κάποιο app που να κατεβάζει ολόκληρη μια playlist από youtube, σαν mp3, ώστε να μην κατεβάζεις ένα ένα τα κομμάτια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man_red_sotiris Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Μηπως εχετε βρει καποιον τροπο για να αναγνωριζει το συστημα τα ελληνικα fonts στα τραγουδια? Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει τα παντα και δεν εχω βγαλει ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Με κάποιον tag editor από υπολογιστή κάνε μαζική μετατροπή σε utf8. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Έχω ένα ζευγάρι ακουστικά logitech με τρία κουμπιά λειτουργίας και όταν είχα το "παγωτό" είχα κατεβάσει μια εφαρμογή με την οποία μπορούσα να ελέγχω τις λειτουργίες του player με το κεντρικό κουμπί. Τώρα με τα "φασόλια" στον συνδυασμό ένα πάτημα και συνεχής πίεση που είχα ορίσει για την αύξηση της έντασης, αντί της αύξησης της έντασης, ενεργοποιείται η φωνητική αναζήτηση του Google. Ξέρει κάποιος πως να την απενεργοποιήσω; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Κάνε freeze την εφαρμογή της αναζήτησης με το titanium. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Κάνε freeze την εφαρμογή της αναζήτησης με το titanium. Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.... Wtf?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Χρειαζομαι μια εφαρμογη για να κανω επεξεργασια σε μια φωτογραφία και συγκεκριμενα να κρυψω καποια νουμερα ας πουμε.. αλλα οχι με ζωγραφικη.. αν γινεται με εκεινο το εφε που θολωνει συγκεκριμένο σημειο Καποιος να γνωριζει; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καποιος να γνωριζει; Δοκιμασε το Retouch, αν θυμαμαι καλα μια φορα που το χρειάστηκα μου εκανε καλη δουλειά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δοκιμασε το Retouch, αν θυμαμαι καλα μια φορα που το χρειάστηκα μου εκανε καλη δουλειά. Δοκιμαζω και ενημερώνω Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μηπως εχετε βρει καποιον τροπο για να αναγνωριζει το συστημα τα ελληνικα fonts στα τραγουδια? Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει τα παντα και δεν εχω βγαλει ακρη! και μαζικη μετατροπη σε utf8 που εκανα δεν διαβαζονται ουτε απο τον μαμα ουτε απο το poweramp σε galaxy S3. Καποια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts