soleman Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αυτή η καινούργια εφαρμογή Google Maps go ,λέει ότι είναι πιο ελαφριά. Τι έχει λιγότερο από την άλλη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Αυτή η καινούργια εφαρμογή Google Maps go ,λέει ότι είναι πιο ελαφριά. Τι έχει λιγότερο από την άλλη; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα σχόλια στο Play τα διάβασες; Αφού τα γράφει όλα. Κομμένη έκδοση είναι και τρέχει μέσω Chrome, σαν wrapper. Μόνο για κανένα κινητό με 1Gb Ram ίσως αξίζει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 στο google maps (παλιοτερη εκδοση βεβαια) μου σβηνονται οι κατεβασμενοι/offline χαρτες (μετα απο reboot νομιζω), maps.me γνωμες; 1) ειναι ελαφρυ επειδη θελω να το βαλω (και) σε παλια συσκευη; 2) νομιζω εχει επισης δυνατοτητα για offline και απ οτι διαβασα δεν χρειαζεται και ενημερωση καθε μηνα σαν του google maps; 3) ειναι free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 στο google maps (παλιοτερη εκδοση βεβαια) μου σβηνονται οι κατεβασμενοι/offline χαρτες (μετα απο reboot νομιζω), maps.me γνωμες; 1) ειναι ελαφρυ επειδη θελω να το βαλω (και) σε παλια συσκευη; 2) νομιζω εχει επισης δυνατοτητα για offline και απ οτι διαβασα δεν χρειαζεται και ενημερωση καθε μηνα σαν του google maps; 3) ειναι free; Σβηνονται οι χαρτες απο μονοι τους μετα απο μερικες μερες. Δεν παιζει ρολο το ριμπουτ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 μου φαινεται οτι ναναι ειναι.. στο παλιο (και παλια εκδοση χαρτων οπως ειπα) σβηνονται μπορει και την επομενη μερα, οχι μερες, στο αλλο μενουν κανα μηνα και μετα ενημερωνονται μονοι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 μου φαινεται οτι ναναι ειναι.. στο παλιο (και παλια εκδοση χαρτων οπως ειπα) σβηνονται μπορει και την επομενη μερα, οχι μερες, στο αλλο μενουν κανα μηνα και μετα ενημερωνονται μονοι τους Αν κανεις μια διαδρομη συνεχεια σου κατεβαζει αυτοματα την περιοχη συνηθως αν θυμαμαι ειναι by default. Μπες στις ρυθμισεις στους χαρτες εκει που λεει χαρτες εκτος συνδεσης και απο το γραναζι πανω δεξια φτιαξε το οπως σε εξυπηρετει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 μωρε το εχω φτιαξει, κατεβαζω και το χαρτη κι ολα καλα, αν το τσεκαρω μετα απο κανα δυο ημερες ομως ο χαρτης δεν ειναι εκει! δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Στο LG το έχεις? Μάλλον έληξε το καημένο το τηλεφωνάκι και θέλει να ξεκουραστεί:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 χαχαχα οχι στο lg μια χαρα παιζει, στο moto μου κανει τα κουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 μωρε το εχω φτιαξει, κατεβαζω και το χαρτη κι ολα καλα, αν το τσεκαρω μετα απο κανα δυο ημερες ομως ο χαρτης δεν ειναι εκει! δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!το έχεις κάπως έτσι στις ρυθμίσεις; γιατί δεν βάζεις την τελευταία έκδοση και έχεις, όπως λες, μια παλιά; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 γιατί είναι πολύ πιο γρήγορη και έχει καλύτερο ui, anyway, το βρήκα, οι χάρτες αποθηκεύονταν σε cache φάκελο και τον έσβηνε το sd maid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 γιατί είναι πολύ πιο γρήγορη και έχει καλύτερο ui, anyway, το βρήκα, οι χάρτες αποθηκεύονταν σε cache φάκελο και τον έσβηνε το sd maidοκ σου βρήκες τι έφταιγε όλα καλά. εμένα που στο κινητό μου xiaomi είχε προεγκατεστημένο το google maps πως μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση; μόνο εάν είναι ρουτ μάλλον; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 χμμμ δεν θυμάμαι, απεγκατάσταση μπορείς να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 χμμμ δεν θυμάμαι, απεγκατάσταση μπορείς να το κάνεις;μόνο uninstall updates γίνεται. πάντα θα μένει μία έκδοση με την οποία ήρθε το τηλ.! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 μόνο uninstall updates γίνεται. πάντα θα μένει μία έκδοση με την οποία ήρθε το τηλ.! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κάνε απεγκατάσταση των ενημερώσεων και πέρασε την έκδοση που θες. Υπάρχουν σελίδες που έχουν παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Κάνε απεγκατάσταση των ενημερώσεων και πέρασε την έκδοση που θες. Υπάρχουν σελίδες που έχουν παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών.ναι αλλα εαν θελω παλαιοτερη της προεγκατεστημενης ΔΕΝ εγκαθισταται αυτο λεμε τοση ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 χαχαχα καλα ντε μη φωναζεις :D αμα θες παλιοτερη καντο ρουτ, ωχου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 χαχαχα καλα ντε μη φωναζεις :D αμα θες παλιοτερη καντο ρουτ, ωχου :Dεντάξει μην βαρατε. εσύ ποια έχεις καί σου αρέσει που είπες και εμφανισιακά; να δω εάν είναι παλαιότερη η όχι από την πρό εγκατεστημένη μου. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 την 6.9 εχω εγω, ειχε προταθει εδω: απο τον civicsr2cool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Το HERE πλέον προειδοποιεί για κάμερες ασφαλείας. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ναι το προσεξα και γω σε ενος φιλου, σου το λεει και φωνητικα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Το HERE πλέον προειδοποιεί για κάμερες ασφαλείας.Μόνο φωνητική η και οπτική; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μόνο φωνητική η και οπτική; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τα δύο Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Και τα δύοΌμορφα. Επιτέλους. Ευχάριστο για την πληροφορία. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 καλησπερα σε ολους...εχω προσπαθησει να χρησιμοποιησω στο παρελθον χαρτες offline αφου τους κατεβασα και απο google maps και απο το here αλλα κατι μαλλον δεν εκανα σωστα...η διαδικασια ειναι κατεβαζουμε τους χαρτες...κλεινουμε δεδομενα,μπαινουμε στην εφαρμογη και παταμε που θελουμε να παμε και μας παει;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts