ilka71 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εμένα ακόμα σε αυτήν είναι... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Μήπως παίζει ρόλο το κινητό;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Οι προγραμματιστές μπορούν να επιλέξουν το ποσοστό των χρηστών που θα λάβουν μια έκδοση. Χρησιμοποιείται ειδικά σε μεγάλες ενημερώσεις για τυχόν σφάλματα ^ Δε παίζει ρόλο το κινητό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Παιδιά μπορούμε στους χάρτες της google να βάλουμε κατά την πλοήγηση στην οθόνη να δείχνει το υψόμετρο Aυτο αν γινεται θα μου αρεσε και εμενα πολυ αν γινεται. Ειτε στο GM ειτε στο here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δεν γίνεται να προσθέσεις χαρακτηριστικά σε αυτές τις εφαρμογές. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Η ελλειψη αισθητηρα πυξιδας δημιουργει προβλημα στην πλοηγηση ή ειναι ασχετο εντελως; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εχει ασχοληθει κανεις, με 'χειροκινητο' στησιμο sygic? Παλιοτερα θυμαμαι, συχνα υπηρχε προβλημα με το αρχειο content.info, αν δεν ηταν δηλωμενη σωστά, η ορθη εκδοση των εγκατεστημενων χαρτων κλπ. Πλεον, αλλαζεις εκδοσεις, κατεβαζεις νεους χαρτες, βαζεις χειροκινητα χαρτες, οτιδηποτε, κανενα προβλημα, τα βλεπει και τα αναγνωριζει ολα μια χαρα. Δε μπορει, ολο και καποιος αλλος θα θυμαται πως ηταν παλια, και πως ειναι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εχει ασχοληθει κανεις, με 'χειροκινητο' στησιμο sygic? Παλιοτερα θυμαμαι, συχνα υπηρχε προβλημα με το αρχειο content.info, αν δεν ηταν δηλωμενη σωστά, η ορθη εκδοση των εγκατεστημενων χαρτων κλπ. Πλεον, αλλαζεις εκδοσεις, κατεβαζεις νεους χαρτες, βαζεις χειροκινητα χαρτες, οτιδηποτε, κανενα προβλημα, τα βλεπει και τα αναγνωριζει ολα μια χαρα. Δε μπορει, ολο και καποιος αλλος θα θυμαται πως ηταν παλια, και πως ειναι τωρα. Μιλάς για σπασμένο τώρα και απαγορευεται απο τους ΟΠΧ. :X Αλλά ναι τώρα είναι πολύ ευκολο. Το βάζεις σε 2 λεπτά χωρίς πολλά πολλά.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εχει ασχοληθει κανεις, με 'χειροκινητο' στησιμο sygic? Παλιοτερα θυμαμαι, συχνα υπηρχε προβλημα με το αρχειο content.info, αν δεν ηταν δηλωμενη σωστά, η ορθη εκδοση των εγκατεστημενων χαρτων κλπ. Πλεον, αλλαζεις εκδοσεις, κατεβαζεις νεους χαρτες, βαζεις χειροκινητα χαρτες, οτιδηποτε, κανενα προβλημα, τα βλεπει και τα αναγνωριζει ολα μια χαρα. Δε μπορει, ολο και καποιος αλλος θα θυμαται πως ηταν παλια, και πως ειναι τωρα. Καλά τώρα σοβαρά ρωτάς για σπασμένη εφαρμογή; Και είσαι και καιρό στο φόρουμ.. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Απαγορεύεται η διακινηση, όχι η συζήτηση περί αυτών Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Απαγορεύεται η διακινηση, όχι η συζήτηση περί αυτώνΣε ποιους κανονισμούς είδες να επιτρέπεται η συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σε ποιους κανονισμούς είδες να επιτρέπεται η συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές;; Sent from my m1 note using Tapatalk εισαι διαχειριστης η εθελοντης; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παιδια, δεν μου απαγορευει κανεις να παω με ενα file explorer και να πειραξω, -για οποιονδηποτε λογο εγω θεωρω οτι πρεπει να το κανω- τα αρχεια του filesystem...χαλαρωστε.....πας και αλλαζεις αρχεια επειδη ετσι το θελεις, επειδη κατι ψαχνεις κλπ....δεν υπαρχει κατι κακο σε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 εισαι διαχειριστης η εθελοντης;Σοβαρά τώρα; Επειδή παραβλέπει κάποιος τους κανόνες, πετάχτηκες να μου την πεις; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σοβαρά τώρα; Επειδή παραβλέπει κάποιος τους κανόνες, πετάχτηκες να μου την πεις; Sent from my m1 note using Tapatalk βασικα δεν σου ΄την ειπα' .Απορω που μαχεσαι για τους κανονες και τους υπερασπιζεσαι ενω στα μισα σου μηνυματα εισαι εριστικος προς τους υπολοιπους. Μια απορια ειχα και 'πεταχτηκα' Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 βασικα δεν σου ΄την ειπα' .Απορω που μαχεσαι για τους κανονες και τους υπερασπιζεσαι ενω στα μισα σου μηνυματα εισαι εριστικος προς τους υπολοιπους. Μια απορια ειχα και 'πεταχτηκα' Ας ειμαστε ολοι μας λοιπον λιγοτερο εριστικοι και περισσοτερο ερειστικοι. Ειδικα τωρα που πιανουν οι μεγαλες ζεστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σε ποιους κανονισμούς είδες να επιτρέπεται η συζήτηση για σπασμένες εφαρμογές;; Sent from my m1 note using Tapatalk Μόνιμα γίνονταν τέτοιες συζητήσεις. Και επί Symbian που λέγαμε "στο καθημερινό" για το daily mobile forum, και στο kodi για το πώς θα γίνει στήσιμο με addons που διακινούν παράνομο λογισμικό, και στο Android και για το jailbreak και και... Άλλο η ΣΥΖΉΤΗΣΗ και άλλο η διακίνηση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Μόνο σε εμένα κρασαρει το genius driver μετά το update η και σε άλλον? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εμενα δουλεύει κανονικά ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ας ειμαστε ολοι μας λοιπον λιγοτερο εριστικοι και περισσοτερο ερειστικοι. Ειδικα τωρα που πιανουν οι μεγαλες ζεστες. χαχαχαχαχαχα. respect!!!!! Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 καλησπερα! το καλυτερο δωρεαν navigation/πλοηγηση με φωνη (αγγλικη ή ελληνικη), αναγραφη οδων, χαρτες ενημερωμενους κλπ, ποιο ειναι κατα την γνωμη σας? Θελω 2-3 προτασεις, ωστε να τα δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ειχα ρωτησει και πιο πριν αλλα δεν πηρα απαντηση, ισως καποιος το δει τωρα και ξερει και μου πει. Η ελλειψη αισθητηρα πυξυδας επιρεαζει την πλοηγηση; ΥΓ. Συγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα ειναι βασικος λογος για την επιλογη νεας συσκευης. Ειανι μαθηματικα αποδεδειγμενο πως λιγοι ειναι αυτοι οι χρηστες που ανατρεχουν σε προηγουμενες σελιδες καποιου θεματος. Ευχαριστω Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Ειχα ρωτησει και πιο πριν αλλα δεν πηρα απαντηση, ισως καποιος το δει τωρα και ξερει και μου πει. Η ελλειψη αισθητηρα πυξυδας επιρεαζει την πλοηγηση; [...]Όχι δεν είναι απαραίτητη, αλλά βοηθητική σε πλοήγηση χαμηλών ταχυτήτων (πεζός), για το βέλος. Για πλοήγηση μ αμάξι δε σε νοιάζει καθόλου. καλησπερα! το καλυτερο δωρεαν navigation/πλοηγηση με φωνη (αγγλικη ή ελληνικη), αναγραφη οδων, χαρτες ενημερωμενους κλπ, ποιο ειναι κατα την γνωμη σας? Θελω 2-3 προτασεις, ωστε να τα δοκιμασω! Here maps: μειονέκτημα το σύστημα πλοήγησης Magic Earth (όχι το pro): οι χάρτες είναι οι δωρεάν του openstreetmap.org με κάποιες ελλείψεις ειδικά σε επαρχεία, η πλοήγηση άψογη Edited June 12, 2017 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Όχι δεν είναι απαραίτητη, αλλά βοηθητική σε πλοήγηση χαμηλών ταχυτήτων (πεζός), για το βέλος. Για πλοήγηση μ αμάξι δε σε νοιάζει καθόλου. Here maps: μειονέκτημα το σύστημα πλοήγησης Magic Earth (όχι το pro): οι χάρτες είναι οι δωρεάν του openstreetmap.org με κάποιες ελλείψεις ειδικά σε επαρχεία, η πλοήγηση άψογη Δεν έχω δουλέψει καθόλου το magic earth. Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δεν έχω δουλέψει καθόλου το magic earth. Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο free? Στην πλοήγηση ναι. Το Here μέχρι πριν μισό χρόνο περίπου που το δούλευα, με απογοήτευε αρκετές φορές στις δρομολογήσεις. Ωστόσο οι openstreetmaps έχουν ελλείψεις σε μη αστικά κέντρα καθώς είναι φτιαγμένοι από απλούς πολίτες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts