StratosGR Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ξεκινάει σήμερα το GALILEO. Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα κινητά μας; Θα αλλάξει κάτι για όσες συσκευές το υποστηρίζουν ή θέλει άλλες εφαρμογές; Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν θα αλλάξει κάτι στις συσκευές μας... Απλά δεν θα έχουμε Galileo λόγω ότι δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες και δεν θα τις βλέπει ο δέκτης gps... Πάντως για τα επόμενα 3 χρόνια δεν αξίζει αφού θα χρησιμοποιεί μόνο 18 δορυφόρους για όλο τον πλανήτη... Μετά το 2022 θα έχει τρελή διαφορά! Sent from my Mi-4c using Tapatalk Κάποιες εφαρμογές ίσως χρειάζονται update. Άλλες είναι ήδη έτοιμες. Ανάλογα τη συσκευή ίσως χρειαστεί και αναβάθμιση της rom. Υπάρχουν ήδη συσκευές που το υποστηρίζουν. Το ότι δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες και δεν θα έχουμε κάλυψη, δεν ισχύει. Όλα τα συστήματα πλοήγησης χρησιμοποιούν παρόμοιες συχνότητες. Οι διαφορές είναι στη διαμόρφωση, στα κλειδιά κ.α. (αδιάφορο για τους χρήστες). Από την ανακοίνωση της Qualcomm: "This feature is integrated in the latest Qualcomm® Snapdragon™ 800, 600, and 400 processors and modems. Galileo will be supported on smartphones and compute devices with the appropriate software release on Snapdragon 820, 652, 650, 625, 617, and 435 processors, automotive infotainment solutions utilizing Snapdragon 820A, and telematics and IoT solutions with Snapdragon X16, X12, X7, and X5 LTE Modems, and Qualcomm® 9x15 and MDM6x00 modems." Η κάλυψη αυτή τη στιγμή δεν είναι στα 100%, αλλά καμία σχέση με άχρηστο. Επίσης δεν θα χρησιμοποιεί 18 δορυφόρους για τα επόμενα 3 χρόνια, που δεν είναι και λίγοι. Τώρα είναι 18 και σταδιακά προστίθενται. Π.χ. άλλοι 4 θα μπουν το 17 (αν δεν υπάρξει καμία καθυστέρηση, βλάβη, ατύχημα,τους καταστρέψει στο έδαφος ο Γκοτζίλα κ.λ.π.). Έτσι κι αλλιώς 24 θα χρησιμοποιούνται, όταν θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το σύστημα. Το GPS test από το playstore το υποστηρίζει (σύμφωνα με το δημιουργό του). Αν νομίζετε ότι έχετε συσκευή που είναι συμβατή και δε λέει αρλούμπες ο δημιουργός του, κατεβάστε το και δοκιμάστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Κάποιες εφαρμογές ίσως χρειάζονται update. Άλλες είναι ήδη έτοιμες. Ανάλογα τη συσκευή ίσως χρειαστεί και αναβάθμιση της rom. Υπάρχουν ήδη συσκευές που το υποστηρίζουν. Το ότι δουλεύει σε διαφορετικές συχνότητες και δεν θα έχουμε κάλυψη, δεν ισχύει. Όλα τα συστήματα πλοήγησης χρησιμοποιούν παρόμοιες συχνότητες. Οι διαφορές είναι στη διαμόρφωση, στα κλειδιά κ.α. (αδιάφορο για τους χρήστες). Από την ανακοίνωση της Qualcomm: "This feature is integrated in the latest Qualcomm® Snapdragon™ 800, 600, and 400 processors and modems. Galileo will be supported on smartphones and compute devices with the appropriate software release on Snapdragon 820, 652, 650, 625, 617, and 435 processors, automotive infotainment solutions utilizing Snapdragon 820A, and telematics and IoT solutions with Snapdragon X16, X12, X7, and X5 LTE Modems, and Qualcomm® 9x15 and MDM6x00 modems." Η κάλυψη αυτή τη στιγμή δεν είναι στα 100%, αλλά καμία σχέση με άχρηστο. Επίσης δεν θα χρησιμοποιεί 18 δορυφόρους για τα επόμενα 3 χρόνια, που δεν είναι και λίγοι. Τώρα είναι 18 και σταδιακά προστίθενται. Π.χ. άλλοι 4 θα μπουν το 17 (αν δεν υπάρξει καμία καθυστέρηση, βλάβη, ατύχημα,τους καταστρέψει στο έδαφος ο Γκοτζίλα κ.λ.π.). Έτσι κι αλλιώς 24 θα χρησιμοποιούνται, όταν θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το σύστημα. Το GPS test από το playstore το υποστηρίζει (σύμφωνα με το δημιουργό του). Αν νομίζετε ότι έχετε συσκευή που είναι συμβατή και δε λέει αρλούμπες ο δημιουργός του, κατεβάστε το και δοκιμάστε. και στο gps test πως θα δουμε τι δορυφόρους ΄΄βλέπει΄το τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 και στο gps test πως θα δουμε τι δορυφόρους ΄΄βλέπει΄το τηλ ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.gpstest&hl=el Aν το έβαζες πρώτα δε θα είχες αυτή την απορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.gpstest&hl=el Aν το έβαζες πρώτα δε θα είχες αυτή την απορία. μην με μαλώνεις έτσι :) είχα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el, ούτε που την ήξερα την εφαρμογή που πόσταρες. ΕDIT Δεν βγάζει όμως κάτι άλλο εκτός από τα 3 γνωστά συστήματα Edited December 16, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο δικό μου (Jayu S3Plus) δείχνει μόνο αμερικάνικους και ρώσικους Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο δικό μου (Jayu S3Plus) δείχνει μόνο αμερικάνικους και ρώσικους τα συστήματα ήταν 3, gps ( usa ), glonass ( ρώσικο ) , BeiDou (china) + το galileo πλέον H κάθε συσκευή δεν είναι δεδομένο ότι θα ΄΄βλέπει΄τα πάντα, πόσο μάλλον μία κάπως παλιά όπως ή δική σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είναι προφανές ότι το post μου είχε ενημερωτικό χαρακτήρα αφού δεν έβλεπε τους δορυφόρους του Galileo (με τρίγωνο στην εφαρμογή) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Άρα,όπως τα λέτε, οι ίδιες εφαρμογές θα παίζουν και με Galileo, εφόσον το κινητό το υποστηρίζει; Δεν θέλουν αυτές update? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Νομίζω ότι σε κινητά προς το παρόν μόνο η Qualcomm έχει συμβατότητα με galileo κι αυτή στις συσκευές με soc που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ. Η Mediatek νομίζω έχει μόνο ένα soc κι αυτό δεν είναι για κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Άρα, γιατί λες ότι δεν υπάρχει, κάτι που υπάρχει; Λεω οτι η οδος Καρολου Παπουλια δεν υπαρχει στο sygic!!!!! Τωρα με το screenshot που εβαλες ο bayern7, βλεπω οτι την λενε Μιαουλη. Δεν εχει ενημερωθει ο χαρτης του sygic, και γι'αυτο δεν μπορω να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 έχοντας αγορασμένα 3 προγράμματα πλοήγησης (sygic ,navigon ,genius maps)να πω ότι μόνο το genius είναι σχεδόν απόλυτου εμπιστοσύνης .και αυτό γιατί έχει χάρτες ελληνικής εταιρείας (go intelligence ) Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Νομίζω ότι σε κινητά προς το παρόν μόνο η Qualcomm έχει συμβατότητα με galileo κι αυτή στις συσκευές με soc που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ. Η Mediatek νομίζω έχει μόνο ένα soc κι αυτό δεν είναι για κινητά. Έχω συσκευή που σύμφωνα με την Qualcomm υποστηρίζεται αλλά ακόμα με το GPS test δεν έχω πιάσει δορυφόρο Galileo. Συγκεκριμένα έχω το Xiaomi Mi Max με snapdragon 652. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Νομίζω ότι θα βάλει update η Qualcomm για τους επεξεργαστές που το υποστηρίζουν το galileo... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, λεωφορος Καρολου Παπουλια. Στο sygic, ΔΕΝ υπαρχει... Φυσικα, στο google maps υπαρχει...Πως τα καταφερνει η google που ασχολειται με τοσα πολλα, να εχει και τους καλυτερους χαρτες... https://www.google.gr/maps/place/Paralimnio+Ioannina+Fun+Park/@39.6502444,20.8664191,17.75z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x135be85b241297bf:0x746f51af0f3f90c1!2sLeof.+Karolou+Papoulia,+Ioannina+452+21!3b1!8m2!3d39.6561719!4d20.864786!3m4!1s0x0:0xc03ee6268d84f297!8m2!3d39.6514059!4d20.8679295 Επειδη κατα καιρους εχω ταλαιπωρηθει σε παρομοιες περιστασεις με αχαρτογραφητες οδους, μπορει καποιος να μου πει τι να δηλωσω στο sygic, για να υπαρξει minimum ταλαιπωρια αν κινηθω προς τα εκει; Σαφώς και το παραλίμνιο πάρκο υπάρχει στο sygic, απλά δεν το έχεις δουλέψει αρκετά ή σωστά για να το γνωρίσεις και να είναι λειτουργικό για εσένα. Το παραλίμνιο πάρκο δεν είναι διεύθυνση αλλά ΡΟΙ, άρα πρέπει να αναζητηθεί ανάλογα. Επιλέγεις σαν προορισμό πόλη τα Ιωάννινα και μετά επιλέγεις ‘’εμφάνιση κοντινών σημείων ενδιαφέροντος’’. Μετά επιλέγεις κατηγορία ‘’τουριστικά αξιοθέατα’’ και το βρίσκεις είτε με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες, ψάχνοντας ένα ένα τα αξιοθέατα ή μέσω της αναζήτησης πληκτρολογώντας μόνο τη λέξη ‘’λούνα’’. Αν δεν γνωρίζεις τη κατηγορία, επιλέγεις ‘’όλες οι κατηγορίες’’ και πληκτρολογείς πάλι στην αναζήτηση αυτό που ψάχνεις. Αν παρά ταύτα νομίζεις ότι δεν μπορείς να βρεις το προορισμό σου, υπάρχουν πολλά προγράμματα στο play store με τα οποία μπορείς να μεταφέρεις ένα οποιοδήποτε σημείο από το google map στο πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς. Ένα από αυτά είναι το send to gps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestapps.sendtogps που το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά και το πρόγραμμα που έγραψε ο φίλος παραπάνω. Το sygic μαζί με το navigon κατά προσωπική μου άποψη είναι τα κορυφαία προγράμματα πλοήγησης. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλές γιορτές! Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Σαφώς και το παραλίμνιο πάρκο υπάρχει στο sygic, απλά δεν το έχεις δουλέψει αρκετά ή σωστά για να το γνωρίσεις και να είναι λειτουργικό για εσένα. Το παραλίμνιο πάρκο δεν είναι διεύθυνση αλλά ΡΟΙ, άρα πρέπει να αναζητηθεί ανάλογα. Επιλέγεις σαν προορισμό πόλη τα Ιωάννινα και μετά επιλέγεις ‘’εμφάνιση κοντινών σημείων ενδιαφέροντος’’. Μετά επιλέγεις κατηγορία ‘’τουριστικά αξιοθέατα’’ και το βρίσκεις είτε με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες, ψάχνοντας ένα ένα τα αξιοθέατα ή μέσω της αναζήτησης πληκτρολογώντας μόνο τη λέξη ‘’λούνα’’. Αν δεν γνωρίζεις τη κατηγορία, επιλέγεις ‘’όλες οι κατηγορίες’’ και πληκτρολογείς πάλι στην αναζήτηση αυτό που ψάχνεις. Αν παρά ταύτα νομίζεις ότι δεν μπορείς να βρεις το προορισμό σου, υπάρχουν πολλά προγράμματα στο play store με τα οποία μπορείς να μεταφέρεις ένα οποιοδήποτε σημείο από το google map στο πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς. Ένα από αυτά είναι το send to gps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestapps.sendtogps που το χρησιμοποιώ και εγώ αλλά και το πρόγραμμα που έγραψε ο φίλος παραπάνω. Το sygic μαζί με το navigon κατά προσωπική μου άποψη είναι τα κορυφαία προγράμματα πλοήγησης. Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλές γιορτές! Και βεβαια βοηθησες, ειχες δικιο! Τωρα το βρηκα με τον τροπο που ειπες. Παντως, δεν ονομαζει ορθα την οδο το sygic ως 'Καρολου Παπουλια'... Το send to gps ομως δεν βλεπω να λειτουργει σωστα, ή εγω κανω κατι λαθος. Οπως λεει στις συντομες οδηγιες του οταν το ανοιγεις, πατας παρατατεραμενα στο σημειο που θες στο google maps, κανεις share, και μετα send to gps. Ε, το εκανα, αλλα δεν βγαινει καμια επιλογη για share, οσο κι αν προσπαθησα, οπου κι αν κοιταξα. Edited December 21, 2016 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 έχοντας αγορασμένα 3 προγράμματα πλοήγησης (sygic ,navigon ,genius maps)να πω ότι μόνο το genius είναι σχεδόν απόλυτου εμπιστοσύνης .και αυτό γιατί έχει χάρτες ελληνικής εταιρείας (go intelligence ) Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο εξωτερικό πως τα πάει το genius maps άραγε? Το είχα παλιά, και με είχε βολέψει. Sygic και navigon δεν με είχαν βολέψει καθόλου, ούτε το CoPilot. Το μοναδικό που δουλεύω παρά πολύ είναι το iGO και πολύ μου άρεσε το route 66. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Και βεβαια βοηθησες, ειχες δικιο! Τωρα το βρηκα με τον τροπο που ειπες. Παντως, δεν ονομαζει ορθα την οδο το sygic ως 'Καρολου Παπουλια'... είναι θέμα του χάρτη της tomtom, αν και όπως λες η αλλαγη έγινε πρόσφατα. Πάντως και στους τελευταίους χάρτες δεν το έχει αλλάξει η tomtom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Στο εξωτερικό πως τα πάει το genius maps άραγε? Το είχα παλιά, και με είχε βολέψει. Sygic και navigon δεν με είχαν βολέψει καθόλου, ούτε το CoPilot. Το μοναδικό που δουλεύω παρά πολύ είναι το iGO και πολύ μου άρεσε το route 66. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στην Πολωνία πρόσφατα, σε περπατητο με ταλαιπώρησε το Sygic Το γύρισα σε IGO Nextgen αμέσως και όλα κομπλέ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Και βεβαια βοηθησες, ειχες δικιο! Τωρα το βρηκα με τον τροπο που ειπες. Παντως, δεν ονομαζει ορθα την οδο το sygic ως 'Καρολου Παπουλια'... Το send to gps ομως δεν βλεπω να λειτουργει σωστα, ή εγω κανω κατι λαθος. Οπως λεει στις συντομες οδηγιες του οταν το ανοιγεις, πατας παρατατεραμενα στο σημειο που θες στο google maps, κανεις share, και μετα send to gps. Ε, το εκανα, αλλα δεν βγαινει καμια επιλογη για share, οσο κι αν προσπαθησα, οπου κι αν κοιταξα. η οδός προφανώς θα έχει μετονομασθεί πρόσφατα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να τη βρει το sygic. Τόσο το sygic που χρησιμοποιεί χάρτες της tomtom όσο και το navigon που χρησιμοποιεί χάρτες της here έχουν τον δρόμο σαν Ανδρεα Μιαούλη. Αν ανοίξεις στο pc σου το here θα δεις οτι εχουν ακομα τη παλια ονομασία, δηλαδή Ανδρεα Μιαουλη. Το send to gps λειτουργεί σωστά. Επιλέγεις τη πινέζα που έχεις τοποθετήσει στο χαρτη της google και μετα επιλέγεις κοινοποίηση και στις εφαρμογές που σου βγάζει επιλέγεις send to gps. Πιθανόν μπερδεύεσαι γιατί το παραλίμνιο πάρκο υπάρχει στο χάρτη σαν τοποθεσία, οπότε αν πατησεις επανω σε αυτη τη τοποθεσία, δημιουργείται μια γραμμη κάτω στην οθονη σου με τη παραπανω τοποθεσία. Πατας τη γραμμη αυτη και μετα πατάς τις 3 τελιτσες (στο δικο μου κινητο ειναι πανω δεξια) και επιλέγεις κοινοποίηση και μετα επιλεγεις την εφαρμογη send to gps. Το ίδιο κάνεις αν δημιουργήσεις εσυ πινέζα πατωντας λίγο παρατεταμένα το δάκτυλό σου στο σημειο του χαρτη που θελεις, απλά μετα σου βγάζει την ετικέτα κοινοποίηση στην οθόνη και όχι σε μενου μεσα στις 3 τελίτσες. Προσπάθησε το παλι και τα λέμε. :) Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γεια σας παιδιά. Magic Earth Pro. Μια βοήθεια. Έχω χάσει τα αγαπημένα και το Ιστορικό, ξέρει κάποιος να μου πει πώς τα ξαναβρίσκουμε ; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα μάγκες,μια ερώτηση σχετικα με το ντέρμπι των αιωνίων,τα POI's και γενικα τα σημεία αναφοράς σε πια απο τις δυο εφαρμογές είναι περισσότερο ενημερωμένα ;;; here vs maps Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα μάγκες,μια ερώτηση σχετικα με το ντέρμπι των αιωνίων,τα POI's και γενικα τα σημεία αναφοράς σε πια απο τις δυο εφαρμογές είναι περισσότερο ενημερωμένα ;;; here vs maps Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Αφου ειναι τζαμπα, τι σε σταματα να εχεις και τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αφου ειναι τζαμπα, τι σε σταματα να εχεις και τα 2? Επειδή είναι το ίδιο πράγμα Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Η ομοιοτητα σταματα στη δωρεαν χρηση και στην αναγκη data για να λειτουργησουν σωστα. Λειτουργουν και χωρις αλλα θελει πατεντες που αξιζουν μονο αν εισαι εξωτερικο και δεν εχεις data. Αλλοι χαρτες, αλλα poi, και τεραστιος χαρτης της nokia (~400mb) για Ελλαδα. Δυστυχως δεν υπαρχει τελειο app για πλοηγηση. Και στα poi, και σε οδους, πολλα που εχει το ενα δεν εχει το αλλο και αντιστροφα. Εγω πχ δεν εχω το nokia γιατι δεν εχω χωρο. Αν ειχα θα το εβαζα και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Η ομοιοτητα σταματα στη δωρεαν χρηση και στην αναγκη data για να λειτουργησουν σωστα. Λειτουργουν και χωρις αλλα θελει πατεντες που αξιζουν μονο αν εισαι εξωτερικο και δεν εχεις data. Αλλοι χαρτες, αλλα poi, και τεραστιος χαρτης της nokia (~400mb) για Ελλαδα. Δυστυχως δεν υπαρχει τελειο app για πλοηγηση. Και στα poi, και σε οδους, πολλα που εχει το ενα δεν εχει το αλλο και αντιστροφα. Εγω πχ δεν εχω το nokia γιατι δεν εχω χωρο. Αν ειχα θα το εβαζα και αυτο. Ναι το ξέρω απλά με ενδιαφέρουν καθαρά τα pois όχι η πλοηγηση. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts