sikuonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 για οσους θελουν το offline με Ελληνικη φωνη,υπαρχει το copilot δωρεαν στο play store.Εγω το εχω αγορασμενο αλλα νομιζω οι φωνητικες οδηγιες κοστιζουν 17 ευρω.Ειμαι ευχαριστημένος αν και το navigon που ειχα πιστευω το καλυτερο εως τωρα δοκιμασμενο όχι όμως στην Ελλαδα.Το copilot σου δινει την δυνατοτητα να κατεβασεις έναν μονο χαρτη δωρεαν.Δεν ξερω τι εμπειριες εχετε με αυτόν τον πλοηγο στην Ελλαδα και θα ηθελα πολύ να ξερω ένα τον εχετε δοκιμασει αρκετα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Έχει φίλε μου...εδω ο τρόπος να την βάλεις : https://drive.google.com/file/d/0B21-JTTgVCLMckMxcnBmYzBEYnc/view?pli=1 Διάβασε την φωτογραφία που έχει μέσα το αρχείο λέει τις λεπτομέρειες !!! Δεν βρίσκω τον φάκελο com.here.app.maps στον φάκελο android .Σίγουρα είναι εκεί ? Είναι στο android\data τελικά. Edited October 25, 2014 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δεν βρίσκω τον φάκελο com.here.app.maps στον φάκελο android .Σίγουρα είναι εκεί ? Είναι στο android\data τελικά. θα πρεπει να το ''τρεξεις'' μια φορα το προγραμμα πρωτα και θα δημιουργηθει ο φακελος και βεβαια στον explorer που θα χρησιμοποιησεις να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη για εμφανιση των κρυφων αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 θα πρεπει να το ''τρεξεις'' μια φορα το προγραμμα πρωτα και θα δημιουργηθει ο φακελος και βεβαια στον explorer που θα χρησιμοποιησεις να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη για εμφανιση των κρυφων αρχειων Εσένα δεν είναι στον data? Και είναι και κρυφός ο φάκελος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 και πάνω που έλεγα ότι το here maps δίνει καλές δρομολογήσεις μου κάνει αυτό. Αφού προς τα δεξιά έχει δρομάκι που στρίβει δεξιά και σε βγάζει στον κεντρικό τι με στέλνει απέναντι μετά αναστροφή(που εκεί δεν επιτρέπεται) αριστερή και πάλι πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μήπως μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση στο Route66; Έβαλα διαδρομή από Αμπελοκήπους για Κηφισιά και έβγαλε μόνο 2 διαδρομές μέσω Ατ. Οδού, στα 22 και 25χλμ η καθεμιά. Βάζω και το Sygic 14.3.3 και βγάζει 3 διαδρομές με πρώτη την πιο λογική, από Κηφισίας στα 15χλμ. Αυτό το είδε κανείς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Αυτό το είδε κανείς;και το sygic εκει που το route66 βγαζει δυο εκεινο βγαζει μια.δεν βγαζεις ακρη με τα gps προγραμματα.εγω εχω καταλαβει οτι εχει σημασια και εαν εχει κλειδωσει δορυφορους εκεινη την στιγμη που σου βγαζει τις διαδρομες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 και το sygic εκει που το route66 βγαζει δυο εκεινο βγαζει μια.δεν βγαζεις ακρη με τα gps προγραμματα.εγω εχω καταλαβει οτι εχει σημασια και εαν εχει κλειδωσει δορυφορους εκεινη την στιγμη που σου βγαζει τις διαδρομες. Όπως έγραψα, για την ίδια διαδρομή, το Sygic βγάζει 3 επιλογές. Από αυτές, η μία με την μικρότερη απόσταση, δεν βγαίνει καθόλου στο Route 66. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Όπως έγραψα, για την ίδια διαδρομή, το Sygic βγάζει 3 επιλογές. Από αυτές, η μία με την μικρότερη απόσταση, δεν βγαίνει καθόλου στο Route 66. δωσε διευθυνσεις να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 δωσε διευθυνσεις να το δοκιμασω Ζωγράφος για αφετηρία, Δρόσου 2 Κηφισιά για προορισμό. Μόνο το Sygic δίνει την σύντομη διαδρομή των 16χλμ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ζωγράφος για αφετηρία, Δρόσου 2 Κηφισιά για προορισμό. Μόνο το Sygic δίνει την σύντομη διαδρομή των 16χλμ. Με αποφυγή διοδίων. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 με αποφυγή διοδίων όντως βγαίνει η μικρή διαδρομή.θα έπρεπε όμως και χωρίς την αποφυγή να την προτείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 με αποφυγή διοδίων όντως βγαίνει η μικρή διαδρομή.θα έπρεπε όμως και χωρίς την αποφυγή να την προτείνει Ακριβώς. Στο Sygic προτείνει και τις 3 χωρίς περιορισμούς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ακριβώς. Στο Sygic προτείνει και τις 3 χωρίς περιορισμούς. βέβαια το sygic έχει αλλά παρόμοια θέματα.anyway γι'αυτό έχουμε 3-4 GPS προγράμματα στο κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) βέβαια το sygic έχει αλλά παρόμοια θέματα.anyway γι'αυτό έχουμε 3-4 GPS προγράμματα στο κινητό μας... και με το here maps που δίνει και την μικρή διαδρομή και αυτή από Αττική οδό ΚΑΙ άλλη μια! έχω αρχίζει να το συμπαθώ το HERE maps! Edited October 26, 2014 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στο νεοτερο sygic 14.6.7 εχει στο μενου του την επιλογη να μπορει να δεις το σημα του gps σου? Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσουμε αυτη τη δυνατοτητα που ειχαν τα παλιοτερα sygic οπως το 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Με μια γρήγορη δοκιμή είδα και στο TomTom αυτή τη διαδρομή των 16χλμ με αποφυγή διοδίων και γρηγορότερη διαδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στο νεοτερο sygic 14.6.7 εχει στο μενου του την επιλογη να μπορει να δεις το σημα του gps σου? Αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσουμε αυτη τη δυνατοτητα που ειχαν τα παλιοτερα sygic οπως το 13 Όχι δεν υπάρχει Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το play store εχει ακομα την 14.3.4 του sygic. Και αυτή την φορά άργησε να ερθει update η μου φαίνεται εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το play store εχει ακομα την 14.3.4 του sygic. Και αυτή την φορά άργησε να ερθει update η μου φαίνεται εμένα? Κι εγω αυτη εχω κρατησει στο κινητο μου. 14.6.x που κυκλοφορει δεξια κι αριστερα, τους την χαριζω. Ισως ειναι καλο σημαδι που εχουν αφησει την 14.3.4 στο play store. Αν ανεβαζαν την 14.6.x εκδοση στο play store, μπορει να καταποντιζονταν κι η ιδια η εταιρια (πχ χρηματιστηριο, κραξιμο κλπ), με τοσο ανεπαναληπτα αθλιο interface. Αφου δεν ανανεωσαν το play store, υπαρχει ελπιδα, κι εχουν χρονο, να διορθωσουν το λαθος τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κι εγω αυτη εχω κρατησει στο κινητο μου. 14.6.x που κυκλοφορει δεξια κι αριστερα, τους την χαριζω. Ισως ειναι καλο σημαδι που εχουν αφησει την 14.3.4 στο play store. Αν ανεβαζαν την 14.6.x εκδοση στο play store, μπορει να καταποντιζονταν κι η ιδια η εταιρια (πχ χρηματιστηριο, κραξιμο κλπ), με τοσο ανεπαναληπτα αθλιο interface. Αφου δεν ανανεωσαν το play store, υπαρχει ελπιδα, κι εχουν χρονο, να διορθωσουν το λαθος τους.... Μπορεί γι'αυτο να μην εχουν επίσημο update ακόμα! Λόγω που ειναι τελείως ριζική αλλαγή... μάλλον θελουν να δουν την αντίδραση του κόσμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Το play store εχει ακομα την 14.3.4 του sygic. Και αυτή την φορά άργησε να ερθει update η μου φαίνεται εμένα? Κι εγω αυτη εχω κρατησει στο κινητο μου. 14.6.x που κυκλοφορει δεξια κι αριστερα, τους την χαριζω. Ισως ειναι καλο σημαδι που εχουν αφησει την 14.3.4 στο play store. Αν ανεβαζαν την 14.6.x εκδοση στο play store, μπορει να καταποντιζονταν κι η ιδια η εταιρια (πχ χρηματιστηριο, κραξιμο κλπ), με τοσο ανεπαναληπτα αθλιο interface. Αφου δεν ανανεωσαν το play store, υπαρχει ελπιδα, κι εχουν χρονο, να διορθωσουν το λαθος τους.... Μόλις τσέκαρα και δεν ισχύει αυτό που λέτε. 14.6.6 είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του SYGIC στο STORE. Τουλάχιστον στο Nexus 4 μου με 4.4.4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Μόλις τσέκαρα και δεν ισχύει αυτό που λέτε. 14.6.6 είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του SYGIC στο STORE. Τουλάχιστον στο Nexus 4 μου με 4.4.4. Εισαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 έχετε "παλιό" play store όσοι χουν περάσει σε google service >16 & play store 5 βλέπουν και έχουν πάρει το update μόλις κάνει update το google service θα λάβετε και το sygic αυτόματα (εκτός εάν το σταματήσετε :p) Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Εισαι σίγουρος? Τόσο καιρό μιλάμε, θες και αποδείξεις; :-P Αφού όταν λέμε κάτι είναι εγγύηση. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts