StratosGR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ψιλό μούφα ? Μάλλον ευγενικά το θέτεις . Κατεβάζεις από το Play store το "Screen rotation control" , κάνεις οριζόντιο Flip της οθόνης , βάζεις ένα κομματάκι κολλητικής ταινίας διπλής όψης στο πίσω μέρος του κινητού γιά να μην τσουλάει (δεν παθαίνει τίποτε το πλαστικό), το ακουμπάς στο ταμπλό , περιμένεις να νυχτώσει ....... και voila , γλυτώνεις τα 5 ευρώ .:D Κάποια απο τα ΔΕΝ : Δεν πρέπει να βρέχει Δεν πρέπει να έχεις αναμένα τα φώτα σου γιατί χάνεται η αντανάκλαση Δεν πρέπει να κυκλοφορείς σε φωτισμένους δρόμους . Μόνο που θα τα βλέπεις ανάποδα. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Μόνο που θα τα βλέπεις ανάποδα. :cool: Sorry , μικρό το κακό , κάνεις και ένα vertical flip . Edited December 3, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Sorry , μικρό το κακό , κάνεις και ένα vertical flip . Φίλε το τζάμι είναι καθρέφτης. Κάνε αυτό που λες με την εφαρμογή μπροστά σε ένα καθρέφτη ή τζάμι και θα καταλάβεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Φίλε το τζάμι είναι καθρέφτης. Κάνε αυτό που λες με την εφαρμογή μπροστά σε ένα καθρέφτη ή τζάμι και θα καταλάβεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή που ανέφερα (ισως βιαστικά παίρνοντας σαν δεδομένο ότι κάνει flip) κάνει μόνο περιστροφή προς μία κατεύθυνση . To flip είναι όλη η ιδέα και τίποτα παραπάνω . Ευτυχώς όπως λέγεται τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορίσει to Hudway γιά android που κανει την ίδια δουλειά . Το Hudway ήδη κυκλοφορεί γιά τα iPhones . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Η συγκεκριμένη εφαρμογή που ανέφερα (ισως βιαστιτόνισαρνοντας σαν δεδομένο ότι κάνει flip) κάνει μόνο περιστροφή προς μία κατεύθυνση . To flip είναι όλη η ιδέα και τίποτα παραπάνω . Ευτυχώς όπως λέγεται τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορίσει to Hudway γιά android που κανει την ίδια δουλειά . Το Hudway ήδη κυκλοφορεί γιά τα iPhones . Μωρέ εγώ συμφωνώ ότι το όλο θέμα είναι το "reverse left-right" . Απλά τόνισα ότι η εφαρμογή δε το κάνει. Αν μάλιστα κυκλοφορήσει εφαρμογή που το κάνει, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από την λειτουργία του sygic, μιας και στο hud δίνει περιορισμένες πληροφορίες, ενώ με μια εφαρμογούλα, θα βλέπουμε ότι δείχνει η οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μωρέ εγώ συμφωνώ ότι το όλο θέμα είναι το "reverse left-right" . Απλά τόνισα ότι η εφαρμογή δε το κάνει. Αν μάλιστα κυκλοφορήσει εφαρμογή που το κάνει, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από την λειτουργία του sygic, μιας και στο hud δίνει περιορισμένες πληροφορίες, ενώ με μια εφαρμογούλα, θα βλέπουμε ότι δείχνει η οθόνη. Αρα να υποθέσω ότι πέρα από την αδικαιολόγητη παράβλεψή μου γιά τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής , συμφωνούμε ότι αυτό γιά το οποίο καμαρώνει η sygic και το χρεώνει 5 ευρώ μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο δωρεάν only with a couple of flips Αντε καλό βράδυ γιατί με περιμένουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Αρα να υποθέσω ότι πέρα από την αδικαιολόγητη παράβλεψή μου γιά τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής , συμφωνούμε ότι αυτό γιά το οποίο καμαρώνει η sygic και το χρεώνει 5 ευρώ μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο δωρεάν only with a couple of flips Αντε καλό βράδυ γιατί με περιμένουν Δε χρειάζεται να υποθέσεις. Στο είπα ήδη :) Μια έξυπνη κίνηση marketing είναι κι αυτή μισή. Αν βγει η εφαρμογή που λες, θα κλαίει κόσμος το 5ευρο :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 τελικά ξέρει κανείς τιμή για το igo europe? γιατί εγώ βλέπω 2 τιμές 39,99 και 55,99. Πια είναι η σωστή? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 τελικά ξέρει κανείς τιμή για το igo europe? γιατί εγώ βλέπω 2 τιμές 39,99 και 55,99. Πια είναι η σωστή?igo europe??? :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 igo europe??? :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: ναι ....έτσι μου λέει όταν παω να κάνω αγορά μέσα απο την εφαρμογή Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ναι ....έτσι μου λέει όταν παω να κάνω αγορά μέσα απο την εφαρμογή Θύμισε μου από το sygic μέσα λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ναι ....έτσι μου λέει όταν παω να κάνω αγορά μέσα απο την εφαρμογή Εγώ πάντως το είχα τσέκαρει μέσα από το.site της Sygic και οι τιμές είναι αυτές που έγραψα νωρίτερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Πάντως παιδιά εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από το Sygic. Δεν έχει πρακτικότητα στα μενού, δεν διασυνδέεται εύκολα με άλλες εφαρμογές. Copy paste διευθύνσεων δεν έχει. Η αναζήτηση διευθύνσεων σχεδόν ποτέ δεν μου αποδίδει, ενώ πχ στο Google Maps βρίσκει τον προορισμό... POI λίγα, και όχι πλήρη.. Ίσως εμένα να μη μου ταίριαξε σαν εφαρμογή, και την έχω πληρώσει και χρυσή αφού πήρα παγκόσμιο χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Θύμισε μου από το sygic μέσα λες; ναι...εκει που σου εχει τους χαρτες λεει τιμη 39,99 και μολισ πατησω αγορα λεει 55,99. τι γινεται δεν καταλαβαινω... Εγώ πάντως το είχα τσέκαρει μέσα από το.site της Sygic και οι τιμές είναι αυτές που έγραψα νωρίτερα. ποσο δηλαδη? Edited December 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ποσο δηλαδη? Δες ποστ 16074 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μιας και μιλάμε για Head up display μέσω αντανάκλασης στο παρμπρίζ υπάρχει στο ebay αυτό. Πάντως, επειδή η Sygic χρεώνει 5 ευρώ κάτι που κανονικά θα έπρεπε να δίνει δωρεάν, μη βιάζεστε να τα σκάσετε, έρχεται ανάλογη λύση για το iGO Primo και μάλιστα δωρεάν (μέσω skin). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μιας και μιλάμε για Head up display μέσω αντανάκλασης στο παρμπρίζ υπάρχει στο ebay αυτό. Πάντως, επειδή η Sygic χρεώνει 5 ευρώ κάτι που κανονικά θα έπρεπε να δίνει δωρεάν, μη βιάζεστε να τα σκάσετε, έρχεται ανάλογη λύση για το iGO Primo και μάλιστα δωρεάν (μέσω skin). Τι ακριβως αγοράζεις σε αυτην την τιμη, μονο το φιλμ αυτο που κολλάει στο παρμπρίζ, γιατί κατι αναφέρει για odb2 και δεν ειναι ξεκάθαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δες ποστ 16074 μάλλον θα έληξε η προσφορά. τώρα 39,99 http://www.sygic.com/en/android:buy-now?r=topmenu Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τι ακριβως αγοράζεις σε αυτην την τιμη, μονο το φιλμ αυτο που κολλάει στο παρμπρίζ, γιατί κατι αναφέρει για odb2 και δεν ειναι ξεκάθαρο Μόνο το φιλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τι ακριβως αγοράζεις σε αυτην την τιμη, μονο το φιλμ αυτο που κολλάει στο παρμπρίζ, γιατί κατι αναφέρει για odb2 και δεν ειναι ξεκάθαρο 2)The package is Only reflector film one piece ,no OBD II HUD KIT Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δηλαδη απαιτει να κολησεις 'φιλμ' στο παρμπριζ; Δεν δουλευει απλα ετσι οπως ειναι, αφηνοντας το πανω στο ταμπλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δηλαδη απαιτει να κολησεις 'φιλμ' στο παρμπριζ; Δεν δουλευει απλα ετσι οπως ειναι, αφηνοντας το πανω στο ταμπλω; Προαιρετικο ειναι. Βραδυ μια χαρα θα φαινεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Αρκετά γράψαμε/τε σχετικά με τη δυνατότητα προβολής πλοήγησης στο παρμπρίζ(!) . Τελικά το πήρα σαν πρόκληση (είχα και ώρα γιά σκότωμα) και άρχισα να το ψάχνω . Η δυνατότητα που λανσάρει η Sygic , αναμφίβολα είναι μούφα (!) . Το ίδιο είναι και οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που βρήκα με εξαίρεση μιά δωρεάν εφαρμογή (αν θέλεις παίρνεις την Premium με 2.24) η οποία : Δουλεύει με το Google Maps . Μπορείς να φτιάξεις διαδρομές . Μπορείς να τρέξεις διαδρομές , οπτική παρουσσίαση , με φωνητικές οδηγίες και αναφώνηση οδών Και βέβαια εμφανή προβολή στο παρμπρίζ , ακουμπώντας το κινητό στο ταμπλώ. Η φώτο που παραθέτω δεν δρέπει δάφνες ποιότητας , ακούμπησα το κινητό στο laptop του οποίου την οθόνη μαύρισα και της έδωσα μιά ελαφρά κλίση (σαν το παρμπρίζ) Οποιος ενδιαφέρεται , ας την δοκιμάσει , έχει ένα σωρό settings , που δεν ασχολήθηκα , πέρα από τα βασικά που ανέφερα . Η εφαρμογή............ https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.xunqun.navier Edited December 5, 2013 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πάντως μην περιμένετε και τίποτε φανταστικό με αυτές τις λύσεις "HUD". Το κύριο πρόβλημα (ακόμα και αν είναι φωτεινή η εικόνα στο παρμπρίζ, πχ νυχτα), είναι η εστίαση. Χρειάζεται συνέχεια το μάτι να εστιάζει απο το άπειρο όταν κοιτάμε το δρόμο, στην απόσταση του παρμπριζ (1 μέτρο). Τα κανονικά HUD έχουν ένα ειδικό φακό τύπου Fresnel ανάμεσα στον καθρέφτη και την οθόνη, και η εικόνα φαίνεται να "πλέει" μπροστά στα μάτια του οδηγού, χωρίς αυτά να κουράζονται. Χρειάζεται δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα απλό φιλμ, που δεν έχει και την καλύτερη απόδοση σε συνθήκες ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Μιας και μιλαμε για HUD, μια σχετικη σκεψη. Πολλες φορες σκεφτομαι, πως τελικα λειτουργω 'εγω' με το gps. Αραγε κυριως το 'κοιταζω' ή κυρίως το 'ακούω'? Συνηθως κανω μια το αλλο μια το αλλο, ειναι φορες που ριχνω μια ματια να εχω μια εποπτικη εικονα του τι ερχεται. Αλλα οταν ψιλοξερω την περιοχη, μπορει να εχω την προσοχη εντελως στο δρομο και μονο ακουστικα να λαμβανω τις οδηγιες. Δεν εχω καταληξει τι με βολευει περισσοτερο. Αν καποιος το δουλευει 'ακουστικα', μια πεταχτη ματια στο hud δεν ειναι ασχημη ιδεα. Τωρα αν καποιος το δουλευει εντελως οπτικα, δεν ξερω ποσο καλη δουλεια μπορει να κανει. Γιατι για να δειξει κατι στο παρμπριζ, οπως ειδα/καταλαβα(κανω λαθος;), δειχνει απλα μερικα βελη, κι οχι πληρης χαρτη(που να δειξει πληρη χαρτη, στο παρμπριζ?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts