karib Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Πανω στα βουνα, σε μονοπατια και χωρις καν μονοπατια (αλάνες, οριζοντιες εκτάσεις για περπατημα, κορυφογραμμες κλπ), θα μπορουσε να βοηθησει το gps για περιηγηση; Επειδη δεν υπαρχουν δρομοι εκει. Φανταζομαι οτι εκει ισως βοηθα η πυξιδα περισσοτερο(αλλα δεν ειμαι μυημενος στην πλοηγηση με πυξιδα), αλλα εστω και στοιχειδως αν σου εδινε κατευθυνση, με καποιο τροπο (οχι με δρομους), θα ηταν μια βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 στα προγραμματα οπως το Sygic πρέπει να εχεις καποιο εγκατεστημένο tts για να δουλέψει η φωνή; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Στις ρυθμισεις εχεις βαλει την Δεσποινα για γλωσσα ομιλιας; ούπς όχι τώρα την είδα και την δέσποινα θα ξαναδοκιμάσω να δω :) ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 στα προγραμματα οπως το Sygic πρέπει να εχεις καποιο εγκατεστημένο tts για να δουλέψει η φωνή; Οι απλές φωνές δεν χρειάζονται τίποτα. Το sygic έχει και δικό του TTS όπως και το Navigon. Το igo χρησιμοποιεί του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οι απλές φωνές δεν χρειάζονται τίποτα. Το sygic έχει και δικό του TTS όπως και το Navigon. Το igo χρησιμοποιεί του συστήματος. Πια είναι η διάφορα της φωνής TTS από την απλή χωρίς TTS..? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πια είναι η διάφορα της φωνής TTS από την απλή χωρίς TTS..? Ενημερώνει με έξτρα πληροφορίες, πχ διαβάζει το όνομα του δρόμου που βρίσκεσαι, κάποιες αναφέρουν και τουριστικές πληροφορίες κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 εμένα στο navigon με tts έχει αντρική φωνή και χωρίς γυναικεία. Επίσης αν ξέρει κανείς στο bluetooth έχει κανάλι 1 και κανάλι 2. τι είναι αυτό? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 'Ελαβα σήμερα email από Georintelligence για αναβάθμιση λογισμικού 4.74 του Ginius - Don't Panic και χαρτών 2013.06 . 'Εγινε η αναβάθμιση με επιτυχία στα Galaxy S2 , Galaxy S3, και Galaxy Note 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 'Ελαβα σήμερα email από Georintelligence για αναβάθμιση λογισμικού 4.74 του Ginius - Don't Panic και χαρτών 2013.06 . 'Εγινε η αναβάθμιση με επιτυχία στα Galaxy S2 , Galaxy S3, και Galaxy Note 10.1 τελικα η μονη που δουλευει ειναι. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 τελικα η μονη που δουλευει ειναι. Τι εννοεις; κι εμενα μου ηρθε αλλα και η σιτζικ για παραδειγμα βγαζςι καμμια 20αρια αναβαθμισεις το χρονο. Ασημαντες βεβαια οι περισσοτερες, οπως και το dont panic, που ακομα να βαλει αναζητηση διασταυρωσεων ή συντεταγμενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι εννοεις; κι εμενα μου ηρθε αλλα και η σιτζικ για παραδειγμα βγαζςι καμμια 20αρια αναβαθμισεις το χρονο. Ασημαντες βεβαια οι περισσοτερες, οπως και το dont panic, που ακομα να βαλει αναζητηση διασταυρωσεων ή συντεταγμενων. α ναι? επειδη δεν εχω ακουσει για αναβαθμισεις απο αλλους για αυτο το ανεφερα. Τα ασημαντα που λες μπορει να ειναι αλλαγες στον χαρτη που δεν εχουμε παρει χαμπαρι η καποια προβληματα εφαρμογης σε αλλες συσκευες. +1 για την διασταυρωση οδων,δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο τους,εκτος πια και αν ειναι αδυνατο να γινει στην εφαρμογη τους..... ή ακομα και ΤΤS ,θα μπορουσαν να βαλουν.. εχω καταλαβει οτι σκοπος τους ειναι,να μας υποστηριζουν σε ολες τια αναβαθμισεις ωστε να δουλευει σωστα και απροβληματιστα και καποια στιγμη θα σκασει νεα επι πληρωμης παλι τυπου upgrade αναβαθμιση 5.0 με ολα τα κομφορ.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι εννοεις; κι εμενα μου ηρθε αλλα και η σιτζικ για παραδειγμα βγαζςι καμμια 20αρια αναβαθμισεις το χρονο. Ασημαντες βεβαια οι περισσοτερες, οπως και το dont panic, που ακομα να βαλει αναζητηση διασταυρωσεων ή συντεταγμενων. Μηπως μπερδευεσαι με αλλο προγραμμα; Το Sygic δεν βγαζει πανω απο 4 εκδοσεις τον χρονο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι εννοεις; κι εμενα μου ηρθε αλλα και η σιτζικ για παραδειγμα βγαζςι καμμια 20αρια αναβαθμισεις το χρονο. Ασημαντες βεβαια οι περισσοτερες, οπως και το dont panic, που ακομα να βαλει αναζητηση διασταυρωσεων ή συντεταγμενων. Παραθέτω την ειδοποίηση μέσω email από την Geointelligence με λεπττομέρειες για την αναβάθμηση και όχι αοριστολογίες . QUOTE Η έκδοση χάρτη Ελλάδας GeoIntelligence 2013.06 είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Ginius - Don't Panic android, μαζί με την αναβάθμιση λογισμικού! Ο νέος χάρτης περιέχει: • Διορθώσεις σε Δήμους της Αττικής: Σταθμός Αφιδνών, Κοκκινόβραχος Αφιδνών, περιοχή Θριάσιου Νοσοκομείου (Ελευσίνα) • Επικαιροποιήθηκε το 40% της πόλης της Λάρισας και διορθώθηκε η γεωμετρία των οδικών αξόνων σε Ηράκλειο Κρήτης, Θεσ/νικη και στο 50% της Πάτρας. • Έλεγχος και διόρθωση των bug reports που δηλώθηκαν μέσω της αναφοράς λαθών μέχρι Ιούνιο 2013 • 185.000 σύνολο σημείων ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα • Πάνω από 500 πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης και ονόματα οδών σε όλη την Ελλάδα. • Πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνάει το 90% στους 52 νομούς της χώρας και 225.000 χλμ. (πάνω από το 80% ελεγμένων στο πεδίο) Σχετικά με το λογισμικό GiniusDriver - Don't Panic Edition έκδοση 4.74: - Συμβατότητα με νεότερες συσκευές και Android OS - Βελτιώσεις στο UI και διορθώσεις διάφορων bugs UNQUOTE ΥΓ 1. Στις δηλώσεις μέσω αναφοράς λαθών περιλαμβάνονται και 3 δικές μου . Οχι λάθη , αλλά συμπλήρωμα σημείων ενδιαφέροντος . ΥΓ 2. Αυτή την εμμονή με την αναζήτηση διασταυρώσεων και την πρακτικότητά της δεν θα την καταλάβω ποτέ . ΥΓ 3. Οποιος έχει να παρουσιάσει κάτι ανάλογο σχετικά με αναβαθμίσεις !!!! άλλων πλοηγών , κερδίζει πλαστικόν ωρολόγιον :). ΥΓ 4. Τα περί φρου-φρου , και κόντρα σε μονόδρομους κάποιων πλοηγών , τα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα posts . Παρ' όλα ταύτα οι προτιμήσεις του καθενός είναι σεβαστές (τουλάχιστον από εμένα) αλλά να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τα πραγματα με το ονομα τους κατ εμε ειναι οτι ενα αδιαφορο τουλαχιστον λογισμικο επιβιωνει χαρη στον αριστο χαρτη της GI Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τα πραγματα με το ονομα τους κατ εμε ειναι οτι ενα αδιαφορο τουλαχιστον λογισμικο επιβιωνει χαρη στον αριστο χαρτη της GI Μα το 90 % της αξίας ενός πλοηγού είναι ο χάρτης. Κι εσύ το λες επιβίωση? Εγώ το λέω μάχη στήθος με στήθος. Αν είχε το TTS του ναβιγκον, θα ήταν πρώτη επιλογή για πολύ κόσμο. Ειδικά στην τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μα το 90 % της αξίας ενός πλοηγού είναι ο χάρτης. Κι εσύ το λες επιβίωση? Εγώ το λέω μάχη στήθος με στήθος. Αν είχε το TTS του ναβιγκον, θα ήταν πρώτη επιλογή για πολύ κόσμο. Ειδικά στην τιμή του. Ούτε κατά διάνοια. Ένα κακό λογισμικό μηδενίζει την αξία και του καλύτερου χάρτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ούτε κατά διάνοια. Ένα κακό λογισμικό μηδενίζει την αξία και του καλύτερου χάρτη. Μπορει ένα λογισμικό να αναδείξει την ήδη υπάρχουσα αξία ενός χάρτη, αλλά να την μηδενίσει ποτέ. Και το πιο καλό λογισμικό δεν βρίσκει δρόμους η pois που δεν υπάρχουν, ούτε διορθώνει την κακή κατηγοριοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 To don't panic είναι ενα μετριότατο πρόγραμμα που έχει τον καλύτερο χάρτη. Αν ήταν καλό θα το χρησιμοποιούσαν και στο εξωτερικό πράγμα που δεν συμβαίνει. Το ξέρουν μόνο στην Ελλάδα λόγω του χάρτη. Η GI προτιμάει τις αποκλειστικότητες. Εδώ και 7 χρόνια που ασχολούμαι με GPS το όνειρο πολλών απο εμάς ήταν να βγάλει η GI χάρτη για igo. Και κάποια στιγμή παραλίγο να γίνει μέσω την ΤΑ, αλλά τελικά σταμάτησε. Παλιότερα που η διαφορά GI με Navteq και ΤΑ ήταν μεγάλη όλος ο κόσμος είχε Destinator. Τώρα που οι άλλοι χάρτες έχουν πλησιάσει πολύ, το Don't panic δεν είναι τόσο δημοφιλές. Απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει οτι νομίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 To don't panic είναι ενα μετριότατο πρόγραμμα που έχει τον καλύτερο χάρτη. Αν ήταν καλό θα το χρησιμοποιούσαν και στο εξωτερικό πράγμα που δεν συμβαίνει. Το ξέρουν μόνο στην Ελλάδα λόγω του χάρτη. Η GI προτιμάει τις αποκλειστικότητες. Εδώ και 7 χρόνια που ασχολούμαι με GPS το όνειρο πολλών απο εμάς ήταν να βγάλει η GI χάρτη για igo. Και κάποια στιγμή παραλίγο να γίνει μέσω την ΤΑ, αλλά τελικά σταμάτησε. Παλιότερα που η διαφορά GI με Navteq και ΤΑ ήταν μεγάλη όλος ο κόσμος είχε Destinator. Τώρα που οι άλλοι χάρτες έχουν πλησιάσει πολύ, το Don't panic δεν είναι τόσο δημοφιλές. Απο εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει οτι νομίζει. Μιλάω μόνο για Ελλάδα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει, γιατί συχνά βρίσκει πράγματα και δρομάκια, που στα here/ta απλώς δεν υπάρχουν για τη χώρα μας. Δεν είναι θέμα γούστου αλλά καθαρά χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να υπάρχει σαν δεύτερο-τρίτο σε περίπτωση που κάτι δεν βρίσκεις στα άλλα συμφωνώ. Άλλωστε το έχω και εγώ στο κινητό μου γι αυτό το λόγο. Σαν πρώτο με τίποτα. Σε καθημερινή (που λέει ο λόγος) χρήση το igo με βολεύει 1000 φορές περισσότερο. Αλλά ξαναλέω οτι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Το παράδειγμα με το εξωτερικό απλά αποδεικνύει οτι σαν πρόγραμμα δεν λέει κάτι και αυτό που το σώζει είναι οι χάρτες που έχει στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ούτε κατά διάνοια. Ένα κακό λογισμικό μηδενίζει την αξία και του καλύτερου χάρτη. Δεν το κατάλαβα αυτό με το συμπάθειο . Ενα λογισμικό κρίνεται καλό ή κακό (απλό λέω εγώ) ανάλογα με τα άχρηστα οπτικά φρου-φρου που μπορεί να σου παρουσιάζει ? Σε ένα πλοηγό η βοήθεια που σου παρέχεται λογικά πρέπει να είναι 80% ακουστική και 20% (και αν, σε σπάνιες περιπτώσεις ) οπτική . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να υπάρχει σαν δεύτερο-τρίτο σε περίπτωση που κάτι δεν βρίσκεις στα άλλα συμφωνώ. Άλλωστε το έχω και εγώ στο κινητό μου γι αυτό το λόγο. Σαν πρώτο με τίποτα. Σε καθημερινή (που λέει ο λόγος) χρήση το igo με βολεύει 1000 φορές περισσότερο. Αλλά ξαναλέω οτι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Το παράδειγμα με το εξωτερικό απλά αποδεικνύει οτι σαν πρόγραμμα δεν λέει κάτι και αυτό που το σώζει είναι οι χάρτες που έχει στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα νομίζω η επιλογή του. Ένας σωστός οδηγός, πρέπει να κουβαλάει μαζί του όλους τους χάρτες που μπορεί. Σε ναβτεκ/αναβαση/τοποντραιβ/οτοντραιβ/osm έχω το γκαρμιν. Σε TA το πρίμο, το ναβιτελ έχει δυνατότητα χρήσης διαδρομών σχεδιασμένες στον ΗΥ για ορειβασία και τέλος το πανικ όταν θέλω κάτι πιο ακριβές σε διάφορες περιοχές. Oμως, εντός Αθηνών πρώτο έχω το ναβιγκον/here maps λόγω ττς, κατόπιν πρίμο με ΤΑ, αλλά όταν πάω ταξίδι σε μικρά επαρχιακά χωριά, πρώτα ξεκινάω από το Dontpanic και μετά χαραζω διαδρομή με το πρίμο. Το αν θα είναι πρώτη επιλογή η τρίτη, εξαρτάται μόνο από το που κινούμαι. Εμπειρία καταθέτω, μην παρεξηγηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μπορει ένα λογισμικό να αναδείξει την ήδη υπάρχουσα αξία ενός χάρτη, αλλά να την μηδενίσει ποτέ. Και το πιο καλό λογισμικό δεν βρίσκει δρόμους η pois που δεν υπάρχουν, ούτε διορθώνει την κακή κατηγοριοποιηση. Τον καλύτερο χάρτη να έχεις αν π.χ. οι οδηγίες να στρίψεις έρχονται σχεδόν με τη στροφή, ή μη πω και μετά, τότε αχρηστεύεται. Δε μιλάω για το συγκεκριμένο λογισμικό, αλλά έχω άσχημες εμπειρίες από λογισμικά, που και λάθος πορείες σου δίνουν και καθυστερημένα τις δίνουν και μη πω τι συμβαίνει αν μπεις σε κανένα κόμβο.Θα πάρεις τη σωστή έξοδο τυχαία (co-pilot).... Μου έχει τύχει περίπτωση να είμαι στο σωστό δρόμο στην τελική ευθεία να μένουν 100 μέτρα ευθεία για να φτάσω και το λογισμικό να μου δίνει οδηγία να στρίψω δεξιά,αριστερά,αριστερά, δεξιά..... Κοινώς να κάνω γύρω γύρω ένα στενό για να ξανάρθω στον ίδιο δρόμο που είμαι, αντί να συνεχίσω ακόμα ευθεία 100 μέτρα στο τέρμα!!! (garmin) Ναι λοιπόν μπορεί να μηδενιστεί η αξία ενός χάρτη από ένα κακό λογισμικό. Χαλαρότατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 . Για αυτο δεν φτανουν 8gb μνημη. Θελουμε 8 προγραμματα (φυσικα καννενα αγορασμενο) για να παμε κηφισιας 285 και να βρουμε και ενα γρηγορη για καφε στο δρομο. :) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Destinator nt από τότε ασχολουμε με την ngi(gi) και τα GPS..Δυστυχώς το dp είναι πολύ λίγο σαν προγράμμα..το μόνο πλεονέκτημα του ήταν ο χάρτης και ότι σαν ginius ήταν γρήγορο σε υπολογισμό που πλέον με το υπάρχον hw έχει χαθεί και στους χάρτες έχουν πλησιάσει πολύ οι άλλοι..δεν μπορείς να δεις πόσους δορυφόρους έχεις κλειδώσει,διασταυρώσεις,συντεταγμένες,εξελιγμένα tts και κυρίως τελευταία αρκετές ηλίθιες αποφάσεις στον υπολογισμό το έχουν κάνει την πρώτη μου επιλογή απλα επειδή δεν έχω κάτι άλλο αγορασμένο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts