Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τρέχω το Sygic 12.1.3 και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές με την έκδοση 11.2.6

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά τρέχω το Sygic 12.1.3 και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές με την έκδοση 11.2.6

Για πες είδες τίποτα?Αξίζει η μετάβαση?Βελτιώθηκαν οι δρομολογισεις? Στο S3 ακόμα δεν μπορεί να μπουν οι χάρτες στην εξωτερική κάρτα.

Edited by maximos

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει από το gps το ύψος όπου βρίσκομαι?Κοιτούσα τους googlemaps αλλά δεν δείχνουν υψόμετρο.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει από το gps το ύψος όπου βρίσκομαι?Κοιτούσα τους googlemaps αλλά δεν δείχνουν υψόμετρο.

Δοκίμασε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest

Oneplus 6 8/128

νομιζω οτι μια καλη εφαρμογη ειναι το ndrive που νομιζω οτι ειναι και ελαφρυ προγραμμα.

ευχαριστω:D

αν και νομιζω οτι τσουζει η τιμη του...το εχει αγορασει κανεις?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

https://play.google.com/store/search?q=altimeter&c=apps

νομιζω οτι μια καλη εφαρμογη ειναι το ndrive που νομιζω οτι ειναι και ελαφρυ προγραμμα.

Καλή; Ενα αξιοπρεπές πρόγραμμα είναι που όμως έχει να ανανεωθεί 1,5 χρόνο (και οι χάρτες το ίδιο). Δεν θα το χαρακτήριζα καλό αυτό... Ειδικά όταν πλέον έχουμε τέτοια ποικιλία στο android.

Για μέτρηση επιδόσεων αυτοκινήτου, είχα το πολύ καλό dynomaster με gb, αλλά τώρα με ICS δεν παίζει καθόλου.

Ξέρετε άλλο αντίστοιχο που να μετράει 0-100, 0-160, 400μέτρα και να κρατάει αρχείο;

Amazon Fire stick 4k max

ευχαριστω:D

αν και νομιζω οτι τσουζει η τιμη του...το εχει αγορασει κανεις?

ναι το εχω περασει στο τηλεφωνο μου, δουλευει μια χαρα και εχει καλες δρομολογησεις οπου το δοκιμασα :)

Καλή; Ενα αξιοπρεπές πρόγραμμα είναι που όμως έχει να ανανεωθεί 1,5 χρόνο (και οι χάρτες το ίδιο). Δεν θα το χαρακτήριζα καλό αυτό... Ειδικά όταν πλέον έχουμε τέτοια ποικιλία στο android.

Μπορεί να έχει 1,5 χρόνο να ανανεωθεί αλλά από sygic και navigon που έχω δικοιμάσει βγάζει πολύ καλύτερες δρομολογήσεις. Εμφανίζει δρόμους που τα άλλα δεν τους έχουν καν (σε επαρχία)

Torque.Απλα το καλυτερο για νενα.

Το torque δουλεύει με τους ενσωματωμένους αισθητήρες;

Θυμάμαι ότι θέλει σύνδεση με την ECU για να βγάζει αποτελέσματα.

Μετράει από μόνο του με το gps 0-100 κλπ;

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Από το λίγο που διάβασα, συνδέεται με κάποιο bluetooth του αυτοκινήτου. Από ό,τι καταλαβαίνω δηλαδή δεν δουλεύει με όλα τα αυτοκίνητα, έτσι;

ΥΓ. Για αυτό που ρώτησα πριν για Bobsled, Skype κλπ δεν έχουμε τίποτα; Ή απλά είναι χιλιοσυζητημένο;

Δεν μου λέτε.. Τελικά με αυτές τις εφαρμογές voIP αξίζει να ασχοληθώ; Με το Viber αν κατάλαβα καλά μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον δωρεάν μόνο αν έχει κι αυτός εγκατεστημένο viber. Σωστά;

Με το Bobsled όμως μπορείς να πάρεις και σε σταθερό. Αλλά μήπως έχει κάποιον λάκκο η φάβα; Και αν όχι, ξέρουμε πόσο bandwidth καταναλώνεται κατά μέσο όρο για μια κλήση πχ 5 λεπτών; Για τις περιπτώσεις που δεν είμαστε σε περιοχή με wi-fi. Με mobile Internet παίζει να έχω τίποτα διακοπές λόγω ταχύτητας του ίντερνετ;

Υπάρχει και καμιά άλλη εφαρμογή σχετική που θα άξιζε να της ρίξω καμιά ματιά;

Το torque δουλεύει με τους ενσωματωμένους αισθητήρες;

Θυμάμαι ότι θέλει σύνδεση με την ECU για να βγάζει αποτελέσματα.

Μετράει από μόνο του με το gps 0-100 κλπ;

Θελει OBD2 κι επικοινωνει με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αλλα μετραει και με gps αν το θες.

Αυτο το δοκιμασα αλλα σαν να κανει εγγραφη πολυ χαμηλα. Θελει καποια ρυθμιση κτλ Η ετσι ειναι ;

εγω που το εχω μια χαρα δουλευει

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Για πες είδες τίποτα?Αξίζει η μετάβαση?Βελτιώθηκαν οι δρομολογισεις? Στο S3 ακόμα δεν μπορεί να μπουν οι χάρτες στην εξωτερική κάρτα.

Έκανα μια μικρή διαδρομή μέσα στην Αθήνα και δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια μεγάλη διαφορά απο την 11.2.6.

Ίσως το Live Traffic, που και αυτό δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά, καθώς έβγαζε ότι δεν βρίσκει τίποτα απο συμβάντα.

Amazon Fire stick 4k max

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το Greek wpa finder?Γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω κάπου!

http://db.tt/522sLSK8

Περιμένουμε να το ανεβάσει ξανά, επί πληρωμή, βελτιωμένο

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Θελει OBD2 κι επικοινωνει με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αλλα μετραει και με gps αν το θες.

Χωρίς σύνδεση OBD μετράει 0-100?

Είσαι σίγουρος;

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια δοκιμαστε το racechrono, ειναι κατ εμε το καλυτερο για performance/lap tests. Μετραει και απο obd και gps προφανως. Το torque με εχει βολεψει αφανταστα στο να βλεπω και να σβηνω τα cel και να βλεπω γενικα δεδομενα μεσω obd κατα τη χρηση. Τα bt obd2 readers εχουν 10-15€ απο οσο θυμαμαι στο ebay.

http://db.tt/522sLSK8

Περιμένουμε να το ανεβάσει ξανά, επί πληρωμή, βελτιωμένο

Ευχαριστώ!Το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά.Το ξέρω!Πιστεύω ότι θα είναι από τις λίγες εφαρμογές που θα αξίζουν γι αγορά κι αν προστεθούν κι αλλά modems θα γίνει τέλειο!

Μπορεί να έχει 1,5 χρόνο να ανανεωθεί αλλά από sygic και navigon που έχω δικοιμάσει βγάζει πολύ καλύτερες δρομολογήσεις. Εμφανίζει δρόμους που τα άλλα δεν τους έχουν καν (σε επαρχία)

Ναι αλλά με πρόγραμμα (και ειδικά χάρτη) που δεν ανανεώνεται δεν πας πουθενά (κυριολεκτικά). Στις πόλεις κάθε τόσο αλλάζουν οι μονοδρομήσεις. Αν δεν έχεις ανανέωση στο χάρτη θα έχεις πρόβλημα.

Στην επαρχία δοκίμασε igo με teleatlas ή don't panic. Το sygic έχει ωραία γραφικά αλλά στις δρομολογήσεις δεν είναι και το καλύτερο. Το navigon στην Αθήνα είναι καλό, αλλά εχει χάρτη navteq που δεν είναι οτι καλύτερο για επαρχία.

Ο χάρτης του ndrive είναι teleatlas γι αυτό σου έβγαλε καλές διαδρομές στην επαρχία.

Ντετεκτιβ η της ΕΥΠ ειστε :lol::lol::lol:

Περα απο την πλακα με ενδιαφερει και μενα μια τετοια εφαρμογη

Γκαντεμια

Δεν την υποστηριζει το Ραζρ

εσυ της ΕΥΠ εισαι ; :D

Σε ics και jb η Google τροποποίησε τα αρχεία τα οποία επέτρεπαν την ηχογράφηση κλήσης για ευνόητους λόγους με αποτέλεσμα ο συνομιλητής να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της εγγραφής με οποιαδήποτε εφαρμογή (αυτό γιατί δεν γράφει απευθείας απ'τη γραμμή του ακουστικού αλλά από το Mic του κινητου).

Η μόνη λύση είναι root και αλλαγή αυτών των δύο αρχείων. Έπειτα όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν ρολόι. Δοκιμασμένο.

θα μας πεις την λυση ; ποια αρχεια πειραζουμε κτλ ;;

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά υπάρχει δωρεάν beta για δοκιμή του tapatalk HD που θα είναι κυρίως για τάμπλετς. Το κατεβάζετε από το forum του tapatalk εδώ . Θέλει εγγραφή στο forum .

κυριως η μονο για tablet ?? κανει για το s II ?

Huawei p20 pro

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση