karib Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Βγηκε στον αερα το νεο site για τα μεσα σταθερης τροχιας στην Αθηνα. http://www.stasy.gr http://www.express.gr/news/finance/641678oz_20120919641678.php3 Στο δελτιο τυπου λεει για ειδικη προσβαση απο κινητα τηλεφωνα. Οσο κι αν ψαχνω ομως, δεν βρισκω καποια σχετικη εφαρμογη android. Υπαρχει κατι ή αδικα ψαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδια καποια εφαρμογη που να ενισχυει το σημα του wifi υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Έχει ερωτηθεί αρκετές φορές και η απάντηση είναι πως όχι. Η ισχύς του wifi είναι κατά βάση θέμα hardware και του radio της συσκευής σου και δεν μπορεί να αλλάξει με μια εφαρμογή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά η εφαρμογή System Info Widget δεν είναι συμβατή με το galaxy s3 ; στο επίσημο νήμα του κινητού είδα ότι κάποιοι την έχουν αυτή την εφαρμογή ενώ εμένα μου λέει μη συμβατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Βγηκε στον αερα το νεο site για τα μεσα σταθερης τροχιας στην Αθηνα. http://www.stasy.gr http://www.express.gr/news/finance/641678oz_20120919641678.php3 Στο δελτιο τυπου λεει για ειδικη προσβαση απο κινητα τηλεφωνα. Οσο κι αν ψαχνω ομως, δεν βρισκω καποια σχετικη εφαρμογη android. Υπαρχει κατι ή αδικα ψαχνω? Μήπως θα σε εξυπηρετούσε αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=andr.AthensTransportation&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη η ρυθμισει ωστε στης εισερχομενεσ και στης εξερχομενες κλησεις να αλλαζουμε της backround εικονεσ ? π.χ οταν καλουμε καποιον η οταν δεχομαστε καποια κληση ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μήπως θα σε εξυπηρετούσε αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=andr.AthensTransportation&feature=search_result To εχω, αλλα δεν μπορει να κανει υπολογισμο διαδρομης, να δειξει τι μέσα χρειζονται να αλλαξεις κλπ. Αντιθετα, στο site stasy.gr, σε συνεργασια με τη google αν καταλαβα καλα, μπορεις να το κανεις αυτο. Κι ελπιζω οτι θα το παρεχουν και στην android εφαρμογη τους. Υπαρχει ηδη καποια εφαρμογη που μπορεις να κανεις σχεδιασμο διαδρομης με ολα τα δημοσια μεσα μεταφορας? Παντως, ενω λενε για υπηρεσια φιλικη στα κινητα, τελικα μαλλον δεν εχουν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Και το iGo το κάνει αυτό αλλά όπως είναι κατά προσέγγιση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 To εχω, αλλα δεν μπορει να κανει υπολογισμο διαδρομης, να δειξει τι μέσα χρειζονται να αλλαξεις κλπ. Αντιθετα, στο site stasy.gr, σε συνεργασια με τη google αν καταλαβα καλα, μπορεις να το κανεις αυτο. Κι ελπιζω οτι θα το παρεχουν και στην android εφαρμογη τους. Υπαρχει ηδη καποια εφαρμογη που μπορεις να κανεις σχεδιασμο διαδρομης με ολα τα δημοσια μεσα μεταφορας? Παντως, ενω λενε για υπηρεσια φιλικη στα κινητα, τελικα μαλλον δεν εχουν κανει τιποτα! Δοκίμασες το Optitrans? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μετά από αναβάθμιση ρομ υπάρχει εφαρμογή σε κινητό που ΔΕΝ είναι root ,που να επιλέξω ποιες εφαρμογές είχα εγκαταστήσει πριν την αναβάθμιση και να μου τις εγκαταστήσει με την μία?και όχι να τις ξανά εγκαθιστώ μία μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μετά από αναβάθμιση ρομ υπάρχει εφαρμογή σε κινητό που ΔΕΝ είναι root ,που να επιλέξω ποιες εφαρμογές είχα εγκαταστήσει πριν την αναβάθμιση και να μου τις εγκαταστήσει με την μία?και όχι να τις ξανά εγκαθιστώ μία μία. Αυτο που λες λεγεται restore, για νατο κανεις πρωτα πρεπει να εχεις κανει backup. Εσυ το εκανες..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μήπως ο φίλος μιλάς για αυτές που είχε περάσει κανονικά από το market και στο account του τις δείχνει ως εγκατεστημένες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Επειδή προχτές δοκίμασα για πρώτη φορά διαφορετικό launcher πέραν του stock (TWlauncher στο S2), σκέφτηκα μήπως υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές πέραν των stock και για άλλες βασικές λειτουργίες (που για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν πχ "καλά, πόσο καλύτερος μπορεί να είναι πχ ένας dialer"). Ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε αν υπάρχουν κάποιες καλύτερες εφαρμογές για: 1. Dialer 2. Επαφές/Τηλ.Κατάλογο 3. Ημερολόγιο Βασικά, θα προτιμούσα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο cool χρήσιμο feature σε κάποια από αυτές που θα με έκανε να φύγω από την stock (υποσημείωση: δεν θεωρώ κάτι τέτοιο τα themes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Επειδή προχτές δοκίμασα για πρώτη φορά διαφορετικό launcher πέραν του stock (TWlauncher στο S2), σκέφτηκα μήπως υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές πέραν των stock και για άλλες βασικές λειτουργίες (που για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν πχ "καλά, πόσο καλύτερος μπορεί να είναι πχ ένας dialer"). Ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε αν υπάρχουν κάποιες καλύτερες εφαρμογές για: 1. Dialer 2. Επαφές/Τηλ.Κατάλογο 3. Ημερολόγιο Βασικά, θα προτιμούσα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο cool χρήσιμο feature σε κάποια από αυτές που θα με έκανε να φύγω από την stock (υποσημείωση: δεν θεωρώ κάτι τέτοιο τα themes) για τα 1 + 2 δες το exDialer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Χμμμ.. Δηλαδη τι παραπάνω έχει από τον stock dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Χμμμ.. Δηλαδη τι παραπάνω έχει από τον stock dialer; Λειτουργικότητα, ευχρηστία και επιλογές.. Το μόνο μείον στους άλλους dialer είναι ότι αν δεν είσαι root πρέπει να ορίσεις να ανοίγει τις αναπάντητες με τον stock γιατί αλλιώς δεν σβήνει το εικονίδιο από τη notification. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι οκ, αυτό είναι κάτι πολύ γενικό, και υποκειμενικό.. Κάτι ποιο συγκεκριμένο σαν παράδειγμα; Ενδεικτικά εννοώ, δεν ζητάω πλήρη περιγραφή των features, απλά πχ 1-2 πράγματα που σου κάνουν εντύπωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι οκ, αυτό είναι κάτι πολύ γενικό, και υποκειμενικό.. Κάτι ποιο συγκεκριμένο σαν παράδειγμα; Ενδεικτικά εννοώ, δεν ζητάω πλήρη περιγραφή των features, απλά πχ 1-2 πράγματα που σου κάνουν εντύπωση.. Kαι μονο οτι ανοιγει πιο γρηγορα και παραμενει στη μνημη σε αντιθεση με τον stock dialer του sgsii/sgsiii, του δινει πολλους ποντους. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το ότι παραμένει στην μνήμη θεωρείται θετικό και όχι memory hogger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Το ότι παραμένει στην μνήμη θεωρείται θετικό και όχι memory hogger; Eιδικα στον dialer θεωρειτε θετικο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Περιττες ερωτησεις οταν μπορεις να δοκιμασεις κατι κι αν δεν σ'αρεσει να το σβησεις. Το εντυπωσιακο ειναι οτι ανοιγει αστραπιαια. Ολα τ'αλλα ειναι υποκειμενικα. Επισης στον exdialer κατεβαζεις μια εφαρμογη(δεν θυμαμαι το ονομα) και λυνεται το θεμα με τις αναπαντητες. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanna00 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αλλος το προβλημα μου και αν υπαρχει λυση.εχω το samsung galaxy s plus και οτσν συνδεομαι στο skype ενω ο απεναντι με βλεπει κανονικα εγω πρεπει να με βλεπω αναποδα και το αντιστροφο.αν βλεπω εγω κανονικα ο απεναντι με βλεπει αναποδα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι οκ, αυτό είναι κάτι πολύ γενικό, και υποκειμενικό.. Κάτι ποιο συγκεκριμένο σαν παράδειγμα; Ενδεικτικά εννοώ, δεν ζητάω πλήρη περιγραφή των features, απλά πχ 1-2 πράγματα που σου κάνουν εντύπωση.. Όπως σου είπε κι ο elthis είναι πολύ γρήγορος (εμένα της HTC ήταν κι αυτός γρήγορος, δεν είχα θέμα αλλά κ πάλι είναι ακαριαίος όντως κ ταχύτερος in-app). Κατά δεύτερον εγώ δεν αλλάζω με τίποτα τις swipe ευκολίες του για κλήσεις κ μηνύματα. Περιττες ερωτησεις οταν μπορεις να δοκιμασεις κατι κι αν δεν σ'αρεσει να το σβησεις. Το εντυπωσιακο ειναι οτι ανοιγει αστραπιαια. Ολα τ'αλλα ειναι υποκειμενικα. Επισης στον exdialer κατεβαζεις μια εφαρμογη(δεν θυμαμαι το ονομα) και λυνεται το θεμα με τις αναπαντητες. Όπως λέει κ το παιδί μην περιμένεις να ακούσεις κάτι βαρύγδουπο. Αν δε δοκιμάσεις ό,τι κι αν πούμε θα θες κάτι ακόμα. Δεν είναι το θέμα να σε πείσουμε, είναι τι σε βολεύει. Αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο για rooted συσκευές. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Η εφαρμογή friendcaster for Facebook τι ακριβώς κάνει παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Η εφαρμογή friendcaster for Facebook τι ακριβώς κάνει παιδιά; Είναι εναλλακτικός client για το Facebook, έχει και δωρεάν έκδοση οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις εάν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts