stelios_85_07 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Στους πιο πολλούς tasks managers μπορείς να ταξινομησεις τις διεργασιες που τρέχουν ως προς: CPU time CPU % Total Time Start Time Used CPU % Used Memory Τί είναι το καθένα από αυτά? http://s16.postimage.org/etcepih79/screenshot_1345110254936.png Edited August 16, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Παιδιά θέλω ένα πρόγραμμα για την μπαταρία.. να την εξοικονομά βασικά.. Επισης όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα.. είναι για να μπαίνω στο 0.facebook.com αλλά θέλω να φράξω κάπως τα άλλα προγράμματα ώστε να μην κάνουν λειτουργίες όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα… :wacko: Λοιπον χωρις να ειμαι 100% σιγουρος στο onavo count εχει επιλογη να κανεις restrict τα στα προγραμματα που θελεις να κανουν χρηση Internet μονο μεσω wifi. Για τσεκαρε το! επισης να προτεινω μια πολυ χρησιμη εφαρμογη που βρηκα, το mySMS με το οποιο στελνω sms απο το pc μεσω κινητου. ο λογος που το λατρεψα σε σχεση με αλλα, ειναι οτι εχει δικη του εφαρμογη για το pc και δεν χρειαζεται να ανοιγω browser, καθε φορα που ερχετε μηνυμα πεταει συννεφακι στο κατω μερος της οθονης, εχει και δικη του εφαρμογη στο κινητο για να στελνεις μηνυματα, και συγχρονιζει και τις επαφες στο pc. τρεχει στο system tray, σαν icon και με βολεψε πολυ! Edited August 16, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά θέλω ένα πρόγραμμα για την μπαταρία.. να την εξοικονομά βασικά.. Επισης όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα.. είναι για να μπαίνω στο 0.facebook.com αλλά θέλω να φράξω κάπως τα άλλα προγράμματα ώστε να μην κάνουν λειτουργίες όταν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα… :wacko: Τα προγράμματα που δηθεν εξοικονομουν μπαταρια κανουν τα πράγματα στην πραγματικότητα πολυ χειρότερα.. Μακρια. Για τις εφαρμογές, δες το droidwall Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Υπάρχει εφαρμογή - τρόπος να έχω πρόσβαση εύκολα στο google checkout, wallet η όπως το λένε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 το go sms εχει λειτουργια να πηγαινουν μυνηματα απο συγκεκριμενο αποστολεα σε ειδικο φακελο ο οποιος κλειδωνει με κωδικο και δεν μπορει να τα διαβασει αλλος. Καπου ειχα πετυχει νομιζω και καποιο αλλο app που τα <εξαφανιζε>„αν το ξαναβρω θα σε ενημερωσω.Για τις αναφορες παραδοσης ομως νομιζω ειναι θεμα παροχου, δεν το εχω ψαξει για να σου πω σιγουρα μηπως αυτο εξυπηρετει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartanuj.hideitpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFudWouaGlkZWl0cHJvIl0. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 παιδια υπαρχει εφαρμογη να μπορεις να δεις τηλεοραση??? ακομα στην περιοχη μου δεν εχει ερθει ψηφιακο σημα βεβαια... Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 παιδια υπαρχει εφαρμογη να μπορεις να δεις τηλεοραση??? ακομα στην περιοχη μου δεν εχει ερθει ψηφιακο σημα βεβαια... TVGOO Live TV SPB TV Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μια βοηθεια οποιος ξερει. αΕνω εχω αγορασμενο εδω και πολυ καιρο το poweramp δεν μου το δειχνει σαν αγορασμενο και δεν μπορω να το ξανακατεβασω. Καμια ιδεα καποιος? Τα αγγλικα μου δυστυχως ανεπαρκεστατα ωστε να επικοινωνησω με καποιον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εχω το HTC One S κια εχω ενα video σε υψηλη αναλυση και ειναι 40ΜΒ. Υπαρχει εφαρμογη να το "μικρυνω" ωστε να μπορω να το στειλω με email ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εχω το HTC One S κια εχω ενα video σε υψηλη αναλυση και ειναι 40ΜΒ. Υπαρχει εφαρμογη να το "μικρυνω" ωστε να μπορω να το στειλω με email ? Γιατι δε δοκιμαζεις να το αλλαξεις με καποιο προγραμμα στο pc σου? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εχω το HTC One S κια εχω ενα video σε υψηλη αναλυση και ειναι 40ΜΒ. Υπαρχει εφαρμογη να το "μικρυνω" ωστε να μπορω να το στειλω με email ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&hl=en Απιστευτο προγραμμα! κανει τα παντα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Γιατι δε δοκιμαζεις να το αλλαξεις με καποιο προγραμμα στο pc σου? Αυτο το ξερω αλλα για να μην χρειαζεται να μεταφερω το αρχειο στο pc ρωτησα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&hl=en Απιστευτο προγραμμα! κανει τα παντα.. Ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μια βοηθεια οποιος ξερει. αΕνω εχω αγορασμενο εδω και πολυ καιρο το poweramp δεν μου το δειχνει σαν αγορασμενο και δεν μπορω να το ξανακατεβασω. Καμια ιδεα καποιος? Τα αγγλικα μου δυστυχως ανεπαρκεστατα ωστε να επικοινωνησω με καποιον. Εάν το αγόρασες από το market και όχι από το επίσημο site: μπαίνεις δηλαδή στο poweramp full version unlocker και αντί για το install σου βγάζει την τιμή; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μια βοηθεια οποιος ξερει. αΕνω εχω αγορασμενο εδω και πολυ καιρο το poweramp δεν μου το δειχνει σαν αγορασμενο και δεν μπορω να το ξανακατεβασω. Καμια ιδεα καποιος? Τα αγγλικα μου δυστυχως ανεπαρκεστατα ωστε να επικοινωνησω με καποιον. Έχεις εγκαταστήσει και την trial έκδοση; Αν όχι καν'το είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να την ρυθμίζω να κάνει reboot το κινητό πχ κάθε βράδυ που κοιμάμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εχω το HTC One S κια εχω ενα video σε υψηλη αναλυση και ειναι 40ΜΒ. Υπαρχει εφαρμογη να το "μικρυνω" ωστε να μπορω να το στειλω με email ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&hl=en Απιστευτο προγραμμα! κανει τα παντα.. Εγκατεστησα το AndroVid Pro Video Editor αλλα δεν μπορω να καταλαβω που αποθηκευει τα "πειραγμενα" αρχεια.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Στη συλλογη δεν τα βλεπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Έχεις εγκαταστήσει και την trial έκδοση; Αν όχι καν'το είναι απαραίτητο. την εχω και την trial, αλλα οταν παω να κατεβασω την pro ζηταει λεφτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Στη συλλογη δεν τα βλεπεις; Γκαλερι το λεει το HTC αλλα δεν τα βλεπω... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μηπως τα φτιαχνει σε μορφη βιντεο που δεν μπορει να τα διαβασει η γκαλερι. Δοκιμασες να ψαξεις καποιον φακελο με το ονομα της εφαρμογης με καποιον διαχειριστη αρχειων; Εχεις καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο,οπως π.χ. τον bsplayer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μηπως τα φτιαχνει σε μορφη βιντεο που δεν μπορει να τα διαβασει η γκαλερι. Δοκιμασες να ψαξεις καποιον φακελο με το ονομα της εφαρμογης με καποιον διαχειριστη αρχειων; Εχεις καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο,οπως π.χ. τον bsplayer; Πιθανον.....Εψαξα με root explorer αλλα δεν βρισκω καποιο φακελο με το ονομα της εφαρμογης. Οχι αλλο player δεν εχω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 την εχω και την trial, αλλα οταν παω να κατεβασω την pro ζηταει λεφτα. Τότε κάνε μια αναζήτηση στο email σου να βρεις την απόδειξη της αγοράς και με την βοήθεια κάποιου γνωστού που ξερει λίγα αγγλικά επικοινώνησε με τον developer. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή που να την ρυθμίζω να κάνει reboot το κινητό πχ κάθε βράδυ που κοιμάμαι? Automateit Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Automateit Ξέχασα - πάλι - να αναφέρω ότι δεν είμαι root!οπότε το reboot το ξεχνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μηπως τα φτιαχνει σε μορφη βιντεο που δεν μπορει να τα διαβασει η γκαλερι. Δοκιμασες να ψαξεις καποιον φακελο με το ονομα της εφαρμογης με καποιον διαχειριστη αρχειων; Εχεις καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο,οπως π.χ. τον bsplayer; Πιθανον.....Εψαξα με root explorer αλλα δεν βρισκω καποιο φακελο με το ονομα της εφαρμογης. Οχι αλλο player δεν εχω. Υπαρχει φακελος με το ονομα της επαφης αλλα ειναι κενος...Ισως γιατι δεν την αγορασα νομιμα την εφαρμογη.Θα την παρω αυριο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts