Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας μην επαναλαμβανόμαστε, διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς.

Όλες τις διάβασα αλλά ξεκάθαρη απάντηση δε πήρα....

Δεν είχα προσέξει ότι έχει και δημοσκόπηση όμως...

Sorry... :o

καλησπερα, ποιος ειναι ο καλυτερος Pdf book reader?

βασικα εχω κατι βιβλια σε pdf (game of thrones, harry potter, κτλ) και θα με ενδιεφερε να μπορω να τα διαβαζω σαν βιβλια. κι επισης βασικο να εχει text reflow. κι επι πληρωμη να ειναι, κανενα προβλημα. :)

Δοκίμασες το Adobe Reader?? Εγώ μια χαρά διαβάζω αρχεία pdf από το net.. :rolleyes:

εαν με το link2sd μεταφερω οσες εφαρμογες το app2sd αφηνει

στη εσωτερικη αποθεκευση θα υπαρχει προβλημα?

και θελω και μια εφαρμογη δωρεαν για usb otg

εχω gb και ειμαι και ροοτ.

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

καλησπερα, ποιος ειναι ο καλυτερος Pdf book reader?

βασικα εχω κατι βιβλια σε pdf (game of thrones, harry potter, κτλ) και θα με ενδιεφερε να μπορω να τα διαβαζω σαν βιβλια. κι επισης βασικο να εχει text reflow. κι επι πληρωμη να ειναι, κανενα προβλημα. :)

Εγώ χρησιμοποιώ το ezPDF Reader Lite for PDF View το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Το Adobe Reader έχει για μένα ένα μειονέκτημα: όταν αφήσεις ένα βιβλίο στη μέση και ξαναμπείς, σε βγάζει στην αρχή του βιβλίου.

Επίσης, για λογοτεχνία που αναφέρεις, θεωρώ πολύ πιο βολική την ανάγνωση σε ebup format παρά σε PDF. Έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία και μπορείς να τα διαβάζεις ακόμη και σε οθόνη κινητού, πράγμα το οποίο δεν είναι εύχρηστο σε PDF.

Τα βιβλία που αναφέρεις μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις ;)

Δοκίμασε το Aldiko Book Reader και θα με θυμηθείς...

Υ.Γ. παρότι το Aldiko υποστηρίζει PDF, δεν είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά.

Όλες τις διάβασα αλλά ξεκάθαρη απάντηση δε πήρα....

Δεν είχα προσέξει ότι έχει και δημοσκόπηση όμως...

Sorry... :o

Αγαπητέ μου και για την ποιο όμορφη γυναίκα η απόψεις διίστανται:lol: κατά πόσο ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις αρέσκεται σε κάποιους, η απόψεις διίστανται και εκεί. Εμένα με καλύπτει ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ το iGO. Ασχολούμαι με τα προγράμματα πλοηγήσεις από το 2008;) άρα έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ:wacko:.....(όχι τα πάντα Αυστραλίας).:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν εχει text reflow απ οτι ειδα..κατι αλλο??

εντιτ. Τωρα ειδα και την αλλη απαντηση. Θα τα δοκιμασω και θα επανελθω! Ευχαριστω!:)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

δοκιμασε το al mass storage.δωρεαν και δουλευει με fat 32

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Free, offline Greek English Dictionary πάρα πολύ καλό.

Σε ευχαριστω :)

το neo v υποστηριζει λειτουργια usb otg.

File manager θες(?) και καλωδιο usb otg.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όταν έχουμε ήδη συνδεθεί με ένα κλειδωμένο wifi, μπορούμε να δούμε τον κωδικό του?χρειάζεται εφαρμογή η και χωρίς?

Άμα είσαι root βάλε το instawifi για να βλέπεις και να μειραζεσαι εύκολα τους κωδικούς https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jessechen.instawifi

Oneplus 6 8/128

Άμα είσαι root βάλε το instawifi για να βλέπεις και να μειραζεσαι εύκολα τους κωδικούς https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jessechen.instawifi

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είμαι ρουτ!

Όταν έχουμε ήδη συνδεθεί με ένα κλειδωμένο wifi, μπορούμε να δούμε τον κωδικό του?χρειάζεται εφαρμογή η και χωρίς?

ή μπορεις α βαλεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImF3cy5hcHBzLndpZmlLZXlSZWNvdmVyeSJd

την χρησιμοποιω και ειναι παρα πολυ καλη

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αγαπητέ μου και για την ποιο όμορφη γυναίκα η απόψεις διίστανται:lol: κατά πόσο ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις αρέσκεται σε κάποιους, η απόψεις διίστανται και εκεί. Εμένα με καλύπτει ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ το iGO. Ασχολούμαι με τα προγράμματα πλοηγήσεις από το 2008;) άρα έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ:wacko:.....(όχι τα πάντα Αυστραλίας).:lol:

Ποσο δικαιο μπορει να εχει ο μαριος,σαν το igo δεν παιζει να βρειτε παιδια :)

Βγήκε καινούρια έκδοση του viber και είναι συμβατό με jelly bean.

πρεπει να την εγκαταστησουμε και να βγαλουμε την παλια η θα μας ερθει αναβαθμιση?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

πρεπει να την εγκαταστησουμε και να βγαλουμε την παλια η θα μας ερθει αναβαθμιση?

με αναβαθμιση και αν δεν σου ερθει ειδοποιηση μπες στο μαρκετ και πανε "οι εφαρμογες μου" :)

χρησιμοποιεί κανείς το xMissedCall Patch για τον exDialer; Απο χθες που έκανα αναβάθμιση απο το play store δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Είμαι με cm9.

Εγώ χρησιμοποιώ το ezPDF Reader Lite for PDF View το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Το Adobe Reader έχει για μένα ένα μειονέκτημα: όταν αφήσεις ένα βιβλίο στη μέση και ξαναμπείς, σε βγάζει στην αρχή του βιβλίου.

Επίσης, για λογοτεχνία που αναφέρεις, θεωρώ πολύ πιο βολική την ανάγνωση σε ebup format παρά σε PDF. Έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία και μπορείς να τα διαβάζεις ακόμη και σε οθόνη κινητού, πράγμα το οποίο δεν είναι εύχρηστο σε PDF.

Τα βιβλία που αναφέρεις μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις ;)

Δοκίμασε το Aldiko Book Reader και θα με θυμηθείς...

Υ.Γ. παρότι το Aldiko υποστηρίζει PDF, δεν είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά.

ωραια η προταση για τα epub, βρηκα τα βιβλια σε αυτο το φορματ, και ειναι μια χαρα με το aldiko! thanks!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

ή μπορεις α βαλεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImF3cy5hcHBzLndpZmlLZXlSZWNvdmVyeSJd

την χρησιμοποιω και ειναι παρα πολυ καλη

Ναι αλλά ΔΕΝ είμαι root το έγραψα πιο πάνω.

Σωστόςςςςς....... :)

Καιρός να δοκιμάσω και το Primo λοιπόν... Κάτι ποιο καινούργιο από τους χάρτες που έχω (R3_NQ_2011.Q4) παίζει?????

Σωστόςςςςς....... :)

Καιρός να δοκιμάσω και το Primo λοιπόν... Κάτι ποιο καινούργιο από τους χάρτες που έχω (R3_NQ_2011.Q4) παίζει?????

_Greece_R3_TomTom_2011.12_111230

_Gr_R3_NQ_2012.Q1

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μιας και δεν είναι νόμιμος ο τρόπος απόκτησής τους (δεν πωλούνται κάπου), απαγορεύεται να συζητάμε στο myphone για οτιδήποτε τέτοιο! ;)
Τhe end of an era...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση