Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η Google. Είναι δυνατόν το Calendar να μην συγχρονίζει παλιές καταχωρήσεις;! Ήμαρτον! Γνωρίζει κάποιος ένα καλό δωρεάν calendar app το οποίο όμως να συγχρονίζει όλα τα events ανεξαρτήτως χρονολογίας (ακόμα και 5 χρόνια πριν);

Για όποιον ενδιαφέρεται το μόνο app που βρήκα να κάνει sync όλα τα events είναι το CalenGoo αλλά δεν είναι δωρεάν δυστυχώς. Απαράδεκτη η Google να γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και 2-3 χρόνια και να μην κάνει τίποτα.

Για φάκελο χρειάζεται να φτιάξεις ftp server.Με http server δε δουλεύει.Για αυτή την δουλειά δες το file expert,swiftp,es explorer κτλ

Πως γίνεται αυτό με τον es;

Πως γίνεται αυτό με τον es;

Είναι κρυμμένο το άτιμο στις ρυθμίσεις ως απομακρυσμένη διαχείριση. Από εκεί μπορείς να φτιάξεις και shortcut μόνο για τον ftp server σε home screen ώστε να μην μπαίνεις συνέχεια μέσα στις ρυθμίσεις του ES.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά, γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω πιο εύκολα (αν γίνεται πχ remotely από το PC) μεταφορά των apps στην εσωτερική SD; Όχι στην MicroSD, αλλά να μεταφέρω apps από τα 2GB που έχει το S2 reserved για το σύστημα στα υπόλοιπα 14GB που έχει στην εσωτερική μνημη..

Δεν έχω κάνει root, και προς το παρόν αυτή η διαδικασία γίνεται για μια-μια τις εφαρμογές από το κινητό, αλλά με τόσες εφαρμογές που έχουν μαζευτεί είναι λίγο κουραστικό.

Δοκίμασα με AirDroid, αλλά δεν βρήκα καμιά τέτοια επιλογή..

το ειχα γραψει στην συσκευη μου αλλα δεν μου απαντησε κανεις.

ξερει κανεις καποια εφαρμογη που αντι να απανταω στις κλησεις κανοντας αριστερα το κυκλακι στην ice να κανω ολοκληρη την μπαρα πανω η κατω οπως του htc trophy που ειχα?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

στον opera mobile, πανω δεξια υπαρχει ενα πλαισιο αναζητησης μεσω του google. ειναι το αγγλικο google ομως, και πολλες φορες δυσκολευομαι στο να βρω αυτο που ψαχνω. γινεται να το αλλαξω και να κανει αναζητηση μεσω του ελληνικου google;

γνωριζει καποιος αν γινεται η αλλαγη που περιγραφω παραπανω;

Βρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η Google. Είναι δυνατόν το Calendar να μην συγχρονίζει παλιές καταχωρήσεις;! Ήμαρτον! Γνωρίζει κάποιος ένα καλό δωρεάν calendar app το οποίο όμως να συγχρονίζει όλα τα events ανεξαρτήτως χρονολογίας (ακόμα και 5 χρόνια πριν);

aCalendar https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy53aXRob3V0aGF0LmFjYWxlbmRhciJd

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Επειδη δεν εχω ασχοληθει κ πολυ με το θεμα gps κτλ ηθελα να ρωτησω.. Καπου πηρε το αυτι μου μια αστεια γυναικεία φωνη που σχολιαζε χιουμοριστικα τη πλοηγηση κτλ.

Με navigon υπαρχει κατι τετοιο η εστω γυναικεια φωνη γενικα?

Αν μπορουσατε να με καθοδηγήσετε θα σας ημουν υποχρεος.

καλημερα παιδια,γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να σβηνει φακελους απο εφαρμογες που εχουμε σβησει,να κανει ελεγχο του συστηματος προκειμενου να γινει το κινητο γρηγοροτερο και γενικα να σβηνει αχρειαστα αρχεια?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

πια ειναι η τελευταια εκδοση του don't panic? εχουμε λινκ εστω και επι χρημασι?

πια ειναι η τελευταια εκδοση του don't panic? εχουμε λινκ εστω και επι χρημασι?

Δες εδώ κι εδώ! Links για "σπασμένο" περιεχόμενο έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπονται στο myphone ;)

Τhe end of an era...

καλημερα παιδια,γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να σβηνει φακελους απο εφαρμογες που εχουμε σβησει,να κανει ελεγχο του συστηματος προκειμενου να γινει το κινητο γρηγοροτερο και γενικα να σβηνει αχρειαστα αρχεια?

Sd maid... Use it carefully

1+7 Pro

Ειδικα για to don't panic σπασμενο δεν θα βρεις , περα απο την πρωτη εκδοση με ενα παλιο χαρτη που και αυτη πρεπει να την διοχετευσε η ιδια η εταιρια

ειναι αξιοπιστη φιλε μου?

μολις την δοκιμασα αλλα θελει την pro εκδοση για να υλοποιησει καποια πραγματα,καμια αλλη παρομοια και free?

Edited by anastasiszn

Ειδικα για to don't panic σπασμενο δεν θα βρεις , περα απο την πρωτη εκδοση με ενα παλιο χαρτη που και αυτη πρεπει να την διοχετευσε η ιδια η εταιρια

το ειχα και σπασμενο και μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια αλλα στην πραξη......αλλα λογια να αγαπιομαστε. Γι'αυτο ρωτησα την τελευταια του εκδοση και διαπιστωνω οτι αυτην ειχα και εγω....κριμα

Υπάρχει καμιά app που να τσεκάρει την integrity της MicroSD; Πήρα μια 32άρα class 4 Transcend από eBay και ήθελα να την τσεκάρω, γιατί σε κάποια φάση που άρχισα να περνάω εκεί apps (με "Μετακίνηση στην κάρτα SD" από τις ρυθμίσεις->Εφαρμογές) σε κάποια φάση σκάλωσε και έκανε κάθε μισό λεπτό reboot..

Έβαλα το SD Tools και τσέκαρα την ταχύτητα, μου έβαλε λογικά αποτελέσματα όσον αφορά τις ταχύτητες:

Writing Speed: 4.8MB/sec

Reading Speed: 17.7MB/sec

Έβαλα και το SDCardTester που ελέγχει για fake cards, μήπως δηλαδή έχει μικρότερη χωρητικότητα από αυτήν που αναγράφεται και την βρήκε κανονική..

Αλλά ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι ανάλογο με το "surface test" που κάνουμε στους μηχανικούς σκληρούς. Ή τέλος πάντων κάτι που να μου επιβεβαιώσει πως ολόκληρη η κάρτα δεν έχει πρόβλημα;

To sygic εχει να βγαλει νεα εκδοση πανω απο 6μηνο...

μπορω να πω οτι εχει ομορφα χαρακτηριστηκα,αυτη τι στιγμη χρησιμοποιω το sygic,igo,navigon και πιστευω ειμαι απολυτα καλυμενος, αυτο που με εντυπωσιαζει με το navigon ειναι οτι εχει την δυνατοτητα με μια επιλογη να ανοιγει την καμερα και σε οποιο σημειο την εχεις στραμενη σε ενημερωνει για καφετεριες,φαγαδικα,γηπεδα και γενικα πολλα σημεια POI.Με μια λεξη.....απιστευτο :)

Βγηκε σημερα νεα αναβαθμιση για don't panic με τον νεο χαρτη 032012

Εχουμε official link?

• Administrators
το ειχα και σπασμενο και μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια αλλα στην πραξη......αλλα λογια να αγαπιομαστε. Γι'αυτο ρωτησα την τελευταια του εκδοση και διαπιστωνω οτι αυτην ειχα και εγω....κριμα

Η τελευταία του έκδοση δεν έχει καμία σχέση από άποψη προβλημάτων με τις πρώτες που είχαν διαρρεύσει, απλά πρέπει να το πληρώσεις και δεν είναι καθόλου κρίμα.

Modpic.gif

Η τελευταία του έκδοση δεν έχει καμία σχέση από άποψη προβλημάτων με τις πρώτες που είχαν διαρρεύσει, απλά πρέπει να το πληρώσεις και δεν είναι καθόλου κρίμα.

μπορουμε να το βρουμε επι χρημασι?

απλως κανε update απο την εφαρμογη μεσα και θα στο βγαλει

εισαι ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση? εχει μεγαλη διαφορα?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση