eltsele Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 φιλε μου το βλεπω παρα πολυ συχνα τωρα τελευταια αλλα ειμαι λατρης του teamviewer :) Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο... Ο teamviewer είναι για χειρισμό του Η/Υ από το κινητό ενώ το AirDroid για το αντίστροφο. Για πρόσβαση σε υπηρεσίες του κινητού μέσω του Η/Υ. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAN-CAN Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να περιέχει μαγαζιά για φαγητό και γενικότερα διασκέδασης και στο οποίο οι χρήστες γράφουν reports και βαθμολογίες; Βρήκα το topavisor αλλά μου φαίνεται φτωχό.. Παράθεση When the enemy comes welcome him, when he goes send him on his way. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Βρήκα μια εφαρμογή σε στυλ trivia που υπόσχεται και χρηματικά έπαθλα. Την έχει δοκιμάσει κανείς; https://play.google.com/store/apps/details?id=quintoStdio.app.jeebboo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInF1aW50b1N0ZGlvLmFwcC5qZWViYm9vIl0. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Νομίζω η καλύτερη εφαρμογή για mail είναι η K-9. Ολόκληρο φάκελο μπορείς να μεταφέρεις; Με το kies via wifi αλλά και με το airdroid δεν τα κατάφερα. Για φάκελο χρειάζεται να φτιάξεις ftp server.Με http server δε δουλεύει.Για αυτή την δουλειά δες το file expert,swiftp,es explorer κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια μια βοηθεια θελω ειναι πολυ SOS ..... εχω κατευασει καποιες εφαεμογες καιαποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου ξ και δεν υπαρχει τροπος να τισ μετακινησω...οχι πως δεν ξερω το πως αλλα δεν γινεται επιση ειναι στανταρ για το τηλεφωνο π.χ καποια walpapers η το facebook...αυτες τισ εφαρμογες δεν θελω να τις διαγραψω αλκα μουκ πιανουν πιλυ χωρο αι ετσι δεν μου περθσεβει χωροσ για καινουργιεσ εφαρμογεσ και για να στειλω μηνυματα...τι να κανω???μηπωσ μπορω να αγορασω κατι που να μου ευξησει το χωρο τησ μνημησ του τηλεφωνου(ΟΧΙ τησ καρτας mucro sd) η. ηπαρχει καποια εφαρμογη που να με βοηθησει???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Βρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η Google. Είναι δυνατόν το Calendar να μην συγχρονίζει παλιές καταχωρήσεις;! Ήμαρτον! Γνωρίζει κάποιος ένα καλό δωρεάν calendar app το οποίο όμως να συγχρονίζει όλα τα events ανεξαρτήτως χρονολογίας (ακόμα και 5 χρόνια πριν); Edited July 16, 2012 by jabaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να περιέχει μαγαζιά για φαγητό και γενικότερα διασκέδασης και στο οποίο οι χρήστες γράφουν reports και βαθμολογίες; Βρήκα το topavisor αλλά μου φαίνεται φτωχό.. Θα πρότεινα και το foursquare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια μια βοηθεια θελω ειναι πολυ SOS ..... εχω κατευασει καποιες εφαεμογες καιαποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου ξ και δεν υπαρχει τροπος να τισ μετακινησω...οχι πως δεν ξερω το πως αλλα δεν γινεται επιση ειναι στανταρ για το τηλεφωνο π.χ καποια walpapers η το facebook...αυτες τισ εφαρμογες δεν θελω να τις διαγραψω αλκα μουκ πιανουν πιλυ χωρο αι ετσι δεν μου περθσεβει χωροσ για καινουργιεσ εφαρμογεσ και για να στειλω μηνυματα...τι να κανω???μηπωσ μπορω να αγορασω κατι που να μου ευξησει το χωρο τησ μνημησ του τηλεφωνου(ΟΧΙ τησ καρτας mucro sd) η. ηπαρχει καποια εφαρμογη που να με βοηθησει???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ Υπάρχει λύση: Root και μετά link2sd. Ξεκίνα το διάβασμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη, η αλλος τροπος, με τον οποιο οι επαφες της sim μεταφερονται στο gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream11 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Θα σου προτεινα μια απο τις παρακατω εφαρμογες. Και τις δυο εχω χρησιμοποιησει και με εχουν βολεψει. Αυτη η εφαρμογη πακεταρει τις επαφες σου μονο. https://play.google.com/store/apps/details?id=no.uia.android.backupcontacts&feature=search_result Αυτη η εφαρμογη πακετραρει και επαφες και μηνυματα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλα, ειναι δυνατον το dont panic να μην εχει φωνητικες οδηγιες στα ελληνικα?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 τελικα, βρηκα μια επιλογη που ελεγε εισαγωγη απο sim, και στη συνεχεια ει,ε να επιλεξεις το gmail. μπηκα και στο λογαριασμο μου, και εμφανιζονται κανονικα οι επαφες. αν θελω να κανω συγχρονισμο ομως, για καποια επαφη που προσθεσα η διεγραψα, πως τον κανω; επισης, μια ασχετη με το παραπανω θεμα απορια. στον opera mobile, πανω δεξια υπαρχει ενα πλαισιο αναζητησης μεσω του google. ειναι το αγγλικο google ομως, και πολλες φορες δυσκολευομαι στο να βρω αυτο που ψαχνω. γινεται να το αλλαξω και να κανει αναζητηση μεσω του ελληνικου google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλα, ειναι δυνατον το dont panic να μην εχει φωνητικες οδηγιες στα ελληνικα?? Έχει ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Έχει ελληνικά Ελληνικα η εφαρμογη εχει. Ελληνικες φωνητικες οδηγιες ομως δεν βλεπω. Μονο αγγλικα (ανδρας και γυναικα). Ακομη εχω τη δοκιμαστικη εκδοση. Δεν μπορω να κατεβασω αλλες φωνες. Μπορεις να με βοηθησεις?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 τελικα, βρηκα μια επιλογη που ελεγε εισαγωγη απο sim, και στη συνεχεια ει,ε να επιλεξεις το gmail. μπηκα και στο λογαριασμο μου, και εμφανιζονται κανονικα οι επαφες. αν θελω να κανω συγχρονισμο ομως, για καποια επαφη που προσθεσα η διεγραψα, πως τον κανω; επισης, μια ασχετη με το παραπανω θεμα απορια. στον opera mobile, πανω δεξια υπαρχει ενα πλαισιο αναζητησης μεσω του google. ειναι το αγγλικο google ομως, και πολλες φορες δυσκολευομαι στο να βρω αυτο που ψαχνω. γινεται να το αλλαξω και να κανει αναζητηση μεσω του ελληνικου google; Ρυθμισες-λογαριασμοι και συγχρονισμοι-google-συγχρονισμος εφαρμογης επαφες... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 δες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=28784 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Βρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η Google. Είναι δυνατόν το Calendar να μην συγχρονίζει παλιές καταχωρήσεις;! Ήμαρτον! Γνωρίζει κάποιος ένα καλό δωρεάν calendar app το οποίο όμως να συγχρονίζει όλα τα events ανεξαρτήτως χρονολογίας (ακόμα και 5 χρόνια πριν); Για όποιον ενδιαφέρεται το μόνο app που βρήκα να κάνει sync όλα τα events είναι το CalenGoo αλλά δεν είναι δωρεάν δυστυχώς. Απαράδεκτη η Google να γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και 2-3 χρόνια και να μην κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Για φάκελο χρειάζεται να φτιάξεις ftp server.Με http server δε δουλεύει.Για αυτή την δουλειά δες το file expert,swiftp,es explorer κτλ Πως γίνεται αυτό με τον es; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Πως γίνεται αυτό με τον es; Είναι κρυμμένο το άτιμο στις ρυθμίσεις ως απομακρυσμένη διαχείριση. Από εκεί μπορείς να φτιάξεις και shortcut μόνο για τον ftp server σε home screen ώστε να μην μπαίνεις συνέχεια μέσα στις ρυθμίσεις του ES. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδιά, γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνω πιο εύκολα (αν γίνεται πχ remotely από το PC) μεταφορά των apps στην εσωτερική SD; Όχι στην MicroSD, αλλά να μεταφέρω apps από τα 2GB που έχει το S2 reserved για το σύστημα στα υπόλοιπα 14GB που έχει στην εσωτερική μνημη.. Δεν έχω κάνει root, και προς το παρόν αυτή η διαδικασία γίνεται για μια-μια τις εφαρμογές από το κινητό, αλλά με τόσες εφαρμογές που έχουν μαζευτεί είναι λίγο κουραστικό. Δοκίμασα με AirDroid, αλλά δεν βρήκα καμιά τέτοια επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 το ειχα γραψει στην συσκευη μου αλλα δεν μου απαντησε κανεις. ξερει κανεις καποια εφαρμογη που αντι να απανταω στις κλησεις κανοντας αριστερα το κυκλακι στην ice να κανω ολοκληρη την μπαρα πανω η κατω οπως του htc trophy που ειχα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 στον opera mobile, πανω δεξια υπαρχει ενα πλαισιο αναζητησης μεσω του google. ειναι το αγγλικο google ομως, και πολλες φορες δυσκολευομαι στο να βρω αυτο που ψαχνω. γινεται να το αλλαξω και να κανει αναζητηση μεσω του ελληνικου google; γνωριζει καποιος αν γινεται η αλλαγη που περιγραφω παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Βρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η Google. Είναι δυνατόν το Calendar να μην συγχρονίζει παλιές καταχωρήσεις;! Ήμαρτον! Γνωρίζει κάποιος ένα καλό δωρεάν calendar app το οποίο όμως να συγχρονίζει όλα τα events ανεξαρτήτως χρονολογίας (ακόμα και 5 χρόνια πριν); aCalendar https://play.google.com/store/apps/details?id=org.withouthat.acalendar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy53aXRob3V0aGF0LmFjYWxlbmRhciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Επειδη δεν εχω ασχοληθει κ πολυ με το θεμα gps κτλ ηθελα να ρωτησω.. Καπου πηρε το αυτι μου μια αστεια γυναικεία φωνη που σχολιαζε χιουμοριστικα τη πλοηγηση κτλ. Με navigon υπαρχει κατι τετοιο η εστω γυναικεια φωνη γενικα? Αν μπορουσατε να με καθοδηγήσετε θα σας ημουν υποχρεος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καλημερα παιδια,γνωριζουμε καποια εφαρμογη που να σβηνει φακελους απο εφαρμογες που εχουμε σβησει,να κανει ελεγχο του συστηματος προκειμενου να γινει το κινητο γρηγοροτερο και γενικα να σβηνει αχρειαστα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts