Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η 2.3.3 του nexus one εχει native υποστηριξη για τετοιο πραγμα.

http://phandroid.com/2011/03/01/android-2-3-3-makes-screen-shots-a-root-free-affair/

Native ή μη σε εμένα δεν παίζει..

H εφαρμογή screenshotit νομίζω έλεγε ότι λειτουργεί σε κάποια κινητά και χωρίς root ;)
Τhe end of an era...

παιδια θελω να μου πειτε τις κυριες εφαρμογες και ωραιες που μπορω να βαλω σε ενα joy 845

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα!

3G widget.

Το ανέφερα κι εγώ χθες, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο (ποστ #429 )...

Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ η εφαρμογή, σου δίνει όλες τις πιθανές διαδρομές με κόστος και χρόνο για τη κάθε μία.

Το μόνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν είναι trial εώς τις 31/03/2011

(http://www.optitrans-fp7.eu/index.php/project/trial).

Μια ερωτηση πως εγκαθιστω την εφαρμογη στο κινητο? Κατεβασα το .apk μετα το περναω στο κινητο? Σε καποιο συγκεκριμενο φακελο?

Unbox Your Phone

Μια ερωτηση πως εγκαθιστω την εφαρμογη στο κινητο? Κατεβασα το .apk μετα το περναω στο κινητο? Σε καποιο συγκεκριμενο φακελο?

To περνάς χύμα στην Sd και μετά με την βοήθεια ενός file manager(Κατέβασε ένα από το Market) κάνεις το Install....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

το περνας στο κινητο οπου θελεις και μετα με εναν file explorer (π.χ με τον astro file manager) το βρισκεις και το εγκαθιστας...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καμιά ενημέρωση για το αν είναι διαθέσιμο το mls destinator; Edited by Villis
Απαγορεύεται αναφορά σε σπασμένο λογισμικό...

3G widget.

Ή το APN On/Off.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ή το APN On/Off.

3G widget.

προσωπικη αποψη, βαλε το quick settings, δωρεαν απο το market και θα τα εχεις ολα σε ενα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παιδιά, επειδή έχω δοκιμάσει πάνω από 10 σχετικές εφαρμογές στο market και είτε δεν υπάρχει είτε είμαι τόσο γκαντέμης που δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, θέλω το εξής:

Πριν γυρίσω από Windows σε Android στο HD2 είχα μια εφαρμογή, την GProfile η οποία έκανε το εξής απλό: Όριζες κάποια προφίλ στα οποία έλεγες τι θα δουλεύει (π.χ. WiFi, τηλέφωνο κτλ.), σε τι ένταση θα χτυπάει το κινητό και διάφορα άλλα τα οποία δεν με ενδιέφεραν. Μετά μπορούσες να επιλέξεις ένα προφίλ και να του πεις «γύρνα σε αυτό για ώρες».

Μέχρι στιγμής έχω βρει εφαρμογή να κάνει το κινητό αθόρυβο ή σε δόνηση για τάδε ώρες, εφαρμογή να κάνει το κινητό offline (airplane) για τάδε ώρες, εφαρμογή να αλλάζει προφίλ ανάλογα την ώρα (κάτι που δεν θέλω γιατί δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για εμένα), αλλά εφαρμογή που να τις λες «μείνε στο τάδε προφίλ που έχει τις τάδε ρυθμίσεις (WiFi, τηλέφωνο, bluetooth, ένταση ήχου, δόνηση ναι ή όχι κ.ο.κ.) για τόσες ώρες» δεν έχω καταφέρει να βρω...

Καμιά ιδέα; :worry:

Update: :lol: Δεν το πιστεύω, έπρεπε να είχα κάνει το post ώστε να βρω το σωστό app... Toggle Settings το όνομα αυτού λοιπόν! :D

Edited by aimilios

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

παιδια θελω να μου πειτε τις κυριες εφαρμογες και ωραιες που μπορω να βαλω σε ενα joy 845

To κύριες και τέτοια είναι διαφορετικό για τον καθένα. Κοίταξε εδώ πάντως! ;)

To angry birds rio εχει βγει μονο στο appstore του amazon....θα βγει αραγε στο android market....?

Aν και τέτοια θέματα συζητώνται εδώ, έχω ακούσει ότι η αποκλειστικότητα αυτή θα είναι προσωρινή και ότι μετά θα κυκλοφορήσει και στο market. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα ή όχι πάντως...

Τhe end of an era...

Και γιατί δεν το αγοράζεις;

Είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ player και η τιμή του μόνο 4 γιούρια...

Προσωπικά το αγόρασα και βρήκα την υγειά μου ;)

ισως ρωταω βλακεια αλλα μπορεις να αγορασεις ? νομιζα οτι δεν επιτρεποταν ακομα στην ελλαδα..

ισως ρωταω βλακεια αλλα μπορεις να αγορασεις ? νομιζα οτι δεν επιτρεποταν ακομα στην ελλαδα..

Αν είσαι ρουτ, κατεβάζεις το Market Enabler και μετά αγοράζεις ότι θες.

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω για χρονοδιακόπτη που να κλείνει το ραδιοφωνο. Χρησιμποίησα το sleep timer αλλά δεν δουλεύει σωστά σε μένα. Υπάρχει κάτι άλλο;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Απο το website του κατασκευαστή :-)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

καμιά ενημέρωση για το αν είναι διαθέσιμο το mls destinator;

http://www.mlsdestinator.gr/software/Android.html ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

παιδιά γεια σας υπάρχει εφαρμογή με ναυτικούς χάρτες για το αιγαίο ευχαριστώ

προσπάθησα να αγοράσω το

Marine: Mediterranean

αλλα μου λεει οτι δεν υπάρχει για το Samsung Galaxy Ace S5830

:wacko::wacko::wacko::wacko:

Edited by markosm711

το aura τι μούφα πρόγραμμα είναι!!!

στην διαδρομή κορινθου τριπόλεως σύνεχεια μου έβγαζε διαδρομή μέσα από όλα τα πάρκινγκ της εθνικής...μήπως ήθελε να κατουρήσει??:p

Για το destinaor κοίτα 3-4 μηνύματα πάνω...

Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε πειρατικό software, να ξέρεις απλά ότι απαγορεύεται οποιαδηποτε αναφορά σε τέτοιου είδους software στο forum!

Τhe end of an era...

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβυνει την οθονη του κινητου οταν υπαρχει αναπαντητη,μυνημα;Εχω το galaxy s και δεν εχει καποιο ledακι:(

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση