PANOSGR Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 η 2.3.3 του nexus one εχει native υποστηριξη για τετοιο πραγμα. http://phandroid.com/2011/03/01/android-2-3-3-makes-screen-shots-a-root-free-affair/ Native ή μη σε εμένα δεν παίζει.. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 H εφαρμογή screenshotit νομίζω έλεγε ότι λειτουργεί σε κάποια κινητά και χωρίς root ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 παιδια θελω να μου πειτε τις κυριες εφαρμογες και ωραιες που μπορω να βαλω σε ενα joy 845 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα! 3G widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 To angry birds rio εχει βγει μονο στο appstore του amazon....θα βγει αραγε στο android market....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Το ανέφερα κι εγώ χθες, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο (ποστ #429 )... Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ η εφαρμογή, σου δίνει όλες τις πιθανές διαδρομές με κόστος και χρόνο για τη κάθε μία. Το μόνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι εάν είναι trial εώς τις 31/03/2011 (http://www.optitrans-fp7.eu/index.php/project/trial). Μια ερωτηση πως εγκαθιστω την εφαρμογη στο κινητο? Κατεβασα το .apk μετα το περναω στο κινητο? Σε καποιο συγκεκριμενο φακελο? Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μια ερωτηση πως εγκαθιστω την εφαρμογη στο κινητο? Κατεβασα το .apk μετα το περναω στο κινητο? Σε καποιο συγκεκριμενο φακελο? To περνάς χύμα στην Sd και μετά με την βοήθεια ενός file manager(Κατέβασε ένα από το Market) κάνεις το Install.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μια ερωτηση πως εγκαθιστω την εφαρμογη στο κινητο? Κατεβασα το .apk μετα το περναω στο κινητο? Σε καποιο συγκεκριμενο φακελο? το περνας στο κινητο οπου θελεις και μετα με εναν file explorer (π.χ με τον astro file manager) το βρισκεις και το εγκαθιστας... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) καμιά ενημέρωση για το αν είναι διαθέσιμο το mls destinator; Edited March 23, 2011 by Villis Απαγορεύεται αναφορά σε σπασμένο λογισμικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 3G widget. Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα! Ή το APN On/Off. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ή το APN On/Off. 3G widget. Παιδιά ξέρει κανείς να μου προτείνει μία εφαρμογή για να κλείνω το 3G εκτός από το APNrroid,γιατί αυτό είχα και τώρα τελευταία μου κόλλαγε το Desire και το έσβησα! προσωπικη αποψη, βαλε το quick settings, δωρεαν απο το market και θα τα εχεις ολα σε ενα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Παιδιά, επειδή έχω δοκιμάσει πάνω από 10 σχετικές εφαρμογές στο market και είτε δεν υπάρχει είτε είμαι τόσο γκαντέμης που δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, θέλω το εξής: Πριν γυρίσω από Windows σε Android στο HD2 είχα μια εφαρμογή, την GProfile η οποία έκανε το εξής απλό: Όριζες κάποια προφίλ στα οποία έλεγες τι θα δουλεύει (π.χ. WiFi, τηλέφωνο κτλ.), σε τι ένταση θα χτυπάει το κινητό και διάφορα άλλα τα οποία δεν με ενδιέφεραν. Μετά μπορούσες να επιλέξεις ένα προφίλ και να του πεις «γύρνα σε αυτό για ώρες». Μέχρι στιγμής έχω βρει εφαρμογή να κάνει το κινητό αθόρυβο ή σε δόνηση για τάδε ώρες, εφαρμογή να κάνει το κινητό offline (airplane) για τάδε ώρες, εφαρμογή να αλλάζει προφίλ ανάλογα την ώρα (κάτι που δεν θέλω γιατί δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες για εμένα), αλλά εφαρμογή που να τις λες «μείνε στο τάδε προφίλ που έχει τις τάδε ρυθμίσεις (WiFi, τηλέφωνο, bluetooth, ένταση ήχου, δόνηση ναι ή όχι κ.ο.κ.) για τόσες ώρες» δεν έχω καταφέρει να βρω... Καμιά ιδέα; :worry: Update: :lol: Δεν το πιστεύω, έπρεπε να είχα κάνει το post ώστε να βρω το σωστό app... Toggle Settings το όνομα αυτού λοιπόν! :D Edited March 23, 2011 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 παιδια θελω να μου πειτε τις κυριες εφαρμογες και ωραιες που μπορω να βαλω σε ενα joy 845 To κύριες και τέτοια είναι διαφορετικό για τον καθένα. Κοίταξε εδώ πάντως! ;) To angry birds rio εχει βγει μονο στο appstore του amazon....θα βγει αραγε στο android market....? Aν και τέτοια θέματα συζητώνται εδώ, έχω ακούσει ότι η αποκλειστικότητα αυτή θα είναι προσωρινή και ότι μετά θα κυκλοφορήσει και στο market. Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα ή όχι πάντως... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Και γιατί δεν το αγοράζεις; Είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ player και η τιμή του μόνο 4 γιούρια... Προσωπικά το αγόρασα και βρήκα την υγειά μου ;) ισως ρωταω βλακεια αλλα μπορεις να αγορασεις ? νομιζα οτι δεν επιτρεποταν ακομα στην ελλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ισως ρωταω βλακεια αλλα μπορεις να αγορασεις ? νομιζα οτι δεν επιτρεποταν ακομα στην ελλαδα.. Αν είσαι ρουτ, κατεβάζεις το Market Enabler και μετά αγοράζεις ότι θες. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για χρονοδιακόπτη που να κλείνει το ραδιοφωνο. Χρησιμποίησα το sleep timer αλλά δεν δουλεύει σωστά σε μένα. Υπάρχει κάτι άλλο; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 ισως ρωταω βλακεια αλλα μπορεις να αγορασεις ? νομιζα οτι δεν επιτρεποταν ακομα στην ελλαδα.. Απο το website του κατασκευαστή :-) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 καμιά ενημέρωση για το αν είναι διαθέσιμο το mls destinator; http://www.mlsdestinator.gr/software/Android.html ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βλέπεις τα αρχεία βίντεο του pc και να τα αναπαράγεις στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) παιδιά γεια σας υπάρχει εφαρμογή με ναυτικούς χάρτες για το αιγαίο ευχαριστώ προσπάθησα να αγοράσω το Marine: Mediterranean αλλα μου λεει οτι δεν υπάρχει για το Samsung Galaxy Ace S5830 :wacko::wacko::wacko::wacko: Edited March 24, 2011 by markosm711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Από το amazon market δεν μπορείς να κατεβάσεις ούτε δωρεάν! Είναι έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 το aura τι μούφα πρόγραμμα είναι!!! στην διαδρομή κορινθου τριπόλεως σύνεχεια μου έβγαζε διαδρομή μέσα από όλα τα πάρκινγκ της εθνικής...μήπως ήθελε να κατουρήσει??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Για το destinaor κοίτα 3-4 μηνύματα πάνω... Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε πειρατικό software, να ξέρεις απλά ότι απαγορεύεται οποιαδηποτε αναφορά σε τέτοιου είδους software στο forum! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβυνει την οθονη του κινητου οταν υπαρχει αναπαντητη,μυνημα;Εχω το galaxy s και δεν εχει καποιο ledακι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts