baiosss Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Θέλει "ειδικό" σύρσιμο με το δάκτυλο ?την πρώτη φορά αλλάζει.μετά με τίποτα! Επίσης όταν είμαι με το αλφαριθμητικό layout και ενεργό το τ9 γράφω μια λέξη πού δεν την έχει και την βγάζει μονο νούμερα.πως την προσθέτω ΧΩΡΊΣ να γυρίσω το layout σε QWERTY ?αυτό με την προσθήκη λέξης θέλω να το ρωτήσω και για το smart keyboard και για το perfect keyboard όποιος ξέρει! Οχι, δε χρειαζεται καποιοι ειδικο συρσιμο, απλα το γυριζεις οπως το κανεις με τον τροπο σου. Αν θες παντως να το αλλαζεις χωρις να γυρναει, πατας παρατεταμενα επανω στο κουμπι του πληκτρολογιου που αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιστροφο, σου ανοιγει ενα παραθυρο και επιλεγεις switch layouts. Τωρα για το αλλο δε ξερω να σου απαντησω γιατι εχω συνηθησει να γραφω χωρις t9. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Οχι, δε χρειαζεται καποιοι ειδικο συρσιμο, απλα το γυριζεις οπως το κανεις με τον τροπο σου. Αν θες παντως να το αλλαζεις χωρις να γυρναει, πατας παρατεταμενα επανω στο κουμπι του πληκτρολογιου που αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιστροφο, σου ανοιγει ενα παραθυρο και επιλεγεις switch layouts. Τωρα για το αλλο δε ξερω να σου απαντησω γιατι εχω συνηθησει να γραφω χωρις t9. Οκ ευχαριστώ.βασικα χρησιμοποιώ το smart keyboard απλά έλεγα να δοκιμάσω και κανένα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μεγαλη απαιτηση αλλα ειπα να ρωτησω.. Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να ενωσει 2 φωτογραφιες (η μια πανω στην αλλη) αυτοματα? Τι εννοω πχ. Τραβαω ενα τοπιο με ενα αντικειμενο στην αριστερη μερια, τραβαω το ιδιο τοπιο ακριβως με το αντικειμενο αυτη τη φορα στη δεξια μερια.. η τελικη φωτο να περιεχει το τοπιο κ με τα 2 αντικειμενα :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξερετε αλλη εφαρμογη οπως το AfterFocus, οπου κανεις out of focus το backround και δινεις αλλο στυλ στις φωτο; Το προβλημα με την εφαρμογη AfterFocus ειναι οτι σωζει τις φωτο με μικρη αναλυση, αλλιως κανει ακριβως οτι υποσχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μεγαλη απαιτηση αλλα ειπα να ρωτησω.. Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να ενωσει 2 φωτογραφιες (η μια πανω στην αλλη) αυτοματα? Τι εννοω πχ. Τραβαω ενα τοπιο με ενα αντικειμενο στην αριστερη μερια, τραβαω το ιδιο τοπιο ακριβως με το αντικειμενο αυτη τη φορα στη δεξια μερια.. η τελικη φωτο να περιεχει το τοπιο κ με τα 2 αντικειμενα :-P Μήπως θέλεις κάτι σαν το pano ; Ψάξε στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 στο google play θα την βρεις ,και θα δεις αν ειναι συμβατή μα την συσκευή σου την δοκίμασα λιγο αλλά ειναι χάλια ,τουλάχιστον για έμενα .δεν με άκουγαν ,εκανε διακοπές η γραμμή ,μετά απο λίγο την έβγαλα Εγω μιλησα σημερα κανα μισαωρο, κομπλε ουτε διακοπες ουτε τιποτα! απο 3g κιολας. μιση ωρα 1.7mb.. τζαμπα πραμα! εχουμε και λεμε! 2gb.. με ενα προχειρο υπολογισμο μιλαω 25 μερες συνεχομενα τζαμπα! :lol::lol::lol: να δω μετα τις αλλες 3 μεχρι να ανανεωθει το μηνιατικο τι θα κανω! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω μιλησα σημερα κανα μισαωρο, κομπλε ουτε διακοπες ουτε τιποτα! απο 3g κιολας. μιση ωρα 1.7mb.. τζαμπα πραμα! εχουμε και λεμε! 2gb.. με ενα προχειρο υπολογισμο μιλαω 25 μερες συνεχομενα τζαμπα! :lol::lol::lol: να δω μετα τις αλλες 3 μεχρι να ανανεωθει το μηνιατικο τι θα κανω! :lol::lol::lol: ίσως να το έκανε σε έμενα επειδή εδω που ειμαι δεν εχω καλό σήμα 3g , και ήμουν μακριά απο wifi .Θα δοκιμάσω πάλι αύριο Πάντως αν δουλεύει ειναι καλή εφαρμογή Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; ναι, και εμενα μου το εκανε, συνδεθηκα και με fb Και συνδεθηκε κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; αν διαλεξεις μια επαφη κανει κανονικα κληση ενω εαν πας να βαλεις αριθμο εκει με πετα και εμενα εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχει την κατέβασα στο iPhone μου και έχω κάνει 3 κλήσεις Την κατέβασα στο samsung galaxy s και εκανα κλήση και σε σταθερό και σε wind κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Την κατέβασα στο samsung galaxy s και εκανα κλήση και σε σταθερό και σε wind κανονικά Εχω κάνει τρείς κλήσης τις δύο με άκουγε κανονικά αλά άκουγα τα μισά από ότι έλεγε, τη μία μιλήσαμε κανονικά ενάμιση λεπτό έχω το desire s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Δεν γινεται να μην εχει απόκρυψη αριθμου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Εγώ μια κλήση έκανα. Άκουγα κανονικά, αλλά με άκουγαν με διακοπές. Έχει και εφαρμογή για μηνύματα, αλλά αν κατάλαβα καλά χρεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Έχει κανείς το BeWeather & Widgets να μου πει αν ξέρει, το μαύρο πλαίσιο γίνετε διαφανές..??? http://s7.directupload.net/images/120421/r3868ks2.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Έχει κανείς το BeWeather & Widgets να μου πει αν ξέρει, το μαύρο πλαίσιο γίνετε διαφανές..??? http://s7.directupload.net/images/120421/r3868ks2.png Οταν επιλεγεις το widget, κατω κατω εχει επιλογη για transparency, επελεξε το 0%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Οταν επιλεγεις το widget, κατω κατω εχει επιλογη για transparency, επελεξε το 0%. Συγνώμη, αλλά ΔΕΝ κατάλαβα..!! που ειναι η επιλογή transparency??? και η επιλογές για widget ειναι η παρακάτω....! http://s1.directupload.net/images/120421/ikglwbmg.png Edited April 21, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 συγνώμη, αλλά ΔΕΝ κατάλαβα..!! που ειναι η επιλογή transparency??? Οταν προσθετεις το widget την πρωτη φορα, δε σου βγαζει καποιες επιλογες; για το τι να εμφανιζει το widget, γραμματοσειρα, χρωματα κλπ; Αλλιως αφου το εχεις στην οθονη, εχει καποιο νεκρο σημειο που αν το κλικαρεις σε παει στις ρυθμισεις, αντι το ρολοι ή τον καιρο πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) καλησπερα, ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει το κινητο σε περιπτωση κλοπης η απωλειας ? εχω το samsung galaxy i9000 ευχαριστω Edited April 21, 2012 by spyrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Οταν προσθετεις το widget την πρωτη φορα, δε σου βγαζει καποιες επιλογες; για το τι να εμφανιζει το widget, γραμματοσειρα, χρωματα κλπ; Αλλιως αφου το εχεις στην οθονη, εχει καποιο νεκρο σημειο που αν το κλικαρεις σε παει στις ρυθμισεις, αντι το ρολοι ή τον καιρο πχ. ο.κ. στης ρυθμίσεις δεν υπάρχει η αυτή η ρύθμιση ..!!! μα τόσο γκαβός είμαι....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα, ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει το κινητο σε περιπτωση κλοπης η απωλειας ? εχω το samsung galaxy i9000 ευχαριστω να μπλοκάρει το τηλέφωνο δεν ξερω ,αλλα υπαρχει αυτη Android Lost https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkbG9zdCJd Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 καλησπερα, ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει το κινητο σε περιπτωση κλοπης η απωλειας ? εχω το samsung galaxy i9000 ευχαριστω AndroidLost.com http://www.androidlost.com/#getstarted κάνει τα πάντα....απο photo σε αυτόν που το έχει (βρήκε έκλεψε) BACKUP αρχείων μέχρι κλείδωμα με κωδικό η σβήσιμο όλων των αρχείων και πολλά άλλα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 ο.κ. στης ρυθμίσεις δεν υπάρχει η αυτή η ρύθμιση ..!!! μα τόσο γκαβός είμαι....:lol: Για αυτες τις ρυθμισεις λεω.. http://img826.imageshack.us/img826/751/screenshot2012042116075.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μήπως υπάρχει εφαρμογή για να εκτυπώνουμε αρχεία doc στον δικτυακό μας εκτυπωτή; Όχι με τις τεχνολογίες iPrint, ePrint κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Για αυτες τις ρυθμισεις λεω.. Έχω το BeWeather & Widgets Pro v1.2.16 και δύστυχος δεν έχει της ίδιες ρυθμίσεις με το δικό σου..!!! http://s14.directupload.net/images/120421/3fmf2vys.pnghttp://s1.directupload.net/images/120421/597bmihp.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts