Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ενδιαφέρουσα άποψη, αν και δεν τεκμηριώνεται από το επίσημο changelog. * Compatibility with Android 4.0 Είναι η μόνη σημείωση που αναφέρεται. Τώρα αν θεωρείς ότι πρέπει να αναβαθμίζουμε απλά για να αναβαθμίζουμε, είναι και αυτό μια ιδέα. ;-) Αν σου είναι πρόβλημα το συγκεκριμένο changelog μείνε με την προηγούμενη 11.2.2 και όχι με 11.0 που έχει ο φίλος. Ρίξε μια ματιά στα changelog που έχουν αλλάξει από τότε και μετά έλα πες μου αν αξίζει η όχι η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Θέλει ίντερνετ; Μην τα θελουμε κι όλα τζάμπα,είναι πολυ καλη εφαρμογή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 παιδες εχω το android 11.0.06 Ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης Ελλάδας; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Μην τα θελουμε κι όλα τζάμπα,είναι πολυ καλη εφαρμογή. Δεν εννοούσα αυτό, απλά ήθελα να δω αν συμφέρει η κλήση μέσω data σε τηλέφωνο που θα είναι συνδεδεμένο σε wifi. Με την wind έχω πρόγραμμα με 350Mb αλλά όχι πάντα με καλό σήμα 3g . Πόσο ρόλο παίζει αυτό στην ποιότητα της κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Vodafon Phone Finder αυτό νομίζω ότι ψάχνετε.... μονο για βονταφον γμτ.. λες να το μπερδεψω που ειμαι 6945 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 https://market.android.com/details?id=com.filiop.omorfadras ειναι τελειααααααα:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Συμφωνω Γιωργο!! Την βρηκα και εγω πριν καμια βδομαδα και την κατεβασα!! Πολυ ωραια εφαρμογη!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 εχει χρησιμοποιήσει κανεις την εφαρμογη SD Speed Increase???? https://market.android.com/details?id=com.sdincrease.it&feature=search_result με απλα λογια μας λεει πως αν αλλαχθεί η default ρύθμιση του μεγέθους της SD Cache από 128κ σε 2048k και πάνω παρατηρείται σημαντική αύξηση στις επιδόσεις της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Garmin στην αυστραλία.... https://market.android.com/details?id=com.garmin.android.obn.client&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXJtaW4uYW5kcm9pZC5vYm4uY2xpZW50Il0 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Garmin στην αυστραλία.... https://market.android.com/details?id=com.garmin.android.obn.client&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXJtaW4uYW5kcm9pZC5vYm4uY2xpZW50Il0 Κοίτα τιμολόγηση.....! :wacko: χαρακτηριστικό Premium προσφέρει για Telstra Next G ™ πελάτες: • 24-ωρη pass (2,95 δολάρια) :p • Μηνιαία συνδρομή ($ 9,95) - νέων πελατών πάρει 1ος μήνας ΔΩΡΕΑΝ :D • 3 μήνες (26,95 δολάρια) :lol: • 6 μήνες ($ 49.95):lol: PRICING Premium feature offers for Telstra Next G™ customers: • 24-hour pass ($2.95) • Monthly subscription ($9.95) - new customers get 1st month FREE • 3 month pass ($26.95) • 6 month pass ($49.95) Edited January 16, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 https://market.android.com/details?id=com.filiop.omorfadras ειναι τελειααααααα:lol: την κατεβασα πριν 4 μερες, εχει πολυ γελιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Γεια σας παιδια, ψαχνω μια εφαρμογη που να μου λεει τι ρευμα μπαινει στο κινητο απο την θυρα micro usb. Δηλαδη οταν συνδεω τον φορτιστη να μου λεει οτι το κινητο φορτιζεται με 5 βολτ και 850 mA, οταν το συνδεω στον υπολογιστη να μου λεει 5 βολτ και 150 mA, οταν το συνδεω με ηλιακο φορτιστη να μου λεει 4.5 βολτ και 300 mA. Εχετε πετυχει τετοια εφαρμογη; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 την κατεβασα πριν 4 μερες, εχει πολυ γελιο! τον αγαπουλα δεν τον εχει ρε παιδια???και εκει πολυ γελιο :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Γεια σας παιδια, ψαχνω μια εφαρμογη που να μου λεει τι ρευμα μπαινει στο κινητο απο την θυρα micro usb. Δηλαδη οταν συνδεω τον φορτιστη να μου λεει οτι το κινητο φορτιζεται με 5 βολτ και 850 mA, οταν το συνδεω στον υπολογιστη να μου λεει 5 βολτ και 150 mA, οταν το συνδεω με ηλιακο φορτιστη να μου λεει 4.5 βολτ και 300 mA. Εχετε πετυχει τετοια εφαρμογη; Εγώ χρησιμοποιώ το Battery Monitor Widget. (https://market.android.com/details?id=ccc71.bmw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Battery Monitor Widget. (https://market.android.com/details?id=ccc71.bmw) θα το βαλω να δω, αλλα νομιζω οτι δειχνει μονο στοιχεια της μπαταριας, οχι του φορτιστη. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 @mariodj το είδα ότι είναι πανάκριβο.... παντός αν το δούμε στα μέρη μας με τους χάρτες Autodrive Hellas το igo μου θα χάσει την πρωτιά του.:) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Οσο γιά τα υπόλοιπα η nGI διαβεβαιώνει πως θα τα συμπεριλάβουν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις . Από την άλλη μας είχαν διαβεβαιώσει πως θα κυκλοφορούσε η νέα αναβάθμιση λογισμικού και νέων χαρτών (2011.09) πριν τις γιορτές αλλά ακόμα δεν είδαμε τίποτα . Παρ' το αυγό και κούρευτο . . Την αναβάθμιση στον νέο χάρτη 2011.09 την έδωσαν την παρασκευή.Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 @mariodj το είδα ότι είναι πανάκριβο.... παντός αν το δούμε στα μέρη μας με τους χάρτες Autodrive Hellas το igo μου θα χάσει την πρωτιά του.:) Ας έρθει με το καλό.... να δούμε και της τιμές ;) και βλέπουμε..!!! πάντως ειναι καλό για των καταναλωτή να υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 κατι εφαρμογεσ τυπου Greece Live TV ή αντοιστιχα προγραμματα με ραδιοφωνικουσ σταθμους ξερει κανεισ τι χρεωσεις εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μόλις έβαλα τον opera mobile, γιατί ο Dolphin μου έσπασε τα νεύρα, και θέλω να συγχρονίσω τους boookmarks από τον opera που έχω στο tab μου με το κινητό...ξέρει κανείς πώς θα το κάνω? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Σιγουρα εχει ξανα αναφερθει αλλα τωρα δεν μπορω να θυμηθω σε ποια σελιδα το διαβασα. Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για anti-theft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Σιγουρα εχει ξανα αναφερθει αλλα τωρα δεν μπορω να θυμηθω σε ποια σελιδα το διαβασα. Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για anti-theft; Eγώ χρησιμοποιώ το phonelocator pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και δεν έτυχε ακόμα να το δοκιμάσω σε πραγματικές συνθήκες (κι ελπίζω να μην τύχει). Αλλά σε όλα τα τεστ που του έκανα λειτούργησε άψογα. Είναι όμως επι πληρωμή... Από δωρεάν έχω ακούσει καλά λόγια για το cerberus και το androidlost :) εχει χρησιμοποιήσει κανεις την εφαρμογη SD Speed Increase???? https://market.android.com/details?id=com.sdincrease.it&feature=search_result με απλα λογια μας λεει πως αν αλλαχθεί η default ρύθμιση του μεγέθους της SD Cache από 128κ σε 2048k και πάνω παρατηρείται σημαντική αύξηση στις επιδόσεις της. Δε χρησιμοποίησα αυτή καθ'αυτή την εφαρμογή, αλλά φλάσαρα ένα zip αρχείο που κάνει την ίδια δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι βελτίωση υπάρχει. Όχι η τρελή διαφορά, αλλά πχ φαίνεται στο πόσο γρήγορα "ανοίγουν" τα thumbnails των φωτογραφιών μου ;) gapps πρεπει να εννοεις το πακετο με τα google apps? μπορεις να δωσεις λινκ γιατι στο μαρκετ βγαζει πολλα. Ευχαριστω Αφού έχεις το market στο κινητό σου, θεώρησε άκυρη την ερώτησή μου ;) Edited January 16, 2012 by zxr Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μόλις έβαλα τον opera mobile, γιατί ο Dolphin μου έσπασε τα νεύρα, και θέλω να συγχρονίσω τους boookmarks από τον opera που έχω στο tab μου με το κινητό...ξέρει κανείς πώς θα το κάνω? Θα ανοιξεις λογαριασμο στο Opera link απο το pc σου, μετα θα βαλεις τα στοιχεια στον opera στο tab σου, θα συγχρονισει, και μετα το ιδιο σε οποιο κινητο θες με opera, εχοντας πατησει στις ρυθμισεις να ειναι ενεργο το opera link. Μετα δεν χρειαζεται να το εχεις μονιμα ανοιχτο το opera link, μονο οταν προσθετεις σελιδοδεικτες και θες να ξαναγυγχρονισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δε χρησιμοποίησα αυτή καθ'αυτή την εφαρμογή, αλλά φλάσαρα ένα zip αρχείο που κάνει την ίδια δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι βελτίωση υπάρχει. Όχι η τρελή διαφορά, αλλά πχ φαίνεται στο πόσο γρήγορα "ανοίγουν" τα thumbnails των φωτογραφιών μου To Zip...! Θελουμε το zip ;) Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ναι!! Αμα μπορεις, δωσε μας το zip!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts