skstelios Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αυτό το κόλλημα με την μπαταρία το θεωρώ ανούσιο. Αφού ότι και αν κάνουμε(από τις ρυθμίσεις) το βράδυ πάλι θα φορτίσουμε την συσκευή. Άρα το ζητούμενο είναι να αντέχει άνετα έως το βράδυ . Αν τωρα κάποιος θέλει να το ξεσκιζει σε χρήση όλη μέρα τότε ας πάρει 2-3 ανταλλακτικές μπαταρίες και ας κάνει το χαβαλέ του. φιλικά ΥΓ- και αφού είμαι εκτός θέματος ας ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν εμένα και όλους εμάς τους άσχετους έυχομαι καλή χρονιά ΥΓ-2 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον athanaso77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Yπάρχουν αναφορές στο google για περιπτώσεις στο android που στέλνεις αλλού το μήνυμα και αυτό πάει σε μια άλλη τυχαία επαφή android sms bug Εφιάλτης...:worry::shock::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για την ακρίβεια μπορεί αν κάνεις ροοτ, με κάποια εφαρμογή πχ: Autostarts, startup manager, να αποκλείσεις να ανοίγουν αυτόματα οι εφαρμογές, κάτι που μου την έδινε κ μένα,όπως με ορισμένα παιχνίδια που είναι εντελώς ανούσια. Και πιστεύω είδα λίγο διαφορά στην μπαταρία,όχι τεράστια αλλά αν ψάχνει κάποιος μέχρι κ τη τελευταία λύση, αξίζει ειδικά αν είναι παραπάνω από 1-2 οι εφαρμογές που θέλει να αποκλείσει. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Σωστος. Μου ειχε διαφυγει αυτη η επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Official 2012 International CES App https://market.android.com/details?id=com.coreapps.android.followme.ces2012&rdid=com.coreapps.android.followme.ces2012&rdot=1&pli=1 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να ανοίξω τα συνημμένα αρχεία .ppt σε e-mail. Προσπάθησα και με το polaris office αλλά και πάλι δεν ξέρω πως να το κάνω μ' αυτό το πρόγραμμα... Παρακαλώ, βοήθεια κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 σε κάποιες επαφες έχω και την διεύθυνση του και όταν πατάω πάνω ανοίγει το igo αλλά ΔΕΝ αναγνωρίζει τον τρόπο που τα έχω γράψει και με πάει σε τυχαία ανώνυμη οδό Ξέρει κανείς σας πως να γράφω τις διευθύνσεις στις επαφές ώστε να λειτουργεί αρμονικά ? και το iGO και το NAVIGON αλλα και με το Google map εκδοση 6.0.3 βρίσκει την διεύθυνση αμέσως..!!! http://s1.directupload.net/images/120105/7b59fm4q.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ??? APN on/off Widget Edited January 5, 2012 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 APN on/off Widget Eυχαριστώ αλλά δεν υπαρχει. Κάποιο άλλο και για data και για 3g ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Eυχαριστώ αλλά δεν υπαρχει. Κάποιο άλλο και για data και για 3g ?? αυτό έχω και είναι άψογο. https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLmJsaW5rZW5saWdodHMuYW5kcm9pZC5hcG5zd2l0Y2giXQ.. δεν είναι συντόμευση είναι πραγματικό on/off.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Θα ηθελα να χρησιμοποιησω το accuweather, αλλα δεν βοηθα καθολου στην επιλογη πολεων. Πχ. ακομη και στο επισημο site, για ελλαδα εμφανιζει μονο καμια 10αρια πολεις ολες κι ολες! Στην δε εφαρμογη android, δεν δινει δυνατοτητα ευρεσης με χαρτη, ή με ταχυδρομικο κωδικο! Αν δε, το γραψεις περιγραφικα, τοτε ειναι που δεν βρισκει σχεδον τιποτε. Δοκιμασα και με την ονοματολογια (στα αγγλικα) των google maps, αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιει αυτα τα τοπονυμια(τροπος γραφης των πολεων) αλλα και παλι δεν βρισκει ελληνικες πολεις. Το εχει δουλεψει κανεις με επιτυχια, για ελληνικες πολεις, περα απο τις μεγαλες-γνωστες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Θα ηθελα να χρησιμοποιησω το accuweather, αλλα δεν βοηθα καθολου στην επιλογη πολεων. Πχ. ακομη και στο επισημο site, για ελλαδα εμφανιζει μονο καμια 10αρια πολεις ολες κι ολες! Στην δε εφαρμογη android, δεν δινει δυνατοτητα ευρεσης με χαρτη, ή με ταχυδρομικο κωδικο! Αν δε, το γραψεις περιγραφικα, τοτε ειναι που δεν βρισκει σχεδον τιποτε. Δοκιμασα και με την ονοματολογια (στα αγγλικα) των google maps, αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιει αυτα τα τοπονυμια(τροπος γραφης των πολεων) αλλα και παλι δεν βρισκει ελληνικες πολεις. Το εχει δουλεψει κανεις με επιτυχια, για ελληνικες πολεις, περα απο τις μεγαλες-γνωστες; εγώ και μου βρήκε ακόμα και την Ραφήνα που κατοικώ. θέλει με αγγλικούς χαρακτήρες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 καλησπερα μπορουμε στο accuweather να εχουμε στην αρχικη οθονη μονο μακροπροθεσμη εμφανηση καιρου και οχι ημερας Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) εγώ και μου βρήκε ακόμα και την Ραφήνα που κατοικώ. θέλει με αγγλικούς χαρακτήρες... Αγγλικούς χαρακτήρες θέλει.Ετσι έχω βρει ακόμη και κωμοπόλεις όπως Σιάτιστα,Σέρβια,Δεσκάτη κτλ Edited January 5, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Εγώ τα Σπάτα τα έγραψα στα ελληνικα πάντως και μια χαρά τα βρήκε.. Sent from my E15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Το καλύτερο ελληνικό - αγγλικό/γαλλικό λεξικό offline δωρεάν ή επί πληρωμή; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ??? 2G-3G OnOff https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 https://market.android.com/details?id=tw.kenshinn.htccalendarfilter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInR3LmtlbnNoaW5uLmh0Y2NhbGVuZGFyZmlsdGVyIl0 μου απαντησαν απο το xda οτι χρειαζεται αυτη η εφαρμογη για να παρακαμφθει η htc και το locations! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να ανοίξω τα συνημμένα αρχεία .ppt σε e-mail. Προσπάθησα και με το polaris office αλλά και πάλι δεν ξέρω πως να το κάνω μ' αυτό το πρόγραμμα... Παρακαλώ, βοήθεια κάποιος; Αν πατήσεις πάνω στο συνημμένο μέσα από το email δε σου το ανοίγει; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ. Ευχαριστώ! Το viber είναι αυτό που ζητάς λειτουργεί τέλεια σε 3g το χρησιμοποιώ δύο μήνες καθημερινά χωρίς το παραμικρό κόλλημα Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 2G-3G OnOff https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0. Φίλε αυτό που δίνεις δεν κάνει απενεργοποίηση δεδομένων.Στο λέω γιατί αν το χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά κάνεις λάθος Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Tο Ndrive στην τελευταια εκδοση,την 11,δεν αξιοποιει τους 3D δορυφορικους χαρτες (RasterData)?:confused: Η μηπως πρεπει να τους περασω καπου αλλου? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Φίλε αυτό που δίνεις δεν κάνει απενεργοποίηση δεδομένων.Στο λέω γιατί αν το χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά κάνεις λάθος Την έχω μόνιμη απενεργοποιημένα τα δεδομένα και έχω μόνιμα σε 2G. Κατεβάζω δεδομένα μόνο όταν βρω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Το viber είναι αυτό που ζητάς λειτουργεί τέλεια σε 3g το χρησιμοποιώ δύο μήνες καθημερινά χωρίς το παραμικρό κόλλημα Καλημέρα! Οταν είμαι συνδεμένος με wifi είναι όλα οκ! Οταν όμως χρησιμοποιείς το 3g πως ακριβώς κάνεις κλήσεις? Εγώ προσπάθησα να κάνω αλλά δε γίνεται. Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα"an internet connection is required to place free viber calls. check your connection and try again. place a regular call instead? Δηλαδή μόνο αν έχω κάποιο πακέτο internet μπορώ να κάνω κλήση? Γιατί με αυτόν τον τρόπο έκανα κλήση αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν χάλια. Σα να ακούγονταν κιθάρες!!!:lol: Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να μένει αναμένει η οθόνη όταν φορτίζει υπάρχει? δυστυχώς στην μανήσια rom του Samasung Galaxy Note δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Δοκίμασα το App Auto Settings αλλά δε μου δούλεψε. Διάλεξα το on charge, τα τσέκαρα όλα πράσινα και τίποτα.. εξακολουθεί να σβήνει.. καμιά βοήθεια? και ελληνικό https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.ScreenOn&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmFuZHJvaWRkZXYuU2NyZWVuT24iXQ.. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts