tsak8 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 To Slide It ενώ στα Αγγλικά είναι όλα μιά χαρά , στα Ελληνικά μου εμφανίζει ότι νάναι, αν βρεί λέξη:( Σε εσάς πως πάει? οφ τόπικ Α ρε Σιμοντσέλι:(:( Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Που βλεπω τις εφαρμογες που χω αγορασει ? Δεν μου δεχεται την Mastercard τι να κανω ? Δοκιμασα και με αλλη Visa αυτη την φορα και παλι decline ... τι να κανω ρε παιδια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δοκιμασα και με αλλη Visa αυτη την φορα και παλι decline ... τι να κανω ρε παιδια ? Έχεις συνδέσει κανονικά την κάρτα, έχει επαρκές υπόλοιπο και σου κάνει decline? Δεν βγάζει κάποιο error που να δείχνει τι το ενοχλεί φαντάζομαι? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Οταν λες επαρκες υπολοιπο ποσο πρεπει να χει μεσα ? Εχω κανα 5 ευρω μεσα Δεν λεει τι απλα decline ... της Πειραιως η Visa ειναι ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δοκιμασα και με αλλη Visa αυτη την φορα και παλι decline ... τι να κανω ρε παιδια ? Μου το κάνει κι εμένα κατά διαστήματα αλλά τελικά γίνονται μια χαρά οι αγορές!Δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς αλλά είναι θέμα του "συστήματος"!Κολλάει και γενικότερα έχει θέμα κάποιες ώρες της μέρας!Με τόσες προσφορές "μπούκωσε" από ότι φαίνεται! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Οταν λες επαρκες υπολοιπο ποσο πρεπει να χει μεσα ? Εχω κανα 5 ευρω μεσα Δεν λεει τι απλα decline ... της Πειραιως η Visa ειναι ... E, φτάνουν τα χρήματα, δεν το συζητώ.. Μια και έχουμε κι αλλό κρούσμα από τον runner, έχεις δοκιμάσει επανειλλημένως και δεν μπορείς? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 To Slide It ενώ στα Αγγλικά είναι όλα μιά χαρά , στα Ελληνικά μου εμφανίζει ότι νάναι, αν βρεί λέξη:( Σε εσάς πως πάει? οφ τόπικ Α ρε Σιμοντσέλι:(:( Έχω σχεδόν απογοητευτεί. Δεν τα πάει καθόλου καλά με τα ελληνικά , ή δεν το έχω συνηθίσει ακόμη. Δεν μπορώ να βρώ που αποθηκεύονται οι λέξεις που προσθέτω στο λεξικό. Οι οδηγίες γραφούν να φτιάξω ένα φάκελο στην κάρτα , άλλα πως θα τον ονομάσω; που θα τον βάλω; χωρίς την επιλογή SlideIT στο abc δεν υπάρχει τ9; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) E, φτάνουν τα χρήματα, δεν το συζητώ.. Μια και έχουμε κι αλλό κρούσμα από τον runner, έχεις δοκιμάσει επανειλλημένως και δεν μπορείς? Δεν ξανααγοραζω την ιδια γιατι μου λεει οτι μολις περασει η καρτα θα την αγορασει ... τα στοιχεια των καρτων αλλαξα αλλα τιποτα ... EDit : Ξανααλλαξα την διευθυνση και τωρα λεει order in progress ... μαλλον περασε Edited December 13, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Έχω σχεδόν απογοητευτεί. Δεν τα πάει καθόλου καλά με τα ελληνικά , ή δεν το έχω συνηθίσει ακόμη. Δεν μπορώ να βρώ που αποθηκεύονται οι λέξεις που προσθέτω στο λεξικό. Οι οδηγίες γραφούν να φτιάξω ένα φάκελο στην κάρτα , άλλα πως θα τον ονομάσω; που θα τον βάλω; χωρίς την επιλογή SlideIT στο abc δεν υπάρχει τ9; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθείς με το slide it όταν υπάρχει το swype. Είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το slideIT! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθείς με το slide it όταν υπάρχει το swype. Είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το slideIT! Thanks a lot για το link. Δοκίμασα το swype και πραγματικά δεν έχει σχέση με το slideIT του οποίου είχα δοκιμάσει την trial έκδοση για να δω αν αξίζει η αγορά. Δεν το πήρα γιατί δεν το άντεξα ούτε 10 λεπτά. Αντίθετα το swype τα πήγε εξαιρετικά σαν 1ο δείγμα στο x10 mini. Θέλει συνήθεια για να γράφεις γρήγορα αλλά αξίζει η δοκιμή. Είναι η μέρα με τη νύχτα, που λέμε. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Thanks a lot για το link. Δοκίμασα το swype και πραγματικά δεν έχει σχέση με το slideIT του οποίου είχα δοκιμάσει την trial έκδοση για να δω αν αξίζει η αγορά. Δεν το πήρα γιατί δεν το άντεξα ούτε 10 λεπτά. Αντίθετα το swype τα πήγε εξαιρετικά σαν 1ο δείγμα στο x10 mini. Θέλει συνήθεια για να γράφεις γρήγορα αλλά αξίζει η δοκιμή. Είναι η μέρα με τη νύχτα, που λέμε. Συμφωνώ και εγώ.Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο! Ευχαριστώ για το λινκ και το κόπο που με γλίτωσες. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 θελω να επικοινωνω μεσω msn -γραφη, ομιλια, βιντεο -εγω μεσω κινητου, tablet (wifi) και χρηση της καμερας -ο συνομιλητης απο pc προτεινετε σας παρακαλω καποια απο τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Νεο android market 3.4.4. Enjoy... http://www.mediafire.com/download.php?gd99r8388mon1qc Δειχνει πιο γρηγορο απο το προηγουμενο και εχει επιλογη να προσθεσει αυτοματα widget στον launcher. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Νεο android market 3.4.4. Enjoy... http://www.mediafire.com/download.php?gd99r8388mon1qc Δειχνει πιο γρηγορο απο το προηγουμενο και εχει επιλογη να προσθεσει αυτοματα widget στον launcher. Δουλεύει το μάρκετ enabler ; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Thanks a lot για το link. Δοκίμασα το swype και πραγματικά δεν έχει σχέση με το slideIT του οποίου είχα δοκιμάσει την trial έκδοση για να δω αν αξίζει η αγορά. Δεν το πήρα γιατί δεν το άντεξα ούτε 10 λεπτά. Αντίθετα το swype τα πήγε εξαιρετικά σαν 1ο δείγμα στο x10 mini. Θέλει συνήθεια για να γράφεις γρήγορα αλλά αξίζει η δοκιμή. Είναι η μέρα με τη νύχτα, που λέμε. Συμφωνώ και εγώ.Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο! Ευχαριστώ για το λινκ και το κόπο που με γλίτωσες. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk To Swype γίνεται ακόμα πιό ωραίο όταν μάθεις και τα κολπάκια του. Παράδειγμα, έχει select (S), select all (S -> A), copy (S -> C), cut (S -> x), paste (S -> V) με απλές συντομεύσεις! (σέρνοντας από το S στο x). Έχει κι άλλα εδώ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 E, φτάνουν τα χρήματα, δεν το συζητώ.. Μια και έχουμε κι αλλό κρούσμα από τον runner, έχεις δοκιμάσει επανειλλημένως και δεν μπορείς? Δεν ξανααγοραζω την ιδια γιατι μου λεει οτι μολις περασει η καρτα θα την αγορασει ... τα στοιχεια των καρτων αλλαξα αλλα τιποτα ... EDit : Ξανααλλαξα την διευθυνση και τωρα λεει order in progress ... μαλλον περασε Δεν έχει σχέση που άλλαξες διεύθυνση απλώς εκείνη την στιγμή που έκανες την αγορά έτυχε να είναι οκ το σύστημα και να πάνε όλα καλά!Εγώ δεν άλλαξα τίποτα και μετά από 10 λεπτά μου την έκανε την αγορά! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δουλεύει το μάρκετ enabler ; Δεν το δοκίμασα (έχω μείνει στην 2.4.6) αλλά απ'όσο ξέρω το νέο market από την έκδοση 3 και μετά δεν τσεκάρει πια τον κωδικό της sim αλλά την ip. Μια πρόχειρη λύση, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, είναι αυτή. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 To Swype γίνεται ακόμα πιό ωραίο όταν μάθεις και τα κολπάκια του. Παράδειγμα, έχει select (S), select all (S -> A), copy (S -> C), cut (S -> x), paste (S -> V) με απλές συντομεύσεις! (σέρνοντας από το S στο x). Έχει κι άλλα εδώ Πώς δουλεύουν τα shortcuts? Γιατί δοκίμασα διάφορα και δεν μπορώ να τα πετύχω. Επίσης για το θέμα του slideit με το swype, δουλεύω και τα 2 εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ κοντά.Απορώ πώς βλέπετε τόσο μεγάλες διαφορές.Ίσως να έχει το swype λίγο καλύτερη εύρεση λέξεων, αλλά αυτό που μου αρέσει στο slideit είναι τα φοβερά skins που έχει.Ειδικά το Black Ice είναι φοβερό!! :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 θελω να επικοινωνω μεσω msn -γραφη, ομιλια, βιντεο -εγω μεσω κινητου, tablet (wifi) και χρηση της καμερας -ο συνομιλητης απο pc προτεινετε σας παρακαλω καποια απο τις εφαρμογες βοηθηστε και εμενα ρε παιδια σας παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν νομίζω ότι υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ασχοληθείς με το slide it όταν υπάρχει το swype. Είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το slideIT! Συμφωνω . Ειναι αχρηστο πραγματικα για ελληνικα ... Στα αγγλικα που το δοκιμασα ειναι πολυ καλο παντως το ιδιο και η αναγνωριση φωνης . Μεσα στα 15 λεπτα μπορουσα να το επιστρεψω πισω ε ? Τωρα οχι ? Το Market Enabler τι ακριβως ειναι και κανει ? Που βλεπω στο market τις εφαρμογες που χω αγορασει ? ( Στο παλιο ειχε σχετικη καρτελα ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) καλημερα,εβαλα χθες το ndrive στο arc s και θελω να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτων που εχετε? Edited December 14, 2011 by tasos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ρε παιδια αυτο το app δεν μπορουμε να το εχουμε εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στο μάρκετ τον τελευταίο καιρό υπάρχουν δεκάδες ics launchers.. Υπάρχει κάποιος που να αξίζει; δοκίμασα μερικούς αλλά ήταν γτπ.. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ψαχνω και δε βρισκω ακομα τουλαχιστον προγραμμα να κανει απο το youtybe μετατροπή σε mp3 και να εχει αν ειανι δυνατον και ενσωματωμενο "κοφτη" για να βαζω ringtone. Δοκιμασα το tubemate αλλα φταιχνει κατι αρχεια mp3 γκουμούτσια 17mb!!! Αλλη προταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 2.18 navteq Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts