Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δευτερο φυσικα!! :)

Μεσω wifi δινει εντολη το rooter να ανοιξει το πισι..ή καπως ετσι τελος παντων.

ξερεις ποσο θα ελυνε τα χερια;φαντασου να μπαινω σπιτι ή να βλεπω μπαλα στον καναπε και να πρεπει να ανοιξω το πισι..

Ή οταν ξυπνας το πρωι και χουζουρευεις..:p

Α, για σοβαρές δουλειές το θες!:lol::p

Αυτό θέλει να στήσεις wake on lan (WOL) το οποίο να υποστηρίζεται από το hardware του pc, να είναι το pc συνδεδεμένο στο router ενσύρματα ή με κάποιο access-point, όχι ασύρματα anyway, να έχεις ορίσει staticIP ή μέσω ανάλογης υπηρεσίας (πχ DynDNS) να φαίνεται έτσι η dynamic σου και μετά με κάποια εφαρμογή να το κάνεις.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τι γλωσσα μιλας;; :p

:p:lol: Τα είπα λίγο περίεργα? Αυτό που πόσταρες δουλεύει με τη MAC address και φαίνεται καλό, indeed. Οπότε ξέχνα αυτά για τις ΙΡ. Τώρα με βάζεις στον πειρασμό να αρχίσω δοκιμές! Δεν είναι σωστό!:P

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

:p:lol: Τα είπα λίγο περίεργα? Αυτό που πόσταρες δουλεύει με τη MAC address και φαίνεται καλό, indeed. Οπότε ξέχνα αυτά για τις ΙΡ. Τώρα με βάζεις στον πειρασμό να αρχίσω δοκιμές! Δεν είναι σωστό!:P

Χαχα!τα καταλαβα βρε,απλα ο τροπος που τα γραψες ολα μαζι ηταν ολα τα λεφτα!

Λοιπον αυριο το πρωι (κατα τις 3) που θα ξυπνησω,λεω να το επιχειρησω.

Υou with me?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχα!τα καταλαβα βρε,απλα ο τροπος που τα γραψες ολα μαζι ηταν ολα τα λεφτα!

Λοιπον αυριο το πρωι (κατα τις 3) που θα ξυπνησω,λεω να το επιχειρησω.

Υou with me?

Εγω χρησιμοποιω εδω και καιρο το Wake on Lan για να ανοιγω το pc της δουλειας απο το κινητο. Απλα για να ενημερωσω θελει να στελνεις το πακετο στην θυρα 9.

ΥΓ: Πρεπει το pc να υποστηριζει το WOL

Link: http://goo.gl/QUDN7

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

- Υπαρχει καμια εφαρμογη που να αναγκαζει το android να χρησιμοποιει τις επαφες, μονο της sim? Δεν θα ηθελα να υπαρχει καν καταλογος επαφων στο τηλεφωνο. Ή δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο android, και με το ζορι πρεπει οι επαφες να ειναι ΚΑΙ στο τηλεφωνο;

- Υπαρχει εφαρμογη, που να μας δειχνει live στοιχεια για την κυκλοφοριακη κινηση στο κεντρο της αθηνας;

- Υπαρχει καμια εφαρμογη που να αναγκαζει το android να χρησιμοποιει τις επαφες, μονο της sim? Δεν θα ηθελα να υπαρχει καν καταλογος επαφων στο τηλεφωνο. Ή δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο android, και με το ζορι πρεπει οι επαφες να ειναι ΚΑΙ στο τηλεφωνο;

- Υπαρχει εφαρμογη, που να μας δειχνει live στοιχεια για την κυκλοφοριακη κινηση στο κεντρο της αθηνας;

https://market.android.com/details?id=com.nikoloco.greektraffic&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uaWtvbG9jby5ncmVla3RyYWZmaWMiXQ..

Βεβαια δεν ειναι ακριβως live, αλλα μαλλον ειναι το καλυτερο που μπορεις να εχεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

transportation in athens

εχει online πληροφορίες κίνησης προερχόμενες από την Ελληνική Αστυνομία

Πέτρο δεν είχα δει το post σου και ούτε το πρηγραματάκι αυτό ήξερα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Φαντάζομαι θα έχει ρωτηθεί, υπάρχει τρόπος να παίξουν τα κλασσικά java παιχνίδια?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Έχω ένα θεματάκι με τον ex-dialer. Όταν μου κάνουν μια αναπάντητη και μετά πηγαίνω στον κατάλογο και παίρνω τηλέφωνο για να φύγει το κόκκινο σηματακι από την status bar πρέπει να κάνω εκκαθάριση. Δεν το σβήνει όπως η μαμά εφαρμογή. Ας πουμε ολα καλα μέχρι εδω. Αν όμως μετά μου κάνουν άλλες δύο αναπάντητες όταν θα κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων μου γράφει στο σύνολο 3 κι οχι μόνο τις 2 τελευταίες κ.ο.κ. Προσθέτει δηλαδη τις αναπαντητες και δεν μου δείχνει μόνο τις καινούριες. Τωρα δηλαδη μετά από κάποιες ακόμη αν μου κάνουν άλλη μια θα μου δείξει οτι έχω 9 αναπάντητες κι οχι μία όπως θα έπρεπε να δείχνει...

Τι να κάνω για τις δείχνει σωστά?

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

και απο δεδομενα οταν μιλαμε τι κατεβαζει???πολλα?

Στα μηνύματα είναι ελάχιστα. Σε δεκάδες μηνύματα είναι κάτω από 100kb. Σε μια δεκάλεπτη κλήση,άντε να ναι περίπου 300-400kb..

Edit: Με τη τελευταία έκδοση του tapatalk πρόσεξα ότι είναι κ πιο οικονομικό στα kb,κάτι που δεν υπήρχε στις προηγούμενες. Που ουσιαστικά ακύρωνε την χρησιμότητα της εφαρμογής για μένα. Τώρα πια με βλέπω να το χρησιμοποιώ μόνιμα για το muphone.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Edited by Billys_RR

Έχω ένα θεματάκι με τον ex-dialer. Όταν μου κάνουν μια αναπάντητη και μετά πηγαίνω στον κατάλογο και παίρνω τηλέφωνο για να φύγει το κόκκινο σηματακι από την status bar πρέπει να κάνω εκκαθάριση. Δεν το σβήνει όπως η μαμά εφαρμογή. Ας πουμε ολα καλα μέχρι εδω. Αν όμως μετά μου κάνουν άλλες δύο αναπάντητες όταν θα κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων μου γράφει στο σύνολο 3 κι οχι μόνο τις 2 τελευταίες κ.ο.κ. Προσθέτει δηλαδη τις αναπαντητες και δεν μου δείχνει μόνο τις καινούριες. Τωρα δηλαδη μετά από κάποιες ακόμη αν μου κάνουν άλλη μια θα μου δείξει οτι έχω 9 αναπάντητες κι οχι μία όπως θα έπρεπε να δείχνει...

Τι να κάνω για τις δείχνει σωστά?

"Android above 2.3 disallow non-system app to clear "missed call notification". So, please don't complain that "missed call" icon remains, it's not the fault of exDialer. But don't worry. Here is a solution:

step 1, root your phone

step 2, search an app named "NotiGO" in search engine, download and install "NotiGO" as system app

step 3, check if exDialer has ability to clear "missed call notification"

step 4, if not work, uninstall then reinstall exDialer

step 5, perfect"

Αυτά τα γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής. Αν τώρα δεν είσαι root και δεν έχεις σκοπό να γίνεις, μπορείς να επιλέξεις όταν ανοίγεις μια αναπάντητη να ανοίγει με το default app της συσκευής σου και καθάρισες.

Λεωνίδας

και που ειναι αυτα τα <μαγαζακια>?? σωστε με συναδελφοι androειδη!!!!:lol::lol:

Να υπενθυμίσω ότι οποιαδήποτε συζήτηση για παράνομο λογισμικό απαγορεύετε από του Ο.Π.Χ..

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγω χρησιμοποιω εδω και καιρο το Wake on Lan για να ανοιγω το pc της δουλειας απο το κινητο. Απλα για να ενημερωσω θελει να στελνεις το πακετο στην θυρα 9.

ΥΓ: Πρεπει το pc να υποστηριζει το WOL

Link: http://goo.gl/QUDN7

Ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορια!μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με οδηγιες;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορια!μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με οδηγιες;;

Θα στο γραψω εδω μηπως το θελει και καποιος αλλος. Ανοιγεις μια πορτα απο το router σου απο μια εξωτερικη πορτα (οποια θες) στην IP του μηχανηματος σου στην θυρα 9. Ας πουμε εγω που το εκανα σε ενα cisco εκανα αυτο

ip nat inside source static tcp 10.0.0.147 9 ***.***.***.*** 65301 extendable

Αυτο οταν καποιος απο εξω στειλει κατι στην θυρα 65301 αυτο την στελνει σε εμενα (10.0.0.147) στην θυρα 9. Μετα απο το BIOS εχω ενεργοποιησει το wol και μετα απο την εφαρμογη αυτη που σου ειπα εκανα αυτο

http://img856.imageshack.us/img856/3084/20111205153452.jpg

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

"Android above 2.3 disallow non-system app to clear "missed call notification". So, please don't complain that "missed call" icon remains, it's not the fault of exDialer. But don't worry. Here is a solution:

step 1, root your phone

step 2, search an app named "NotiGO" in search engine, download and install "NotiGO" as system app

step 3, check if exDialer has ability to clear "missed call notification"

step 4, if not work, uninstall then reinstall exDialer

step 5, perfect"

Αυτά τα γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής. Αν τώρα δεν είσαι root και δεν έχεις σκοπό να γίνεις, μπορείς να επιλέξεις όταν ανοίγεις μια αναπάντητη να ανοίγει με το default app της συσκευής σου και καθάρισες.

Σ'ευχαριστώ πολυ. Το βρήκα το zip, το πέρασα και δουλεύει τελεια. Λαθος μου που δε διάβασα τις οδηγιες της εφαρμογής...

.

Προφανώς δεν έχεις το skin luboz skin mariupol v3

Αφού το εγκατέστησα .....

Διαπίστωση : Εφτιαξα μιά διαδρομή επιλογής μου αλλά δεν έχω ακουστικές προειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας παρ' όλο που στις ρυθμίσεις είναι όλα

τικαρισμένα . Στο χάρτη υπάρχουν εικονίδια γιά κάμερες.

Δεν υπάρχουν φορητά ραντάρ ταχύτητας . Λείπει κάτι ?

Διαπίστωση : Εφτιαξα μιά διαδρομή επιλογής μου αλλά δεν έχω ακουστικές προειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας παρ' όλο που στις ρυθμίσεις είναι όλα

θα κατεβασεις ενα αρχειο voice_scripts.ui. και διαβασε τις οδηγειες στο post 595 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557&page=40 κανε προσεκτικα οτι λεει το post 595 και κατεβασε το αρχειο που εχει βαλει εκει ο STEGRA1000 . και θα εχεις τις ακουστικες προειδοποιησεις για τις καμερες ....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

της κάμερες θα της ακούσεις και θα της δεις στο δρόμο, και οχι στην προσομοιώσει..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σ'ευχαριστώ πολυ. Το βρήκα το zip, το πέρασα και δουλεύει τελεια. Λαθος μου που δε διάβασα τις οδηγιες της εφαρμογής...

μόνο σε μένα δεν δούλεψε το ρημάδι!!!!!!!!!!!

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

μόνο σε μένα δεν δούλεψε το ρημάδι!!!!!!!!!!!

Τι εννοείς? Πέρασες μέσω recovery το zip και δε σου έκανε τη δουλειά? Εμένα μόλις το πέρασα και πήγα στη διαχείριση εφαρμογών, βρήκα το exdialer και στα permissions μου εμφάνισε στα αγγλικά το πρόσθετο permission που στην ουσία κάνει τη δουλειά (clear missed call notification κατι...). Ολα τα υπόλοιπα ειναι στα ελληνικά. Κάνω μια αναπάντητη και βλέπω οτι δεν το διόρθωσε το πρόβλημα αλλα στις οδηγίες λέει επίσης οτι αν δε δουλέψει κάνε μια απεγκατάσταση το exdialer και κάνε ξανά εγκατασταση από την αρχή. Κι ετσι δούλεψε. Αυτό το δοκιμασες?

.

Τι εννοείς? Πέρασες μέσω recovery το zip και δε σου έκανε τη δουλειά? Εμένα μόλις το πέρασα και πήγα στη διαχείριση εφαρμογών, βρήκα το exdialer και στα permissions μου εμφάνισε στα αγγλικά το πρόσθετο permission που στην ουσία κάνει τη δουλειά (clear missed call notification κατι...). Ολα τα υπόλοιπα ειναι στα ελληνικά. Κάνω μια αναπάντητη και βλέπω οτι δεν το διόρθωσε το πρόβλημα αλλα στις οδηγίες λέει επίσης οτι αν δε δουλέψει κάνε μια απεγκατάσταση το exdialer και κάνε ξανά εγκατασταση από την αρχή. Κι ετσι δούλεψε. Αυτό το δοκιμασες?

ναι έχεις δίκιο δεν έκανα την απεγκ--εγκατασταση , Εβαλες και το update?

τελικα όντως δεν δουλευει σε μένα

ίσως θα χρειαστε να βγάλω το νοτιγο και να το ξαναβάλω από την αρχή!!!!!

Edited by skstelios
προς αποφυγή 2ου ποστ

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

ναι έχεις δίκιο δεν έκανα την απεγκ--εγκατασταση , Εβαλες και το update?

τελικα όντως δεν δουλευει σε μένα

ίσως θα χρειαστε να βγάλω το νοτιγο και να το ξαναβάλω από την αρχή!!!!!

Αυτό που πέρασα εγω λέγεται update-notigo-signed.zip.

Κάποιοι είπaν οτι δε μπορούσαν να το περάσουν με CM. Εγω έχω ένα recovery από τους xda ειδικά για το Xperia X10 μου. Αν ειναι επιτυχής η εγκατασταση θα πρέπει να σου βγάλει αυτό το permission. Το ελεγξες αν σε εσένα το δείχνει μέσα στην εφαρμογή του dialer? Κάνε κι ένα reboot. Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω...

Edited by kooky

.

Θελω μια καλη εφαρμογη, οσο γινεται πιο ευχρηστη-απλη και να ειναι δοκιμασμενη απο χιλιαδες χρηστες, για σημειωσεις, για γρηγορη καταγραφη κειμενου.

-------

Επισης να ρωτησω σχετικα με το droidwall, οποιος το εχει χρησιμοποιησει, πως ειναι μια βελτιστη χρηση του προγραμματος.

Ποτε αξιζει να το χρησιμοποιησει κανεις, τι να 'κοψει' και τι να 'αφησει' απο προσβαση κλπ.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση