Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το google maps απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο internet. Δε νομίζω να θες κάτι τέτοιο.

Έχω πρόγραμμα με 350ΜΒ το μήνα. Τόσο δικτυοβόρο είναι; Δεν ξέρω, ρωτάω.

Γιατί, είδες προεγκατεστημένα προγράμματα πλοήγησης στη συσκευή σου;

Η λειτουργία αυτοκινήτου δεν είναι μια τέτοια εφαρμογή;

Όχι. Εν ολίγοις θα χρειαστείς κάποιο από τα εμπορικά προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οπότε κατεβάζω τις δοκιμαστικές εκδόσεις από τα 3-4 δημοφιλέστερα και διαλέγω τι μου αρέσει περισσότερο. Σωστά;

Eσύ προσωπικά ποιο θα πρότεινες; Βλέπω "παίζουν" πολλοί Igo, Navigon, Sygic, NDrive.

Edited by spdrosin

• Administrators
Έχω πρόγραμμα με 350ΜΒ το μήνα. Τόσο δικτυοβόρο είναι; Δεν ξέρω, ρωτάω.

Απλά δεν είναι και ότι βολικότερο.

Η λειτουργία αυτοκινήτου δεν είναι μια τέτοια εφαρμογή;

Από μόνο του όχι, δες εδώ.

Οπότε κατεβάζω τις δοκιμαστικές εκδόσεις από τα 3-4 δημοφιλέστερα και διαλέγω τι μου αρέσει περισσότερο. Σωστά;

Σωστά.

Eσύ προσωπικά ποιο θα πρότεινες; Βλέπω "παίζουν" πολλοί Igo, Navigon, Sygic, NDrive.

Με όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος. Προσωπικά προτιμώ το iGO My Way.

Modpic.gif

Αναφέρεσαι στο κιτ αυτοκινήτου. Χωρίς αυτό δε δουλεύει δηλαδή; Νόμιζα πως απλά είναι μια βάση για να είναι πιο λειτουργική η όλη διαδικασία.

Με όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος. Προσωπικά προτιμώ το iGO My Way.

Οκ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

• Administrators
Αναφέρεσαι στο κιτ αυτοκινήτου. Χωρίς αυτό δε δουλεύει δηλαδή; Νόμιζα πως απλά είναι μια βάση για να είναι πιο λειτουργική η όλη διαδικασία.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την ερώτηση θα σου το πω απλά. Αυτό το αγνοείς, βάζεις ένα (δύο, τρία, όσα θέλεις) πρόγραμμα πλοήγησης και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Modpic.gif

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την ερώτηση θα σου το πω απλά. Αυτό το αγνοείς, βάζεις ένα (δύο, τρία, όσα θέλεις) πρόγραμμα πλοήγησης και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Οκ. Καλά δυο και τρία δε νομίζω - είναι λεφτά. :shifty:

Οκ. Καλά δυο και τρία δε νομίζω - είναι λεφτά. :shifty:

Επειδή βλέπω ότι παιδεύεσαι τζάμπα, γιατί δεν δοκιμάζεις το πρόγραμμα της HTC?

Σου δίνει 1 μήνα δοκιμαστικά και μετά για ένα χρόνο πχ. είναι μόλις 20 ευρώ!

Κι από το λίγο που το έχω δει μια χαρά κάνει τη δουλειά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Επειδή βλέπω ότι παιδεύεσαι τζάμπα, γιατί δεν δοκιμάζεις το πρόγραμμα της HTC?

Σου δίνει 1 μήνα δοκιμαστικά και μετά για ένα χρόνο πχ. είναι μόλις 20 ευρώ!

Κι από το λίγο που το έχω δει μια χαρά κάνει τη δουλειά του.

Τη Λειτουργία αυτοκινήτου λες; Δεν προυποθέτει την ύπαρξη του αντίστοιχου "κιτ" που είδαμε και παραπάνω;

• Administrators
Τη Λειτουργία αυτοκινήτου λες; Δεν προυποθέτει την ύπαρξη του αντίστοιχου "κιτ" που είδαμε και παραπάνω;

Όχι, δεν προϋποθέτει την ύπαρξη το car kit για να λειτουργήσει.

Modpic.gif

Όχι, δεν προϋποθέτει την ύπαρξη το car kit για να λειτουργήσει.

Μα μου έστειλες ένα link παραπάνω και το διάβασα. Τί εννοούσες λοιπόν πως λειτουργεί υπό προυποθέσεις ντε; :wacko:

Μα μου έστειλες ένα link παραπάνω και το διάβασα. Τί εννοούσες λοιπόν πως λειτουργεί υπό προυποθέσεις ντε; :wacko:

Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση, το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένη βάση για να λειτουργήσει το πρόγραμμα. Just try it!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση, το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένη βάση για να λειτουργήσει το πρόγραμμα. Just try it!

Συγνώμη που επιμένω, αλλά τότε στο ποστ #615 τί εννοούσε ο συμφορουμίτης;

Tελικά προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα GPS Navigator η συσκευή ναι ή όχι;

Τελικά υπάρχει ελληνικό destinator για android?

Υπαρχει , αλλα μην ασχοληθεις ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!! , οι ανθρωποι ειναι απατεωνες, μετα απο 2 μηνες θυμηθικαν να βγαλουν αναβαθμιση που να υποστηριζει την 2.2 εκδοση , για να αναβαθμιση χαρτη δεν το συζηταω καθολου και το πιο κορυφαιο που με εκνευρισαν αφανταστα εγινε προχθες.

Τους πηρα τηλεφωνο να τους πω οτι εχασα την καρτουλα μου και θελω να μου περασουν το προγραμμα σε αλλη δικια μου καρτα και μου ζητησαν 25 ευρω , οι ΚΛΕΦΤΕΣ, αν ειναι δυνατον .

Το μονο που θα καταφερεις αμα το παρεις ειναι να ταλαιπορηθεις.

Γι αυτο ολοι ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ DESTINATOR.

Συγνώμη που επιμένω, αλλά τότε στο ποστ #615 τί εννοούσε ο συμφορουμίτης;

Tελικά προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα GPS Navigator η συσκευή ναι ή όχι;

Εννοούσε ότι έχει πρόγραμμα GPS η συσκευή και δεν χρειάζεται ειδική βάση για να τρέξει,

όχι ότι είναι δωρεάν. Αν και τα 20€ για ένα χρόνο δεν νομίζω να είναι μεγάλο ποσό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοούσε ότι έχει πρόγραμμα GPS η συσκευή και δεν χρειάζεται ειδική βάση για να τρέξει,

όχι ότι είναι δωρεάν. Αν και τα 20€ για ένα χρόνο δεν νομίζω να είναι μεγάλο ποσό...

Δηλαδή η "Λειτουργία Αυτοκινήτου" είναι δοκιμαστική έκδοση και κλειδώνει μετά από 1 μήνα ας πούμε;

Τελικά υπάρχει ελληνικό destinator για android?

Και απ'όσο ξέρω δεν παίζει (ή δεν έπαιζε τουλάχιστον) σε άλλα android πλήν αυτών της samsung ;)

Δηλαδή η "Λειτουργία Αυτοκινήτου" είναι δοκιμαστική έκδοση και κλειδώνει μετά από 1 μήνα ας πούμε;

Αυτό γράφει παραπάνω ο kollatos (στο 619 post) ;)

Τhe end of an era...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟ GALAXY S K ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΧΑΡΤΕΣ MLS DESTINATOR ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ , ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ MLS ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΕΧΩ Κ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Αν πας εδώ , συνδεθείς και βάλεις τον κωδικό της συσκευής σου μπορείς να δεις αν υπάρχουν αναβαθμίσεις για pda συσκευές.

Άλλαξα το gps.conf του κινητού από europe σε gr.pool.ntp.org και τώρα πραγματικά κλειδώνει σε 2 δευτερόλεπτα.Χωρίς υπερβολή.Μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση μετά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπερα σε ολους..εχω desire hd ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω δοκιμασει το CoPilot,Navigon,Sygic και αυτο που δινει η Htc..τελικα κρατησα το Navigon γιατι ειναι το μονο που με παει απο την μια ακρη της πολης στην αλλη και διαλεγω εγω απο που θελω δηλ περιφεριακο κεντρο η απο αγιου Δημητριου για οσους γνωριζουν..απλα καμια φορα θελω να παω π.χ Υψηλαντου 45 και οταν παταω το νουμερο 45 αυτο μου βγαζει 23 νουμερο κανενα αλλο.οχι σε ολες τις οδους..Γνωριζεται κατι γι'αυτο??

Άλλαξα το gps.conf του κινητού από europe σε gr.pool.ntp.org και τώρα πραγματικά κλειδώνει σε 2 δευτερόλεπτα.Χωρίς υπερβολή.Μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση μετά.

Πρέπει να είσαι root ε; :worry:

Που παμε για να το αλλαξουμε αυτο?

ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή faster fix απο το market

Που παμε για να το αλλαξουμε αυτο?

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος κατοχος του SonyEricsson Xperia X10 mini pro και θα ηθελα να μου πειτε πιο gps να βαλω πιο προγραμμα μου προτεινετε, βασικα πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα... Ευχαριστω εκ των προτερων.

Οι απόψεις διίστανται , δες και μόνος σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854

και τα αποτελέσματα αλλάζουν συνέχεια

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση