nikolasn80 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη για να ρυθμιζουμε την cpu? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη για να ρυθμιζουμε την cpu? Tί εννοείς με το να "ρυθμίζουμε"; Αν εννοείς over/under-clocking, πρέπει να έχεις κατάλληλο kernel και υπάρχουν αρκετά apps, όπως πχ το setcpu! Q) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Όσες εφαρμογές συζητώνται εδώ πέρα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο χρήση μέσω gps κι όχι μέσω internet! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 tubemate, αν δεν το βρεις στο market ψαξ'το στο google. Να σαι καλά φίλε μου μ' έσωσες γιατί έψαχνα για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ενδεικτικά να πω ότι επειδή και εγώ έχω δουλέψει το Gps status και μάλιστα με αλλαγμένο gps.conf. Να πω ότι κλειδώνω σφαίρα 11 δορυφόρους πλέον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τα προγράμματα πλοήγησης κλειδώνουν τόσους και τόσο γρήγορα.Σε μένα το Sygic και το Dont Panic αργούν 3-4 λεπτά για να πιάσουν σήμα. Στο galaxy s2 με το ίδιο πρόγραμμα τόσο το igo όσο και το don't panic μου κλειδώνουν πολύ γρήγορα (το πολύ σε μισό λεπτό). Μόνο όταν έχω πολλά εμπόδια προς τον ουρανό, όπως ψηλά κτίρια ή στην πυλωτή του σπιτιού τότε αργεί μα κλειδώσει πράγμα όμως φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οταν αφαιρουμε μια εφαρμογη,αυτη απεγκαθιστανται εντελως? η πρεπει να "τρεξουμε" καποιο προγραμμα που απομακρυνει τα "σκουπιδια" που εναπομενουν?,οπως το regcleaner που χρησιμοποιουμε στα windows.? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οταν αφαιρουμε μια εφαρμογη,αυτη απεγκαθιστανται εντελως? η πρεπει να "τρεξουμε" καποιο προγραμμα που απομακρυνει τα "σκουπιδια" που εναπομενουν?,οπως το regcleaner που χρησιμοποιουμε στα windows.? Ευχαριστω. δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καποιο προγραμματακι για αυτοκινητα εχετε να προτεινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Σε ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια δεν εννουσα αν το android εχεις registry,αλλα γενικα αν παραμενουν "σκουπιδια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Κάτι πρέπει να αφήνει γιατί με τον καιρό και το βάλε-βγαλε εφαρμογές, μειώνεται η εσωτερική μνήμη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια δεν εννουσα αν το android εχεις registry,αλλα γενικα αν παραμενουν "σκουπιδια". αυτο που παραμενει (σβησεις δεν σβησεις τις εφαρμογες) ειναι η cache memory.μπορεις να τα καθαρισεις με διαφορα προγραμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καποιο προγραμματακι για αυτοκινητα εχετε να προτεινεται ; Τι ψαχνεις ακριβως; Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και handcent sms, επίσης. Πριν 2-3 σελίδες είχε αναφερθεί και πρόγραμμα που είναι μόνο γι'αυτό. HTC Desire/Tapatalk Μπορει να μου πει καποιος απο που στο handcent ρυθμιζουμε να σταλει καθυστερημενα συγκεκριμενη ωρα ενα sms? Περιμενα οτι θα υπαρχει καποια επιλογη κατα τη συνθεση μηνυματος αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 To chainFire 3D τι ακριβώς κάνει; Αν ειναι δυνατόν μια εξήγηση στα Ελληνικά. Προσφέρει κάτι για HD2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Όσες εφαρμογές συζητώνται εδώ πέρα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο χρήση μέσω gps κι όχι μέσω internet! μαλλον η ερωτηση που ηθελα να κανω ειναι αν το samsung mini εχει δυνατοτητα για gps με δορυφορο.αν δηλαδη εχει κεραια gps.ευχαριστω. Edited November 9, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 To chainFire 3D τι ακριβώς κάνει; Αν ειναι δυνατόν μια εξήγηση στα Ελληνικά. Προσφέρει κάτι για HD2; Σε απλα ελληνικα ειναι για να παιζεις παιχνιδια που απαιτουν συγκεκριμενο επεξεργαστη (βλ. Tegra) παρολο που η συσκευη σου μπορει να μην εχει τον εν λογω, Δεν ξερω αν δουλευει σε HD2, αλλα περνα μια βολτα απο δω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307702 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 To chainFire 3D τι ακριβώς κάνει; Αν ειναι δυνατόν μια εξήγηση στα Ελληνικά. Προσφέρει κάτι για HD2; αυτες οι συσκευες ειναι συμβατες και ισως να ειναι κ αλλες... - HTC HD2 - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy Tab 7" - Samsung Galaxy S II - Samsung Epic 4G - Motorola Atrix 4G - Motorola Droid 2 - LG Optimus 2X - Google Nexus S http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1087427 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οταν αφαιρουμε μια εφαρμογη,αυτη απεγκαθιστανται εντελως? η πρεπει να "τρεξουμε" καποιο προγραμμα που απομακρυνει τα "σκουπιδια" που εναπομενουν?,οπως το regcleaner που χρησιμοποιουμε στα windows.? Ευχαριστω. Εγω παντως περασα αυτο https://market.android.com/details?id=eu.thedarken.sdm κυριως λογω του οτι βρισκει στη καρτα φακελους που εμειναν απο εφαρμογες που εχω σβησει. Δουλευει μονο σε rootαρισμενες συσκευς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 αυτο που παραμενει (σβησεις δεν σβησεις τις εφαρμογες) ειναι η cache memory.μπορεις να τα καθαρισεις με διαφορα προγραμματα. Την καθαρίζω αλλά και πάλι μειώνεται. Κάτι άλλο φταίει Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Την καθαρίζω αλλά και πάλι μειώνεται. Κάτι άλλο φταίει Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ειδικα τα games κλπ κατεβαζουν αρχεια κλπ. Αυτα ειναι σε φακελους. Κι εγω ψαχνω μια εφαρμογη που να βλεπει ποιοι φακελοι δεν εχουν αντιστοιχες εφαρμογες και να τους διωχνει... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Nαι! Έχει κανονικά δέκτη gps η συσκευή που αναφέρεις! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Nαι! Έχει κανονικά δέκτη gps η συσκευή που αναφέρεις! ;) αρα δεν μου τα ειπανε καλα στο γερμανο.ειχα δει στο ιντερνετ οτι εχει δεκτη,αλλα με μπερδεψαν στο γερμανο λεγοντας οτι δεν εχει.σε ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γιατι οταν παω να αγορασω την εφαρμογη tapatalk μου λεει οτι ειναι ηδη αγορασμενη και οτι δεν υποστιριζεται απο την συσκευη μου...??? ενω εγω δεν την εχω καν μεσα στο κινητο μου...????? οκ μπορει καποια φορα να την ειχα εγκαταστασει οταν την ειχα βρει στο google αλλα ηταν επιστημονικους σκοπους...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εγω παντως περασα αυτο https://market.android.com/details?id=eu.thedarken.sdm κυριως λογω του οτι βρισκει στη καρτα φακελους που εμειναν απο εφαρμογες που εχω σβησει. Δουλευει μονο σε rootαρισμενες συσκευς Την κατέβασα κι εγώ αλλά δεν καταλαβαίνω πως να την κάνω να βρει τους άχρηστους φακέλους της sd για να τους σβήσω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μια κουτή ερώτηση που σίγουρα θα έχει απαντηθεί, όταν αγοράσεις μια εφαρμογή από το market μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις-εγκαταστήσεις και σε άλλη συσκευή? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts