Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι κανονικά αγορασμενο;

Αν ναι τότε θα πρέπει όταν το εγκαθιστά ς πρώτη φορά και βγάλει επιλογή επιλέξτε laucher μα το επιλέξεις.

Αν δεν είναι αγορασμενο πρέπει να είσαι root και να κάνεις μια συγκεκριμένη διαδικασία

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ειναι "αγορασμενο" ! σε αυτο : Αν ναι τότε θα πρέπει όταν το εγκαθιστά ς πρώτη φορά και βγάλει επιλογή επιλέξτε laucher μα το επιλέξεις. το επιλεγω δουλευει κανονικα. αν ομως πατησω το χομ κουμπι συμβαινει το προβλημα που αναφερω!

τωρα για πες μου και την διαδικασια για το ρουτ αν θελεις :)

Huawei p20 pro

Υπενθυμίζω ότι το myphone είναι κατά της πειρατείας λογισμικού και συνεπώς η παροχή υποστήριξης για παράνομο/"σπασμένο" λογισμικό δημοσίως, δεν επιτρέπεται!
Τhe end of an era...

Καλησπερα

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει πληκτρολογιο με την 12ψηφια διαταξη που να γραφει με τ9 και ελληνικα

Δηλαδη οπως γραφαμε στα κλασσικα κινητα μεχρι τωρα και οπως ειναι το ν97 μινι της νοκια.

Που ειναι και αφης και γραφει και ελληνικα με τ9

Ευχαριστω πολυ

HTC IME (google it)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπάρχει εφαρμογή που με ένα sms να ενεργοποιεί το gps και να στέλνει sms πίσω που βρίσκετε η συσκευή?Χωρίς να έχω ανοιχτό data όμως.

Το Phonelocator Pro (paid) που χρησιμοποιώ εγώ το κάνει αυτό. Νομίζω ότι και το androidlost που είναι free. Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλα παρόμοια... Ωστόσο πρέπει να είσαι rooted για να μπορεί η εφαρμογή να ενεργοποιεί μόνη της το gps ;) Διαφορετικά νομίζω δε γίνεται...
Τhe end of an era...

To go keyboard έχει αυτή τη διάταξη, και t9.

ευχαριστω παρα πολυ

εχω βρει αυτο που ψαχνω κατα 90%

εχω μερικες αποριες μονο ακι αν μπορει καποιος ας βοηθησει.

1.πως μπορω να βαλω δικιες μου λεξεισ στο λεξικο?

και 2 οταν μια λεξη δεν την αναγνωριζει την εμφανιζει με αριθμους?τι ακριβως ειναι αυτο?

ευχαριστω παρα πολυ

εχω βρει αυτο που ψαχνω κατα 90%

εχω μερικες αποριες μονο ακι αν μπορει καποιος ας βοηθησει.

1.πως μπορω να βαλω δικιες μου λεξεισ στο λεξικο?

και 2 οταν μια λεξη δεν την αναγνωριζει την εμφανιζει με αριθμους?τι ακριβως ειναι αυτο?

δοκιμασε το go sms με το smart keyboard.συνδυασμος που ...σκοτωνει!το smart εχει δικο του λεξικο αλλα και λεξεις που δεν εχει πανευκολα τις προσθετεις εσυ!

η αν θες μονο το smart keyboard εαν η εφαρμογη του κινητου σου ,σου επιτρεπει να στελνεις 160 χαρακτηρες

δοκιμασε το go sms με το smart keyboard.συνδυασμος που ...σκοτωνει!το smart εχει δικο του λεξικο αλλα και λεξεις που δεν εχει πανευκολα τις προσθετεις εσυ!

η αν θες μονο το smart keyboard εαν η εφαρμογη του κινητου σου ,σου επιτρεπει να στελνεις 160 χαρακτηρες

αυτα που λες ειναι αλλα [προγραμματα?η ειναι πλαγ ιν στο go keyboard?

Sport live stream(δωρεαν)

Links για ολα τα αθληματα....δουλευει αψογα στο s2 και τωρα βλεπω την πορτο... :)

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οταν εγω παταω το κουμπι Τ9 γραφει νουμερα και οχι λεξεις γιατιτο σκαλισα και βρηκα ακρη για το πως προσθετεις λεξη

βγαζεις το τ9 γραφεις την λεξη που θελεισ και μετα πατας παρατεταμενα στην λεξη επανω και σου βγαζει να προσθεσεις την λεξη στο λεξικο

αν βρεις εσυ κατι καινουριο πες και σε μενα

Links για ολα τα αθληματα....δουλευει αψογα στο s2 και τωρα βλεπω την πορτο... :)

Sent from my iphone 4

στη κατηγορία football δεν βλέπω την πορτό.τώρα έχει ένα αραβικό ματς μονο?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

στη κατηγορία football δεν βλέπω την πορτό.τώρα έχει ένα αραβικό ματς μονο?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

ε θα τελειωσε...νομιζω 22.15 αρχισε...κ εγω δοκιμαστικα το εβαλα να δω αν παιζει και ηταν πολυ καλο....εχει και links για το veetle που και αυτο υπαρχει στο market...μονο το sopcast μενει να βαλουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τι θα πει το μήνυμα..

"Sorry! Activity ADW.Launcher (in application ADW.Launcher) is not responding."

Καταλαβαίνω ότι κάπου κόλλησε ο Launcher αλλά μου το βγάζει κάθε τόσο και συνήθως το μήνυμα δε λέει ότι είναι ο Launcher απλά λέει ότι κάτι κόλλησε. Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή? Να απεγκαταστήσω τον Launcher και να περάσω άλλον ή απλά να ξαναπεράσω τον ίδιο?

Είχα τον Mobo Task Manager και τον έσβησα τελικά. Περιμένω να δω αν θα ξανακολλήσει. Το ξέρω ότι στη φιλοσοφία του Android δε χρειάζεται Task Manager αλλά είναι η συνήθεια από τα Windows. Δεν τον είχα όμως στην επιλογή Auto Kill. Σχετικά με τα προγράμματα, πέρασα και έναν uninstaller. Είναι καλύτερα με 3rd party uninstaller ή ο default του Android κάνει την ίδια δουλειά? Το ότι περνάω συνέχεια εφαρμογές, τις δοκιμάζω και μετά τις διαγράφω πειράζει το OS του Android? Θέλω να πω, έχει registry και την επιβαρύνω με τις δοκιμές αυτές?

Edited by karhariasgr

Τι θα πει το μήνυμα..

"Sorry! Activity ADW.Launcher (in application ADW.Launcher) is not responding."

Καταλαβαίνω ότι κάπου κόλλησε ο Launcher αλλά μου το βγάζει κάθε τόσο και συνήθως το μήνυμα δε λέει ότι είναι ο Launcher απλά λέει ότι κάτι κόλλησε. Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή? Να απεγκαταστήσω τον Launcher και να περάσω άλλον ή απλά να ξαναπεράσω τον ίδιο?

Είχα τον Mobo Task Manager και τον έσβησα τελικά. Περιμένω να δω αν θα ξανακολλήσει. Το ξέρω ότι στη φιλοσοφία του Android δε χρειάζεται Task Manager αλλά είναι η συνήθεια από τα Windows. Δεν τον είχα όμως στην επιλογή Auto Kill. Σχετικά με τα προγράμματα, πέρασα και έναν uninstaller. Είναι καλύτερα με 3rd party uninstaller ή ο default του Android κάνει την ίδια δουλειά? Το ότι περνάω συνέχεια εφαρμογές, τις δοκιμάζω και μετά τις διαγράφω πειράζει το OS του Android? Θέλω να πω, έχει registry και την επιβαρύνω με τις δοκιμές αυτές?

Κατ αρχάς μην απεγκαταστησεις τον launcher αν δεν βάλεις καινούργιο . Δεν χρειάζεται να νιώθουμε και τύψεις ,αν χρησιμοποιούμε task killer. Οι πολλές εφαρμογές δεν δημιουργούν πρόβλημα σε καμία registry γιατί δεν έχει... (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) μπορεί όμως μια εφαρμογή να επηρεάζει μια άλλη. Αν χρησιμοποιούσες data. img θα σου λεγα ότι πιθανόν έχεις κάποιο corruption. Εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής κλπ;

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

ε θα τελειωσε...νομιζω 22.15 αρχισε...κ εγω δοκιμαστικα το εβαλα να δω αν παιζει και ηταν πολυ καλο....εχει και links για το veetle που και αυτο υπαρχει στο market...μονο το sopcast μενει να βαλουν...

παντωε οταν πατησα το αραβικο ματς μου ζητησε με ποιον browser θελω να το ανοιξω,ειπα opera mobile αλλα κολλουσε.παροτιο ημουν με 24αρα wifi

Sent from my iphone 4

Όντως...! και με καλή εικόνα..!!

http://s7.directupload.net/images/111029/9tyddwex.png http://s1.directupload.net/images/111029/jyjdc459.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παντωε οταν πατησα το αραβικο ματς μου ζητησε με ποιον browser θελω να το ανοιξω,ειπα opera mobile αλλα κολλουσε.παροτιο ημουν με 24αρα wifi

24αρα;;;ποια εταιρια εχεις ρε παιδι και πιανεις 24;;

Θα δοκιμασω να δω και γω αν παιζει το stream.

Εχεις τσελσι-αρσεναλ σε λιγο

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

24αρα;;;ποια εταιρια εχεις ρε παιδι και πιανεις 24;;

Θα δοκιμασω να δω και γω αν παιζει το stream.

Εχεις τσελσι-αρσεναλ σε λιγο

sent from Xperia mini proooooo! :)

εννοουσα εως 24αρα :p

εννοουσα εως 24αρα :p

αααα!! :p

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν παιδιά...

Ένα πολύ καλό και χρήσιμο app βγήκε πρόσφατα και πρέπει να το δοκιμάσετε.Με λίγα λόγια κάνει ότι προσπαθούν πολλοί με τους διάφορους task managers (και συνηθως πετυχαίνουν τα αντίθετα αποτελέσματα) και αυτό που θα θέλαμε όλοι εμείς με sense (και όχι μόνο)...more free ram και καλύτερο multitasking!!!

Ο δημιουργός ειναι ο Juwe11 απο xda και σε όσους δε λέει κάτι το όνομα τα script του για optimization ram υπάρχουν μέσα σε πολλές γνωστες custom rom με επιτυχία.

Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να το ανεβάσει στο market λόγω κάποιων περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα του κι ετσι για αρχή το έχει ανεβάσει στο YAAM market.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις,free/paid.

Λεπτομερειες μπορείτε να βρείτε εδω.

ΥΓ1:Δε γνωρίζω αν λειτουργεί σε unroot συσκευές.Δοκιμάστε το...:)

Όχι, δε λειτουργεί σε non-rooted συσκευές. Το έβαλα, μέχρι στιγμής φαίνεται καλό. :)

- Alex

Οταν κάνουμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις μιας εφαρμογής ή προχωρήσουμε σε ένα παιχνίδι ,μετά με το titanium backup αν πάμε στα αντίγραφα ασφάλειας (όχι στην μαζική λειτουργιά) και επιλέξουμε την εφαρμογή και κάνουμε backup, το παλιότερο backup απλά θα αντικατασταθεί;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Οταν κάνουμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις μιας εφαρμογής ή προχωρήσουμε σε ένα παιχνίδι ,μετά με το titanium backup αν πάμε στα αντίγραφα ασφάλειας (όχι στην μαζική λειτουργιά) και επιλέξουμε την εφαρμογή και κάνουμε backup, το παλιότερο backup απλά θα αντικατασταθεί;

Ναι αν δεν έχεις το pro που έχεις την δυνατότητα πολλαπλών backup σε κάθε εφαρμογή

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ναι αν δεν έχεις το pro που έχεις την δυνατότητα πολλαπλών backup σε κάθε εφαρμογή

from THE hd2

Το pro έχω αγοράσει, αλλά δεν βλέπω από που αλλού να αποθηκεύσω την προόδο ενός παιχνιδιού, δεν μιλάω για ενημέρωση που έγινε από το market.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση