Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το gps του κηνιτου (δηλαδη συνδεση με δορηφορο με της εκαστοτε χρεωσης ) στην ουσια δεν ειναι χρεωση και αυτο ?

Ας πουμε εγω εχω το aura και βγαζει ακρηβος αυτο το μην δεν με θα με χρεωση αμα το θεσω σε λειτουργια ?

Edited by panossta

• Administrators
το gps του κηνιτου (δηλαδη συνδεση με δορηφορο με της εκαστοτε χρεωσης ) στην ουσια δεν ειναι χρεωση και αυτο ?

Ας πουμε εγω εχω το aura και βγαζει ακρηβος αυτο το μην δεν με θα με χρεωση αμα το θεσω σε λειτουργια ?

Η σύνδεση με το δορυφόρο δεν έχει σχέση με τη σύνδεση με το δίκτυο και δεν έχει χρέωση.

Modpic.gif

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα...παω Τουρκια την αλλη βδομαδα και μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχω τους χαρτες...

Δουλευω το navigon αλλα δε μπορω να βρω χαρτες για εκει...

Λοιπόν, τέσταρα εδώ και μια εβδομάδα sygic και ndrive (έχουν και τα δύο μία εβδομάδα trial) ώστε να αγοράσω ένα από τα δύο. Τελικά κατέληξα στο sygic γιατί μου φάνηκε λίγο καλύτερο. Δε μιλάω για τα εφέ που με αφήνουν αδιάφορο, αλλά για τις προτεινόμενες διαδρομές, αφού το ndrive μερικές φορές με έκανε κύκλους ενώ το sygic έβγαζε λίγο καλύτερη διαδρομή. Το μόνο που με χαλάει στο sygic είναι ότι δεν βλέπεις το notification bar του κινητού σου, αλλά μικρό το κακό.

Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως αυτές τις μέρες έχει 10 ευρώ έκπτωση οπότε το αγόρασα με 20 ευρώ ενώ το ndrive έχει 40!!. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κοιτάξει. Δεν ξέρω μέχρι πότε είναι η προσφορά.

Λεωνίδας

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα...παω Τουρκια την αλλη βδομαδα και μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχω τους χαρτες...

Εγώ 'καίγομαι' για χάρτη της Κύπρου Navigon :D

Ρε παιδιά παίζει το navigon στο wildfire Κανονικά?

Εμένα όταν πήγα να το δουλέψω κόλλαγε το σύμπαν...............

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Για όσους είναι rooted με το market enabler μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το καινούριο Google maps 5.0. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει και 3D view.

DesireHD/Tapatalk

Λεωνίδας

Για όσους είναι rooted με το market enabler μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το καινούριο Google maps 5.0. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει και 3D view.

DesireHD/Tapatalk

στο δικο μας market δεν υπαρχει ?

Εγώ 'καίγομαι' για χάρτη της Κύπρου Navigon :D

Δεν έχω βρει πουθενά κάποιον δυστυχώς..

--- Sony Xperia 5 II ---

παιδια πως βρισκουμε τα σημεια ενδιαφεροντος στο aura?δεν υπαρχουν σε κατηγοριες?εψαχνα το αεροδρομιο ελ βενιζελος και δεν βρηκα ακρη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαρτη της Ελλαδας μονο, για Igo, που μπορω να βρω? Μονο ολοκληρο Europe εχω βρει.

εχει χαρτες το NDRIVE τουρκιας πας το κατεβαζεις ανοιγης >μενου>το NDRIVE>καταστημα>σου βγαζει maps >επιλεγεις Eastern Europe >βρισκης τουρκια και την κατεβαζεις........:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

εγκαταστησα την τελευταια εκδοση του navigon , που περιεχει και την λειτουργια augmented reality , αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτο το feature

Πρέπει να κινείσαι με μέχρι 20 χλμ/ωρα (βασικά είναι για Πεζούς η λειτουργία), και ενργοποείται αυτόματα. Δες και τις Ρυθμίσεις σου.

ΑΝαφέρομαι στην 3.5.3 έκδοση της Εφαρμογής.

--- Sony Xperia 5 II ---

Δοκιμασα το Aura,που καλο φαινεται.Για να δουμε γιατι μεχρι τωρα οταν ηταν για πλοηγηση γυρνουσα σε wm

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά, ποιό ειναι το καλύτερο gps πρόγραμμα για το android???

Για μένα, συνολικά, το Navigon. Το Aura είναι το πιο εντυπωσιακό από 3D κλπ αλλά έχει μερικά θεματάκια. Δες το Θέμα όμως Android: Ταξίδια και Πλοήγηση.

Edited by zxr
--- Sony Xperia 5 II ---

Για μένα, συνολικά, το Navigon. Το Aura είναι το πιο εντυπωσιακό από 3D κλπ αλλά έχει μερικά θεματάκια. Δες το Θέμα όμως Android: Ταξίδια και Πλοήγηση.

Εχω δοκιμάσει το Navigon αλλα είναι λίγο περίεργο στην αναζήτηση περιοχής.

Παιδία ποιό ειναι το καλύτερο gps πρόγραμμα??

Εχω δοκιμάσει το Aura και το navigon αλλα το navigon δεν εχει καλή αναζητηση περιοχης,οδού κ.α

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδία ποιό ειναι το καλύτερο gps πρόγραμμα??

Εχω δοκιμάσει το Aura και το navigon αλλα το navigon δεν εχει καλή αναζητηση περιοχης,οδού κ.α

Κατά τη γνώμη μου το NDrive. :happy:

Ποιο προγραμμα gps καταναλωνει τη λιγοτερη μνημη internal? Ακομα και με custom rom με ap2sd, το Copilot δεσμευσε 9+mb στην internal, ενω στην ap2sd μονο μισο mb περιπου. Αυτα τα ελεγξα απο titanium backup.

Το IGO αρκετα παραπανω, δεν θυμαμαι ακριβως, γιατι μαζι με αυτο ειχα εγκαταστησει και κατι αλλα. Το Νavigon, Sygic, Ndrive πως τα πανε σε αυτον τον τομεα? Θελω να δοκιμασω ποια ειναι καλυτερα,αλλα δεν μπορω να εχω παραπανω απο 2 καθε φορα.

Παιδιά εσείς ποιό gps προγραμμα χρησιμοποιείτε στο κινητό σας??

το google maps brut edition για να εχω καθοδηγηση real time.

βεβαι αυτο απαιτει συνδεση εκεινη την ωρα στο internet αλλα δεν καταναλωνει πολλα mb.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση