Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια δε ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να ρωτησω αλλα εχω ενα προβλημα με τον es file manager....θελω να συνδεομαι μεσω lan με το pc μου για να τραβαω τα αρχεια ασυρματα κατ΄ ευθειαν απο το σκληρο.Ανοιγω που λετε τον es και παταω στην επιλογη πανω αριστερα σε ενα βελακι που εχει "LAN" μετα οπως λεει προσθηκη νεου διακομιστη και αφου κανω ανιχνευση και βλεπει την ip παταω την ip και μου λεει <αποτυχια συνδεσης

Δοκιμη νεου ονοματος χρηστη/κωδικου?>

επαιξα λιγο με ρυθμισεις απο pc και ρουτερ αλλα δεν εβγαλα ακρη,οποτε αν εχετε καμια ιδεα ακουω.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ρε παιδια δε ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να ρωτησω αλλα εχω ενα προβλημα με τον es file manager....θελω να συνδεομαι μεσω lan με το pc μου για να τραβαω τα αρχεια ασυρματα κατ΄ ευθειαν απο το σκληρο.Ανοιγω που λετε τον es και παταω στην επιλογη πανω αριστερα σε ενα βελακι που εχει "LAN" μετα οπως λεει προσθηκη νεου διακομιστη και αφου κανω ανιχνευση και βλεπει την ip παταω την ip και μου λεει <αποτυχια συνδεσης

Δοκιμη νεου ονοματος χρηστη/κωδικου?>

επαιξα λιγο με ρυθμισεις απο pc και ρουτερ αλλα δεν εβγαλα ακρη,οποτε αν εχετε καμια ιδεα ακουω.

Εχεις ασχολιθει καθολου με δυχτια και αν ναι ποσω??

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Εχεις ασχολιθει καθολου με δυχτια και αν ναι ποσω??

Ενταξει δεν ειμαι και ο τοπ χρηστης αλλα νομιζω πως ειμαι αρκετα εξοικιωμενος.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

καλημερα φιλοι. Ποια έκδοση πρεπει να εχω για το igo για το samsung ace που εχω; έχω εγκαταστησει κάποιες και μου δείχνουν την μιση οθόνη.

ευχαριστω.

• Administrators
καλημερα φιλοι. Ποια έκδοση πρεπει να εχω για το igo για το samsung ace που εχω; έχω εγκαταστησει κάποιες και μου δείχνουν την μιση οθόνη.

ευχαριστω.

Θα πρέπει να προμηθευτείς έκδοση που να υποστηρίζει την ανάλυση της συσκευής σου (320 x 480). Έχε υπόψιν ωστόσο ότι αυτό δεν μπορούμε να το αναλύσουμε/συζητήσουμε περισσότερο εδώ μιας και δεν υποστηρίζεται επίσημα το iGO στις συσκευές αυτές.

Modpic.gif

Έχω τον dolphin HD και μέχρι τώρα δεν είχα χρειαστεί να κατεβάσω apk file από αυτόν (ούτε από τον stock) . Σε δοκιμή που έκανα μου κατεβάζει htm αρχείο αντί για apk. Κάπου διάβασα για τον firefox 4 που μπορεί να κατεβάσει apk αλλά δεν είναι συμβατός με το blade.

Είναι τελικά θέμα browser; Θέμα κάποιας ρύθμισης που δεν έκανα( ξετίκαρα το "απέκλεισε αναδυόμενα παράθυρα" χωρις τύχη); Ή μπορεί να είναι θέμα site ;

Αν είναι θέμα browser ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν κατέβασμα apk;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλημερα!Υπάρχει καμια εφαρμογη στο market με την οποια μπορεις να διαγραψεις αχρηστους φακελους που υπαρχουν στην sd;Γιατι οταν διαγραφεις μια εφαρμογη υπαρχουν τα αρχεια τους ακομα μεσα στους φακέλους και γινεται ενα χαος μεσα απο φακελους.Δηλαδη ζητω κατι σαν το system cleanup που εχουν τα windows,αλλα android
Aντώνης

Έχω τον dolphin HD και μέχρι τώρα δεν είχα χρειαστεί να κατεβάσω apk file από αυτόν (ούτε από τον stock) . Σε δοκιμή που έκανα μου κατεβάζει htm αρχείο αντί για apk. Κάπου διάβασα για τον firefox 4 που μπορεί να κατεβάσει apk αλλά δεν είναι συμβατός με το blade.

Είναι τελικά θέμα browser; Θέμα κάποιας ρύθμισης που δεν έκανα( ξετίκαρα το "απέκλεισε αναδυόμενα παράθυρα" χωρις τύχη); Ή μπορεί να είναι θέμα site ;

Αν είναι θέμα browser ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν κατέβασμα apk;

Από που προσπαθείς να το κατεβασεις? από υπηρεσίες τύπου rapid δεν πρέπει να έχει πρόβλημα.

Το htm που κατεβασες τι μέγεθος έχει? όσο της εφαρμογής? δοκίμασε τότε να το μετονομασεις μέσω του Astros πχ σε "ονομα εφαρμογής".apk

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Από που προσπαθείς να το κατεβασεις? από υπηρεσίες τύπου rapid δεν πρέπει να έχει πρόβλημα.

Το htm που κατεβασες τι μέγεθος έχει? όσο της εφαρμογής? δοκίμασε τότε να το μετονομασεις μέσω του Astros πχ σε "ονομα εφαρμογής".apk

Filesonic δοκίμασα. Το htm είναι πολύ μικρότερο από το apk.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τοτε το πιο πιθανο ειναι να εχει διαγραφει το αρχειο απο το filesonic. Δοκιμασες με το pc σου να δεις αν ειναι οκ;

Είναι θέμα του filesonic τσεκαρισμένο. μου έχει τύχει πολλές φορές και είναι πολύ σπαστικό.

Δοκίμασε στο τελευταίο βήμα που πατάς download now, να πατήσεις εκεί παρατεταμένα και όταν σου πετάξει τις επιλογές, επιλέξτε άνοιγμα σε νέα καρτέλα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Είναι θέμα του filesonic τσεκαρισμένο. μου έχει τύχει πολλές φορές και είναι πολύ σπαστικό.

Δοκίμασε στο τελευταίο βήμα που πατάς download now, να πατήσεις εκεί παρατεταμένα και όταν σου πετάξει τις επιλογές, επιλέξτε άνοιγμα σε νέα καρτέλα.

Τα ίδια δυστυχώς. Ελπίζω να μην το κάνει και σε άλλα site. Μόλις βρώ χρόνο θα δοκιμάσω και αλλού.

Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να ανταλλάζω μεγάλα αρχεία με κάποιον που βρισκόμαστε στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο; Το Bluetooth είναι υπερβολικά αργό.

Στο ένα κινητό θα βάλεις το file expert που υποστηρίζει ftp sharing ή το swiftp.To ενεργοποιείς και στο άλλο κινητό κατεβάζεις το andftp στο οποίο θα βάλεις τα στοιχεία που σου δίνουν το file expert ή το swiftp και μόλις συνδεθείς θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς τις συσκευές.

Καλημερα!Υπάρχει καμια εφαρμογη στο market με την οποια μπορεις να διαγραψεις αχρηστους φακελους που υπαρχουν στην sd;Γιατι οταν διαγραφεις μια εφαρμογη υπαρχουν τα αρχεια τους ακομα μεσα στους φακέλους και γινεται ενα χαος μεσα απο φακελους.Δηλαδη ζητω κατι σαν το system cleanup που εχουν τα windows,αλλα android

https://market.android.com/details?id=eu.thedarken.sdm

- Alex

Πολύ καλή λύση αυτή. Το είχα δοκιμάσει με το File Exprert και δεν μπορούσα να συνδεθώ από το δεύτερο κινητό. Βέβαια δεν είχα δοκιμάσει με το andftp. Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μέρος της κάρτας sd να φαίνεται σαν εσωτερική μνήμη???(Εννοείται για root συσκευές)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει μέρος της κάρτας sd να φαίνεται σαν εσωτερική μνήμη???(Εννοείται για root συσκευές)

Εφαρμογή όχι, σκληροπυρηνικό χακ ναι. Ουσιαστικά αυτό που θες εσύ είναι να ξεκινάς όλη τη ROM από την SDcard.

Εξεσυζητημένο αρκετά, γιατί δεν μεταφέρεις απλά τις εφαρμογές σου με κάποιο app2sd πρόγραμμα;

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εφαρμογή όχι, σκληροπυρηνικό χακ ναι. Ουσιαστικά αυτό που θες εσύ είναι να ξεκινάς όλη τη ROM από την SDcard.

Εξεσυζητημένο αρκετά, γιατί δεν μεταφέρεις απλά τις εφαρμογές σου με κάποιο app2sd πρόγραμμα;

Το έχω κάνει απλά κάποιες εφαρμογές δεν δουλεύουν σωστά στην sd card(πχ widgets,facebook κλπ)Δεν πειράζει έλεγα μπας και υπήρχε.Ευχαριστώ πάντως:)

Αυτο ακριβώς είναι και το πρόβλημα με τα απλά app2sd προγράμματα.Δε πάνε στην κάρτα τα widgets αλλά και μερικά ακόμη προγράμματα με σωστό τρόπο και άμα συνδέσεις τη συσκευή ως δίσκο στο pc,ενδεχομένως να χρειαστεί να επανεγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή.

Δοκίμασε το link2sd http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294953 ακόμη γίνεται ανάλογα το κινητό να παρακάμψεις τελείως την εσωτερική μνήμη και να χρησιμοποιείς πλήρως το δεύτερο partition της sd ως εσωτερική μνήμη αλλά για κάτι τέτοιο,δε φτάνει μόνο το root...αν και πιστεύω ότι το Link2sd είναι πολύ καλή λύση που επιτρέπει την εγκατάσταση διπλάσιων αριθμητικά εφαρμογών σε σχέση με πριν.

Edited by bbbb

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας!

Χρησιμοποιώ για τα μηνύματα το handcent sms και όταν πάω στο ευρετήριο βλέπω όλες μου τις επαφές διπλές. Πως μπορώ να τα βλέπω όλα μια φορά και όχι δυο;

Παιδια δε ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα εγω μολις το ειδα ετριβα τα ματια μου

http://androidtel.com/?p=13995

Λετε να παθουμε καμια τετοια πλακα καλοκαιριατικα γιατι απο τετοιο στελεχος της εταιρείας και τοσο σιγουρα πρωτη φορα ακουω.Ειδομεν..

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας!

Χρησιμοποιώ για τα μηνύματα το handcent sms και όταν πάω στο ευρετήριο βλέπω όλες μου τις επαφές διπλές. Πως μπορώ να τα βλέπω όλα μια φορά και όχι δυο;

Μπες απο ενα pc στο gmail πηγενε στο λογαριασμο σου επαφες σβησιμο διπλοτυπων επαφων μετα απο το κινητο κανε συνχρονισμο και ολα οκ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση