viotos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια σημεια ενδιαφεροντοσ στο igo 8 μπορουμε να βαλουμε οποωσ καναμε στα windows??? ναι μπορεις να βαλεις και απο wm ειναι τα ιδια το εχω κανει εγω......:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εγώ θα σου προτείνω το Dolphin Browser HD που τον θεωρώ από τους κορυφαίους! Να σου πω ότι και ο Browser που έχει από τη μάνα του το κινητό σου είναι πάρα πολύ καλός...;) Θα συμφωνήσω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υπάρχει κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των φακέλων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εγώ θα σου προτείνω το Dolphin Browser HD που τον θεωρώ από τους κορυφαίους! Να σου πω ότι και ο Browser που έχει από τη μάνα του το κινητό σου είναι πάρα πολύ καλός...;) Θα συμφωνήσω και εγώ... Έχει και πολλά πρόσθετα... Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εχω δει σε αλλο site,οτι το don't Panic ειναι το μακραν καλυτερο προγραμμα πλοηγησης για Android,δεν βλεπω πολλα σχολια εδω σχετικα με αυτο το προγραμμα,δεν το εχει χρησιμοποιησει κανεις μεχρι τωρα??. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπερα αδελφια εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο navigator μου βγαζει στο τηλεφωνο οποτε παω να το ανοιξω αυτο ''υπηρξε μη ανανενομενη διακοπη της εφαρμογης navigon διαδικασια com.navigon.navigator_checkout_eu40'' μπορω να κανω κατι να μου ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπερα αδελφια εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο navigator μου βγαζει στο τηλεφωνο οποτε παω να το ανοιξω αυτο ''υπηρξε μη ανανενομενη διακοπη της εφαρμογης navigon διαδικασια com.navigon.navigator_checkout_eu40'' μπορω να κανω κατι να μου ανοιγει? ειναι trial το εχεις κατεβασει δοκιμαστικα? και τελειωσε ο χρονος δοκιμης?? τι τηλεφωνο εχεις και με τι αναλυση οθωνης γιατι αυτο το chekout_eu40 που λεει νομιζω ειναι για να πληρωσεις .....:( Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ναι ειναι trial εχω κατεβασει το apk απο site εξωτερικου και εχω βαλει τον χαρτη της ελλαδας μεσω της navigon εχει εγκατασταθει κανονικα αλλα με το που παει να ανοιξει μου βγαζει αυτο δοκιμαζω διαφορα trial μεχρι να δω πιο μου αρεσει πιο πολυ αλλα αν και εχω διαβασει αρκετα καλα λογια για το συγκεκριμενο δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα και μετα να τρεχω με υποστηριξη της εταιρειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Αν είναι trial το Navigon που έχεις, λογικά έχει λήξει και πρέπει να προβείς σε αγορά αν θέλεις να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλησπερα αδελφια εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο navigator μου βγαζει στο τηλεφωνο οποτε παω να το ανοιξω αυτο ''υπηρξε μη ανανενομενη διακοπη της εφαρμογης navigon διαδικασια com.navigon.navigator_checkout_eu40'' μπορω να κανω κατι να μου ανοιγει? είχα παρόμοιο πρόβλημα και το ξεπέρασα περνώντας καινούρια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ναι μπορεις να βαλεις και απο wm ειναι τα ιδια το εχω κανει εγω......:) σε ποιο φακελο τα εβαλεσ?????στο poi??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα δοκίμασα τον Dolphin HD και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε (και με ξενέρωσε :p ). Μόνο σε μένα Lagάρει απίστευτα σε άνοιγμα <<μεγάλων>> Sites όπως το In.gr ?:confused: Και κάτι άλλο, ψάχνω 2 προγράμματα, το ένα για να κάνω τα "ηχητικά' του iGO να μην παίζουν στον Stock player (Android 2.3) και το άλλο να κάνω μικρή την γραματοσειρά του κινητού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα δοκίμασα τον Dolphin HD και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε (και με ξενέρωσε :p ). Μόνο σε μένα Lagάρει απίστευτα σε άνοιγμα <<μεγάλων>> Sites όπως το In.gr ?:confused: Γιαυ'το λοιπον βαλε τον opera mobile 11 ή τον opera mini 6 να απολαυσεις πλοηγηση.:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 υπάρχει κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των φακέλων;; Διάβασε 2-3 ποστ πιο πάνω. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα δοκίμασα τον Dolphin HD και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε (και με ξενέρωσε :p ). Μόνο σε μένα Lagάρει απίστευτα σε άνοιγμα <<μεγάλων>> Sites όπως το In.gr ?:confused: Και κάτι άλλο, ψάχνω 2 προγράμματα, το ένα για να κάνω τα "ηχητικά' του iGO να μην παίζουν στον Stock player (Android 2.3) και το άλλο να κάνω μικρή την γραματοσειρά του κινητού :) file expert.έχει επιλογή να πατήσεις πάνω στον φάκελο των τραγουδιών που θέλεις να μην εμφανίζονται και προσθέτει ένα κενό αρχείο .nomedia και έτσι εξαιρεί τα τραγούδια από τον player. Για τη γραμματοσειρά από όσο γνωρίζω υπάρχει το font size αλλά πρέπει να είσαι root https://market.android.com/details?id=org.pbxes.fontsize&feature=search_result και δε λειτουργεί σωστά παντού,το spare parts που χάνει τη ρύθμιση μετά από reboot και το lcd density https://market.android.com/details?id=lv.n3o.lcddensity&feature=search_result που χάνει τη ρύθμιση μετά από reboot ή για μόνιμο (εφόσον είσαι root) πειράζεις στο αρχείο /system/build.prop της συσκευής σου τη γραμμή ro.sf.lcd_density=240 το 240 είναι to default.με το lcd density μπορείς να δοκιμάζεις την ανάλυση που θα βάλεις στο build.prop εννοείται ότι σε τέτοιου είδους πειράγματα,καλό είναι να έχεις ένα nandroid backup ώστε αν γίνει κάποια στραβή να μπορείς να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Λοιπον φοβερη εφαρμογη που σας κανει ζομπι!! https://market.android.com/details?id=com.motionportrait.ZombieBooth&feature=search_result. και αυτη πολυ γελιο βαλτε φωτογραφια οποιονδηποτε και σπαστε του τα μουτρα https://market.android.com/details?id=com.appy.facefighter&feature=search_result και αυτη για τις γυναικες:grin: https://market.android.com/details?id=jt.app.joni&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Και κάτι άλλο, ψάχνω 2 προγράμματα, το ένα για να κάνω τα "ηχητικά' του iGO να μην παίζουν στον Stock player (Android 2.3) και το άλλο να κάνω μικρή την γραματοσειρά του κινητού :) Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς. Για το δεύτερο... https://market.android.com/details?id=com.droidgram.spareparts&feature=related_apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που στις επάφες που είναι συγχρονισμένες με το facebook να φαίνονται οι φωτό όταν τους καλώ ή με καλούνε???Δηλαδη ενώ μου φαίνονται κανονικά στον κατάλογο όταν είμαι σε κλήση δεν φαίνονται.Galaxy Ace εχώ Καποιός που να μας δώσει τα φώτα του?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ψαχνω μια εφαρμογη για σημειωσεις. να μπορουν να οργανωθουν ανα κατηγορια (πχ. προσωπικα,επαγγελματικα κ.α.) κατι σαν το phatnotes απο τα wm πχ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 ψαχνω μια εφαρμογη για σημειωσεις. να μπορουν να οργανωθουν ανα κατηγορια (πχ. προσωπικα,επαγγελματικα κ.α.) κατι σαν το phatnotes απο τα wm πχ ευχαριστω Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά πολλοί από Phatnotes στα WM προτιμούν το Evernote στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Εχει χρησιμοποιησει κανενας το Latify; Κανενα σχολιο; Link: http://www.appbrain.com/app/latify/com.ecs.latify Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 σε ποιο φακελο τα εβαλεσ?????στο poi??? Εκεί που βρίσκεται ο φάκελος "maps" φτιάξε και άλλον έναν φάκελο "poi" και ρίξε μέσα τα poi σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 file expert.έχει επιλογή να πατήσεις πάνω στον φάκελο των τραγουδιών που θέλεις να μην εμφανίζονται και προσθέτει ένα κενό αρχείο .nomedia και έτσι εξαιρεί τα τραγούδια από τον player. Για τη γραμματοσειρά από όσο γνωρίζω υπάρχει το font size αλλά πρέπει να είσαι root https://market.android.com/details?id=org.pbxes.fontsize&feature=search_result και δε λειτουργεί σωστά παντού,το spare parts που χάνει τη ρύθμιση μετά από reboot και το lcd density https://market.android.com/details?id=lv.n3o.lcddensity&feature=search_result που χάνει τη ρύθμιση μετά από reboot ή για μόνιμο (εφόσον είσαι root) πειράζεις στο αρχείο /system/build.prop της συσκευής σου τη γραμμή ro.sf.lcd_density=240 το 240 είναι to default.με το lcd density μπορείς να δοκιμάζεις την ανάλυση που θα βάλεις στο build.prop εννοείται ότι σε τέτοιου είδους πειράγματα,καλό είναι να έχεις ένα nandroid backup ώστε αν γίνει κάποια στραβή να μπορείς να επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς. Για το δεύτερο... https://market.android.com/details?id=com.droidgram.spareparts&feature=related_apps Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ποιο προγραμμα προτεινετε για μπλοκαρισμα ανεπιθυμιτων κλήσεων χωρις να χτυπαει στον αλλον μια φορα και να φενεται οτι τον γειωσες???:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Ποιο προγραμμα προτεινετε για μπλοκαρισμα ανεπιθυμιτων κλήσεων χωρις να χτυπαει στον αλλον μια φορα και να φενεται οτι τον γειωσες???:rolleyes: Extreme Call Blocker. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts