melampous Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Η τελευταία έκδοση χάρτη ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το Sygic πηγε στην 17 έκδοση. Σας αρέσει ; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 17? beta εννοεις. Γιατι στο play η stable ειναι ακομη η 16αρα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 17? beta εννοεις. Γιατι στο play η stable ειναι ακομη η 16αρα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=en 17.1 είναι επίσημη. Τελευταίοι χάρτες είναι οι: 2017.01 Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 16ara είναι ακόμα στο μάρκετ πάντως Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Αυτή βλέπω και εγώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Εγώ όχι. Και δεν είναι beta. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ε πως γινεται οι μισοι να βλεπουμε 16αρα στο play, και οι αλλοι μισοι να βλεπουν 17αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ε πως γινεται οι μισοι να βλεπουμε 16αρα στο play, και οι αλλοι μισοι να βλεπουν 17αρα; απλα δεν εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση.γινεται συχνα και σε αλλες εφαρμογες Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ε πως γινεται οι μισοι να βλεπουμε 16αρα στο play, και οι αλλοι μισοι να βλεπουν 17αρα; Έχετε μείνει 2 μήνες πίσω σε αναβάθμιση! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Η πλακα ειναι οτι εχω αγορασμενη παγκοσμια αδεια πριμιουμ + τραφικ λαιφταιμ και μενω παντα πισω σε ενημερωσεις. Ειμαι ακομα με την 16.4.14 και αλλος που την εχει απλα κατεβασμενη ειναι μπροστα απο εμενα στα απντειτ. Οτι να ναι.... Edited May 16, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Η πλακα ειναι οτι εχω αγορασμενη παγκοσμια αδεια πριμιουμ + τραφικ λαιφταιμ και μενω παντα πισω σε ενημερωσεις. Ειμαι ακομα με την 16.4.14 και αλλος που την εχει απλα κατεβασμενη ειναι μπροστα απο εμενα στα απντειτ. Οτι να ναι.... και σε μένα το ίδιο την 16 έχω ! ίσως είναι και λόγω συσκευών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Γίνεται σταδιακά το update: https://help.sygic.com/en/sygic-gps-navigation-for-android/all-about-updates/1-update-important-information Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι :wacko: Αφού δοκίμασα για λίγο το TomTom το οποίο βρήκα πάρα πολύ καλό και στους χάρτες του, αλλά και στην ευχρηστία (μενού, φωνητικές οδηγίες, κλπ), είπα να δοκιμάσω και το Sygic. Κατ' αρχήν, σε μένα η έκδοση που κατεβάζει είναι η 16.4.14 με τελευταίους χάρτες την έκδοση την grc.ta.2016.09. Στη συνέχεια κατέβασα για δοκιμή και αυτή την έκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.incar (αλήθεια, ποια η διαφορά με την "κλασική" έκδοση Sygic;) και οι χάρτες που κατεβάζει είναι η έκδοση grc.ta.2016.12. Είναι πιο ενημερωμένη έκδοση η τελευταία ή απλά διαφορετική που προορίζεται για την άλλη έκδοση του Sygic; Θεωρητικά θα μπορούσα να μεταφέρω τους πιο καινούργιους χάρτες (μεταφορά φακέλου δηλαδή) στην κανονική έκδοση του Sygic; Sorry για τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω...έχω χάσει λίγο την μπάλα με τόσες διαφορετικές εκδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μα δεν έχει και καμία συνταρακτική αλλαγή από τις προηγούμενες εκδόσεις. Τι να μας αρέσει ή να μας χαλάσει; Sent from my m1 note using Tapatalk Το search άλλαξε λίγο, εχεις δίκιο! Το μπερδεψα με το tomtom που αλλαξε το lane assist Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι :wacko: Αφού δοκίμασα για λίγο το TomTom το οποίο βρήκα πάρα πολύ καλό και στους χάρτες του, αλλά και στην ευχρηστία (μενού, φωνητικές οδηγίες, κλπ), είπα να δοκιμάσω και το Sygic. Κατ' αρχήν, σε μένα η έκδοση που κατεβάζει είναι η 16.4.14 με τελευταίους χάρτες την έκδοση την grc.ta.2016.09. Στη συνέχεια κατέβασα για δοκιμή και αυτή την έκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.incar (αλήθεια, ποια η διαφορά με την "κλασική" έκδοση Sygic;) και οι χάρτες που κατεβάζει είναι η έκδοση grc.ta.2016.12. Είναι πιο ενημερωμένη έκδοση η τελευταία ή απλά διαφορετική που προορίζεται για την άλλη έκδοση του Sygic; Θεωρητικά θα μπορούσα να μεταφέρω τους πιο καινούργιους χάρτες (μεταφορά φακέλου δηλαδή) στην κανονική έκδοση του Sygic; Sorry για τις ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω...έχω χάσει λίγο την μπάλα με τόσες διαφορετικές εκδόσεις... Συγγνώμη αλλά τι δεν καταλαβαίνεις; Απλά αγγλικά είναι. Διαβάζεις την πρώτη φράση του λινκ που έβαλες και βλέπεις τι κάνει το άλλο Sygic: " optimized for car infotainment systems. Just connect your Android phone to your car with a USB cable and enjoy navigation via car’s built-in in-dash display thanks to MirrorLink® and InControl™ technology." Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Διαβάζεις την πρώτη φράση του λινκ που έβαλες και βλέπεις τι κάνει το άλλο Sygic: " optimized for car infotainment systems. Just connect your Android phone to your car with a USB cable and enjoy navigation via car’s built-in in-dash display thanks to MirrorLink® and InControl™ technology." Καταπληκτικό. Ούτε είχα καταλάβει την πρόοδο. Παρόλο που δεν το εκτιμώ το sygic, με αυτή τη δυνατότητα ανέβηκε πολύ στα μάτια μου. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Πως λειτουργεί σε συνδυασμό με το τηλέφωνο και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου; Ή μήπως ζητάω πολλά; Δουλεύει με ρενό; Και μη μου πείτε ότι όταν το ενώσεις το δουλεύεις από τα χειριστήρια του αυτοκινήτου, γιατί με βλέπω να αγοράζω το sygic. Τι στα κομμάτια, όσο κακό κι αν είναι το sygic, αποκλείεται να έχει τα χάλια του τομ τομ που δυστυχώς έχω παντρευτεί μαζί με το αυτοκίνητο. Έχουν άλλα προγράμματα αυτή τη δυνατότητα; Έxω αγορασμένο το magic earth pro (route 66) και τζάμπα το navigon από το amazon, αλλά δεν νομίζω. EDIT. Διάβασα πιο προσεκτικά τα σχετικά με τη συμβατότητα και μάλλον δεν δουλεύει με ρενό. Και έχει και μερικές πολύ κακές κριτικές που λένe ότι δεν έχει σχέση με το sygic. Είναι πολύ χειρότερο. Edited May 17, 2017 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ημερα το πρωι με το καλημερα βρηκα οτι ειχε κατεβει και η τελευταια αναβαθμιση στο sygic. Επισημως πλεον 17.1.2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Για όποιον ρώτησε για τους τελευταίους χάρτες του Sygic. Είναι οι 2017.01 Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Αδελφέ, την διαφορά στις δύο εκδόσεις του Sygic την κατάλαβα. Την ουσιαστική διαφορά δεν αντιλήφθηκα, δεδομένου ότι και αυτό που προορίζεται για σύνδεση μέσω USB μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα στο κινητό, αν το επιθυμείς. Από την άλλη, κι εκεί είναι που στάθηκα περισσότερο αλλά μάλλον βιάστηκες να απαντήσεις και δεν το είδες, είναι ότι ενώ στην μία έκδοση, την "κανονική", η τελευταία έκδοση στους χάρτες είναι η grc.ta.2016.09, στην άλλη είναι η grc.ta.2016.12. Και αυτό που ρώτησα είναι γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές; Δεν θα έπρεπε να έχουν τους ίδιους χάρτες; Κι επιπλέον, καμία από τις δύο εκδόσεις δεν κατεβάζει, σε μένα τουλάχιστον, την έκδοση που αναφέρεις εσύ, δηλαδή την 2017.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγώ σήμερα έκανα ενημέρωση χαρτών των χωρών του έχω εγκαταστήσει. Η ενημέρωση έγινε μέσω της εφαρμογής και όχι από το Google play και έχω πλέον την έκδοση 17 και χάρτες 2017. 01 Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγώ σήμερα έκανα ενημέρωση χαρτών των χωρών του έχω εγκαταστήσει. Η ενημέρωση έγινε μέσω της εφαρμογής και όχι από το Google play και έχω πλέον την έκδοση 17 και χάρτες 2017. 01 Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μέσα από την εφαρμογή σε ποιο μενού; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 μέσα από την εφαρμογή σε ποιο μενού; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από το μενού χάρτες μου ζήτησε αναβάθμιση των ήδη εγκαταστημενων χαρτών που είχα (Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Λιχνεστάιν, Αγ. Μαρίνος) και μετά την εγκατάσταση είχα πλέον την έκδοση 17 και χάρτες 2017. 01 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Απο υπολογιστη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Τρέχουσα έκδοση 16.4.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Απο υπολογιστη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Τρέχουσα έκδοση 16.4.14 Και μένα από το PC αυτή μου βγάζει, την 16.4.14. Στο κινητό όμως, στο play store, μου δίνει την 17.1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Και μένα από το PC αυτή μου βγάζει, την 16.4.14. Στο κινητό όμως, στο play store, μου δίνει την 17.1.3 A καλα.... Λεγαμε για την sygic, αλλα μαλλον η google τα χει κανει μανταρα... αλλα δειχνει αν κοιτας με υπολογιστη, και αλλα αν μπεις με την εφαρμογη στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts