stelioz78 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Αν αγοράσω το Sygic θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε άλλη συσκευή αν αλλάξω; Η άδεια του δηλαδή είναι δεμένη με το Gmail account; Εχω ένα Asus Zenfone τώρα και ίσως αλλάξω κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σου προτεινω copilot,το εχω βαλει και στους γονεις μου αλλος λογαριασμος,αλλα δουλευει κανονικα,απλα εβαλα το δικο μου username-password οταν ανοιξε η εφαρμογη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 σου προτεινω copilot,το εχω βαλει και στους γονεις μου αλλος λογαριασμος,αλλα δουλευει κανονικα,απλα εβαλα το δικο μου username-password οταν ανοιξε η εφαρμογη Ο άνθρωπος ρωτάει για μια λειτουργία μιας συγκεκριμένης εφαρμογής και ενώ εκείνη η εφαρμογή υποστηρίζει αυτό που ρωτάει, εσύ προτίνεις κάτι άσχετο. Έχει λογική; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εκανα μια πρωτη μικρη δοκιμη στην πλοηγηση με το google map, απο χαρτη που ειχα εκτος συνδεσης. Πρωτη προχειρη εκτιμηση ειναι οτι ηταν καλο εκτος πολης, και χαλια εντος. Τι γνωμη εχετε; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εκανα μια πρωτη μικρη δοκιμη στην πλοηγηση με το google map, απο χαρτη που ειχα εκτος συνδεσης. Πρωτη προχειρη εκτιμηση ειναι οτι ηταν καλο εκτος πολης, και χαλια εντος. Τι γνωμη εχετε; Αν μπορούσες να προσδιορίσεις το χάλια θα βοηθούσε να απαντήσουμε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Αν μπορούσες να προσδιορίσεις το χάλια θα βοηθούσε να απαντήσουμε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το στριψε αριστερα το ελεγε αναμεσα σε δυο δρομους, δηλαδη με καθυστέρηση 30 μ. , επελεγε διαδρομη απο μικρα στενα δρομακια, και οχι απο τις κυριες αρτηριες, και οταν δεν ακολουθησα την προτεινόμενη εβγαλε "Αναζήτηση διαδρομής" συνεχως για 10 λεπτα και βρηκε νεα διαδρομη οταν εφτασα 40 μ. απο τον τελικο προορισμο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 έχω αγορασμένο το igo navigation από play store.Υπάρχει τρόπος(χωρίς ρουτ) να πειράξουμε κάποιες ρυθμίσεις του sys.txt ? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 κάποιος χρήστης με ενεργό το Ginius - Don't Panic να μας πει αν λειτουργεί ? αν έχει πάρει αναβάθμιση ? γιατί ακούγεται πως η mireo έπαψε να υποστηρίζει το πρόγραμμα της ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι μην περιμένεις αναβάθμιση.αν βγάλει κάτι νέο η gi θα δείξει.. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ναι μην περιμένεις αναβάθμιση.αν βγάλει κάτι νέο η gi θα δείξει.. Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άρα όλα είναι στον αέρα πλέον με αυτούς ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Η Genius maps έκανε αναβάθμιση στις 23 Μαρτίου, όπως και στους χάρτες της, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μετά, αλλά είναι πρόσφατη η ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Oχι όμως για τους χρήστες android και ειδικά γιαυτούς που είχαμε αγοράσει το dont panic με αναβαθμίσεις για .. πάντα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Τα νέα τουνελ να δουμε ποτε θα τα βάλουν. Τέμπη κλπ Ούτε το google maps δεν τα έχει ανανεώσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Oχι όμως για τους χρήστες android και ειδικά γιαυτούς που είχαμε αγοράσει το dont panic με αναβαθμίσεις για .. πάντα. εδώ η απαντήσει από το live support : θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το Ginius – Don’t Panic βρίσκεται σε διαδικασία “αντικατάστασης”. Αυτό σημαίνει πως για την ώρα έχουν παγώσει οι αναβαθμίσεις μέχρι να αντικατασταθεί από ένα νέο λογισμικό, το Genius Map (μπορείτε να το βρείτε στο play store). Μόλις γίνει η μετάβαση, οι χρήστες θα ενημερωθούν ώστε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το νέο πρόγραμμα στην τελευταία και μόνο συσκευή στην οποία ενεργοποίησαν το Don’t Panic χωρίς κάποιο κόστος. Οι νεότερες αναβαθμίσεις χαρτών θα περνάνε μόνο μέσα από το νέο λογισμικό (όπως γίνεται ήδη). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 για αγορά το genius maps θέλει 22 ευρώ για χάρτη Ελλάδας και 17 για την κίνηση; αυτά δίνονται άπαξ η ετησίως; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 εδώ η απαντήσει από το live support : θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το Ginius – Don’t Panic βρίσκεται σε διαδικασία “αντικατάστασης”. Αυτό σημαίνει πως για την ώρα έχουν παγώσει οι αναβαθμίσεις μέχρι να αντικατασταθεί από ένα νέο λογισμικό, το Genius Map (μπορείτε να το βρείτε στο play store). Μόλις γίνει η μετάβαση, οι χρήστες θα ενημερωθούν ώστε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το νέο πρόγραμμα στην τελευταία και μόνο συσκευή στην οποία ενεργοποίησαν το Don’t Panic χωρίς κάποιο κόστος. Οι νεότερες αναβαθμίσεις χαρτών θα περνάνε μόνο μέσα από το νέο λογισμικό (όπως γίνεται ήδη). Επιβεβαιωνω. Πριν 1 μηνα περιπου μου ειπαν οτι "μετα το Πασχα" θα γινει η αναβαθμιση. Η οποια θα ειναι δωρεαν για τους κατοχους του dont panic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 για αγορά το genius maps θέλει 22 ευρώ για χάρτη Ελλάδας και 17 για την κίνηση; αυτά δίνονται άπαξ η ετησίως; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω στο κινητό και στο tablet και την κίνηση την έχω πληρώσει πάνω από χρόνο, οπότε μάλλον είναι για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το έχω στο κινητό και στο tablet και την κίνηση την έχω πληρώσει πάνω από χρόνο, οπότε μάλλον είναι για πάντα. εχεις πληρωσει το αθροισμα των ποσων που ανεφερα? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Εντάξει, βασικότεροι του βασιλέως. 39€ για Ελλάδα μόνο; Έχω πάρει παλαιότερα το Sygic σε προσφορά, βγάζει συνέχεια, με 35€ παγκόσμιο χάρτη και κίνηση με lifetime άδεια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 εχεις πληρωσει το αθροισμα των ποσων που ανεφερα? Sent from mTalk Είχα πληρώσει πριν 2 χρόνια περίπου μόνο τον χάρτη (δεν θυμάμαι ποσό), και αργότερα την κίνηση, αν δεν κάνω λάθος 15 ευρώ αλλά ξεχωριστά το κάθε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Πολλες το κανουν, runtastic, runkeeper, endomondo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Πολλες το κανουν, runtastic, runkeeper, endomondo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω Ηθελα κατι πιο απλό. Δοκιμαζω το My tracks που μου συστησε καποιος φίλος. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Η τελευταια stable εκδοση του sygic, εξακολουθει να ειναι 16.xxx , σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Η τελευταια stable εκδοση του sygic, εξακολουθει να ειναι 16.xxx , σωστα; 16.4.14 ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts