Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν αγοράσω το Sygic θα μπορώ να το εγκαταστήσω σε άλλη συσκευή αν αλλάξω; Η άδεια του δηλαδή είναι δεμένη με το Gmail account;

Εχω ένα Asus Zenfone τώρα και ίσως αλλάξω κάποια στιγμή.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σου προτεινω copilot,το εχω βαλει και στους γονεις μου αλλος λογαριασμος,αλλα δουλευει κανονικα,απλα εβαλα το δικο μου username-password οταν ανοιξε η εφαρμογη

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

σου προτεινω copilot,το εχω βαλει και στους γονεις μου αλλος λογαριασμος,αλλα δουλευει κανονικα,απλα εβαλα το δικο μου username-password οταν ανοιξε η εφαρμογη

Ο άνθρωπος ρωτάει για μια λειτουργία μιας συγκεκριμένης εφαρμογής και ενώ εκείνη η εφαρμογή υποστηρίζει αυτό που ρωτάει, εσύ προτίνεις κάτι άσχετο.

Έχει λογική;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εκανα μια πρωτη μικρη δοκιμη στην πλοηγηση με το google map, απο χαρτη που ειχα εκτος συνδεσης. Πρωτη προχειρη εκτιμηση ειναι οτι ηταν καλο εκτος πολης, και χαλια εντος. Τι γνωμη εχετε;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εκανα μια πρωτη μικρη δοκιμη στην πλοηγηση με το google map, απο χαρτη που ειχα εκτος συνδεσης. Πρωτη προχειρη εκτιμηση ειναι οτι ηταν καλο εκτος πολης, και χαλια εντος. Τι γνωμη εχετε;

Αν μπορούσες να προσδιορίσεις το χάλια θα βοηθούσε να απαντήσουμε

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μπορούσες να προσδιορίσεις το χάλια θα βοηθούσε να απαντήσουμε

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το στριψε αριστερα το ελεγε αναμεσα σε δυο δρομους, δηλαδη με καθυστέρηση 30 μ. , επελεγε διαδρομη απο μικρα στενα δρομακια, και οχι απο τις κυριες αρτηριες, και οταν δεν ακολουθησα την προτεινόμενη εβγαλε "Αναζήτηση διαδρομής" συνεχως για 10 λεπτα και βρηκε νεα διαδρομη οταν εφτασα 40 μ. απο τον τελικο προορισμο

έχω αγορασμένο το igo navigation από play store.Υπάρχει τρόπος(χωρίς ρουτ) να πειράξουμε κάποιες ρυθμίσεις του sys.txt ?

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

κάποιος χρήστης με ενεργό το Ginius - Don't Panic να μας πει αν λειτουργεί ? αν έχει πάρει αναβάθμιση ?

γιατί ακούγεται πως η mireo έπαψε να υποστηρίζει το πρόγραμμα της !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μην περιμένεις αναβάθμιση.αν βγάλει κάτι νέο η gi θα δείξει..

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μην περιμένεις αναβάθμιση.αν βγάλει κάτι νέο η gi θα δείξει..

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

άρα όλα είναι στον αέρα πλέον με αυτούς !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Genius maps έκανε αναβάθμιση στις 23 Μαρτίου, όπως και στους χάρτες της, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μετά, αλλά είναι πρόσφατη η ενημέρωση.

Oχι όμως για τους χρήστες android και ειδικά γιαυτούς που είχαμε αγοράσει το dont panic με αναβαθμίσεις για .. πάντα.

Oχι όμως για τους χρήστες android και ειδικά γιαυτούς που είχαμε αγοράσει το dont panic με αναβαθμίσεις για .. πάντα.

εδώ η απαντήσει από το live support :

θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το Ginius – Don’t Panic βρίσκεται σε διαδικασία “αντικατάστασης”. Αυτό σημαίνει πως για την ώρα έχουν παγώσει οι αναβαθμίσεις μέχρι να αντικατασταθεί από ένα νέο λογισμικό, το Genius Map (μπορείτε να το βρείτε στο play store). Μόλις γίνει η μετάβαση, οι χρήστες θα ενημερωθούν ώστε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το νέο πρόγραμμα στην τελευταία και μόνο συσκευή στην οποία ενεργοποίησαν το Don’t Panic χωρίς κάποιο κόστος. Οι νεότερες αναβαθμίσεις χαρτών θα περνάνε μόνο μέσα από το νέο λογισμικό (όπως γίνεται ήδη).

[sIGPIC][/sIGPIC]

για αγορά το genius maps θέλει 22 ευρώ για χάρτη Ελλάδας και 17 για την κίνηση; αυτά δίνονται άπαξ η ετησίως;

εδώ η απαντήσει από το live support :

θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το Ginius – Don’t Panic βρίσκεται σε διαδικασία “αντικατάστασης”. Αυτό σημαίνει πως για την ώρα έχουν παγώσει οι αναβαθμίσεις μέχρι να αντικατασταθεί από ένα νέο λογισμικό, το Genius Map (μπορείτε να το βρείτε στο play store). Μόλις γίνει η μετάβαση, οι χρήστες θα ενημερωθούν ώστε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το νέο πρόγραμμα στην τελευταία και μόνο συσκευή στην οποία ενεργοποίησαν το Don’t Panic χωρίς κάποιο κόστος. Οι νεότερες αναβαθμίσεις χαρτών θα περνάνε μόνο μέσα από το νέο λογισμικό (όπως γίνεται ήδη).

Επιβεβαιωνω. Πριν 1 μηνα περιπου μου ειπαν οτι "μετα το Πασχα" θα γινει η αναβαθμιση.

Η οποια θα ειναι δωρεαν για τους κατοχους του dont panic.

για αγορά το genius maps θέλει 22 ευρώ για χάρτη Ελλάδας και 17 για την κίνηση; αυτά δίνονται άπαξ η ετησίως;

Το έχω στο κινητό και στο tablet και την κίνηση την έχω πληρώσει πάνω από χρόνο, οπότε μάλλον είναι για πάντα.

Το έχω στο κινητό και στο tablet και την κίνηση την έχω πληρώσει πάνω από χρόνο, οπότε μάλλον είναι για πάντα.

εχεις πληρωσει το αθροισμα των ποσων που ανεφερα?

Sent from mTalk

Εντάξει, βασικότεροι του βασιλέως. 39€ για Ελλάδα μόνο; Έχω πάρει παλαιότερα το Sygic σε προσφορά, βγάζει συνέχεια, με 35€ παγκόσμιο χάρτη και κίνηση με lifetime άδεια.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

εχεις πληρωσει το αθροισμα των ποσων που ανεφερα?

Sent from mTalk

Είχα πληρώσει πριν 2 χρόνια περίπου μόνο τον χάρτη (δεν θυμάμαι ποσό), και αργότερα την κίνηση, αν δεν κάνω λάθος 15 ευρώ αλλά ξεχωριστά το κάθε ένα.

Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε;

Πολλες το κανουν, runtastic, runkeeper, endomondo

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω

Ηθελα κατι πιο απλό. Δοκιμαζω το My tracks που μου συστησε καποιος φίλος.

Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση