rafm Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δεν υσχιει σε καμία περίπτωση αυτό......Όχι κάθε φορά,.μια φορά κάθε 30 μέρες εάν θυμάμαι καλά..... https://support.navigon.com/documents/Apple%20Article/539081/do-i-require-internet-to-use-the-apple-app All maps for navigation (those which are required) have to be downloaded via Wi-Fi. Therefore you are able to use the NAVIGON app, whether on foot, in a car or on a bike, without a mobile data connection. If you are using the NAVIGON Select app, then a mobile data connection has to be available for every app start. This is for the verification of the user's license. This can not be avoided as this is a fixed element of the NAVIGON Select license. A mobile data connection is only necessary with the purchased NAVIGON app when initially started after the installation for registration purposes. Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δωρεάν είναι μόνο για Γερμανία το Navigon. Έχω βάλει γερμανική διεύθυνση, έκανα log off και log in στην Underground εφαρμογή, και πάλι, δεν μου εμφανίζει το Install button. Δεν είχα τύχη ούτε με vpn ρυθμισμένο στη Γερμανία. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έχω βάλει γερμανική διεύθυνση, έκανα log off και log in στην Underground εφαρμογή, και πάλι, δεν μου εμφανίζει το Install button. Δεν είχα τύχη ούτε με vpn ρυθμισμένο στη Γερμανία. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Έκανες αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7087346 Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://support.navigon.com/documents/Apple%20Article/539081/do-i-require-internet-to-use-the-apple-app All maps for navigation (those which are required) have to be downloaded via Wi-Fi. Therefore you are able to use the NAVIGON app, whether on foot, in a car or on a bike, without a mobile data connection. If you are using the NAVIGON Select app, then a mobile data connection has to be available for every app start. This is for the verification of the user's license. This can not be avoided as this is a fixed element of the NAVIGON Select license. A mobile data connection is only necessary with the purchased NAVIGON app when initially started after the installation for registration purposes. Ισχύει αυτό που λέει ο Κώστας. Μία φορά στις 30 μέρες θέλει να δει δίκτυο. Δεν έχει σημασία αν είναι WiFi ή mobile data. Τι εννοείς συμπεριφέρεται περίεργα χωρίς Internet; Δεν βλέπω κάτι σχετικό με αυτό που συζητάμε σαυτο που παρέθεσες. Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 https://support.navigon.com/documents/Apple%20Article/539081/do-i-require-internet-to-use-the-apple-app All maps for navigation (those which are required) have to be downloaded via Wi-Fi. Therefore you are able to use the NAVIGON app, whether on foot, in a car or on a bike, without a mobile data connection. If you are using the NAVIGON Select app, then a mobile data connection has to be available for every app start. This is for the verification of the user's license. This can not be avoided as this is a fixed element of the NAVIGON Select license. A mobile data connection is only necessary with the purchased NAVIGON app when initially started after the installation for registration purposes. Καλα τωρα τι μου δειχνεις,οταν ανοιγω το δικο μου βγαζει αυτο....και μετα κανονικα πλοηγηση offline....μην μπερδευουμε τον κοσμο. http://i65.tinypic.com/amxl43.jpg Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλα τωρα τι μου δειχνεις,οταν ανοιγω το δικο μου βγαζει αυτο....και μετα κανονικα πλοηγηση offline....μην μπερδευουμε τον κοσμο. http://i65.tinypic.com/amxl43.jpg Κι όμως σε δική μου εγκατάσταση σε android 4.4.4 κιτκατ σε μονάδα αυτοκινήτου, με κανονικό navigon με την προσφορά της amazon undrground,εάν ανοίξω το navigon χωρίς ίντερνετ μένει κολλημένο το βέλος της πλοήγησης στο ίδιο σημείο. Εάν έχω ίντερνετ δείχνει και κινείται κανονικά. Τώρα εάν παίζει ρόλο το tablet-οθόνη δεν γνωρίζω Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έχω βάλει γερμανική διεύθυνση, έκανα log off και log in στην Underground εφαρμογή, και πάλι, δεν μου εμφανίζει το Install button. Δεν είχα τύχη ούτε με vpn ρυθμισμένο στη Γερμανία. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Θέλει γερμανική διεύθυνση και στο Amazon και στο Amazon Kindle. Αν βάλεις μόνο στο ένα δε γίνεται. Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαι το έκανα πρόσφατα. Κάνε τις αλλαγές από PC είναι ευκολότερο. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Εγώ εγκατέστησα το apk του navigon από το Amazon που ποσταρησε εδώ ένα μέλος πριν μερικές μέρες και λειτουργεί άψογα! Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Πριν 3+ χρόνια φίλος αγόρασε το Tom Tom Europe. Έκανε κανονικά τις αναβαθμίσεις του χωρίς πρόβλημα και χωρίς να σταματήσει να δουλεύει. Είναι οδηγός νταλίκας και κάθε εβδομάδα είναι Ευρώπη. Προχτές αγόρασε νέο τηλέφωνο και περάσαμε την νέα έκδοση καθώς αυτή που είχε σταμάτησε να υποστηρίζεται. Φυσικά δεν αναγνωρίζει τίποτα και θέλει εκ νέου αγορά. Τι κάνουμε; Κάποιο email επικοινωνίας θα έχουν. Την πιο έγκυρη απάντηση από αυτούς θα την πάρετε. Εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Κι όμως σε δική μου εγκατάσταση σε android 4.4.4 κιτκατ σε μονάδα αυτοκινήτου, με κανονικό navigon με την προσφορά της amazon undrground,εάν ανοίξω το navigon χωρίς ίντερνετ μένει κολλημένο το βέλος της πλοήγησης στο ίδιο σημείο. Εάν έχω ίντερνετ δείχνει και κινείται κανονικά. Τώρα εάν παίζει ρόλο το tablet-οθόνη δεν γνωρίζω Δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει οπως λες εσυ. Δεν παιζει κανενα ρολο στη real time πλοηγηση η συνδεση η οχι στο internet,μα καμια. Kατι εχεις κανει εσυ λαθος,σε οσες συσκευες το εχω περασει,και ειναι πολλες(tablet-κινητα),δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Edited February 26, 2017 by truckman Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Πριν 3+ χρόνια φίλος αγόρασε το Tom Tom Europe. Έκανε κανονικά τις αναβαθμίσεις του χωρίς πρόβλημα και χωρίς να σταματήσει να δουλεύει. Είναι οδηγός νταλίκας και κάθε εβδομάδα είναι Ευρώπη. Προχτές αγόρασε νέο τηλέφωνο και περάσαμε την νέα έκδοση καθώς αυτή που είχε σταμάτησε να υποστηρίζεται. Φυσικά δεν αναγνωρίζει τίποτα και θέλει εκ νέου αγορά. Τι κάνουμε; Ας προσπαθήσει να συνδεθεί με το e mail του και νομίζω θα συνεχίσει η εφαρμογή (με το tomtom Greece έτσι έκανα και μου δουλεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Θέλει γερμανική διεύθυνση και στο Amazon και στο Amazon Kindle. Αν βάλεις μόνο στο ένα δε γίνεται. Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαι το έκανα πρόσφατα. Κάνε τις αλλαγές από PC είναι ευκολότερο. Για πες,πως αλλάζουμε στο Kindle. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) ειναι η τελευταια εκδοση... το εχω σε ενα thl 5000 δουλευει μια χαρα (σαν εφαρμογη...δεν ξερω σαν πλοηγος) και ναι θελει 1.09gb στην αρχη να κατεβασει γιατι απ' οτι διαβασα κατεβαζει ολες τις φωνες... συν τα απαραιτητα αρχεια. και θελει και μια φορα το μηνα ανοιγμα ιντερνετ για επιβεβαιωση... τι δεν καταλαβα... αλλα και να μην το κανεις δουλευει... ετσι κι αλλιως μια στο τοσο τσεκαρω αν εχει καμμια αναβαθμιση του χαρτη Ελλαδας Edited March 7, 2017 by Villis Αφαίρεση link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να δουλευει οπως λες εσυ. Δεν παιζει κανενα ρολο στη real time πλοηγηση η συνδεση η οχι στο internet,μα καμια. Kατι εχεις κανει εσυ λαθος,σε οσες συσκευες το εχω περασει,και ειναι πολλες(tablet-κινητα),δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Είναι παράξενο, αλλά έτσι είναι.Το μόνο που μένει είναι να τραβήξω ένα video να το βάλω στο you-tube να το δείς! Και το ωραίο είναι πως με το navigon έχω εμπειρία 7 χρόνια σε rns-e μονάδα σε αυτοκίνητο audi, αλλά εκεί εγκαθίσταται στον σκληρό δίσκο της head unit μονάδας.Απίστευτη πλοήγηση με απίθανη αξιοπιστία και λειτουργικότητα ! Τώρα όμως σε android μονάδα σε αυτοκίνητο golf που αγόρασα πριν 1 μήνα, ο προηγούμενος κάτοχος είχε τοποθετήσει μονάδα 2din pumpkin kitkat 4.4.4 με igo που δουλεύει, αλλά ήθελα να συνεχίσω με το navigon λόγω εξοικείωσης . Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Είναι παράξενο, αλλά έτσι είναι.Το μόνο που μένει είναι να τραβήξω ένα video να το βάλω στο you-tube να το δείς! Και το ωραίο είναι πως με το navigon έχω εμπειρία 7 χρόνια σε rns-e μονάδα σε αυτοκίνητο audi, αλλά εκεί εγκαθίσταται στον σκληρό δίσκο της head unit μονάδας.Απίστευτη πλοήγηση με απίθανη αξιοπιστία και λειτουργικότητα ! Τώρα όμως σε android μονάδα σε αυτοκίνητο golf που αγόρασα πριν 1 μήνα, ο προηγούμενος κάτοχος είχε τοποθετήσει μονάδα 2din pumpkin kitkat 4.4.4 με igo που δουλεύει, αλλά ήθελα να συνεχίσω με το navigon λόγω εξοικείωσης . Καλά κατέβασε αυτό που δείχνει ο φίλος από επάνω και περνά το. Σε εμένα δέν έχεις να αποδείξεις τίποτα,απλά δεν στέκει αυτό που γράφεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλά κατέβασε αυτό που δείχνει ο φίλος από επάνω και περνά το. Αυτήν την έκδοση έχω κι εγώ. :) Είναι από amazon.de undreground νόμιμη...αλλά ενδέχεται να μην συνεργάζεται σωστά είτε με την έκδοση kitkat είτε να έχει σχέση με το ότι η μονάδα είναι rootαρισμένη.(σχετικά με τα διαπιστευτήρια android) :O Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Αυτήν την έκδοση έχω κι εγώ. :) Είναι από amazon.de undreground νόμιμη...αλλά ενδέχεται να μην συνεργάζεται σωστά είτε με την έκδοση kitkat είτε να έχει σχέση με το ότι η μονάδα είναι rootαρισμένη.(σχετικά με τα διαπιστευτήρια android) :O Άντε άλλη μία,το έχω σε4.4 χωρίς πρόβλημα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Άντε άλλη μία,το έχω σε4.4 χωρίς πρόβλημα...... Οκ θα δοκιμάσω με αυτήν την "έκδοση" και θα γράψω το αποτέλεσμα και τις εντυπώσεις ! Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) ειναι η τελευταια εκδοση... το εχω σε ενα thl 5000 δουλευει μια χαρα (σαν εφαρμογη...δεν ξερω σαν πλοηγος) και ναι θελει 1.09gb στην αρχη να κατεβασει γιατι απ' οτι διαβασα κατεβαζει ολες τις φωνες... συν τα απαραιτητα αρχεια. και θελει και μια φορα το μηνα ανοιγμα ιντερνετ για επιβεβαιωση... τι δεν καταλαβα... αλλα και να μην το κανεις δουλευει... ετσι κι αλλιως μια στο τοσο τσεκαρω αν εχει καμμια αναβαθμιση του χαρτη Ελλαδας Το κατέβασα και το εγκατέστησα, αλλά όταν το τρέχω εμφανίζετε το σήμα του NAVIGON για ένα δευτερόλεπτο και με πετάει έξω. Το περίεργο είναι πως το σήμα του παραμένει στη μπάρα ειδοποιήσεων. Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 7, 2017 by Villis Αφαίρεση link Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημερα. Στο προγραμμα maps.me δεν μπορω να βαλω φωνητικη καθοδηγηση. Επισης οταν παω να αναζητησω μια οδο δεν μου βγαζη τπτ αν βαλω και αριθμο. Τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το κατέβασα και το εγκατέστησα, αλλά όταν το τρέχω εμφανίζετε το σήμα του NAVIGON για ένα δευτερόλεπτο και με πετάει έξω. Το περίεργο είναι πως το σήμα του παραμένει στη μπάρα ειδοποιήσεων. Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις ανοικτο wifi ? ισως το κανει γιατι θελει να κατεβασει δεδομενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φόρουμ με ενεργή συζήτηση για gps, θέλω να αγοράσω ένα με τον δακτύλιο των Αθηνών Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φόρουμ με ενεργή συζήτηση για gps, θέλω να αγοράσω ένα με τον δακτύλιο των Αθηνών Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.navimania.gr/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φόρουμ με ενεργή συζήτηση για gps, θέλω να αγοράσω ένα με τον δακτύλιο των Αθηνών Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης αυτό: http://www.naviphone-hellas.gr/forum.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Το κατέβασα και το εγκατέστησα, αλλά όταν το τρέχω εμφανίζετε το σήμα του NAVIGON για ένα δευτερόλεπτο και με πετάει έξω. Το περίεργο είναι πως το σήμα του παραμένει στη μπάρα ειδοποιήσεων. Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασα κι εγώ την έκδοση που ανέβασε ο eftihiss και λίγο που το έτρεξα φαίνεται να παίζει καλά. Έτσι όπως το "ψαχούλεψα" για λίγο στα γρήγορα, δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση: 1. Ενώ στον χάρτη οι δρόμοι είναι γραμμένοι με ελληνικούς χαρακτήρες, η αναζήτηση των δρόμων γίνεται με λατινικούς; Γιατί αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν πρόσεξα; 2. Η καθοδήγηση στην πλοήγηση γίνεται μόνο με την αντρική φωνή; Γυναικεία δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Υπάρχει δυνατότητα για Ελληνικό TTS στο Google Maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts