djtutis Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Και από μένα navigon και για πλοήγηση Ελλάδα αλλά και Ευρώπη... Μια φορά στα 3 χρόνια που το δουλεύω έχω συναντήσει λάθος όπου με έβγαζε να κάνω 3 χιλιόμετρα περισσότερα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δυστυχώς με τις δρομολογήσεις έχω κι εγώ ενστάσεις με όλα τα προγράμματα πλοήγησης. Ήμουν κοντά στο σπίτι μου, και έβαλα στο φανάρι το google maps να με οδηγήσει, από τον κεντρικό στην οδό που μένω περίπου 400 μέτρα από εκεί, και με πήγαινε γύρω-γύρω κάπου 1,5 χιλιόμετρο, σε κάθε γωνία μου έλεγε να στρίψω αριστερά ενώ ήμουν στην οδό που έμενα, τελικά όλα σε πάνε αλλά εκεί που θέλουν αυτά, και στην πιο κοντινή δρομολόγηση που είχα ρυθμίσει κάποτε αντί την σύντομη πάλι εκεί που ήθελε το κάθε πρόγραμμα σε πήγαινε, απλώς κοιτάς τις ευκολίες (π.χ. το sygic μου αρέσει που μου δείχνει τις επικίνδυνες στροφές) και διαλέγεις πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 στο Amazon underground το navigon δεν ήταν free?η σταμάτησε; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 στο Amazon underground το navigon δεν ήταν free?η σταμάτησε; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμα free είναι αν βάλεις χώρα Γερμανία. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τελικά ο καλύτερος πλοηγός είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Τα συστήματα πλοήγησης τα χρησιμοποιούμε "και όντως τότε είναι απαραίτητα" όταν δεν γνωρίζουμε τη διαδρομή ή τον προορισμό. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Ακόμα free είναι αν βάλεις χώρα Γερμανία. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk που πατάω για να κατέβει; με παραπέμπει να κατεβάσω το Amazon underground αλλά και εκεί στο navigon δεν έχει κουμπί να κατέβει! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ενώ κατέβασα το underground πάλι λέει να αναβαθμίσω το Amazon! μα αφού το έκανα! ηλίθιοι είναι; τελικά δεν δουλεύει. εάν διαβάσεις τα σχόλια όλοι το ίδιο λένε. άρα πλέον δεν υπάρχει τζάμπα navigon Edited February 19, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Στο νήμα "gps" θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να το κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 που πατάω για να κατέβει; με παραπέμπει να κατεβάσω το Amazon underground αλλά και εκεί στο navigon δεν έχει κουμπί να κατέβει! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ενώ κατέβασα το underground πάλι λέει να αναβαθμίσω το Amazon! μα αφού το έκανα! ηλίθιοι είναι; τελικά δεν δουλεύει. εάν διαβάσεις τα σχόλια όλοι το ίδιο λένε. άρα πλέον δεν υπάρχει τζάμπα navigon Μια χαρά κατεβαίνει και είναι δωρεάν, θέλει στο λογαριασμό σου να δηλώσεις διεύθυνση Γερμανική, οπότε πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία σου. http://i.imgur.com/FMQD9sb.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Μια χαρά κατεβαίνει και είναι δωρεάν, θέλει στο λογαριασμό σου να δηλώσεις διεύθυνση Γερμανική, οπότε πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία σου. http://i.imgur.com/FMQD9sb.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk έδωσα γλώσσα γερμανικά. μετά μπήκα στον λογαριασμό μου και έχει να αλλάξω όνομα και email. τηλέφωνο δεν έχω δώσει. δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 έδωσα γλώσσα γερμανικά. μετά μπήκα στον λογαριασμό μου και έχει να αλλάξω όνομα και email. τηλέφωνο δεν έχω δώσει. δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι διεύθυνση έχεις δηλώσει για αποστολή; Αυτό πρέπει να αλλάξεις. Θα πρέπει να φτιάξεις μία γερμανική στην προκειμένη περίπτωση. Γενικά για να κατεβάσεις underground εφαρμογές θες ξένη διεύθυνση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τι διεύθυνση έχεις δηλώσει για αποστολή; Αυτό πρέπει να αλλάξεις. Θα πρέπει να φτιάξεις μία γερμανική στην προκειμένη περίπτωση. Γενικά για να κατεβάσεις underground εφαρμογές θες ξένη διεύθυνση. πηγα να βαλω διευθυνση γερμανικη αλλα ελα που δεν ξερω να ταιριαξω μια οδο με έναν ταχυδρομικο κωδικο! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 πηγα να βαλω διευθυνση γερμανικη αλλα ελα που δεν ξερω να ταιριαξω μια οδο με έναν ταχυδρομικο κωδικο! Sent from mTalk Κάνε μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και βρες μία πλήρη γερμανική διεύθυνση. Δεν θα την χρησιμοποιείς για να σου στέλνουν κάτι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Κάνε μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και βρες μία πλήρη γερμανική διεύθυνση. Δεν θα την χρησιμοποιείς για να σου στέλνουν κάτι. το έκανα έβαλα αλλά το κουμπί του να κατεβάσω την εφαρμογή δεν υπάρχει! όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i.imgur.com/WIrMxCZ.jpg http://i.imgur.com/F8BadYx.jpg γερμανικη διευθυνση αλλα κουμπι να το κατεβασω δεν.λεει λογω γεωγραφικων οριων δεν με αφηνει! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ούτε εμένα βγάζει να κατεβάσω. Έχω δώσει γερμανική διεύθυνση, έχω μπει στο γερμανικό store έχω βάλει ακόμα και γερμανικό vpn. Έχω κάνει update σε underground αλλά όλο τα ίδια καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 το έκανα έβαλα αλλά το κουμπί του να κατεβάσω την εφαρμογή δεν υπάρχει! όποιος μπορεί ας βοηθήσει... γερμανικη διευθυνση αλλα κουμπι να το κατεβασω δεν.λεει λογω γεωγραφικων οριων δεν με αφηνει! Sent from mTalk Ούτε εμένα βγάζει να κατεβάσω. Έχω δώσει γερμανική διεύθυνση, έχω μπει στο γερμανικό store έχω βάλει ακόμα και γερμανικό vpn. Έχω κάνει update σε underground αλλά όλο τα ίδια καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να κάνετε τις αλλαγές στον λογαριασμό από PC και όχι από κινητό ή τάμπλετ. Επίσης, μόλις κάνετε τις αλλαγές στους λογαριασμούς να κάνετε log out και ξανά log in. Αν δείτε ότι δεν δουλεύει, κάνετε ένα καινούργιο λογαριασμό με γερμανικά στοιχεία και δηλώνοντας χώρα Γερμανία εξ αρχής. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Τελικά ο καλύτερος πλοηγός είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Τα συστήματα πλοήγησης τα χρησιμοποιούμε "και όντως τότε είναι απαραίτητα" όταν δεν γνωρίζουμε τη διαδρομή ή τον προορισμό. εμενα μου ειναι απαραιτητο αρκετες φορες την εβδομαδα.Ξερω να παω σε περιοχες αλλα δεν ξερω τις συγκεκριμενες οδους η και αριθμους ακομα. Πραγματικα ειναι τραγικα... Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Να κάνετε τις αλλαγές στον λογαριασμό από PC και όχι από κινητό ή τάμπλετ. Επίσης, μόλις κάνετε τις αλλαγές στους λογαριασμούς να κάνετε log out και ξανά log in. Αν δείτε ότι δεν δουλεύει, κάνετε ένα καινούργιο λογαριασμό με γερμανικά στοιχεία και δηλώνοντας χώρα Γερμανία εξ αρχής. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk δεν λειτουργεί ούτε έτσι .έκανα νέο λογαριασμό από την αρχή όλα γερμανικά αλλά πάλι τα ίδια.Και μάλιστα διάβασα κάποιους που έλεγαν ότι παρότι το είχαν κατεβάσει δωρεάν τώρα δεν τους ανοίγει πλέον.μάλλον το σταμάτησαν. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστούμε τωρα το κανω εγκατασταση!μια ερωτηση ξερουμε εάν και από που όμως θα παιρνει αναβαθμίσεις? Sent from mTalk Edited February 22, 2017 by Villis Αφαίρεση παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 ευχαριστούμε τωρα το κανω εγκατασταση!μια ερωτηση ξερουμε εάν και από που όμως θα παιρνει αναβαθμίσεις? Sent from mTalk Όχι δυστυχώς δεν ξέρω.... Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω κιόλας.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Όχι δυστυχώς δεν ξέρω.... Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω κιόλας.... το εγκατέστησα η κίνηση δουλεύει οπότε αύριο Αθήνα Πειραιά θα δοκιμαστεί για τα καλά ευχαριστούμε και πάλι και εσένα και το παιδί που στο έδωσε! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 εμενα μου ειναι απαραιτητο αρκετες φορες την εβδομαδα.Ξερω να παω σε περιοχες αλλα δεν ξερω τις συγκεκριμενες οδους η και αριθμους ακομα. Πραγματικα ειναι τραγικα... Χρησιμοποιείς την κοινή λογική και τον πλοηγό μόνο ως βοήθημα. Δε χρειάζεται να σου πει και το νούμερο ο πλοηγός, ρίχνεις και μια ματιά στις ταμπέλες. Άποψή μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τυφλά ένα πρόγραμμα και να παραμελείς την λογική που χρησιμοποιούσαμε πριν εφευρεθούν αυτά τα προγράμματα, είναι μεγάλο λάθος. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Χρησιμοποιείς την κοινή λογική και τον πλοηγό μόνο ως βοήθημα. Δε χρειάζεται να σου πει και το νούμερο ο πλοηγός, ρίχνεις και μια ματιά στις ταμπέλες. Άποψή μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τυφλά ένα πρόγραμμα και να παραμελείς την λογική που χρησιμοποιούσαμε πριν εφευρεθούν αυτά τα προγράμματα, είναι μεγάλο λάθος. Οταν φτάνεις κάθετα στην οδό προορισμού χρειάζεται ο πλοηγός για να σου πει αν θα πας αριστερά ή δεξιά για το νούμερο που θες. Ολα χρειάζονται και φυσικά η λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δεν μπορούσα και εγώ να κατεβάσω και κάποιος μου είπε εδώ για ένα παλικάρι που το είχε κατεβάσει και έδινε το αρχείο. Το κατέβασα κανονικά. Πάρτε το από εδώ που το κατέβασα και εγώ. Λογικά δεν λέω κάτι παράνομο μιας και είναι το δωρεάν του Amazon.. https://www.dropbox.com/s/0q7zbdtwwhv4ohw/NAVIGON_europe.8.7.1.Amazon.apk?dl=0 Κατέβασα το αρχείο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Κατέβασα το αρχείο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Ξανακατεβασε το...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Χρησιμοποιείς την κοινή λογική και τον πλοηγό μόνο ως βοήθημα. Δε χρειάζεται να σου πει και το νούμερο ο πλοηγός, ρίχνεις και μια ματιά στις ταμπέλες. Άποψή μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τυφλά ένα πρόγραμμα και να παραμελείς την λογική που χρησιμοποιούσαμε πριν εφευρεθούν αυτά τα προγράμματα, είναι μεγάλο λάθος. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Εχεις παει ποτε στην κηφισιας να ψαχνεις το 212?(τυχαιο νουμερο).Νομιζω το να καθεσαι δεξια λωριδα και να ψαχνεις νουμερα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Δν εχω απαιτηση να με παει απ'εξω,εχω απαιτηση να με στειλει στον παραδρομο ομως. Στους μεγαλους δρομους ειναι αδυνατο να οδηγεις και να ψαχνεις νουμερα. Για την λογικη που λες,δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο,ελα ομως που μερικες φορες αφηνεσαι να σε καθοδηγησει και την πατας.Ειδικα στην αθηνα,επειδη εχει αρκετους δρομους που απαγορευεται να στριψεις αριστερα και σκεφτεσαι,θα με παει στον επομενο ,να σε βαζει να στριψεις απο εκει που απαγορευεται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Οταν φτάνεις κάθετα στην οδό προορισμού χρειάζεται ο πλοηγός για να σου πει αν θα πας αριστερά ή δεξιά για το νούμερο που θες. Ολα χρειάζονται και φυσικά η λογική.Ούτε σταματάω, τσεκάρω τα νούμερα, ρωτάω αν χρειαστεί κάποιον απο κει, και ξαναξεκινάω ή πάω με τα πόδια αν είναι κοντά. Ειδικά στα νούμερα, τα περισσότερα προγράμματα έχουν λάθη. Μια φορά το Here μ έστειλε 7 τετράγωνα μακρυά. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Εχεις παει ποτε στην κηφισιας να ψαχνεις το 212?(τυχαιο νουμερο).Νομιζω το να καθεσαι δεξια λωριδα και να ψαχνεις νουμερα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Δν εχω απαιτηση να με παει απ'εξω,εχω απαιτηση να με στειλει στον παραδρομο ομως. Στους μεγαλους δρομους ειναι αδυνατο να οδηγεις και να ψαχνεις νουμερα. Για την λογικη που λες,δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο,ελα ομως που μερικες φορες αφηνεσαι να σε καθοδηγησει και την πατας.Ειδικα στην αθηνα,επειδη εχει αρκετους δρομους που απαγορευεται να στριψεις αριστερα και σκεφτεσαι,θα με παει στον επομενο ,να σε βαζει να στριψεις απο εκει που απαγορευεται. Επειδή την πάτησα, δεν ξαναεμπιστεύτηκα. Βάζω το πρόγραμμα να μιλάει κι οδηγώ κάνοντας ό,τι θέλω εγώ. Το έχω μόνο για προσανατολισμό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts