Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και από μένα navigon και για πλοήγηση Ελλάδα αλλά και Ευρώπη... Μια φορά στα 3 χρόνια που το δουλεύω έχω συναντήσει λάθος όπου με έβγαζε να κάνω 3 χιλιόμετρα περισσότερα...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Δυστυχώς με τις δρομολογήσεις έχω κι εγώ ενστάσεις με όλα τα προγράμματα πλοήγησης.

Ήμουν κοντά στο σπίτι μου, και έβαλα στο φανάρι το google maps να με οδηγήσει, από τον κεντρικό στην οδό που μένω περίπου 400 μέτρα από εκεί, και με πήγαινε γύρω-γύρω κάπου 1,5 χιλιόμετρο, σε κάθε γωνία μου έλεγε να στρίψω αριστερά ενώ ήμουν στην οδό που έμενα, τελικά όλα σε πάνε αλλά εκεί που θέλουν αυτά, και στην πιο κοντινή δρομολόγηση που είχα ρυθμίσει κάποτε αντί την σύντομη πάλι εκεί που ήθελε το κάθε πρόγραμμα σε πήγαινε, απλώς κοιτάς τις ευκολίες (π.χ. το sygic μου αρέσει που μου δείχνει τις επικίνδυνες στροφές) και διαλέγεις πρόγραμμα.

στο Amazon underground το navigon δεν ήταν free?η σταμάτησε;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακόμα free είναι αν βάλεις χώρα Γερμανία.

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Τελικά ο καλύτερος πλοηγός είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Τα συστήματα πλοήγησης τα χρησιμοποιούμε "και όντως τότε είναι απαραίτητα" όταν δεν γνωρίζουμε τη διαδρομή ή τον προορισμό.
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Ακόμα free είναι αν βάλεις χώρα Γερμανία.

που πατάω για να κατέβει;

f6bf78a851f35652d7fd069bd66046a9.jpgf2bac4cb764ca15dd41567c6e075702a.jpg

με παραπέμπει να κατεβάσω το Amazon underground αλλά και εκεί στο navigon δεν έχει κουμπί να κατέβει!

0c7a039723b361536b114997570716c8.jpg

ενώ κατέβασα το underground πάλι λέει να αναβαθμίσω το Amazon! μα αφού το έκανα! ηλίθιοι είναι;

τελικά δεν δουλεύει. εάν διαβάσεις τα σχόλια όλοι το ίδιο λένε. άρα πλέον δεν υπάρχει τζάμπα navigon

Edited by ilka71

που πατάω για να κατέβει;

με παραπέμπει να κατεβάσω το Amazon underground αλλά και εκεί στο navigon δεν έχει κουμπί να κατέβει!

ενώ κατέβασα το underground πάλι λέει να αναβαθμίσω το Amazon! μα αφού το έκανα! ηλίθιοι είναι;

τελικά δεν δουλεύει. εάν διαβάσεις τα σχόλια όλοι το ίδιο λένε. άρα πλέον δεν υπάρχει τζάμπα navigon

Μια χαρά κατεβαίνει και είναι δωρεάν, θέλει στο λογαριασμό σου να δηλώσεις διεύθυνση Γερμανική, οπότε πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία σου.

http://i.imgur.com/FMQD9sb.jpg

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Μια χαρά κατεβαίνει και είναι δωρεάν, θέλει στο λογαριασμό σου να δηλώσεις διεύθυνση Γερμανική, οπότε πρέπει να αλλάξεις τα στοιχεία σου.

http://i.imgur.com/FMQD9sb.jpg

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

έδωσα γλώσσα γερμανικά. μετά μπήκα στον λογαριασμό μου και έχει να αλλάξω όνομα και email. τηλέφωνο δεν έχω δώσει. δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω!

έδωσα γλώσσα γερμανικά. μετά μπήκα στον λογαριασμό μου και έχει να αλλάξω όνομα και email. τηλέφωνο δεν έχω δώσει. δεν έχει κάτι άλλο να αλλάξω!

Τι διεύθυνση έχεις δηλώσει για αποστολή; Αυτό πρέπει να αλλάξεις. Θα πρέπει να φτιάξεις μία γερμανική στην προκειμένη περίπτωση. Γενικά για να κατεβάσεις underground εφαρμογές θες ξένη διεύθυνση.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τι διεύθυνση έχεις δηλώσει για αποστολή; Αυτό πρέπει να αλλάξεις. Θα πρέπει να φτιάξεις μία γερμανική στην προκειμένη περίπτωση. Γενικά για να κατεβάσεις underground εφαρμογές θες ξένη διεύθυνση.

πηγα να βαλω διευθυνση γερμανικη αλλα ελα που δεν ξερω να ταιριαξω μια οδο με έναν ταχυδρομικο κωδικο!

Sent from mTalk

πηγα να βαλω διευθυνση γερμανικη αλλα ελα που δεν ξερω να ταιριαξω μια οδο με έναν ταχυδρομικο κωδικο!

Sent from mTalk

Κάνε μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και βρες μία πλήρη γερμανική διεύθυνση. Δεν θα την χρησιμοποιείς για να σου στέλνουν κάτι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κάνε μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και βρες μία πλήρη γερμανική διεύθυνση. Δεν θα την χρησιμοποιείς για να σου στέλνουν κάτι.

το έκανα έβαλα αλλά το κουμπί του να κατεβάσω την εφαρμογή δεν υπάρχει! όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://i.imgur.com/WIrMxCZ.jpg

http://i.imgur.com/F8BadYx.jpg

γερμανικη διευθυνση αλλα κουμπι να το κατεβασω δεν.λεει λογω γεωγραφικων οριων δεν με αφηνει!

Sent from mTalk

Ούτε εμένα βγάζει να κατεβάσω. Έχω δώσει γερμανική διεύθυνση, έχω μπει στο γερμανικό store έχω βάλει ακόμα και γερμανικό vpn. Έχω κάνει update σε underground αλλά όλο τα ίδια καμία ιδέα? bdd579514c713b17b2fb5f9460686bb8.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το έκανα έβαλα αλλά το κουμπί του να κατεβάσω την εφαρμογή δεν υπάρχει! όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

γερμανικη διευθυνση αλλα κουμπι να το κατεβασω δεν.λεει λογω γεωγραφικων οριων δεν με αφηνει!

Sent from mTalk

Ούτε εμένα βγάζει να κατεβάσω. Έχω δώσει γερμανική διεύθυνση, έχω μπει στο γερμανικό store έχω βάλει ακόμα και γερμανικό vpn. Έχω κάνει update σε underground αλλά όλο τα ίδια καμία ιδέα?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να κάνετε τις αλλαγές στον λογαριασμό από PC και όχι από κινητό ή τάμπλετ. Επίσης, μόλις κάνετε τις αλλαγές στους λογαριασμούς να κάνετε log out και ξανά log in. Αν δείτε ότι δεν δουλεύει, κάνετε ένα καινούργιο λογαριασμό με γερμανικά στοιχεία και δηλώνοντας χώρα Γερμανία εξ αρχής.

Τελικά ο καλύτερος πλοηγός είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Τα συστήματα πλοήγησης τα χρησιμοποιούμε "και όντως τότε είναι απαραίτητα" όταν δεν γνωρίζουμε τη διαδρομή ή τον προορισμό.

εμενα μου ειναι απαραιτητο αρκετες φορες την εβδομαδα.Ξερω να παω σε περιοχες αλλα δεν ξερω τις συγκεκριμενες οδους η και αριθμους ακομα.

Πραγματικα ειναι τραγικα...

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Να κάνετε τις αλλαγές στον λογαριασμό από PC και όχι από κινητό ή τάμπλετ. Επίσης, μόλις κάνετε τις αλλαγές στους λογαριασμούς να κάνετε log out και ξανά log in. Αν δείτε ότι δεν δουλεύει, κάνετε ένα καινούργιο λογαριασμό με γερμανικά στοιχεία και δηλώνοντας χώρα Γερμανία εξ αρχής.

δεν λειτουργεί ούτε έτσι .έκανα νέο λογαριασμό από την αρχή όλα γερμανικά αλλά πάλι τα ίδια.Και μάλιστα διάβασα κάποιους που έλεγαν ότι παρότι το είχαν κατεβάσει δωρεάν τώρα δεν τους ανοίγει πλέον.μάλλον το σταμάτησαν.

818d05e5970d3e4f4a9a1725c58508db.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστούμε τωρα το κανω εγκατασταση!μια ερωτηση ξερουμε εάν και από που όμως θα παιρνει αναβαθμίσεις?

Sent from mTalk

Edited by Villis
Αφαίρεση παράθεσης

ευχαριστούμε τωρα το κανω εγκατασταση!μια ερωτηση ξερουμε εάν και από που όμως θα παιρνει αναβαθμίσεις?

Sent from mTalk

Όχι δυστυχώς δεν ξέρω.... Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω κιόλας....

Φιλικά, Κατερίνα

Όχι δυστυχώς δεν ξέρω.... Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω κιόλας....

το εγκατέστησα η κίνηση δουλεύει οπότε αύριο Αθήνα Πειραιά θα δοκιμαστεί για τα καλά ευχαριστούμε και πάλι και εσένα και το παιδί που στο έδωσε!

εμενα μου ειναι απαραιτητο αρκετες φορες την εβδομαδα.Ξερω να παω σε περιοχες αλλα δεν ξερω τις συγκεκριμενες οδους η και αριθμους ακομα.

Πραγματικα ειναι τραγικα...

Χρησιμοποιείς την κοινή λογική και τον πλοηγό μόνο ως βοήθημα. Δε χρειάζεται να σου πει και το νούμερο ο πλοηγός, ρίχνεις και μια ματιά στις ταμπέλες. Άποψή μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τυφλά ένα πρόγραμμα και να παραμελείς την λογική που χρησιμοποιούσαμε πριν εφευρεθούν αυτά τα προγράμματα, είναι μεγάλο λάθος.

Χρησιμοποιείς την κοινή λογική και τον πλοηγό μόνο ως βοήθημα. Δε χρειάζεται να σου πει και το νούμερο ο πλοηγός, ρίχνεις και μια ματιά στις ταμπέλες. Άποψή μου, αλλά το να χρησιμοποιείς τυφλά ένα πρόγραμμα και να παραμελείς την λογική που χρησιμοποιούσαμε πριν εφευρεθούν αυτά τα προγράμματα, είναι μεγάλο λάθος.

Οταν φτάνεις κάθετα στην οδό προορισμού χρειάζεται ο πλοηγός για να σου πει αν θα πας αριστερά ή δεξιά για το νούμερο που θες.

Ολα χρειάζονται και φυσικά η λογική.

Δεν μπορούσα και εγώ να κατεβάσω και κάποιος μου είπε εδώ για ένα παλικάρι που το είχε κατεβάσει και έδινε το αρχείο. Το κατέβασα κανονικά. Πάρτε το από εδώ που το κατέβασα και εγώ. Λογικά δεν λέω κάτι παράνομο μιας και είναι το δωρεάν του Amazon..

https://www.dropbox.com/s/0q7zbdtwwhv4ohw/NAVIGON_europe.8.7.1.Amazon.apk?dl=0

Κατέβασα το αρχείο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κατέβασα το αρχείο αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης.

Ξανακατεβασε το......

Φιλικά, Κατερίνα

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Εχεις παει ποτε στην κηφισιας να ψαχνεις το 212?(τυχαιο νουμερο).Νομιζω το να καθεσαι δεξια λωριδα και να ψαχνεις νουμερα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Δν εχω απαιτηση να με παει απ'εξω,εχω απαιτηση να με στειλει στον παραδρομο ομως.

Στους μεγαλους δρομους ειναι αδυνατο να οδηγεις και να ψαχνεις νουμερα.

Για την λογικη που λες,δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο,ελα ομως που μερικες φορες αφηνεσαι να σε καθοδηγησει και την πατας.Ειδικα στην αθηνα,επειδη εχει αρκετους δρομους που απαγορευεται να στριψεις αριστερα και σκεφτεσαι,θα με παει στον επομενο ,να σε βαζει να στριψεις απο εκει που απαγορευεται.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Οταν φτάνεις κάθετα στην οδό προορισμού χρειάζεται ο πλοηγός για να σου πει αν θα πας αριστερά ή δεξιά για το νούμερο που θες.

Ολα χρειάζονται και φυσικά η λογική.

Ούτε σταματάω, τσεκάρω τα νούμερα, ρωτάω αν χρειαστεί κάποιον απο κει, και ξαναξεκινάω ή πάω με τα πόδια αν είναι κοντά. Ειδικά στα νούμερα, τα περισσότερα προγράμματα έχουν λάθη. Μια φορά το Here μ έστειλε 7 τετράγωνα μακρυά.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Εχεις παει ποτε στην κηφισιας να ψαχνεις το 212?(τυχαιο νουμερο).Νομιζω το να καθεσαι δεξια λωριδα και να ψαχνεις νουμερα ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Δν εχω απαιτηση να με παει απ'εξω,εχω απαιτηση να με στειλει στον παραδρομο ομως.

Στους μεγαλους δρομους ειναι αδυνατο να οδηγεις και να ψαχνεις νουμερα.

Για την λογικη που λες,δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο,ελα ομως που μερικες φορες αφηνεσαι να σε καθοδηγησει και την πατας.Ειδικα στην αθηνα,επειδη εχει αρκετους δρομους που απαγορευεται να στριψεις αριστερα και σκεφτεσαι,θα με παει στον επομενο ,να σε βαζει να στριψεις απο εκει που απαγορευεται.

Επειδή την πάτησα, δεν ξαναεμπιστεύτηκα. Βάζω το πρόγραμμα να μιλάει κι οδηγώ κάνοντας ό,τι θέλω εγώ. Το έχω μόνο για προσανατολισμό.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση