Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδιά, ψάχνω εφαρμογή να έχει χάρτες της Ρωσίας, συγκεκριμένα Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη. Γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ!
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλημερα παιδιά, ψάχνω εφαρμογή να έχει χάρτες της Ρωσίας, συγκεκριμένα Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη. Γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ!

Νομίζω ότι σε όλες τις εφαρμογές, έχεις επιλογή ποιας χώρας χάρτες θα κατεβάσεις.

Υπάρχει τρόπος στο here ή το google maps να σου δείχνει συντεταγμένες; Εναλλακτικά σε κάποια άλλη εφαρμογή;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αμα πατησεις πανω σε ενα σημειο στο χαρτη στο gmaps και βαλεις το dropped pin, αμα ανοιξεις το "μενου" στο κατω μερος που λεει οδο κτλ με swipe up, στο κατω μερος εχει τις συντεταγμενες. Δεν νομιζω οτι μπορεις να τις χρησιμοποιησεις, αν και δεν το εχω ψαξει. Αλλα λεει με ακριβεια τη θεση.

Αμα πατησεις πανω σε ενα σημειο στο χαρτη στο gmaps και βαλεις το dropped pin, αμα ανοιξεις το "μενου" στο κατω μερος που λεει οδο κτλ με swipe up, στο κατω μερος εχει τις συντεταγμενες. Δεν νομιζω οτι μπορεις να τις χρησιμοποιησεις, αν και δεν το εχω ψαξει. Αλλα λεει με ακριβεια τη θεση.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήθελα να τις χρησιμοποιήσω, αλλά να μπορώ να παραπέμψω αν χρειαστεί.

Έχει γνώμες κάποιος από το Bike CityZens ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήθελα να τις χρησιμοποιήσω, αλλά να μπορώ να παραπέμψω αν χρειαστεί.

Θα ήταν καλό βέβαια να μπορούσες να κάνεις ένα copy paste ή ένα share...

Live to ride, ride to live

Και το sygic και το here maps έχουν. Ο ξάδερφος μου είναι παντρεμένος εκεί και πηγαινοέρχεται συχνά. Τα χρισημοποιει και τα δύο.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου

Να πω και εγώ την εμπειρία μου λίγο που δοκίμασα το navigon και το gmaps

Navigon

Στα +

Όρια ταχύτητας (βέβαια λάθος κάποιες φορές)

Κάμερες

Στα -

Λιγότερα poi σε σχέση με το google maps

Στην αναζήτηση δεν σου βγάζει κάποια πρόβλεψη.

Ένδειξη για κάμερα ακόμα και όταν είναι στο αντίθετο ρεύμα

Λίγο δύσχρηστο περιβάλλον

Google maps

Μείον

Οτι δεν αναφέρει Ταχύτητα

Στα +

Ότι και να ψάξω από poi μου το βγάζει.

Αναφέρει την κίνηση

Street view

Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι είναι πολύ μπροστά το google maps. Δεκτές όποιες συμβουλές έχετε και σε όποια σημεία διαφωνείτε. Στο πρόγραμμα έχω να δοκιμάσω here που λίγο που το κατέβασα και έπαιξα μαζί του φαίνεται πολύ ανανεωμένο σε σχέση με παλιά αλλά και το waze.

Και μια απορία, τo google maps για θεσσαλονίκη μέχρι πρόσφατα έβγαζε τα πάντα από μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα Χριστούγεννα πρόσεξα ότι δεν λειτουργεί σωστά. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση ο οασθ. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να βάζω διαδρομή και να μου βγάζει τα λεωφορεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Edited by Cutthroat

Να πω και εγώ την εμπειρία μου λίγο που δοκίμασα το navigon και το gmaps

Navigon

Στα +

Όρια ταχύτητας (βέβαια λάθος κάποιες φορές)

Κάμερες

Στα -

Έλλειψη poi

Στην αναζήτηση δεν σου βγάζει κάποια πρόβλεψη.

Ένδειξη για κάμερα ακόμα και όταν είναι στο αντίθετο ρεύμα

Λίγο δύσχρηστο περιβάλλον

Google maps

Μείον

Οτι δεν αναφέρει Ταχύτητα

Στα +

Ότι και να ψάξω από poi μου το βγάζει.

Αναφέρει την κίνηση

Street view

Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι είναι πολύ μπροστά το google maps. Δεκτές όποιες συμβουλές έχετε και σε όποια σημεία διαφωνείτε. Στο πρόγραμμα έχω να δοκιμάσω here που λίγο που το κατέβασα και έπαιξα μαζί του φαίνεται πολύ ανανεωμένο σε σχέση με παλιά αλλά και το waze.

Και μια απορία, τo google maps για θεσσαλονίκη μέχρι πρόσφατα έβγαζε τα πάντα από μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα Χριστούγεννα πρόσεξα ότι δεν λειτουργεί σωστά. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση ο οασθ. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να βάζω διαδρομή και να μου βγάζει τα λεωφορεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Τι εννοείς έλλειψη POI?

Μια χαρά υποστηρίζει το Navigon

Επίσης, την ένδειξη κίνησης γιατί δεν την αναφέρεις;

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχοντας αγορασμένο και το sygic και το navigon έχω να πω ότι πριν 2 ημέρες (αφού το δοκίμασα 1 εβδομάδα) αγόρασα το genius maps για Ελλάδα και είναι το μόνο αξιόπιστο. Το μόνο με σωστή δρομολογηση χωρίς να έχεις άγχος ότι θα κάνεις κύκλους. Βέβαια έχει χάρτες από ελληνική εταιρεία ενώ τα άλλα ότι να ναι...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Τι εννοείς έλλειψη POI?

Μια χαρά υποστηρίζει το Navigon

Επίσης, την ένδειξη κίνησης γιατί δεν την αναφέρεις;

Unleashed by my M1 NOTE

Ένδειξη κίνησης στα - στο navigon εννοείς; Έλλειψη poi εννοώ ότι δεν έχει την πληρότητα των google maps

Ένδειξη κίνησης στα - στο navigon εννοείς; Έλλειψη poi εννοώ ότι δεν έχει την πληρότητα των google maps

Ε γραψτο με σωστά Ελληνικά.

Έλλειψη σημαίνει δεν υπάρχει καθόλου.

Πες ότι κάνεις σύγκριση με Google maps. Που βέβαια βρήκες κάτι που δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με κανένα offline πρόγραμμα.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μα και στο Navigon δεν μπορείς να κάνεις search άμα δεν έχεις ίντερνετ.

Τι εννοείς; Φυσικά και κάνει αναζήτηση και πλοήγηση χωρίς ίντερνετ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά μια βοήθεια, αν είναι εύκολο. Είμαι στο Καραβοστάσι Πέρδικας Θεσπρωτίας κοντά στην Ηγουμενίτσα. Από πού βολεύει να γυρίσω Αθήνα; Από Εγνατία ή από Πάτρα. Έχω καινούργια συσκευή και δεν πρόλαβα να της περάσω το don't panic που έχω αγορασμένο. Το waze δεν μου βγάζει καθόλου δρομολόγηση και το gmaps μου δίνει επιλογή από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία αλλά όχι από Εγνατία για να συγκρίνω.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Όταν έχω ίντερνετ μου βγάζει το πρώτο. Όταν δεν έχω μου βγάζει το δεύτερο και δεν έχω τη δυνατότητα να πατήσω εκεί που λέει χωρίς σύνδεση δεδομένων.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/a5814672300205c51ed5503343d76ae9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/b8c7a871e6ed9c81db00b4d3ff5fc90b.jpg

Παιδιά μια βοήθεια, αν είναι εύκολο. Είμαι στο Καραβοστάσι Πέρδικας Θεσπρωτίας κοντά στην Ηγουμενίτσα. Από πού βολεύει να γυρίσω Αθήνα; Από Εγνατία ή από Πάτρα. Έχω καινούργια συσκευή και δεν πρόλαβα να της περάσω το don't panic που έχω αγορασμένο. Το waze δεν μου βγάζει καθόλου δρομολόγηση και το gmaps μου δίνει επιλογή από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λαμία αλλά όχι από Εγνατία για να συγκρίνω.

Από Ρίο Αντίρριο.

Αν πας από Εγνατια είναι περίπου 90 χιλιόμετρα περισσότερο

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Από Ρίο Αντίρριο.

Αν πας από Εγνατια είναι περίπου 90 χιλιόμετρα περισσότερο

Χίλια ευχαριστώ!

Χίλια ευχαριστώ!

Δες και τα screenshots που έβαλα.

Και στην Ιόνια Οδό έχει παραδοθεί και τρίτο κομμάτι οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό μου το έχουν πει.Δεν το έχω δει εγώ.Αν θέλεις Όταν γυρίσεις γράψε μας αν είναι όντως έτσι, και πόσα χιλιόμετρα είναι αυτό το τρίτο κομμάτι που έχει παραδοθεί.

Edited by sso

Έχοντας αγορασμένο και το sygic και το navigon έχω να πω ότι πριν 2 ημέρες (αφού το δοκίμασα 1 εβδομάδα) αγόρασα το genius maps για Ελλάδα και είναι το μόνο αξιόπιστο. Το μόνο με σωστή δρομολογηση χωρίς να έχεις άγχος ότι θα κάνεις κύκλους. Βέβαια έχει χάρτες από ελληνική εταιρεία ενώ τα άλλα ότι να ναι...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Και εγώ είχα αγορασμένο το sygic Αλλά μετά τα χαζά που έβγαζε αγόρασα το genius και ησύχασα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες και τα screenshots που έβαλα.

Και στην Ιόνια Οδό έχει παραδοθεί και τρίτο κομμάτι οπότε θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό μου το έχουν πει.Δεν το έχω δει εγώ.Αν θέλεις Όταν γυρίσεις γράψε μας αν είναι όντως έτσι, και πόσα χιλιόμετρα είναι αυτό το τρίτο κομμάτι που έχει παραδοθεί.

Πρέπει όντως να έχουν δώσει κάτι γιατί είχα ανέβει προς τα εδώ και τον Ιούλιο και μου φάνηκε κάπως διαφορετική η διαδρομή. Έχει όμως ακόμα κάτι κομμάτια δράμα. Η δε Πατρών Κορίνθου δεν υποφέρεται. Αισθάνομαι ότι παίζω arcade παιχνίδι ειδικά αν είναι βράδυ με τόσα κολωνάκια. Στα screen shots που ανέβασες δεν είχε και την επιλογή για Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας και μετά κάτω. Και για αυτή την επιλογή θα ήμουν περίεργος πόσο παραπάνω είναι.

Πρέπει όντως να έχουν δώσει κάτι γιατί είχα ανέβει προς τα εδώ και τον Ιούλιο και μου φάνηκε κάπως διαφορετική η διαδρομή. Έχει όμως ακόμα κάτι κομμάτια δράμα. Η δε Πατρών Κορίνθου δεν υποφέρεται. Αισθάνομαι ότι παίζω arcade παιχνίδι ειδικά αν είναι βράδυ με τόσα κολωνάκια. Στα screen shots που ανέβασες δεν είχε και την επιλογή για Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας και μετά κάτω. Και για αυτή την επιλογή θα ήμουν περίεργος πόσο παραπάνω είναι.

Το δύσκολο κομμάτι είναι από Μενίδι μέχρι πριν την Αμφιλοχία, όπου είναι όλο στροφές, στενός δρόμος, και αν δεν έχεις ροπάτο αυτ/το δεν μπορείς να προσπεράσεις εύκολα.

Αν πας μέχρι το Κλειδί για να πάρεις από εκεί την ΕΟ Θεσ/νίκης-Αθήνας θα κάνεις 770 χιλ. και βέβαια πολλάαααααααα διόδια.

Η Πατρών-Κορίνθου όντως είναι πολύ δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Edited by sso

Σωστό. Υπάρχει και η επιλογή της Ναυπάκτου που είναι καμμιά 60αρια χλμ παραπάνω αλλά πας πιο ξεκούραστα από κάτω.

Σωστό. Υπάρχει και η επιλογή της Ναυπάκτου που είναι καμμιά 60αρια χλμ παραπάνω αλλά πας πιο ξεκούραστα από κάτω.

Σχετικό είν αυτό, έχει πολλές στροφές που δεν τις λες και ξεκούραστη κι άνετη διαδρομή..

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση