anastasiszn Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Θα κρατήσω για πλοήγηση το Google Maps και το sygic θα το κρατήσω για να βλέπω τι υπάρχει γύρω μου αν χρειαστώ οτιδήποτε. Δείχνει από φαρμακεία μέχρι βενζινάδικα και ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες και βολεύει όταν είσαι σε περιοχή που δεν την ξέρεις και ψάχνεις κατι !! Βλέπω όμως ότι γράφει πως είναι για 7 ημέρες δοκιμαστικά η pro έκδοση. Δεν πιστεύω μετα να μη μου τα δείχνει αυτά.... Το κακό με τα GPS είναι πως για να καλυφθείς πλήρως σε αυτά που θες, πρέπει να έχεις κατεβασμενα 2-3 διαφορετικά! Κάτι έχει το ένα κάτι λείπει από το άλλο.... Κατέβασα και το here να το δοκιμάσω όταν βγω έξω. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Γίνετε να αποθηκεύσεις τον φάκελο του στην κάρτα μνήμης; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Γίνετε να αποθηκεύσεις τον φάκελο του στην κάρτα μνήμης; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιον φάκελο? Θα σε γελάσω... Δεν έχω κάρτα μνήμης!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Θα κρατήσω για πλοήγηση το Google Maps και το sygic θα το κρατήσω για να βλέπω τι υπάρχει γύρω μου αν χρειαστώ οτιδήποτε. Δείχνει από φαρμακεία μέχρι βενζινάδικα και ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες και βολεύει όταν είσαι σε περιοχή που δεν την ξέρεις και ψάχνεις κατι !! Βλέπω όμως ότι γράφει πως είναι για 7 ημέρες δοκιμαστικά η pro έκδοση. Δεν πιστεύω μετα να μη μου τα δείχνει αυτά.... Το κακό με τα GPS είναι πως για να καλυφθείς πλήρως σε αυτά που θες, πρέπει να έχεις κατεβασμενα 2-3 διαφορετικά! Κάτι έχει το ένα κάτι λείπει από το άλλο.... Κατέβασα και το here να το δοκιμάσω όταν βγω έξω. Νομίζω το είχα παλιότερα και δεν μ άρεσε αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρη θα το δοκιμάσω ξανά (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Αν θέλεις να βλέπεις τι υπάρχει γύρω σου θα μπορούσες πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vrisko Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Και μένα στο sygic μου έχει τύχει να πρέπει να στρίψω δεξιά και να μου λέει αριστέρα, ενώ στο χάρτη δείχνει κανονικά δεξιά. Γι αυτό δεν βασίζεσαι μόνο στο να ακούς, το έχεις στη βάση και κοιτάς την πορεία που σου δείχνει στον χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν θέλεις να βλέπεις τι υπάρχει γύρω σου θα μπορούσες πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vrisko Ξέρεις ο κόσμος δεν δουλεύει το GPS μόνο στην Ελλάδα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Αν θέλεις να βλέπεις τι υπάρχει γύρω σου θα μπορούσες πολύ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vrisko Δυστυχώς δεν βολεύει αυτό..... Θέλω να τα βλέπω έτσι όπως στον sygic και ελπίζω να μην χαθεί αυτή η λειτουργία σε 7 μέρες που θα λήξει η δοκιμαστική pro έκδοση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160410/acdf4111d94ab6260b317c6df41c1599.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δυστυχώς δεν βολεύει αυτό..... Θέλω να τα βλέπω έτσι όπως στον sygic και ελπίζω να μην χαθεί αυτή η λειτουργία σε 7 μέρες που θα λήξει η δοκιμαστική pro έκδοση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160410/acdf4111d94ab6260b317c6df41c1599.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Σίγουρα θα σταματήσει να δουλεύει η πλοήγηση μετά τις 7 μέρες . Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σίγουρα θα σταματήσει να δουλεύει η πλοήγηση μετά τις 7 μέρες . Unleashed by my M1 NOTE Οπότε....... Τζάμπα το εχω μου φαίνεται!!!! Εσείς (οποίος το εχει) το έχετε αγορασμένο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Οπότε....... Τζάμπα το εχω μου φαίνεται!!!! Εσείς (οποίος το εχει) το έχετε αγορασμένο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Ναι με εκπτωση 100%:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Ναι με εκπτωση 100%:lol::lol::lol::lol::lol: Με ενδιαφέρει αυτή η έκπτωση !!!!! Θέλω πληροφορίες γιατί δεν τα κατάφερα!!! :p inbox... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Οπότε....... Τζάμπα το εχω μου φαίνεται!!!! Εσείς (οποίος το εχει) το έχετε αγορασμένο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Αν θες επίσημα να το αποκτήσεις, το δίνουν σε προσφορά αυτές τις μέρες στα 20€ για όλη την Ευρώπη αντί κανονικά που έχει 50€. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Αν θες επίσημα να το αποκτήσεις, το δίνουν σε προσφορά αυτές τις μέρες στα 20€ για όλη την Ευρώπη αντί κανονικά που έχει 50€. Unleashed by my M1 NOTE Μπα... Ακριβό! Και δεν θα δώσω τα 20€ για τον λόγο που είπα πιο πριν με τα λάθη που κάνει. Πριν μερικές μέρες είχα σκοπό να τον αγοράσω αλλά είδα αυτό και το άφησα. Άσε που θεωρώ πολλά τα 20€ για εφαρμογή. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited April 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 για τον φιλο που ειπε οτι το google maps ειναι δωρεαν ισχυεει το εξης κατεβαζεις χαρτς εκτος συνδεσης αλλα δεν υπαρχει σε αυτητην περιπτωση φωνητικη πλοηγηση. το συμπερσμα που βγαινει ειναι οτι για να δουλεψουν ολες οι εφαρνογες σωστα θελουν ιντερνετ. αληθεια στα gps που βαζουμε στο αμαξι υπαρχουν τετοοιυ ειδους προβληματα; επι ευκαιριας ποιο απο ολα αυτα οταν εισαι με ιντερνερτ καταναλονου λιγοτερα mb; Δεν τραβάνε πολύ data. Μπαταρία καταναλώνουν!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 για τον φιλο που ειπε οτι το google maps ειναι δωρεαν ισχυεει το εξης κατεβαζεις χαρτς εκτος συνδεσης αλλα δεν υπαρχει σε αυτητην περιπτωση φωνητικη πλοηγηση. το συμπερσμα που βγαινει ειναι οτι για να δουλεψουν ολες οι εφαρνογες σωστα θελουν ιντερνετ. αληθεια στα gps που βαζουμε στο αμαξι υπαρχουν τετοοιυ ειδους προβληματα; επι ευκαιριας ποιο απο ολα αυτα οταν εισαι με ιντερνερτ καταναλονου λιγοτερα mb; Καποιες οχι ολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν κανετε τον κοπο να διαβασετε τις τελευταιες 6 σελιδες του νηματος, θα γλιτωνε το νημα απο αλλη μια ατερμονη επαναληψη των ιδιων πραγματων, κανοντας ετσι ακομα πιο χρονοβορα την αναγνωση απο καποιον που θελει να ενημερωθει και δεν βαριεται να γυρισει λιγες σελιδες πισω. Τωρα αυτες οι λιγες σελιδες εγιναν ακομα περισσοτερες. Κλεινοντας, ομολογω οτι οι μοναδικες αγορασμενες εφαρμογες στη συσκευη μου ειναι τα 6 προγραμματα gps. Το κοστος αποκτησης τους ειναι μηδαμινο σε σχεση με το κοστος ανανεωσης των χαρτων, των poi, και των ιδιων των εφαρμογων. Αφορα πραγματικους ανθρωπους που βγαινουν στο δρομο καθημερινα. Και παρολο που ειναι πλεον πανευκολο να τα βρεις ολα πλαγιως, αξιζουν μεχρι τελευταιο σεντ την τιμη τους. Για να συνεχισουν να υπαρχουν αυτες οι εφαρμογες, πρεπει να εχουν πωλησεις, αφου τα κοστη εινσι μεγαλα. Αλλιως βλεπω να καταληγουμε οπως τα windows, μονο με τους ms maps. Προσωπικη μου αποψη, το ξαναγραφω, δεν προτρεπω κανεναν να κανει το ιδιο. Για το παιδι που παραπονιεται οτι οι google mapsτου τρωνε δεδομενα και αρα δεν ειναι δωρεαν, λεω οτι Smartphone χωρις βασικο data plan δεν νοειται. Ειναι τοσο απαραιτητο οσο η μπαταρια. Και η σκεψη οτι "μου τρωει data, αρα δεν ειναι δωρεαν", μου ακουγεται τοσο παραλογη οσο το "μου τρωει ενεργεια απο τη μπαταρια η ταδε εφαρμογη, αρα δεν ειναι δωρεαν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μπα... Ακριβό! Και δεν θα δώσω τα 20€ για τον λόγο που είπα πιο πριν με τα λάθη που κάνει. Πριν μερικές μέρες είχα σκοπό να τον αγοράσω αλλά είδα αυτό και το άφησα. Άσε που θεωρώ πολλά τα 20€ για εφαρμογή. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Προφανώς δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζουν γενικά τέτοιου τύπου εφαρμογές και τι σημαίνει lifetime support. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εγω δεν παραπονεθηκα απλως το ανεφερα οτι για να δουλεψει τελεια θελει Ιντερνετ τελεια και παυλα χωρις αυτο δε δουλευει σωστα Δεν έχει λογική αυτό που λες. Φυσικά και θέλει ίντερνετ. Και?.... Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Προφανώς δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζουν γενικά τέτοιου τύπου εφαρμογές και τι σημαίνει lifetime support. Unleashed by my M1 NOTE lifetime support ειχα και οταν πληρωσα το dont panic.ακομα lifetime support εχει αλλα support δεν ειδαμε ποτε.αντι αυτου θεωρεισαι εξυπνο η εταιρια να βγαλει αλλη εκδοση παραπλήσιου προγραμματος(δεν ξερω αν ειναι και ιδιου κωδικα) . τωρα για το αν εχει ιδεα ποσο κοστιζουν αυτες οι εφαρμογες δεν εχω υποψη,φαινεται να ξερεις καλυτερα αν και το βασικο σε αυτου του ειδους επενδυσεις ειναι οι πολλες πωλησεις και οχι το κοστος στο τεμ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω κάπου, με εγγραφή στο γερμανικό amazon μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το navigon europe (κανονική τιμή τα 50 ευρώ). Χρειάζεται απλώς κατά την εγγραφή να δηλώσεις διεύθυνση Γερμανίας (κάτι εύκολο). Όποιος θέλει ας κάνει μια δοκιμή. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 lifetime support ειχα και οταν πληρωσα το dont panic.ακομα lifetime support εχει αλλα support δεν ειδαμε ποτε.αντι αυτου θεωρεισαι εξυπνο η εταιρια να βγαλει αλλη εκδοση παραπλήσιου προγραμματος(δεν ξερω αν ειναι και ιδιου κωδικα) . τωρα για το αν εχει ιδεα ποσο κοστιζουν αυτες οι εφαρμογες δεν εχω υποψη,φαινεται να ξερεις καλυτερα αν και το βασικο σε αυτου του ειδους επενδυσεις ειναι οι πολλες πωλησεις και οχι το κοστος στο τεμ. μια από τα ίδια είχε κάνει και το Ndrive Greece το πληρώσαμε και αυτό στην τελική είχε 0 υποστήριξη το αφαίρεσαν από το μάρκετ και βγάλαν το NLife Ελλάδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 μια από τα ίδια είχε κάνει και το Ndrive Greece το πληρώσαμε και αυτό στην τελική είχε 0 υποστήριξη το αφαίρεσαν από το μάρκετ και βγάλαν το NLife Ελλάδα Παιδες μην συγκρίνετε το SYGIC που είναι τόσα χρόνια στην αγορά και που έχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις για Navigation, με αυτά τα προγράμματα που λέτε. Είπαμε τέλειο δεν είναι, αλλά έχει πολύ τεχνολογία και είναι μοναδικό σε αυτά που προσφέρει για 20€. Αντίστοιχα προγράμματα για αμάξι, μπορεί να έχουν 100€+ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 to dont panic ηταν 10 σκαλες ανωτερο απο το sygic αλλα πλεον εχει γινει σαν ασπρομαυρη ταινια retro :lol: Νdrive kai copilot ειχαν πολυ καλυτερες δρομολογησεις απο το sygic,μακραν καλυτερες.Ακομα και το igo εχει καλυτερες.εχει το καλυτερο deal που το εκανε κορυφαιο ομως,γιατι αν ειχε 50€ ουτε να το κατεβασουνε για δοκιμη δεν θα θελαν. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι υπάρχουν άπειρες πληροφορίες στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω ότι καλό θα ήταν να γίνει το εξής: μια αναφορά για την κάθε εφαρμογή GPS με τα παρακάτω 1. όνομα εφαρμογής 2. δυνατότητα λειτουργίας off line 100% 3. δυνατότητα update με χρονικό διάστημα (ετήσια, κάθε 3 χρόνια, για πάντα) 4. τιμή ή δωρεάν και ότι άλλο σκεφτείτε.... :) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos78 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εχω ενα παλιο smartphone android που καθεται..... Υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να το χρησιμποιησω ως gps tracker σε καποιο οχημα; θα ηθελα να δουλευει στα προτυπα των ΤΚ102 (δηλαδη να του στελνω sms ή να του κανω κληση και να μου απανταει με sms το στιγμα του) Το εχει κανει καποιος; Ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Παιδες μην συγκρίνετε το SYGIC που είναι τόσα χρόνια στην αγορά και που έχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις για Navigation, με αυτά τα προγράμματα που λέτε. Είπαμε τέλειο δεν είναι, αλλά έχει πολύ τεχνολογία και είναι μοναδικό σε αυτά που προσφέρει για 20€. Αντίστοιχα προγράμματα για αμάξι, μπορεί να έχουν 100€+ Unleashed by my M1 NOTE όχι δεν συγκρίνω τα προγράμματα απλά του δίνω ένα παράδειγμα πως κάποιες εταιρίες σαν αυτή που του είπα (ndrive) παρατάει το πρόγραμμα έτσι απλά και πετάει στη θέση του ένα άλλο λες και δεν το είχαμε πλήρωση η ήταν free έχω αγορασμένο το sygic 2 χρόνια πλέον και έχω ησυχάσει δεν έχω ασχοληθεί με κανένα άλλο γιατί απλά αυτά που θέλω τα κάνει τέλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts