Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει μιά ακόμα διαδρομή 371 χ/μετρα που δεν μου φαίνεται του πεταμού .

Α πα πα πα πα. Μέχρι να φτάσει στη Ναύπακτο θα έχει κάνει χαρακίρι ή θα έχει πηδήξει στη θάλασσα.

Η διαδρομή από Λάρισα-Τρίκαλα-Εγνατία είναι (μάλλον) η πιο φρόνιμη επιλογή.

Και αλυσίδες τον Δεκέμβρη οπωσδήποτε, ακόμη και για την Εγνατία. Αν και ο καιρός δεν φαίνεται να μας χιονίζει.

Α πα πα πα πα. Μέχρι να φτάσει στη Ναύπακτο θα έχει κάνει χαρακίρι ή θα έχει πηδήξει στη θάλασσα.

Η διαδρομή από Λάρισα-Τρίκαλα-Εγνατία είναι (μάλλον) η πιο φρόνιμη επιλογή.

Και αλυσίδες τον Δεκέμβρη οπωσδήποτε, ακόμη και για την Εγνατία. Αν και ο καιρός δεν φαίνεται να μας χιονίζει.

Πες μας και γιατί .........

HERE for Android now available for free on Google Play

http://360.here.com/2014/12/10/android-now-available-free-google-play/

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

...

Πες μας και γιατί .........

Γιατί δεν φαίνεται να μας χιονίζει; Γιατί φαίνεται ότι δεν μας αγαπάει ουτε ο θεός και δεν θέλει να κάνουμε σκι φέτος τον Δεκέμβρη :lol:

Αν ρωτάς βέβαια για το δρόμο Ιτέα-Ναύπακτο, να σου πω ότι τον θεωρώ τον πιο κουραστικό δρόμο που έχω κάνει. Και δεν θα τον έκανα ποτέ ξανά εκτός κι αν ο προορισμός μου είναι κάπου ενδιάμεσα (πχ Γαλξείδι). Παραδέχομαι όμως ότι αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό. Το έχω ακούσει όμως κι από άλλους για τον συγκεκριμένο δρόμο. Και βέβαια και ο δρόμος από Μπράλο μέχρι Ιτέα είναι κι αυτός δύσκολος.

Καλησπέρα σε όλους ,

εγω έχω το Speed Cameras by Sygic ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.speedcamapp ) και μετα την τελευταία αναβάθμιση κολλάει σε ένα σημείο και στην ουσία δεν δείχνει τίποτα .. το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλα δεν άλλαξε κάτι ... συμβαίνει και σε εσάς ? κάποια λύση υπάρχει ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

• Administrators
HERE for Android now available for free on Google Play

http://360.here.com/2014/12/10/android-now-available-free-google-play/

Και κατευθείαν το link από το Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Modpic.gif

Και κατευθείαν το link από το Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

να σαι καλα φιλε, τι λεει αξιζει?

Οπότε έχουν αρχίσει και αυξάνονται οι επιλογές για Δωρεάν offline χάρτες και πλοήγηση.

Να θυμίσω ότι πέρα από το HERE beta και το MAPS.ME έχει γίνει δωρεάν πλέον.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ενώ το έχω εγκατεστημένο στο play store λέει μη συμβατή συσκευή..

Ενώ το έχω εγκατεστημένο στο play store λέει μη συμβατή συσκευή..

Και σε μένα σε κινητό και ταμπλετ τα ίδια.

Μάλλον για αρχή είναι συμβατό με συγκεκριμένες συσκευές.

Amazon Fire stick 4k max

Η αλήθεια είναι ότι δεν το εντόπιζα το here με search από το playstore στο κινητό, αλλά κάνοντας αναζήτηση από την ιστοσελίδα το βρήκα και το εγκατέστησα κανονικά σε note 4. Tο maps.me (το είχα αγορασμένο από παλαιότερα) έβαλε πλέον και πλοήγηση εκτός του ότι έγινε δωρεάν. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για πλοήγηση να πει εντυπώσεις;
Τhe end of an era...

Καλό και το maps.me.

Οι χάρτες έχουν ελλείψεις γιατί είναι open maps.

Έχει βρει κανείς πως βάζουμε αριθμό σπιτιού σε μια οδό;

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Έδωσα για 3η φορά μία ευκαιρία στο here maps αλλά τουλάχιστον στην περιοχή μου (Αλμυρός) αλλά και Βόλο που πηγαίνω δεν με ικανοποιεί.

Αναλυτικότερα, αρκετές φορές με στέλνει από παράπλευρους της εθνικής (με αποτέλεσμα να πρέπει να φτάσω 2 φορές σε διασταύρωση) ενώ ο δρόμος που περνάει μέσα από χωριά είναι γρηγορότερος και χωρίς διασταυρώσεις.

Δεν ξέρω σε μεγάλα αστικά κέντρα αν η δρομολόγηση είναι καλύτερη, αλλά θέλει δουλεία ακόμα.

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με sygic.

Τους gm αν και τους θεωρώ κορυφαίους δεν μπορώ να τους συγκρίνω επειδή είναι με δεδομένα.

Αυτά. :)

Ήρθε και αναβάθμιση στους here maps. Περάστηκε η 1.0.234 beta

Edited by bill_phone
Προσθήκη μηνύματος

Καλημέρα. Έβαλα το sygic για δοκιμή και όταν το ανοίγω μου ζητάει αποδοχή τοποθεσίας. Να βάλω την τοποθεσία στο ON; Γιατί όταν το κάνω μου λέει ότι η Google θα συλλέγει δεδομένα ακόμα και όταν οι εφαρμογές θα είναι κλειστές! Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με gps και φοβάμαι μη κάνω καμιά μλκ. MotoG 2014 η συσκευή.

Καλησπέρα.αν ξερει καποιος ψαχνω ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτων navteq για igo.

Ευχαριστω

Καλησπέρα.αν ξερει καποιος ψαχνω ποια ειναι η τελευταια εκδοση χαρτων navteq για igo.

Ευχαριστω

Η τελευταία έκδοση είναι η 2014.Q2.

GPS Pocket PC Team

Καλημέρα. Σχετικά με τη νέα αναβάθμιση των των here maps που κυκλοφόρησε στο Play Store, εντόπισα ένα προβληματάκι, το οποίο παραθέτω μαζί με τη λύση του εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5824749#post5824749

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα. Σχετικά με τη νέα αναβάθμιση των των here maps που κυκλοφόρησε στο Play Store, εντόπισα ένα προβληματάκι, το οποίο παραθέτω μαζί με τη λύση του εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5824749#post5824749

Δοκίμασες μετά από αυτό να επιλέξεις μια αγγλική φωνή; Δοκίμασε και μετά αν υπάρχει ξανά η επιλογή της ελληνικής.

Νομίζω πως δεν θα υπάρχει πλέον και θα πρέπει ξανά να περάσεις το αρχείο που είναι περίπου 8mb.

Δοκίμασες μετά από αυτό να επιλέξεις μια αγγλική φωνή; Δοκίμασε και μετά αν υπάρχει ξανά η επιλογή της ελληνικής.

Νομίζω πως δεν θα υπάρχει πλέον και θα πρέπει ξανά να περάσεις το αρχείο που είναι περίπου 8mb.

Ναι, έχεις δίκιο. Δεν το είχα τσεκάρει αυτό. Άρα όντως υπάρχει πρόβλημα. Ίσως επειδή είναι beta ακόμα. Επομένως μπορείς να έχεις ελληνική πλοήγηση ή ξένη, όχι ταυτόχρονα και τις δύο και να επιλέγεις.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πιθανόν σε επόμενο update να μπει ξανά η ελληνική φωνή, γιατί σε προηγούμενες εκδόσεις beta υπήρχε.

Πιθανόν σε επόμενο update να μπει ξανά η ελληνική φωνή, γιατί σε προηγούμενες εκδόσεις beta υπήρχε.

Σε ποια έκδοση beta είχε Ελληνική φωνή το Here;

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αφού πάντα έψαχνα να περάσω την φωνή με την πατέντα.

Amazon Fire stick 4k max

Αν κάνουμε δηλαδή αναβάθμιση μέσα από το Play Store χάνουμε τα ελληνικά και πρέπει να τα εγκαταστήσουμε ξανά από την αρχή (αντιγραφή των αρχείων);

Η τελευταία έκδοση τι αλλαγές έχει; Αξίζει η αναβάθμιση;

Σε ποια έκδοση beta είχε Ελληνική φωνή το Here;

Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, αφού πάντα έψαχνα να περάσω την φωνή με την πατέντα.

Στην έκδοση 1.0. Δεν θυμάμαι να έκανα καμία πατέντα.

Στο route 66 καθε ποτε γίνεται αναβάθμιση χαρτών?

Το έχω αγορασμένο απο το Ιούλιο και ενώ μου έχει κάνει 2 αναβαθμίσεις του προγράμματος (η 2η σημερα) απο ...χάρτη τίποτα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση