ns11 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=223&t=9319 Δεν νομίζω να ξεφεύγουμε από τα όρια του forum. Έχει δωθεί και παλιότερα το link εδώ μέσα. Αν όχι ζητώ συγγνώμη και να διαγραφεί το post μου. Το δοκίμασα σήμερα και ήταν πολύ καλό και διαβάζει σωστά τα ονόματα Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το svox δοκίμασα στο CoPilot και είναι χάλια. Το loquendo όχι ακόμα. Ευχαριστώ για το link. Μπορω να το χρησιμοποιήσω και σε άλλους πλοηγούς όπως το svox? το loquendo εχει ακομα πιο στρωτη φωνη αλλα αντρικη. Ναι σαν το svox ειναι,οποιο προγραμμα υποστηριζει tts θα το διαβαζει απο αυτες τις μηχανες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 το loquendo εχει ακομα πιο στρωτη φωνη αλλα αντρικη. Ναι σαν το svox ειναι,οποιο προγραμμα υποστηριζει tts θα το διαβαζει απο αυτες τις μηχανες. Νομίζω ξεφεύγουμε λιγάκι μιας και 2 TTS-Engine μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος της Acapela (Δημήτρης) και της Svox (Αριάνδη). H loquendo για την ιστορία δεν είναι μόνο αντρική. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημερα παιδες. Σε Lenovo S820 προσπαθησα να ανοιξω το sygic (κανονικα πληρωμενο) και ειχα 2 προβληματα. Ενα ηταν το οτι δεν επιανε με τπτ τους αναγκαιους δορυφορους για να λειτουργησει (επιασε μεχρι 3 στην καλυτερη κι αυτο για λιγο και μετα παλι σε 2 επεσε) και το αλλο ηταν οτι οταν εβαζα τη διευθυνση και πατουσα done με πετουσε εξω απο την εφαρμογη. Ειδικα το πρωτο θεμα με τρελανε. Οση ωρα και αν περιμενα δεν επιασε δορυφορους. Τελικα ποσους χρειαζεται για να λειτουργησει αν με 3 μου εβγαζε μνμ οτι δεν υπαρχουν αρκετοι δορυφοροι για πλοηγηση ρε παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημερα παιδες. Σε Lenovo S820 προσπαθησα να ανοιξω το sygic (κανονικα πληρωμενο) και ειχα 2 προβληματα. Ενα ηταν το οτι δεν επιανε με τπτ τους αναγκαιους δορυφορους για να λειτουργησει (επιασε μεχρι 3 στην καλυτερη κι αυτο για λιγο και μετα παλι σε 2 επεσε) και το αλλο ηταν οτι οταν εβαζα τη διευθυνση και πατουσα done με πετουσε εξω απο την εφαρμογη. Ειδικα το πρωτο θεμα με τρελανε. Οση ωρα και αν περιμενα δεν επιασε δορυφορους. Τελικα ποσους χρειαζεται για να λειτουργησει αν με 3 μου εβγαζε μνμ οτι δεν υπαρχουν αρκετοι δορυφοροι για πλοηγηση ρε παιδες? Μάλλον φταίει ο επεξεργαστής (?) 5-6 πρέπει να έχει τουλάχιστον εγώ πχ έχω περίπου 8 με 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Νομίζω ξεφεύγουμε λιγάκι μιας και 2 TTS-Engine μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος της Acapela (Δημήτρης) και της Svox (Αριάνδη). H loquendo για την ιστορία δεν είναι μόνο αντρική. Ναι ξεφυγαμε :lol: εχεις δικιο,μπερδευτηκα με την loquendo.Acapela και svox ειναι οι μηχανες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μάλλον φταίει ο επεξεργαστής (?) 5-6 πρέπει να έχει τουλάχιστον εγώ πχ έχω περίπου 8 με 11 Μου κανει εντυπωση που δεν παιζει ρε γμτ. Το ειχα ανοιξει πριν καιρο και ειχε παιξει κανονικα και χθες που χρειαστηκα το gps γιατι πεθανε το turbo-x i50 που ειχα μεσα στο αυτοκινητο, δεν ανοιγε η καταρα! Τα πηρα στο κρανιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μου κανει εντυπωση που δεν παιζει ρε γμτ. Το ειχα ανοιξει πριν καιρο και ειχε παιξει κανονικα και χθες που χρειαστηκα το gps γιατι πεθανε το turbo-x i50 που ειχα μεσα στο αυτοκινητο, δεν ανοιγε η καταρα! Τα πηρα στο κρανιο! Που εχεις αποθηκευσει τους χαρτες? Στην εσωτερικη μνημη του κινητου η σε εξωτερικη sd καρτα? Ισως παιζει ρολο αυτο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ολη η εφαρμογη ειναι σε εξωτερικη καρτα (και οι χαρτες φυσικα) . Απο τις γρηγορες καρτες θεωρητικα κιολας! Και καλα να ειναι αργο αλλα να κλεινει ή να μην πιανει δορυφορους λογω καρτας sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δοκίμασε το Aids GPS, κατεβάζεις - σετάρεις - κάνεις επανεκκίνηση - δοκιμάζεις πάλι να δεις τι γίνεται. Αν δεν δουλέψει αυτό γουγλαρισε για σετάρισμα MTK gps, έχω το Α850+ δεν έχω πρόβλημα με το gps στο δρόμο λοκαρει αμέσως αλλά στο σπίτι μέσα δεν πιάνει, θέλει τουλάχιστον 7 δορυφόρους για να δουλέψει σωστά. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ολη η εφαρμογη ειναι σε εξωτερικη καρτα (και οι χαρτες φυσικα) . Απο τις γρηγορες καρτες θεωρητικα κιολας! Και καλα να ειναι αργο αλλα να κλεινει ή να μην πιανει δορυφορους λογω καρτας sd? Πάντα δοκιμάζουμε και με άλλο πρόγραμμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν κάνει το ίδιο και με άλλη εφαρμογή, τότε προφανώς φταίει το κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=223&t=9319 Δεν νομίζω να ξεφεύγουμε από τα όρια του forum. Έχει δωθεί και παλιότερα το link εδώ μέσα. Αν όχι ζητώ συγγνώμη και να διαγραφεί το post μου. Πολύ καλύτερο τελικά το loquendo απο το svox. Το εγκατέστησα στο sygic σύμφωνα με τον οδηγό. Βέβαια στο navigon οι άνθρωποι έχουν κάνει φοβερή δουλειά ως προς την φωνητική πλοήγηση. Είναι απλά κορυφη. Το loquendo είναι κατα την γνώμη μου το αμέσως καλυτερο. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το set for MTK gps το εχω κανει καιρο τωρα οπως ακριβως το λεει ο οδηγος εδω και ειχα κανει και δοκιμη και εκανε connect σε δορυφορους σχετικα γρηγορα. Απλα εχουν περασει 3-4 μηνες απο τοτε που το εκανα και δεν το ειχα ξανανοιξει απο τοτε γιατι δε μου χρειαστηκε μεχρι τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Να ενημερώσω,ότι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την beta Sygic, η 14.5.2 δουλεύει άψογα,τουλάχιστο σε ένα παλιό κινητό που δοκίμασα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τι εννοείς σε πήγαινε από όπου να είναι?....Εμένα αυτήν την διαδρομή μου βγάζει απο Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα . Είναι λάθος ? Καλό βράδυ Εννοώ ότι αυτή τη διαδρομή δίνει και σε μένα απλά πολλά σημεία είναι καινούργιος δρόμος και πας ευθεία ενώ το πρόγευμα σε καθοδηγεί να στρίψεις σε παλιές παρακάμψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπερα σε ολους , θελω να αγορασω ενα προγραμμα πλοηγησης για το Xiaomi Hongmi 1s , αλλά βλέπω ότι οι επιλογές είναι αρκετές . Εδω και 2 μερες έχω βαλει trial του Sygic και του Mireo DON'T PANIC και μπορω να πω ότι το Sygic είναι εντυπωσιακό , αλλά δεν ξέρω εάν τελικά είναι πιο ενημερωμένο ή οχι από το DON'T PANIC . Απο την εμπειρία σας καποια συμβουλή πιο τελικά να επιλέξω ? :O Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Θελω να απεγκαταστησω το Sygic και να το εγκαταστησω ξανα. Η συσκευη δεν ειναι root. Ποιο αρχειο πρεπει να παρω πριν το απεγκαταστησω το οποιο περιεχει τα Αγαπημενα και το Ιστορικο για να το βαλω στη νεα εγκατασταση? Ισως και τις ρυθμισεις ακομα καλυτερα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπερα σε ολους , θελω να αγορασω ενα προγραμμα πλοηγησης για το Xiaomi Hongmi 1s , αλλά βλέπω ότι οι επιλογές είναι αρκετές . Εδω και 2 μερες έχω βαλει trial του Sygic και του Mireo DON'T PANIC και μπορω να πω ότι το Sygic είναι εντυπωσιακό , αλλά δεν ξέρω εάν τελικά είναι πιο ενημερωμένο ή οχι από το DON'T PANIC . Απο την εμπειρία σας καποια συμβουλή πιο τελικά να επιλέξω ? :O Ευχαριστω Δεν ξερω για χαρτες αλλα σαν εφαρμογη η dont panic θαφτηκε απο τον δημιουργο της και στην θεση της εκανε την ginius driver. Δες και το route66 Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εδώ μείνει εντυπωσιασμένος από το NLife Greece. Έχει 15 μέρες δωρεάν για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Έχει πραγματικά τα πάντα από pois. Είναι το καλύτερο σύστημα πλοήγησης που είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εδώ μείνει εντυπωσιασμένος από το NLife Greece. Έχει 15 μέρες δωρεάν για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Έχει πραγματικά τα πάντα από pois. Είναι το καλύτερο σύστημα πλοήγησης που είχα ποτέ. Καλημέρα . Καλα ειναι τα pois ,αλλα το βασικό δεν μας είπες . Πως ειναι οι δρομολογησεις του; Το δοκιμασες σε κάποια γνωστή σου διαδρομή να δεις πως σε παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μηπως υπαρχει κανενα widget να ανοιγει δεδομενα και gps μαζι? για την πλοηγηση, με ενα κλικ.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εννοώ ότι αυτή τη διαδρομή δίνει και σε μένα απλά πολλά σημεία είναι καινούργιος δρόμος και πας ευθεία ενώ το πρόγευμα σε καθοδηγεί να στρίψεις σε παλιές παρακάμψεις. Ναι Ναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημέρα . Καλα ειναι τα pois ,αλλα το βασικό δεν μας είπες . Πως ειναι οι δρομολογησεις του; Το δοκιμασες σε κάποια γνωστή σου διαδρομή να δεις πως σε παει; ....το δοκίμασα εγω σήμερα , σε διαδρομή από 15 λεπτών περίπου , είχε καλυτερη δρομολόγηση από το Sygic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μπορει καποιος να μου στειλει ή να μου πει απο που να κατεβασω καποια εκδοση του igo που να λειτουργει σε note pro 12.2? Η αναλυση ειναι 2560x1600 και δεν εχω βρει καποιο που να λειτουργει σωστα. Ευχαριστω Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημέρα . Καλα ειναι τα pois ,αλλα το βασικό δεν μας είπες . Πως ειναι οι δρομολογησεις του; Το δοκιμασες σε κάποια γνωστή σου διαδρομή να δεις πως σε παει; Σου βγάζει μέχρι 3 διαφορετικές δρομολογήσεις για να επιλέξεις. Πχ σήμερα ήθελα να πάω από Χαλάνδρι, στην Πέτρου Ράλλη. Με πήγε από κέντρο, από Αττική οδό, και από μια παράκαμψη. Γενικά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts