Viper Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ωραιο φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ή πηγαίνετε απευθείας στο Sygic.com/static/nui για να δείτε το νέο ui. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα ηθελα να ρωτησω οσα παιδια εχουν βαλει το Sygic εαν εχουν εγκαταστησει και την δωρεαν εφαρμογη Speedometer και να μου πουν την γνωμη τους και τις εντυπωσεις τους απο την χρησιμοτητα της! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Όσον αφορά την νέα beta του Sygic, είναι στην πραγματικότητα alpha. Πάνω από τις μισές επιλογές μέσα στην εφαρμογή δεν δουλεύουν ή κρασάρουν. Λογικό βέβαια για μη τελικό προϊόν, απλά ήθελα να το αναφέρω ως προειδοποίηση. Μην την εγκαταστήσετε εάν πρόκειται να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί της. Είναι μόνο για παιχνίδι προς το παρόν. Στην ανακοίνωση ανέφεραν ότι θα βγάλουν αρκετές εκδόσεις το προσεχές διάστημα, οπότε αν βελτιωθεί η κατάσταση και φτάσει σε καλό σημείο θα ενημερώσω. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα ηθελα να ρωτησω οσα παιδια εχουν βαλει το Sygic εαν εχουν εγκαταστησει και την δωρεαν εφαρμογη Speedometer και να μου πουν την γνωμη τους και τις εντυπωσεις τους απο την χρησιμοτητα της! Την θεωρώ περιτη την speedometer και αν θες να μετρήσεις της αγωνιστικές επιδόσεις του αυτοκινήτου υπάρχουν άλλες πιο εξειδικευμένες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Την θεωρώ περιτη την speedometer και αν θες να μετρήσεις της αγωνιστικές επιδόσεις του αυτοκινήτου υπάρχουν άλλες πιο εξειδικευμένες. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!:) Οι πιο εξειδικευμενες ποιες ειναι εχεις κατι να μου προτεινεις? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά, Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά του Sygic των 19 ευρώ και να το αγοράσω. Δεν έχω καταλάβε όμως τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου ή από την ιστοσελίδα; Πως θα αναβαθμίζονται οι χάρτες; Επίσης την εφαρμογή igo που μπορώ να την βρω; Στην ιστοσελίδα έχει για iphone Ευχαριστώ. Edited June 28, 2014 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τελικά αγόρασα και εγώ το Sygic ευχόμενος να τα πάει καλά στις δρομολογήσεις. Παλιότερα δεν είχα μείνει πλήρως ικανοποιημένος σε αυτό τον τομέα, αλλά ελπίζω να έχουν κάνει αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdbas Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλησπέρα, έχει κανείς δοκιμάσει το Garmin Viago? πιο συγκεκριμένα δέχεται τους χάρτες απο Garmin MobileXT (autodrive-anavasi) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλησπέρα, έχει κανείς δοκιμάσει το Garmin Viago? πιο συγκεκριμένα δέχεται τους χάρτες απο Garmin MobileXT (autodrive-anavasi) ? Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα και θα βρεις τα σχόλια πριν λίγες σελίδες. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!:) Οι πιο εξειδικευμενες ποιες ειναι εχεις κατι να μου προτεινεις? πχ Ulysee speedmeter Καλημέρα παιδιά, Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά του Sygic των 19 ευρώ και να το αγοράσω. Δεν έχω καταλάβε όμως τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από την εφαρμογή του τηλεφώνου ή από την ιστοσελίδα; Πως θα αναβαθμίζονται οι χάρτες; Επίσης την εφαρμογή igo που μπορώ να την βρω; Στην ιστοσελίδα έχει για iphone Ευχαριστώ. Από την ιστοσελίδα καλύτερα. Το igo πωλείται μόνο για Israel και Τουρκία νομίζω. Παίζουν άλλοι τρόποι για να το βρεις, αλλά εκτός φόρουμ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα και θα βρεις τα σχόλια πριν λίγες σελίδες. πχ Ulysee speedmeter Από την ιστοσελίδα καλύτερα. Το igo πωλείται μόνο για Israel και Τουρκία νομίζω. Παίζουν άλλοι τρόποι για να το βρεις, αλλά εκτός φόρουμ. Ευχαριστω πολυ φιλε junglist,θα το δοκιμασω γιατι μου φαινεται πολυ καλο!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αυτο το νεο Sygic θα πρεπει να το αγορασουμε η θα ειναι αναβαθμιση? Δηλαδη εμεις με τα αγορασμενα αναβαθμιζουμε οταν με το καλο ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Την θεωρώ περιτη την speedometer και αν θες να μετρήσεις της αγωνιστικές επιδόσεις του αυτοκινήτου υπάρχουν άλλες πιο εξειδικευμένες. Πόσο ακριβής είναι η μέτρηση ταχύτητας που κάνουν αυτά τα προγράμματα; Όσα GPS (Sygic, Navigon, iGo, σε διάφορες συσκευές) έχω δοκιμάσει δείχνουν 6-7χλμ\ώρα λιγότερα απο το κοντέρ του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πόσο ακριβής είναι η μέτρηση ταχύτητας που κάνουν αυτά τα προγράμματα; Όσα GPS (Sygic, Navigon, iGo, σε διάφορες συσκευές) έχω δοκιμάσει δείχνουν 6-7χλμ\ώρα λιγότερα απο το κοντέρ του αυτοκινήτου. Συνήθως είναι πιο ακριβές το GPS από το ταχύμετρο του οχήματος. Αν έχεις κλειδώσει αρκετούς δορυφόρους, εμπιστέψου το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πόσο ακριβής είναι η μέτρηση ταχύτητας που κάνουν αυτά τα προγράμματα; Όσα GPS (Sygic, Navigon, iGo, σε διάφορες συσκευές) έχω δοκιμάσει δείχνουν 6-7χλμ\ώρα λιγότερα απο το κοντέρ του αυτοκινήτου. Παντα ολα τα κοντερ δειχνουνε παραπανω,και οσο ανεβαινουν τα χλμ τοσο περισσοτερο ως ενα σημειο βεβαια!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αυτο το νεο Sygic θα πρεπει να το αγορασουμε η θα ειναι αναβαθμιση? Δηλαδη εμεις με τα αγορασμενα αναβαθμιζουμε οταν με το καλο ερθει? Έχει βγει ήδη το 14.5 ως beta για install. Εγώ το έχω περάσει σε ένα δεύτερο κινητό που έχω για δοκιμή. Έχει γίνει πολύ πιο απλό το layout του, αλλά δεν το βλέπω πολύ σταθερό γιατί μου έκλεισε ξαφνικά 2 φορές. Επίσης δεν βρήκα τρόπο να ενεργοποιήσω την Ελληνική TTS φωνή. Βγάλανε και αυτά τα σπαστικά μηνύματα που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις για connect/disconnect. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Γιατι κολλησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Για TTS γράφει ο junglist -yeahman peace- που μπαίνει custom η ελληνικη. Φίλε εξήγησε μας, δηλαδή προσπάθησες να περάσεις την ελληνική TTS στη beta και δε δουλευει; Edited July 4, 2014 by Innersense Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά το tom tom Greece αξίζει τα λεφτά του? 50 ευρώ είναι. Υπάρχει κάποια αλλη πρόταση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Για TTS γράφει ο junglist -yeahman peace- που μπαίνει custom η ελληνικη. Φίλε εξήγησε μας, δηλαδή προσπάθησες να περάσεις την ελληνική TTS στη beta και δε δουλευει; Χαχα Respect! Λοιπόν, δεν έχω βρει τρόπο να επιλέξω TTS στην 14.5 Δεν βλέπω επιλογή στο μενού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά το tom tom Greece αξίζει τα λεφτά του? 50 ευρώ είναι. Υπάρχει κάποια αλλη πρόταση;; Καλύτερα να τα δώσεις για το Sygic... Έχει θέμα με τις δρομολογήσεις στην περιφέρεια και δυστυχώς δεν είναι θέμα χαρτών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορώ να μεταφέρω τα pois του Sygic στο Igo?Αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Χαχα Respect! Λοιπόν, δεν έχω βρει τρόπο να επιλέξω TTS στην 14.5 Δεν βλέπω επιλογή στο μενού. Κανε ενα screen με τις επιλογες που σου δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μπορώ να μεταφέρω τα pois του Sygic στο Igo?Αν ναι πώς? Λέγοντας pois Sygic εννοείς δικά σου; η του χάρτη; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλύτερα να τα δώσεις για το Sygic... Έχει θέμα με τις δρομολογήσεις στην περιφέρεια και δυστυχώς δεν είναι θέμα χαρτών... ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά τα έδωσα για το copilot. Έχω ενα θέμα όμως. Δεν μπορω να βρω πως να θέσω σε λειτουργία το text to speech. Δηλαδή να μου λέει και το όνομα του δρόμου και όχι μονο 'στρίψε αριστερά'. Ξέρει κανείς να βοηθήσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts