Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το back up του άστρο manager θα σωθούν και τα saves από τα παιχνίδια?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μια ερώτηση..

Εχω ενα backup titanium ας πουμε..

Θελω μετα από κανα μηνα ας πουμε, να το φρεσκάρω λιγο, με καποιες καινουργιες εφαρμογές που μπορει να εχω βαλει, και ενημερωσεις των παλιων..

Ποια επιλογή παταω στο batch mode?

1+7 Pro

Καλημέρα μια ερώτηση..

Εχω ενα backup titanium ας πουμε..

Θελω μετα από κανα μηνα ας πουμε, να το φρεσκάρω λιγο, με καποιες καινουργιες εφαρμογές που μπορει να εχω βαλει, και ενημερωσεις των παλιων..

Ποια επιλογή παταω στο batch mode?

Αντιγραφή νέων εφαρμογών χρήστη & νεότερων εκδόσεων. Είναι η πρότελευταία επιλογή απο το μενού "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας"

Ξέρω έχω ξαναρωτήσει αλλά απο που ρυθμίζουμε το handcent όταν στέλνουμε ένα μήνυμα να βγάζει το ρολογάκι στα αριστερά και όταν σταλεί να γίνεται "ν";

Edited by cb600f

Κατέβασε τις εφαρμογές από το παλιό σου κινητό από το μάρκετ.Βάλε τον astro file manager που κάνει backup τα apk των εφαρμογών που θέλεις .Πάρε τα apk kai εγακτέστησέ τα.

Μακαρι να μπορουσα. Δυστυχως το παλιο κινητο εχει κλαπει και ετσι δεν μπορω να κανω αυτο που προτεινεις. Οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στο π[αλιο κινητο μου φαινονται στο play store οταν συνδεομαι στον λογαριασμο μου μεσω Gmail, αλλα δεν μπορω να τις προωθησω / ξανακατεβασω στο PC. Καμια λυση κανενας?

Αντιγραφή νέων εφαρμογών χρήστη & νεότερων εκδόσεων. Είναι η πρότελευταία επιλογή απο το μενού "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας"

Ξέρω έχω ξαναρωτήσει αλλά απο που ρυθμίζουμε το handcent όταν στέλνουμε ένα μήνυμα να βγάζει το ρολογάκι στα αριστερά και όταν σταλεί να γίνεται "ν";

Ωραιος φιλε ευχαριστώ..

Αυτο θα διαγραψει απο το backup εφαρμογές τις οποίες εχω απεγκαταστησει εγω και υπάρχουν στο backup ή οχι;

1+7 Pro

Μακαρι να μπορουσα. Δυστυχως το παλιο κινητο εχει κλαπει και ετσι δεν μπορω να κανω αυτο που προτεινεις. Οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στο π[αλιο κινητο μου φαινονται στο play store οταν συνδεομαι στον λογαριασμο μου μεσω Gmail, αλλα δεν μπορω να τις προωθησω / ξανακατεβασω στο PC. Καμια λυση κανενας?

Αν δεν βαριέσαι αξίζει να δοκιμάσεις http://www.teckdevil.com/download-android-apps-on-pc/

Samsung galaxy s21+

με αφορμη το θεματακι που ανοιξατε με το backup,στο titanium με πια επιλογη κανω clean cache?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αν είσαι rooted μπορείς να πειράξεις το build.prop στο mnt/system/ ώστε να βάλεις άλλο μοντέλο κινητού και να σε δει διαφορετικά το Market, αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..

Αν δεν βαριέσαι αξίζει να δοκιμάσεις http://www.teckdevil.com/download-android-apps-on-pc/

να σαι καλα. θα το δοκιμασω μπας και δουλεψει.

Δυστυχως φιλε Sofos_5 δεν ειμαι root και επειδη το κινητο ειναι εντελως νεο δεν εχει βγει ακομη σταθερη μεθοδος για root. Αναμενουμε...

Nope..........

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

πως λεγεται η εφαρμογη που με ενα πατημα, κατεβαζει το brightness της οθονης στο ελαχιστο? Που ουσιαστικα δεν κατεβαζει την φωτεινοτητα της οθονης,αλλα βαζει μια σκουρα εικονα σαν φιλτρο που εμεις βλεπουμε ισα να φωτιζει η οθονη. Για σινεμα ή θεατρο βοηθαει πολυ,σε περιπτωση που χρειαστει να δουμε το κινητο,αλλα να μην φαινεται στους αλλους και ενοχλει.

για αυτό χρειάζεται το Titanium

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ναι αλλα αν δεν κάνω λάθος με το Titanium πρέπει να είσαι root...

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

ναι αλλα αν δεν κάνω λάθος με το Titanium πρέπει να είσαι root...

Ακριβώς..

Και πλεον γίνεσαι πανεύκολα..

Και δεν αξιζει να μην είσαι κιολας ;-)

1+7 Pro

Με επιφυλαξη αλλα νομιζω το titanium ειναι για root συσκευες μονο.

Εγω σε μη root χρησιμοπιω το mybackup pro αλλα απο παιχνιδια ειμαι ασχετος

https://play.google.com/store/search?q=titanium&c=apps

https://play.google.com/store/search?q=mybackup&c=apps

Από root ξέρω από unroot δεν ξερω:p:p

Φυσικά και το titanium ειναι μόνο για rooted αλλά το mybackup είναι καλή εφαρμογή για μη rooted οπότε καλά που μου την θύμισες.. Θα το ψάξω λιγάκι, ευχαριστώ παιδιά!!

Από root ξέρω από unroot δεν ξερω:p:p

Φυσικά και το titanium ειναι μόνο για rooted αλλά το mybackup είναι καλή εφαρμογή για μη rooted οπότε καλά που μου την θύμισες.. Θα το ψάξω λιγάκι, ευχαριστώ παιδιά!!

απλα εχε το νου σου πως το mybackup το δωρεαν δεν επιτρεπει το backup-restore σε διαφορετικες συσκευες.Μονο το pro το επιτρεπει που ειναι επι πληρωμη...

απλα εχε το νου σου πως το mybackup το δωρεαν δεν επιτρεπει το backup-restore σε διαφορετικες συσκευες.Μονο το pro το επιτρεπει που ειναι επι πληρωμη...

Νομίζω ότι το my backup δεν σου δίνει επιλογή για κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά,αλλά επαναφέρει μονομιάς όλες μαζί.

Νομίζω ότι το my backup δεν σου δίνει επιλογή για κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά,αλλά επαναφέρει μονομιάς όλες μαζί.

οχι οχι, πριν το backup σε ρωταει να τικαρεις ποιες εφαρμογες θελεις.Το ιδιο και στο restore(και στη free και στη pro εκδοση)

Στην ανάγκη θα αγοράσω το pro βρε παιδιά, προκειμένου να γίνει σωστά η μετάβαση χαλάλι τα 5€... Θα δω και το επιτρέπει να μεταφέρει η μία συσκευή στην άλλη καθώς είναι και οι 2 htc.. Πάλι ευχαριστώ ;)

Στην ανάγκη θα αγοράσω το pro βρε παιδιά, προκειμένου να γίνει σωστά η μετάβαση χαλάλι τα 5€... Θα δω και το επιτρέπει να μεταφέρει η μία συσκευή στην άλλη καθώς είναι και οι 2 htc.. Πάλι ευχαριστώ ;)

Αξιζει τα λεφτα του...Το εχω δοκιμασει.Αρκει να παρεις backup και το κινητο να ειναι σε καλη κατασταση.

Κανεις επαναφορα εργοστασικων περνας το προγραμμα και restore ολα απο εκει μετα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδες μια εφαρμογη να να κλειδωνω πχ την γκαλερι εχουμε...? Ωστε να μην μπορουν να δους τις εικονες και γενικα να μπορω να κλειδωνω εφαρμογες...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Παιδες μια εφαρμογη να να κλειδωνω πχ την γκαλερι εχουμε...? Ωστε να μην μπορουν να δους τις εικονες και γενικα να μπορω να κλειδωνω εφαρμογες...

Για δες Gallery Lock Free https://play.google.com/store/apps/details?id=ukzzang.android.gallerylocklite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInVrenphbmcuYW5kcm9pZC5nYWxsZXJ5bG9ja2xpdGUiXQ..

Επίσης το App Protector Pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carrotapp.protectpronew&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYXJyb3RhcHAucHJvdGVjdHByb25ldyJd

Samsung galaxy s21+

Δες κι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock

Έχω αγοράσει το don't panic και κατεβάζω τις αναβαθμίσεις μέσα από την εφαρμογή. Επειδή είχα εγκαταστήσει από το play store τη δοκιμαστική έκδοση μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση που δεν πρέπει όμως να την κατεβάσω. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ειδοποίηση αυτή;

Αξιζει τα λεφτα του...Το εχω δοκιμασει.Αρκει να παρεις backup και το κινητο να ειναι σε καλη κατασταση.

Κανεις επαναφορα εργοστασικων περνας το προγραμμα και restore ολα απο εκει μετα.

δηλαδη το mybackup pro δεν χρειαζεται ρουτ και μετα απο hard reset επαναφερει το κινητο ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ηταν πριν?με ολες τις εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες ,widgets κλπ?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση