Sofos_5 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σχετικά με τα προγράμματα καιρού και τον λόγο που υπό λειτουργούν έγραψα στη προηγούμενη σελίδα. Όσα παίρνουν πληροφορίες από τη google δεν πρόκειται να λειτουργησουν σωστά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σχετικά με τα προγράμματα καιρού και τον λόγο που υπό λειτουργούν έγραψα στη προηγούμενη σελίδα. Όσα παίρνουν πληροφορίες από τη google δεν πρόκειται να λειτουργησουν σωστά. Ναι απλά πριν κάποιος έγραφε ότι το απεγκατεστησα γιατί δεν βρίσκει πόλεις χωρίς gps.αλλά αυτό δεν ισχύει.μία χαρά βρίσκει πόλεις και χωρίς gps.άλλο το ότι δεν κατεβάζει δεδομένα όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή του skydrive https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.skydrive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα.Εκτος το spare parts+ υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που να μην θελει root και να κανει της οθονες του μενου φακελους επαφες κλπ να σκρολαρουν ποιο γρηγορα?? Ευχαριστω εκ τον προτερων!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να καταγραφει αναλυτικα ποσο μπαταρια καταναλωνει καθε εφαρμογη ; χωρις βεβαια να τρωει την μπαταρια η ιδια η εφαρμογη Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή του skydrive https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.skydrive Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; Αντίστοιχη υπηρεσία του dropbox από τη mircosoft. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thirios Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Transparent weather clock Απίστευτη εφαρμογή για καιρό - ώρα - μπαταρία με πάρα πολλές επιλογές. Η καλύτερη που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή; SkyDrive είναι το κατάλληλο μέρος για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας ώστε να μπορείτε να έχουν πρόσβαση σε αυτά από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή. Με SkyDrive για το Android, μπορείτε τώρα εύκολα να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται αρχεία εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο από το τηλέφωνό σας στο SkyDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Transparent weather clock Απίστευτη εφαρμογή για καιρό - ώρα - μπαταρία με πάρα πολλές επιλογές. Η καλύτερη που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα! Έχεις δίκιο. Φαίνεται πολύ καλή... Για να δούμε πως πάει με τις αλλαγές στα locations από αύριο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Transparent weather clock Απίστευτη εφαρμογή για καιρό - ώρα - μπαταρία με πάρα πολλές επιλογές. Η καλύτερη που έχω κατεβάσει μέχρι τώρα! Όντως φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή, αλλά, χωρίς φυσικά να το έχω ρυθμίσει εγώ, μου ανανεώνει τον καιρό κάθε 2 λεπτά! Έχω ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση κάθε 3 ώρες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αντίστοιχη υπηρεσία του dropbox από τη mircosoft. και του drive της google. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να καταγραφει αναλυτικα ποσο μπαταρια καταναλωνει καθε εφαρμογη ; χωρις βεβαια να τρωει την μπαταρια η ιδια η εφαρμογη αυτο μπορεις να το δεις μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thirios Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όντως φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή, αλλά, χωρίς φυσικά να το έχω ρυθμίσει εγώ, μου ανανεώνει τον καιρό κάθε 2 λεπτά! Έχω ρύθμιση για αυτόματη ανανέωση κάθε 3 ώρες. Για δες μήπως στα settings-weather&location settings μήπως έχεις τσεκαρισμένο το update weather on wake up. Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Για δες μήπως στα settings-weather&location settings μήπως έχεις τσεκαρισμένο το update weather on wake up. Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που λες. Εχω τσεκαρει ολες τις ρυθμισεις και ειναι σωστες. Μετα απο καποια ωρα εστρωσε ομως!Τωρα πηγαινει καλα! Πολυ καλο widget μιας και παντα προτιμω το transparency της samsung! Nice...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Οσα widgets, apps κτλ ειναι βασισμενα σε weather API της google (είτε σε κινητά είτε pc) εδω και μερικές μέρες λογικά έχουν σταματήσει να δουλεύουν. Εγω πχ. που δουλευω με uccw σταμάτησε και να ανανεώνει αλλά και να βρίσκει τοποθεσίες.. Πηγή: http://thenextweb.com/google/2012/08/28/did-google-just-quietly-kill-private-weather-api/ Edit : Απ'οτι διάβασα το aweather είναι ένα από τα πολλά προγράμματα που αντιμετωπιζει προβλήματα εξαιτίας αυτής της απόφασης. Ωραία φίλε μου. Τουλάχιστο ξέρουμε τι φταίει. Είναι μόνιμη αυτή η απόφαση άραγε και στο μεταξύ τι βάζουμε τώρα για προγνώσεις; Το aweather ήταν αξιόπιστο και έτρωγε λίγη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλημερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να με βοηθησει να βρω μια εφαρμογη που οταν παιρνω τηλεφωνο να ακουγονται ηχοι.δηλαδη ειμαι στο σπιτι και με παιρνει καποιος και ακουγονται ηχοι οτι ειμαι στο αμαξι σε κινηση.η σε εργοστασιο που ακουγονται οι μηχανες. παλια υπηρχε η εφαρμογη αυτη σε νοκια symbiam κινητα,σε android υπαρχει κατι αναλογο.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ειναι λογικο η εφαρμογη της superleague να ζηταει αδεια για ληψη sms? Δεν μοιάζει λογικό. Επίσης στο SGS 3 η εφαρμογή δεν καλύπτει όλη την εικόνα ενώ αν πάω στις αγωνιστικές δεν τις εμφανίζει ολόκληρες και δεν μπορώ να κάνω ούτε καν scroll. Αντιμετωπίζει κι άλλος αντίστοιχο θέμα; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν μοιάζει λογικό. Επίσης στο SGS 3 η εφαρμογή δεν καλύπτει όλη την εικόνα ενώ αν πάω στις αγωνιστικές δεν τις εμφανίζει ολόκληρες και δεν μπορώ να κάνω ούτε καν scroll. Αντιμετωπίζει κι άλλος αντίστοιχο θέμα; και σε εμένα δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά εάν πάω με το δάκτυλο και κάνω scroll μου το ανεβάζει και βλέπω και τα υπόλοιπα... Επίσης για να κλείσεις την εφαρμογή πρέπει να περάσεις πρώτα απο όλες τις οθόνες που είχες ανοίξει και μετά να βγεις και να κλείσει... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Η εφαρμογή είναι τόσο χάλια όσο και το πρωτάθλημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 υπαρχει καποιος free music player με equalizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όσοι δουλεύουν το Screen Adjuster να έχουν κατά νου πως έχει σοβαρό bug, δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων εφαρμογών όταν είναι στο On. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 υπαρχει καποιος free music player με equalizer; Αρκετοί έχουν. Εγώ επειδή ήθελα κάτι βασισμένο σε folders έχω τον Music Folder Player ο οποίος έχει κ equalizer. Και ο doubleTwist έχει o mixzing. Δοκίμασε να δεις τι θα σε βολέψει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αρκετοί έχουν. Εγώ επειδή ήθελα κάτι βασισμένο σε folders έχω τον Music Folder Player ο οποίος έχει κ equalizer. Και ο doubleTwist έχει o mixzing. Δοκίμασε να δεις τι θα σε βολέψει. απ 'οτι ειδα ο doubletwist δεν εχει equalizer στη free εκδοση του. απο τους αλλους δυο, κι εγω τον music folder player κρατησα για την ωρα. αν γνωριζει καποιος κι αλλους players, ευπροσδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Αρκετοί έχουν. Εγώ επειδή ήθελα κάτι βασισμένο σε folders έχω τον Music Folder Player ο οποίος έχει κ equalizer. Και ο doubleTwist έχει o mixzing. Δοκίμασε να δεις τι θα σε βολέψει. επιλογη για να βλεπεις λιστα με τους φακελους εχει φυσικα και ο Poweramp, οπως επισης και eq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts