aris1976 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ας μην επαναλαμβανόμαστε, διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς. Όλες τις διάβασα αλλά ξεκάθαρη απάντηση δε πήρα.... Δεν είχα προσέξει ότι έχει και δημοσκόπηση όμως... Sorry... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλησπερα, ποιος ειναι ο καλυτερος Pdf book reader? βασικα εχω κατι βιβλια σε pdf (game of thrones, harry potter, κτλ) και θα με ενδιεφερε να μπορω να τα διαβαζω σαν βιβλια. κι επισης βασικο να εχει text reflow. κι επι πληρωμη να ειναι, κανενα προβλημα. :) Δοκίμασες το Adobe Reader?? Εγώ μια χαρά διαβάζω αρχεία pdf από το net.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 εαν με το link2sd μεταφερω οσες εφαρμογες το app2sd αφηνει στη εσωτερικη αποθεκευση θα υπαρχει προβλημα? και θελω και μια εφαρμογη δωρεαν για usb otg εχω gb και ειμαι και ροοτ. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλησπερα, ποιος ειναι ο καλυτερος Pdf book reader? βασικα εχω κατι βιβλια σε pdf (game of thrones, harry potter, κτλ) και θα με ενδιεφερε να μπορω να τα διαβαζω σαν βιβλια. κι επισης βασικο να εχει text reflow. κι επι πληρωμη να ειναι, κανενα προβλημα. :) Εγώ χρησιμοποιώ το ezPDF Reader Lite for PDF View το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Το Adobe Reader έχει για μένα ένα μειονέκτημα: όταν αφήσεις ένα βιβλίο στη μέση και ξαναμπείς, σε βγάζει στην αρχή του βιβλίου. Επίσης, για λογοτεχνία που αναφέρεις, θεωρώ πολύ πιο βολική την ανάγνωση σε ebup format παρά σε PDF. Έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία και μπορείς να τα διαβάζεις ακόμη και σε οθόνη κινητού, πράγμα το οποίο δεν είναι εύχρηστο σε PDF. Τα βιβλία που αναφέρεις μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις ;) Δοκίμασε το Aldiko Book Reader και θα με θυμηθείς... Υ.Γ. παρότι το Aldiko υποστηρίζει PDF, δεν είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Βγήκε καινούρια έκδοση του viber και είναι συμβατό με jelly bean. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Όλες τις διάβασα αλλά ξεκάθαρη απάντηση δε πήρα.... Δεν είχα προσέξει ότι έχει και δημοσκόπηση όμως... Sorry... :o Αγαπητέ μου και για την ποιο όμορφη γυναίκα η απόψεις διίστανται:lol: κατά πόσο ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις αρέσκεται σε κάποιους, η απόψεις διίστανται και εκεί. Εμένα με καλύπτει ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ το iGO. Ασχολούμαι με τα προγράμματα πλοηγήσεις από το 2008;) άρα έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ:wacko:.....(όχι τα πάντα Αυστραλίας).:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δεν εχει text reflow απ οτι ειδα..κατι αλλο?? εντιτ. Τωρα ειδα και την αλλη απαντηση. Θα τα δοκιμασω και θα επανελθω! Ευχαριστω!:) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δεν εχει text reflow απ οτι ειδα..κατι αλλο?? Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyersoft.moonreaderp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 εαν με το link2sd μεταφερω οσες εφαρμογες το app2sd αφηνει στη εσωτερικη αποθεκευση θα υπαρχει προβλημα? και θελω και μια εφαρμογη δωρεαν για usb otg εχω gb και ειμαι και ροοτ. δοκιμασε το al mass storage.δωρεαν και δουλευει με fat 32 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Free, offline Greek English Dictionary πάρα πολύ καλό. Σε ευχαριστω :) εαν με το link2sd μεταφερω οσες εφαρμογες το app2sd αφηνει στη εσωτερικη αποθεκευση θα υπαρχει προβλημα? και θελω και μια εφαρμογη δωρεαν για usb otg εχω gb και ειμαι και ροοτ. το neo v υποστηριζει λειτουργια usb otg. File manager θες(?) και καλωδιο usb otg. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Όταν έχουμε ήδη συνδεθεί με ένα κλειδωμένο wifi, μπορούμε να δούμε τον κωδικό του?χρειάζεται εφαρμογή η και χωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Όταν έχουμε ήδη συνδεθεί με ένα κλειδωμένο wifi, μπορούμε να δούμε τον κωδικό του?χρειάζεται εφαρμογή η και χωρίς? Άμα είσαι root βάλε το instawifi για να βλέπεις και να μειραζεσαι εύκολα τους κωδικούς https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jessechen.instawifi Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Άμα είσαι root βάλε το instawifi για να βλέπεις και να μειραζεσαι εύκολα τους κωδικούς https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jessechen.instawifi Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είμαι ρουτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς root. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Όταν έχουμε ήδη συνδεθεί με ένα κλειδωμένο wifi, μπορούμε να δούμε τον κωδικό του?χρειάζεται εφαρμογή η και χωρίς? ή μπορεις α βαλεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImF3cy5hcHBzLndpZmlLZXlSZWNvdmVyeSJd την χρησιμοποιω και ειναι παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αγαπητέ μου και για την ποιο όμορφη γυναίκα η απόψεις διίστανται:lol: κατά πόσο ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις αρέσκεται σε κάποιους, η απόψεις διίστανται και εκεί. Εμένα με καλύπτει ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ το iGO. Ασχολούμαι με τα προγράμματα πλοηγήσεις από το 2008;) άρα έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ:wacko:.....(όχι τα πάντα Αυστραλίας).:lol: Ποσο δικαιο μπορει να εχει ο μαριος,σαν το igo δεν παιζει να βρειτε παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Βγήκε καινούρια έκδοση του viber και είναι συμβατό με jelly bean. πρεπει να την εγκαταστησουμε και να βγαλουμε την παλια η θα μας ερθει αναβαθμιση? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 πρεπει να την εγκαταστησουμε και να βγαλουμε την παλια η θα μας ερθει αναβαθμιση? με αναβαθμιση και αν δεν σου ερθει ειδοποιηση μπες στο μαρκετ και πανε "οι εφαρμογες μου" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 χρησιμοποιεί κανείς το xMissedCall Patch για τον exDialer; Απο χθες που έκανα αναβάθμιση απο το play store δεν φαίνεται να λειτουργεί. Είμαι με cm9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το ezPDF Reader Lite for PDF View το οποίο βρίσκω πολύ καλό. Το Adobe Reader έχει για μένα ένα μειονέκτημα: όταν αφήσεις ένα βιβλίο στη μέση και ξαναμπείς, σε βγάζει στην αρχή του βιβλίου. Επίσης, για λογοτεχνία που αναφέρεις, θεωρώ πολύ πιο βολική την ανάγνωση σε ebup format παρά σε PDF. Έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευελιξία και μπορείς να τα διαβάζεις ακόμη και σε οθόνη κινητού, πράγμα το οποίο δεν είναι εύχρηστο σε PDF. Τα βιβλία που αναφέρεις μπορείς πολύ εύκολα να τα βρεις ;) Δοκίμασε το Aldiko Book Reader και θα με θυμηθείς... Υ.Γ. παρότι το Aldiko υποστηρίζει PDF, δεν είναι καλό γι'αυτή τη δουλειά. ωραια η προταση για τα epub, βρηκα τα βιβλια σε αυτο το φορματ, και ειναι μια χαρα με το aldiko! thanks! Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ή μπορεις α βαλεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImF3cy5hcHBzLndpZmlLZXlSZWNvdmVyeSJd την χρησιμοποιω και ειναι παρα πολυ καλη Ναι αλλά ΔΕΝ είμαι root το έγραψα πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αγαπητέ μου και για την ποιο όμορφη γυναίκα η απόψεις διίστανται:lol: κατά πόσο ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις αρέσκεται σε κάποιους, η απόψεις διίστανται και εκεί. Εμένα με καλύπτει ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ το iGO. Ασχολούμαι με τα προγράμματα πλοηγήσεις από το 2008;) άρα έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ:wacko:.....(όχι τα πάντα Αυστραλίας).:lol: Σωστόςςςςς....... :) Καιρός να δοκιμάσω και το Primo λοιπόν... Κάτι ποιο καινούργιο από τους χάρτες που έχω (R3_NQ_2011.Q4) παίζει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Σωστόςςςςς....... :) Καιρός να δοκιμάσω και το Primo λοιπόν... Κάτι ποιο καινούργιο από τους χάρτες που έχω (R3_NQ_2011.Q4) παίζει????? _Greece_R3_TomTom_2011.12_111230 _Gr_R3_NQ_2012.Q1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 _Greece_R3_TomTom_2011.12_111230 _Gr_R3_NQ_2012.Q1 Και από που τους βρίσκει κάποιος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Μιας και δεν είναι νόμιμος ο τρόπος απόκτησής τους (δεν πωλούνται κάπου), απαγορεύεται να συζητάμε στο myphone για οτιδήποτε τέτοιο! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts