vitriolis Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc και το es explorer. Μπορεί κάποιο παιδί να μου πει ακριβώς την διαδικασία πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Με το που τις διαγράψω όταν ανοίξω το pc θα έχουν διαγραφεί; Στο dropbox, είτε μπεις από το pc είτε από το κινητό, οι αλλαγές είναι μόνιμες, αφού ο χώρος αποθήκευσης είναι online και κοινός. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc και το es explorer. Μπορεί κάποιο παιδί να μου πει ακριβώς την διαδικασία πως γίνεται; λοιπον καταρχην συνδεεις pc kai κινητο στο ιδιο wifi. επειτα αν δεν εχεις κανει share καποιο φακελο στον υπολογιστη, τον κανεις share. δεξι κλικ και share. (μπορει να χρειαζεται να πας και στον πινακα ελεγχου στο sharing options -advanced - turn password off) για vista-7 στα xp δεν χρειαζεται. μετα ανοιγεις το es πας στο tab lan και κανεις search. λογικα πρεπει να σου το βρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Σήμερα παρατήρησα ότι στο Google maps δεν δουλευει πλέον η επιλογή για οδηγίες για μετάβαση μέσω ΜΜΜ. Λέτε να ευθύνεται η αλλαγή των δρομολογίων σε θερινό πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλησπερα εβαλα το swiftkey 3 αλλα δεν διαβαζοταν τα μυνυματα που εστελνα πηγα ρυθμισεις εισαγωγη λειτουργειας και το εβαλα στο αυτοματο τωρα διαβαζονται τα μυνυματα αλλα.... ειναι 65 χαρακτηρες μονο καμια ιδεα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Και εγώ μια χαρά το SwiftKey 3 το μόνο πρόβλημα είναι όταν γράφω μήνυμα έχω μόνο 70 χαρακτήρες όταν βάζω κεφάλαια όλα οκ αλλά όταν μου βγάζει την ΟΞΙΆ με γυρνάει πάλι στους 70 χαρακτήρες :banghead:ξέρει κανείς γιατί.? Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Για τους 70/160 χαρακτηρες δε φταιει το πληκτρολογιο αλλα το προγραμμα των SMS.Αν το προγραμμα κανει κωδικοποιηση για ελληνικους χαρακτηρες τοτε ειτε γραψεις με μικρα ειτε με κεφαλαια, θα μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες, αλλα ο αλλος θα τα παρει κεφαλαια.Το go sms για παραδειγμα εχει επιλογη για ελληνικη κωδικοποιηση Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καποιο παλικαρι εδω μεσα ειχε βρει τους χαρτες της Google με ξεκλειδωτη πλοηγηση. Μηπως θα ειχε τη καλοσυνη να μου στειλει ενα pm?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Για τους 70/160 χαρακτηρες δε φταιει το πληκτρολογιο αλλα το προγραμμα των SMS.Αν το προγραμμα κανει κωδικοποιηση για ελληνικους χαρακτηρες τοτε ειτε γραψεις με μικρα ειτε με κεφαλαια, θα μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες, αλλα ο αλλος θα τα παρει κεφαλαια.Το go sms για παραδειγμα εχει επιλογη για ελληνικη κωδικοποιηση Οποτε εγω που χρησιμοποιω go sms pro, σε συνδυασμο με το swiftkey 3 δε θα εχω προβλημα? Μια ακομα ερωτηση, εχει χρησιμοποισει κανεις το isee you pro? Δουλευει κανονικα και τι ακριβως κανει? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Οποτε εγω που χρησιμοποιω go sms pro, σε συνδυασμο με το swiftkey 3 δε θα εχω προβλημα? Μια ακομα ερωτηση, εχει χρησιμοποισει κανεις το isee you pro? Δουλευει κανονικα και τι ακριβως κανει? Πάντως εγώ που χρησιμοποιούσα το go sms στην gingerbread ήταν το καλύτερο. Τώρα στην 4. 0. 4 cm9 το έβγαλα γιατί δεν απενεργοποιεί την stock εφαρμογή όταν ανοίγω το τηλέφωνο το πρωί και τα διαβασμένα μηνύματα μου τα βγάζει αδιάβαστα. Είναι λίγο σπαστικό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Και εγω στην cm9 χρησιμοποιω την stock εφαρμογη,η οποια εχει δυνατοτητα για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Το navigon στην αρχη παντα μου ζηταει συνδεση στο ιντερνετ για να ανοίξει, συμβαινει σε ολους; Εμένα δε ζητάει κάτι τέτοιο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Πάντως εγώ που χρησιμοποιούσα το go sms στην gingerbread ήταν το καλύτερο. Τώρα στην 4. 0. 4 cm9 το έβγαλα γιατί δεν απενεργοποιεί την stock εφαρμογή όταν ανοίγω το τηλέφωνο το πρωί και τα διαβασμένα μηνύματα μου τα βγάζει αδιάβαστα. Είναι λίγο σπαστικό αυτό. Με paranoid δεν εισαι? Κανονικα μια φορα μπαινεις με τη stock εφαρμογη κ επειτα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα ειδοποιήσεων.. Δουλευω gosms κ λειτουργει κατι παραπανω απο αψογα με cm9 κ η stock εφαρμογη δεν μου εμφανιζει κατι. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Με paranoid δεν εισαι? Κανονικα μια φορα μπαινεις με τη stock εφαρμογη κ επειτα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα ειδοποιήσεων.. Δουλευω gosms κ λειτουργει κατι παραπανω απο αψογα με cm9 κ η stock εφαρμογη δεν μου εμφανιζει κατι. Δεν είμαι με paranoid αλλά με cm9 nightly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Πάντως εγώ που χρησιμοποιούσα το go sms στην gingerbread ήταν το καλύτερο. Τώρα στην 4. 0. 4 cm9 το έβγαλα γιατί δεν απενεργοποιεί την stock εφαρμογή όταν ανοίγω το τηλέφωνο το πρωί και τα διαβασμένα μηνύματα μου τα βγάζει αδιάβαστα. Είναι λίγο σπαστικό αυτό. Τα stock μηνύματα τα απενεργοποιείς εσύ! Πας settings και απενεργοποιείς (ξε-τσεκάρεις) τα notifications... τόσο απλά.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τα stock μηνύματα τα απενεργοποιείς εσύ! Πας settings και απενεργοποιείς (ξε-τσεκάρεις) τα notifications... τόσο απλά.... Το έχω κάνει δεν χρησιμοποιώ πρώτη φορά το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν είμαι με paranoid αλλά με cm9 nightly Η Paranoid ειναι βασισμενη σε cm9 nightly γι'αυτο μου κανει εντυπωση βασικα. Αν ανακαλυψω κατι θα σε ενημερωσω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Σε σχέση με το go SMS και ΤΗΝ CM9:Έχετε παρατηρήσει αν λειτουργεί η ειδοποίηση led; Εδώ και πολύ καιρό, έχει πάψει να λειτουργεί για νέα εισερχόμενα. Κανείς με το ίδιο ζήτημα; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τα stock μηνύματα τα απενεργοποιείς εσύ! Πας settings και απενεργοποιείς (ξε-τσεκάρεις) τα notifications... τόσο απλά.... Επειδή έχω το ίδιο θέμα , μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις πως ακριβώς γίνεται αυτό; Εννοείς στις ρυθμίσεις των android γενικά ή στις ρυθμίσεις της stock εφαρμογής για τα sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) Σε σχέση με το go SMS και ΤΗΝ CM9:Έχετε παρατηρήσει αν λειτουργεί η ειδοποίηση led; Εδώ και πολύ καιρό, έχει πάψει να λειτουργεί για νέα εισερχόμενα. Κανείς με το ίδιο ζήτημα; Για δες εδω στο συγκεκριμενο post μηπως βγαλεις ακρη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28217209. Και σχετικα με τις ειδοποιησεις εγω απενεργοποιησα κ τις ειδοποιησεις απο τη stock android εφαρμογη κ ενεργοποιησα κ κατι επιλογες του gosms για να μην φαινονται ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες. Edited July 3, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Χρειάζεται μόνο την πρώτη φορά, μετα μόνο όταν ζητήσεις update χαρτών. Μήπως δεν το έχεις αγοράσει και είσαι με σπασμένο navigon? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ερώτηση : οι εφαρμογές fing & drive το ακριβώς κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Για δες εδω στο συγκεκριμενο post μηπως βγαλεις ακρη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28217209. Και σχετικα με τις ειδοποιησεις εγω απενεργοποιησα κ τις ειδοποιησεις απο τη stock android εφαρμογη κ ενεργοποιησα κ κατι επιλογες του gosms για να μην φαινονται ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες. Ποιες επιλογες τικαρες στο gosms και δε σε ειδοποιει και στην μανισια εφαρμογη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ποιες επιλογες τικαρες στο gosms και δε σε ειδοποιει και στην μανισια εφαρμογη? Ρυθμισεις - Καρτελα Προηγμενες - Ρυθμισεις Ειδοποιησης κ Ρυθμισεις Ληψης θα βρεις τις ρυθμισεις, εχει κ επεξήγηση απο κατω. Κ στη stock εφαρμογη στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιήσει τα περισσοτερα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Παιδιά υπάρχει κανένα gps που να δείχνει πρατήρια με αέριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts