Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

εχω galaxy s με ics slim 4.0. Προσπαθω να περασω το don't panic. Χθες ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη.Συνηθως πριν περασω την ics βαζω το don't panic και ολα καλα. Χθες το ξεχασα... Τωρα αν και μεταφερω το φακελο don't panic και κανω εγκατασταση του προγραμματος όταν παω να το ανοιξω τιποτα.

1. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορω να κανω? (μήπως τον φακελο don't panic πρεπει να τον βάλω καπου αλλου? Μεχρι τωρα εμπαινε στην εσωτερική μνημη)

Αν και εχω τα passwords στο mail μου, έχω χάσει το βιβλιαρακι που στέλνουν.

Επισης στο λινκ που μου ειχαν στείλει για να κανω την εγκατασταση πλεον δεν λειτουργει.

2. Αν έχει καποιος φίλος το λινκ ας μου το δωσει, για να προσπαθησω να κανω εγκατασταση απο την αρχη καθως και να μου θυμισει αν χρειάζομαι κατι απο το βιβλιαρακι που στέλνουν

ευχαριστω

Βρε παλικάρια υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καθαρίζει την sd (εσωτερική & εξωτερική) απο φακέλους που έχουν δημιουργηθεί απο προγράμματα που έχουμε απεγκαταστησει, και δεν γνωρίζουμε τι φακέλους και τι δεδομένα άφησε πίσω, υπάρχει...!!!:confused:

Για δες το SD Maid - System cleaning tool https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LnRoZWRhcmtlbi5zZG0iXQ..

και το 1-click cleaner https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.opda.android.clearmaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNuLmNvbS5vcGRhLmFuZHJvaWQuY2xlYXJtYXN0ZXIiXQ..

Samsung galaxy s21+

ευχαριστώ

αλλα το εχω αγορασμενο απο Geointelligence και δινουν κατα καποιο τροπο αλλη εφαρμογη

μαλιστα δοκιμασα να περασω πρωτα απο το μαρκετ αλλα δεν με αναγνωριζε ως χρηστη και ηταν trial

εχω φαει μεγαλο κολημα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει

Με ποιον τρόπο γίνεται στον exDialer μετά τον τερματισμό της κλήσης να επιστρέφει το πρόγραμμα στην home screen και όχι πάλι μέσα στο πρόγραμμα;

ευχαριστώ

αλλα το εχω αγορασμενο απο Geointelligence και δινουν κατα καποιο τροπο αλλη εφαρμογη

μαλιστα δοκιμασα να περασω πρωτα απο το μαρκετ αλλα δεν με αναγνωριζε ως χρηστη και ηταν trial

εχω φαει μεγαλο κολημα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει

http://www.giniusdriver.gr/giniusdp

αντιγραφη στον browser του κινητου τον παραπανω συνδεσμο και κατεβαζεις τον installer, δινεις τα στοιχεια σου και κατεβαζεις την εφαρμογη.

ο installer υπαρχει ηδη στην καρτα σου απο παλιοτερη εγκατασταση οποτε μπορεις με εναν file manager να τον βρεις στην καρτα σου και να κανεις την εγκατασταση ακομα και χωρις το βιβλιαρακι αγορας

Με ποιον τρόπο γίνεται στον exDialer μετά τον τερματισμό της κλήσης να επιστρέφει το πρόγραμμα στην home screen και όχι πάλι μέσα στο πρόγραμμα;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visicor.nolog

παιδιά έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει το igo στην sd; γιατί είναι αρκετά μεγάλη εφαρμογή ώστε να την αφήσεις στο τηλέφωνο

παιδιά έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει το igo στην sd; γιατί είναι αρκετά μεγάλη εφαρμογή ώστε να την αφήσεις στο τηλέφωνο

Στην εξωτερική sd το έχω..!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ρε παιδιά δεν έχω καμιά προεπιλογή σαν browser. Όταν διαλέγω πχ τον όπερά σερφαρω,τον κλείνω.όταν όμως ανοίγω τον default browser του desire s και θέλω πχ να πάω σε μία διεύθυνση κάθε λίγο μου πετάει το παράθυρο με πιο browser θέλω να συνεχίσω. Σπαστικό.μπορεί να το πετάξει και 4 φορές μέχρι να φορτώσει η σελίδα!δεν καταλαβαίνω γιατί.αν κάνω default τον browser του κινητού θα λυθεί αλλά δεν θέλω.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω μια αξιόπιστη και καλή εφαρμογή για led notifications.Δηλαδή να ρυθμιζω πως να ανάβει το led σε μηνύματα, mail, gtalk κτλ.Ξέρει κάποιος;;;

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω μια αξιόπιστη και καλή εφαρμογή για led notifications.Δηλαδή να ρυθμιζω πως να ανάβει το led σε μηνύματα, mail, gtalk κτλ.Ξέρει κάποιος;;;

no led https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sZWQubm90aWZ5Il0.

Light Flow Lite - LED Control https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yYWdlY29uc3VsdGluZy5hbmRyb2lkLmxpZ2h0Zmxvd2xpdGUiXQ..

Samsung galaxy s21+

Καλημερα θελω μια αξιοπηστη εφαρμογη για να βλεπω τα MB που καταναλωνω;

Καλημερα θελω μια αξιοπηστη εφαρμογη για να βλεπω τα MB που καταναλωνω;

Αν και έχει αναφερθεί μόλις πιο πίσω...

3g watchdog, onavo, my data manager. Δες ποιο σε βολεύει και κάνε ένα τεστ για το πιο μετράει καλύτερα. π.χ. σε s2 το data manager είναι καλύτερο του watchdog.

Ευχαριστώ τον φίλο elteo για την άμεση απάντηση αλλά για νέα από Ελλάδα (widget) ποιο έχετε ή ποιο προτείνετε ? (διότι καινούργιος στο Android - μου άρεσε πολύ αυτό που έχει το ZTE Blade, αλήθεια ποιο είναι? Κάνει για το SIII?)

Ευχαριστώ.

Edited by alex61

στην SD μεταφέρεται μόνο το igo my way έκδοση του luboz thin 1.7. η πιο παλιό.

το κλασσικό igo my way δεν μεταφέρεται.

ένα από τα παρα πολλά πλεονεκτήματα που έχει η έκδοση luboz

Φίλε μου πήγαινε " Προτιμήσεις - Συμπεριφορα - Και δεν αν είναι τσεκαρισμένο το Προβολή Κλήσεων , αν είναι ξετσεκαρε το ....

Samsung Galaxy S3

στην SD μεταφέρεται μόνο το igo my way έκδοση του luboz thin 1.7. η πιο παλιό.

το κλασσικό igo my way δεν μεταφέρεται.

ένα από τα παρα πολλά πλεονεκτήματα που έχει η έκδοση luboz

Το iGOMyWay_v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.3.111126 & το iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.7 & το iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.6 όλα τα είχα και τα έχω στην εξωτερική SD..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση